مشاهده نسخه کامل
: خرید سیستم تا 400 تومن
خسته نباشید دوستان ! من یه دکمه پیدا کردم می خوام براش یه لباسکی بدوزم : دی ! در واقع یه سری قطعه دارم که می خوام یه کیس ببندم .
P4M890-M7
Biostar
مادربورده ... بدک نیست ... رم DDR II رو ساپورت می کنه : دی!
و همچنین یه رم DDRII 1 GB هم دارم ...
+ CPU Celeron D 336
حالا با توجه به این قطعات که دارم اولا این که مادر بوردش خوبه ؟؟؟ یعنی می ارزه که براش قطعات جمع کنم ؟ یا این که کشکه ؟ گرافیک آن برد هم داره که مفت نمی ارزه : دی !
بعد می خوام ببینم مثلا گرافیک رو که لازم داره چی استفاده کنم ؟ و کلا قطعات جدید که لازم دارم برای این سیستم ...
---
و اگه هم مادربورد خوبی نیست و می تونم با خرید یه مادربورد جدید سیستم بهتری ببندم بهم پیشنهاد بدین ... سقفش همون 400 تومن . برای کار های برنامه نویسی و گرافیک و احتمالا گیم (البته نه به اون شدت ! چون من لینوکس کارم و بازی و اینا زیاد نیست (هرچند که جدیدا یه موتور گرافیکی ساختن که خب دارن بازی های زیادی میسازن)) ولی خب ! گرافیک خوبی داشته باشه و اگه از معماری 64 بیتی هم پشتیبانی کنه خوبه ... و در کل روی مادربورد مانور بدم که مثلا ساپورتش بالا باشه که اگه بعدا نیاز داشتم بتونم بهش قطعه اضافه کنم ... مثلا الان یه رم 2GB برام کافیه ولی می خوام که ساپورت بیشتری داشته باشه تا بعدا ارتقاش بدم ...
ولی با این حال اگه میشه قطعات بالایی رو هم بگید !دو تاش رو بستم یوقت !
sasan816
18-05-2010, 10:41
اصلا ارزش نداره مخصوصا cpu نمیتونی بازی هم بکنی
ولی خرید سیستم با 400 که گفتی با مانیتور یا بدونه مانیتور میخای
Ultra_Black
18-05-2010, 10:49
سلام
توصیه می کنم این سیستم رو رد کنید و یه سیستم جدید بگیرید
پیشنهاد من:
CPU:AMD Athlon II X4 630=105
M.B:Gigabyte 770T-USB3=110
RAM:SuperTalent 2Gb 1333 CL8=55
VGA:MSI 5670 1Gb=110
Power:Memonex EX L.N 420W=36
All:416
این قطعات به نحو احسن جوابگوی انتظاراتتون خواهد بود
sasan816
18-05-2010, 12:00
اینم پیشنهاد من
CPU : AMD - Athlon II X2 250 - 3 GHz = 68
M.B : MSI 770-C45 = 90
RAM : KINGMAX 2GB 1333 CL8 = 50
VGA :- powercolor HD5570 - 1GB = 103
HDD : Seagate -250 GB = 35
GREEN - Power535=50
Case : PERFECT = 20
total :416
kinglife
18-05-2010, 12:09
CPU:AMD Athlon II X4 620=95
M.B:MSI 770-C45=90
RAM: Elixir 2Gb 1600 =60
VGA:MSI 4770 1Gb=100
Power:Memonex EX 540W=52
HDD: Hitachi 250GB = 40
All:437
با احترام خدمت دوستان عزیزم باید بگم که حداقل پاور برای مصارف امروزی 420 وات هست که امکان ارتقا در آینده رو میگیره
انتخاب پاور یکی از مهمترین قسمت های بستن سیستم هست
اگر سیستم قراره طولانی مدت روشن باشه و قراره فول لود های طولانی بکنه پیشنهاد میکنم پاور با توان 480 یا 540 بردارید
Ultra_Black
18-05-2010, 12:14
ا احترام خدمت دوستان عزیزم باید بگم که حداقل پاور برای مصارف امروزی 420 وات هست که امکان ارتقا در آینده رو میگیره
