ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تنظیم زمان عوض شدن صفحه

saeed_karimi_pc
18-05-2010, 12:55
سلام خسته نباشید من یه پروژه با فلش دارم باید تا 5 روز دیگه تحویلش بدم کمک میخوام .میخوام بدونم چه جوری میشه زمان عوض شدن صفحه رو بیشتر کرد.یعنی صفحات فلش با زمانی که ما بهش میدیم سرعتش کم یا زیاد بشه ممنون میشم کمکم کنید:11:

ameneh
18-05-2010, 23:14
سلام
اگه بدونم فایلت چه جوری هست و چجوری طراحی کردی بتونم کاری کنم.
اما در کد تابع setInterval میتونه کمکت کنه.
اگه با action 3 کار می کنی Timer داره که فوق العاده هست و حسابی به کارت می یاد...
اگه دوست داری کارتو بزار ببینم حتما کمکت می کنم....:10:

saeed_karimi_pc
19-05-2010, 01:37
سلام
اگه بدونم فایلت چه جوری هست و چجوری طراحی کردی بتونم کاری کنم.
اما در کد تابع setInterval میتونه کمکت کنه.
اگه با action 3 کار می کنی Timer داره که فوق العاده هست و حسابی به کارت می یاد...
اگه دوست داری کارتو بزار ببینم حتما کمکت می کنم....:10:

ممنون که جواب منو دادید داشتم کم کم بی خیال میشدم!راستش رو بخوای آمنه جان این اصطلاحات رو که گفتی هیچ کدومش رو بلد نیستم که چین:31: من ترم اخرم یه درس گرافیک داریم که پروژه میخواد منم یه چیز سره هم کردم واسش ولی سرعت اجراش زیاده و متن ها رو نمیشه خوند یعنی زود زود رد میکنه صفحات رو!!!!کمکم میکنی؟:worried:
حجمش حتی وقتی زیپش کردم شد 18mb چیکار کنم بفرستمش تو ایمیلت ؟توروخدا فقط زودتر دیگه وقتی نمونده:41::42:

saeed_karimi_pc
21-05-2010, 22:28
سلام ameneh جان ممنون که کمکم کردی!مهلت پروژم تمام پروژه رو تحویل دادم از 20 نمره 14 گرفتم!!!وقتی نمیخوای به یکی کمک کنی الکی امید نده.bye

ameneh
21-05-2010, 23:14
عجب بساطی داریم؟؟؟؟
عزیزم تو به من میل دادی شمارتو هم دادی من بهت sms هم زدم.وقتی جواب نمی دی من چی کار کنم؟؟؟؟

ameneh
21-05-2010, 23:24
شرمنده...مثل اینکه یه اشتباهی شده.....یا یه سوء تفاهم.....من واقعا شرمندم ....هم زمان با شما یکی دیگه هم به من ایمیلی مبنی بر همین درخواست رو زد من فکرکردم شمایید.اونجا بهش جواب دادم.دیگه اینجا نیومدم.واقعا شرمندم....