ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید پرینتر A3

Simaaa
18-05-2010, 10:36
سلام
من یه پرینتر می خوام :
پرینت A3 بگیره
حدود قیمت تا 400 تومان
سیاه و سفید برام کافیه، پرینت رنگی نمیگیرم
و چند کاره هم نباشه، پرینتر تک کاره می خوام

از نظر کارتریج و جوهر هم اقتصادی باشه...

Simaaa
22-05-2010, 14:29
کسی نیست که راهنمایی کنه ؟

smartee
23-05-2010, 10:45
با سلام
شما ننوشتی لیزری یا جوهر افشان
با توجه به هزینه ای که کردی لیزری حذف میشه
جوهر افشان ها همه رنگی هم میزنند پس فرقی نمیکنه شما رنگی میزنی یا نه
باز با توجه به هزینه ای که کردی من یک جوهرافشان A3 میشناسم که باهاش کار میکنم
canon pixma ix 4000
برای اطلاعات تکمیلی در pm در خدمتم

Simaaa
23-05-2010, 14:05
دنبال لیزری بودم ...ولی با این بودجه انگار نمیشه .... تو برند hp این دو تا رو انتخاب کردم :
officejet 7000 wide format
officejet pro k8600dn
ولی در مورد برند های canon و brother و panasonic هیچ اطلاعاتی ندارم ... تو سایتشون هم اصلا نتونستم به هیچ نتیجه ای برسم ... میشه راهنماییم کنید؟

smartee
23-05-2010, 15:12
1- انگار نمیشه! شما یه زحمتی بکش مراجعه کن به یه فروشگاه قیمتی بگیر ببینی ، خیلی بیشتر از انگاره دوست عزیز
2- شما فرمودی حدود قیمت تا 400 تومان ، از همون فروشگاه قیمت officejet pro k8600dn را هم بگیر
3- برای خرید یه پرینتر باید خیلی مسائل رو در نظر گرفت مثل حافظه پرینتر ، سرعت چاپ ، نوع کارتریج ، دقت چاپ ، کاغذهای قابل چاپ ، درایور و خیلی مسایل دیگه و باید اینها را با کاری که میخوای با پرینتر انجام بدی مقایسه کنی ولی وقتی تو ایران خرید میکنی فقط به این مسایل توجه کن :
قیمت پرینتر و قیمت کارتریج نو و قیمت کارتریج قابل شارژ و قیمت وسایلی مثل تانک جوهر و امکان نصب آن و قیمت جوهر مناسب و قیمت و امکان ریست کارتریج و قیمت و امکان سرویس و پشتیبانی بویژه توسط یک شرکت داخلی و ...

در مورد برند بین سه برند hp , canon , epson به دلیل مسایل بالا من الآن epson را انتخاب میکنم.بدلیل قیمت پاینتر و عدم آشنایی با epson و مادیران و پشتیبانی و تانک بدون مشکل و ... در گذشته canon را انتخاب کردم و در مورد اون مدل تا آخرش رفتم و خوشبختانه الآن مشکلی ندارم و به نسبت قیمت به نظر من بسیار میارزه.

در ضمن اگر سوالی بود عرض کردم در pm در خدمتم

reza_yadegari2010
23-05-2010, 16:56
سلام به نظر من اگه بتونی حدود 500 بدی میتونی یه مدل خیلی عالی epson مدل 1410 بگیری که از هر نظر هیچی کم نداره اول اینکه چون 6 رنگه از نظر کیفیت سنگ تموم میزاره دوم اینکه با مخزن رنگ هیچ مشکلی نداره یعنی هزینه مواد مصرفیت خیلی پایین میاد در حدود 90% صرفه جویی داری. سوم اینکه چاپ روی cd و dvd داره و روی رول تا طول 1 متر چاپ میزنه و چاپ بدون حاشیه داره و سرعتشم که عالیه

m.miladalikhani
23-07-2013, 04:27
سلام.
اطلاع ندارم هنوز چاپگر مورد نظرتون رو تهیه کردید یا خیر.به هر حال یک اچ پی 7000 آ3 در حد آک دارم پلاستیک هاش هنوز روشه.
خواستی با همراهم تماس بگیر.زیاد اینجا نمیام.توی پرشین تولز هم با همین نام کاربری هستم تایپیک فروشش هم اونجا زدم.
09358401856 علیخانی

h_khozooei
26-07-2013, 13:24
سلام
من یه پرینتر می خوام :
پرینت A3 بگیره
حدود قیمت تا 400 تومان

می تونی پرینتر 1102 HP بخری
حدود 320 هست

h_khozooei
26-07-2013, 13:25
سلام
من یه پرینتر می خوام :
پرینت A3 بگیره
حدود قیمت تا 400 تومان

اوه شرمنده اگر a3 می خواهی پیشنهادی ندارم
1102 a4 هست