ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 8 تکه فایل rar فیلم کرفتم نه باز میشه نه تعمیر (چون به هم پیوسته هست)!! چکار کنم؟

aminshirazi
18-05-2010, 13:42
کمک لطفا :41:
سلام
من با بدبختی ساعتها با ADSL یه فیلم AVI دانلود کردم که 8قسمت بود همگی RAR شده 7 تای اولی هر کدوم 100 مگ و آخری 20 مگ حالا که همه رو ریختم تو یه فولدر که EXTRACT کنم با اینکه بجز آخری همگی حجمشون دقیقا یکسان هست و مطمئنا به درستی دانلود شدن اما موقع باز شدن اینطوری ERROR میده :18::
کد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی روی دانلودش زحمت کشیدم و برام مهمه سعی کردم با برنامه Advansed RAR Repair مشکل رو رفع کنم اما چون همه فایلها باید کنار هم extract بشن و یکی هستن و برنامه rar ripair یکی یکی اونها رو تعمیر میکنه این برنامه فقط میتونه تکه اول رو باز کنه و بقیه رو بعد از تعمیر فایلهای 0 کیلو بایتی تحویل میده!
تو رو خدا کمکم کنید چطوری مشکل رو حل کنم؟؟:41::41::41:

sam7091
18-05-2010, 15:14
اسم پارت ها رو عوض نکردی؟ همه پارت ها مال یه مجموعه ست؟ (از یه سایت گرفتی؟)

Jalal
18-05-2010, 15:48
این طوری که نشون میده پارت 1 و 3 خراب هست ، سعی کنید دوباره دانلودش کنید

اگر نه که قسمت های باقی مونده رو با استفاده از Keep Broken Files میشه دید

کار دیگه ای به ذهنم نمیرسه

joe_satriani
18-05-2010, 16:09
کمک لطفا :41:
سلام
من با بدبختی ساعتها با ADSL یه فیلم AVI دانلود کردم که 8قسمت بود همگی RAR شده 7 تای اولی هر کدوم 100 مگ و آخری 20 مگ حالا که همه رو ریختم تو یه فولدر که EXTRACT کنم با اینکه بجز آخری همگی حجمشون دقیقا یکسان هست و مطمئنا به درستی دانلود شدن اما موقع باز شدن اینطوری ERROR میده :18::
کد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی روی دانلودش زحمت کشیدم و برام مهمه سعی کردم با برنامه Advansed RAR Repair مشکل رو رفع کنم اما چون همه فایلها باید کنار هم extract بشن و یکی هستن و برنامه rar ripair یکی یکی اونها رو تعمیر میکنه این برنامه فقط میتونه تکه اول رو باز کنه و بقیه رو بعد از تعمیر فایلهای 0 کیلو بایتی تحویل میده!
تو رو خدا کمکم کنید چطوری مشکل رو حل کنم؟؟:41::41::41:

شما ابتدا همينطور كه Jalal عزيز گفتن بايد Extract كنيد سپس اونها رو اجرا و باز كنيد

aminshirazi
19-05-2010, 01:41
این طوری که نشون میده پارت 1 و 3 خراب هست ، سعی کنید دوباره دانلودش کنید

اگر نه که قسمت های باقی مونده رو با استفاده از Keep Broken Files میشه دید

کار دیگه ای به ذهنم نمیرسه

قسمت 1 و 3 رو دوباره دانلود کردم هم از روش شما وهم با advanced rar repair استفاده کردم توی هر دوی اینها به این دلیل که همگی یک اسم دارن و یک حجم وقتی با روشهای ترمیمی مذکور هم استفاده کردم همگی فقط بعد از extract محتویات فایل 1 داخلشون هست:18::18: آیا راهی هست که بشه 8تا فایل rar را با هم یکی کنم تا بشه فقط یک فایل رو ترمیم سپس extract کرد؟ چون فقط در این حالته که چند تا فایل یکپارچه میشن و مفهوم پیدا میکنن:13::41::19:

aminshirazi
20-05-2010, 22:59
قسمت 1 و 3 رو دوباره دانلود کردم هم از روش شما وهم با advanced rar repair استفاده کردم توی هر دوی اینها به این دلیل که همگی یک اسم دارن و یک حجم وقتی با روشهای ترمیمی مذکور هم استفاده کردم همگی فقط بعد از extract محتویات فایل 1 داخلشون هست:18::18: آیا راهی هست که بشه 8تا فایل rar را با هم یکی کنم تا بشه فقط یک فایل رو ترمیم سپس extract کرد؟ چون فقط در این حالته که چند تا فایل یکپارچه میشن و مفهوم پیدا میکنن:13::41::19:

کسی نمیتونه جوابی به عنوان این سوالم بده؟:19::41::41::19:

---------- Post added at 10:59 PM ---------- Previous post was at 10:58 PM ----------

کسی نمیتونه جوابی به عنوان این سوالم بده؟:19::41::41::19:

آیا راهی هست که بشه 8تا فایل rar را با هم یکی کنم تا بشه فقط یک فایل رو ترمیم سپس extract کرد؟ چون فقط در این حالته که چند تا فایل یکپارچه میشن و مفهوم پیدا میکنن:19::19::41::41:

جاسم کدخدایی بنت
20-05-2010, 23:31
سلام این برنامه ها استفاده کن شاید کارت راه افته

Recovery Toolbox for RAR

برای تعمیر فایلها ازجمله مشکلcorrupted

لینک

جاسم کدخدایی بنت
20-05-2010, 23:41
اگز چه خطاش CRC هست

7-zip استفاده کنی خیلی کارش عالیه واسه extract

jack426
21-05-2010, 03:03
این سایت برنامه خوبی نوشته تست کنید ببینید درست میشه

danavan
21-05-2010, 10:56
گزینه EXTRACT FILES رو انتخاب کن تو پنجره ای که باز میشه تیک keep broken files رو بزن ببین درست میشه.

saeed774
21-05-2010, 20:52
اين برنامه رو هم امتحان کن ، 99 درصد جواب ميده .

RAR Repair Tool v4.0.1

حجم : 1.53 مگ

پسورد :

aminshirazi
23-05-2010, 08:12
سلام این برنامه ها استفاده کن شاید کارت راه افته

Recovery Toolbox for RAR

برای تعمیر فایلها ازجمله مشکلcorrupted

لینک

بعد از نزدیک به 4 ساعت ripair کردن :41:برنامه پیغام داد که توی نسخه رجیستر نشده نمیتونه اشکالات رو رفع بکنه!! :18:فقط او نها رو شناسائی کرده!! :18: لطفا کرکی پچی چیزی که این نسخه رو رجیستر کنه برام بذار ممنون

---------- Post added at 08:12 AM ---------- Previous post was at 08:10 AM ----------

این سایت برنامه خوبی نوشته تست کنید ببینید درست میشه

حجم فایلهای من حدود 100 مگ هست و این برنامه برای بالای 20 مگ error میده!

aminshirazi
27-05-2010, 00:19
بعد از نزدیک به 4 ساعت ripair کردن :41:برنامه پیغام داد که توی نسخه رجیستر نشده نمیتونه اشکالات رو رفع بکنه!! :18:فقط او نها رو شناسائی کرده!! :18: لطفا کرکی پچی چیزی که این نسخه رو رجیستر کنه برام بذار ممنون

---------- Post added at 08:12 AM ---------- Previous post was at 08:10 AM ----------

حجم فایلهای من حدود 100 مگ هست و این برنامه برای بالای 20 مگ error میده!

کسی به داد نمیرسه؟:19::19::19::41::41:

saeed774
27-05-2010, 13:39
برنامه پست 11 رو امتحان نکردي ؟ بيشتر از 1 دقيقه طول نميکشه .

aminshirazi
31-05-2010, 18:09
برنامه پست 11 رو امتحان نکردي ؟ بيشتر از 1 دقيقه طول نميکشه .

چرا امتحان کردم اما میگم ، مشکل از اینه که همه فایلها باید کامل باشن چون به هم وابسته اند ، یعنی در این جور فایلهای به هم پیوسته که چند تکه شدن کافیه همه رو در 1 فولدر ریخت و یکیشون رو extract کرد (مهم نیست کدومش) خودبخود همشون باز میشن (به عنوان یک فایل واحد)!
تو رو خدا یه کمکی بکنید برام مهمه!:19::19::41:

saeed774
31-05-2010, 21:26
چرا امتحان کردم اما میگم ، مشکل از اینه که همه فایلها باید کامل باشن چون به هم وابسته اند ، یعنی در این جور فایلهای به هم پیوسته که چند تکه شدن کافیه همه رو در 1 فولدر ریخت و یکیشون رو extract کرد (مهم نیست کدومش) خودبخود همشون باز میشن (به عنوان یک فایل واحد)!
تو رو خدا یه کمکی بکنید برام مهمه!:19::19::41:

متاسفانه راه حلي وجود نداره . تنها راه حل اينه که شما پارت 1و 3 رو دوباره دانلود کنين .

اين روش رو هم امتحان کن :

روي پارت اول کليک راست کن و Open رو بزن بعد گزينه Extract to رو بزن و مطابق شکل زير تيک گزينه داخل کادر رو فعال کن و بعد Ok رو بزن :