اگر سیستم قراره طولانی مدت روشن باشه و قراره فول لود های طولانی بکنه پیشنهاد میکنم پاور با توان 480 یا 540 بردارید
محدودیت بودجه باعث این موضوع شده
و گرنه حق با شماست:11:
البته اگر اهل اورکلاک و ارتقا به این زودی ها نیستند 420 وات هم جوابگوی نیازشون خواهد بود
sasan816
18-05-2010, 12:35
چی میگی مگه میشه
Ultra_Black
18-05-2010, 12:58
چی میگی مگه میشه
بگردی پیدا میشه
5670 بیشتر از این ارزش خرید نداره
CPU:AMD Athlon II X4 620=95
M.B:MSI 770-C45=90
RAM: Elixir 2Gb 1600 =60
VGA:MSI 4770 1Gb=100
Power:Memonex EX 540W=52
HDD: Hitachi 250GB = 40
All:437
با احترام خدمت دوستان عزیزم باید بگم که حداقل پاور برای مصارف امروزی 420 وات هست که امکان ارتقا در آینده رو میگیره
سلام
اگر 4770 این قیمت هست خیلی ارزش خرید داره و در خریدش شک نکنید
سلام
توصیه می کنم این سیستم رو رد کنید و یه سیستم جدید بگیرید
پیشنهاد من:
CPU:AMD Athlon II X4 630=105
RAM:SuperTalent 2Gb 1333 CL8=55
Power:Memonex EX L.N 420W=36
All:416
این قطعات به نحو احسن جوابگوی انتظاراتتون خواهد بود
این سیستم گویا خوبه ... فقط سی پی یو AMD مشکلی ایجاد نمی کنه ؟ البته اکثر دیسترو های لینوکس نسخه ی amd 64 bit هم دارند ولی خب ...
اینتل بهتر جا افتاده !
محدودیت بودجه باعث این موضوع شده
و گرنه حق با شماست:11:
البته اگر اهل اورکلاک و ارتقا به این زودی ها نیستند 420 وات هم جوابگوی نیازشون خواهد بود
نه من چون احتیاجی ندارم و این سیستم هم نیاز های من رو احتمالا کاملا بدون نیاز به اورکلاک برآورده می کنه پس اورکلاک رو بیخیال . ولی خب پاور رو بیشتر ور می دارم که نخوام دوباره بعدا پاور نو بخرم .
سلام
اگر 4770 این قیمت هست خیلی ارزش خرید داره و در خریدش شک نکنید
چون من شهرستان زندگی می کنم (اصفهان) باید برم یه سری دوباره اینا رو قیمت کنم ببینم قیمت های بازار ما چه طوره ...
---
با این حال این مادربورد قابلیت ارتقا در آینده رو تا چه حدی داره ؟ اگه لازم بشه حتی بیشتر هزینه کنم(تا 450 هم احتمالا بتونم هزینه کنم) ولی مادربورد و سی پی یو خوبی رو بردارم ... :20: .
فقط یه مسله ای این سی پی یو فقط 2.8 گیگاهرتز هستش ؟ دو هسته ای هست ؟ و اگه نیست به مشکل بر نمی خورم ؟:20: چون الان 2.8 دارم ... البته می گم اطلاعات من از قطعات زیاد نیست .
دست دوستان هم بابت پیشنهاد دادن سیستم درد نکنه !همواره موفق باشید !:10:
Ultra_Black
19-05-2010, 15:52
با این حال این مادربورد قابلیت ارتقا در آینده رو تا چه حدی داره ؟ اگه لازم بشه حتی بیشتر هزینه کنم(تا 450 هم احتمالا بتونم هزینه کنم) ولی مادربورد و سی پی یو خوبی رو بردارم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
تا حدی که جدیدترین و قویترین پردازنده AMD رو هم پشتیبانی میکنه
فقط یه مسله ای این سی پی یو فقط 2.8 گیگاهرتز هستش ؟ دو هسته ای هست ؟ و اگه نیست به مشکل بر نمی خورم ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون الان 2.8 دارم ... البته می گم اطلاعات من از قطعات زیاد نیست .
2.8Ghz چهار هسته ای هست و تو رنج خودش یکی از قویترین پردازنده هاست
mojtabaalemi
19-05-2010, 16:01
این سیستم گویا خوبه ... فقط سی پی یو AMD مشکلی ایجاد نمی کنه ؟ البته اکثر دیسترو های لینوکس نسخه ی amd 64 bit هم دارند ولی خب ...
اینتل بهتر جا افتاده !
هیچ مشکلی نداره .
فقط یه مسله ای این سی پی یو فقط 2.8 گیگاهرتز هستش ؟ دو هسته ای هست ؟
بله ولی 4 هسته ایه و تکنولوژی ساختش باعث میشه قدرت clock to clock ش نسبت به سری های قبلی بالا تر باشه .
mehr1362
20-05-2010, 01:27
سلام.دوست عزیز من هم اصفهانی هستم.یک پیشناهاد دارم که اگر گوش کنی به نفع خودت هست.
اگر میخوای از بازار طالقانی قطعات رو خرید کنی....و مادربورد رو گیگابایت انتخاب میکنی....
هرگز رم سوپر تالنت نخر.علتش :
بنده یک رم سوپر تالنت 2 گیگ خریدم و مادربورد گیگابایت 770t-ud3p
یک ماه تمام در بازی های سنگین و رندر کردن فایل هایی ویدئویی سیستم یا هنگ میکرد یا ریست.
در همین انجمن و یک انجمن معروف دیگه یکماه تمام پرس و جو میکردم صمن اینکه خودم هم نسبتا وارد بودم.
هر کسی به یک قطعه ما گیر داد که مشکل از اینه....
بالاخره مشکل رو خودم بعد از یکماه با کلی ور رفتن و اهصاب خوردی فهمیدم.مشکل رم بود از قرار زیر :
تایمینگ های رم رو بر طبق دوستان این فروم و فروم دیگه تنظیم و تغییر میدادم در حالی که کسی صدرصد نمیدونست مشکل از چی هست.هر کسی به یک قطعه گیر داد....تغییر تایمینگ های رم....تغیبیر تنظیمات بایوس و ....
هیچکدام جواب نداد و در تبدیل فرمت تصویری سیستم هنگ میکرد....
بالاخره من اومدم و باس رو رو روی 1066 گذاشتم و همه مشکل من حل شد.رم بنده هم سوپر تالنت بود.
و مادربور بنده هم گیگابایت و از خانواده همون مادربوردی که در پست اول به شما پیشنهاد شد.
اگر به بازیر طالقانی بری رم غیر از سوپرتالنت یا کینگ مکس فکر نکنم پیدا کنی ...مگه مارک های دیگه که خیلی قیمتشون بالاست.
پس پیشنهاد من به شما : اگر مادربورد رو گیگابایت انتخاب کردی اصلا رم سوپرتالنت نخر..اون هم با باس 1333
همون کنگ مکس رو بخری بهتره و در سایت گیگابایت هم حداقل اسمش اومده...
چون خودم سر این سیستمم خون به دل شدم گفتم که شما درست انتخاب کنی.موفق باشی
mojtabaalemi
20-05-2010, 04:52
پس پیشنهاد من به شما : اگر مادربورد رو گیگابایت انتخاب کردی اصلا رم سوپرتالنت نخر..اون هم با باس 1333
همون کنگ مکس رو بخری بهتره و در سایت گیگابایت هم حداقل اسمش اومده...
ممکنه فقط برای شما مشکل پیش اومده باشه و بقیه کار کنن ولی کلا من هم سوپر تلنت رو پیشنهاد نمیدم و کروشال 65 تومنی بهتره .
دوستان خسته نباشید !
می گم من بعد از مدتی بلاخره یکم مشکل داشتم و الان رفته بودم که سیستم رو ببندم ...
به یکی از آشنا ها که قیمت همکاری می ده گفتم می خوام این سیستم رو ببندم و amd هستش ...
خیلی با تعجب گفتش چرا amd ! و این که عمر مفید amd خیلی کمه و در کل اینتل خیلی بهتره و amd چون ارزون تر هست کمتر کار میده !
با توجه به این که من از سیستمم خیلی کار میکشم !
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این معمولش هست ! بعضی موقع ها تا چند روز سیستم رو خاموش نمی کنم و یا فقط برای چند ساعت خاموش می کنم .
آیا مشکلی پیش نمی اد ؟
یعنی آخرش همین سیستم رو ببندم ؟ دوستان amd کار بعد از چند سال کار هنوز عالی بهشون کار میده ؟
چون من خودم intel دارم الان و نزدیک به ۶ ساله که بدون مشکل کار کرده ! (البته من اهل اورکلاک نیستم ! چون با این سیستم واقعا نیازی به اورکلاک ندارم ...)
ببخشید بابت بالا کشیدن تاپیک ! به هر حال می خوام یه چند سالی با این سیستم کار کنم و میخوام از همه چیزش مطمئن بشم ...
Ultra_Black
03-06-2010, 12:46
خیلی با تعجب گفتش چرا amd ! و این که عمر مفید amd خیلی کمه و در کل اینتل خیلی بهتره و amd چون ارزون تر هست کمتر کار میده !
دوست من
زیاد به این چیزا گوش ندید که حرف مفته!:13:
Reza_994
03-06-2010, 18:52
intel و amd هر دو رقیب هم هستن و هیچ کدومشون چنین مشکلات مسخره ای ندارند
من amd ندارم ولی میدونم اینا همش حرف مفته
AMD عمرش کمتره AMD یک کارس AMD همخونی نداره با قطعات AMD داغ میکنه زود AMD ....
اگه این مشکلات رو داشت شما الان اسمش رو نمیشنیدی
در ضمن قطعات هم میتونی بری پاساژ ایران و دونه دونه قیمت بگیری و قطعات رو بگیری
kinglife
03-06-2010, 20:25
از لحاظ طول عمر که اگر به پردازنده فشار های همچون اورکلاک وارد نشه تا اخرین روزی که بخوای ارتقا بدی کار میکنه ، انتخاب پاور و مین برد در طول عمر بیشترین تاثیر رو دارن
دوستان خسته نباشید !
می گم من بعد از مدتی بلاخره یکم مشکل داشتم و الان رفته بودم که سیستم رو ببندم ...
به یکی از آشنا ها که قیمت همکاری می ده گفتم می خوام این سیستم رو ببندم و amd هستش ...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین معمولش هست ! بعضی موقع ها تا چند روز سیستم رو خاموش نمی کنم و یا فقط برای چند ساعت خاموش می کنم .
آیا مشکلی پیش نمی اد ؟
یعنی آخرش همین سیستم رو ببندم ؟ دوستان amd کار بعد از چند سال کار هنوز عالی بهشون کار میده ؟
چون من خودم intel دارم الان و نزدیک به ۶ ساله که بدون مشکل کار کرده ! (البته من اهل اورکلاک نیستم ! چون با این سیستم واقعا نیازی به اورکلاک ندارم ...)
ببخشید بابت بالا کشیدن تاپیک ! به هر حال می خوام یه چند سالی با این سیستم کار کنم و میخوام از همه چیزش مطمئن بشم ...
سلام
دوست عزیز من سیستمم amd بوده(چه این سیستمی که الان دارم و چه قبلیش)
از زمانی که adsl (از اواخر 87)گرفتم سیستمم در سال از 12 ماه کلا 11 ماهش روشنه (بدون هیچ اغراقی) حتی در یک هفته هم ممکنه سیستم رو حتی ریست هم نکنم
تا الان هم هیچ مشکلی پیدا نکرده نه سیستم جدیدم مشکل پیدا کرده ونه سیستم قبلیم که اون هم به همین شکل روشن می موند
این صحبت ها رو فرو شنده ها می کنن(حتی آشنا) تا جنس خودشون رو بفروشن
این رو همیشه به عنوان یک اصل در نظر داشته باشید که 90% فروشنده ها بی سوادن و فقط می خوان جنسشون رو بفروشن
یکی از دوستان استدلال عقلی جالبی کرد و اون هم این بود که اگر amd این مشکلات رو می داشت تا الان اسمی ازش باقی نمونده بود!!!!!
به به ! تشکر دوستان ! راستش چون این حرفا رو زد یکم دو دل شدم !
بعدش می گم فقط پاور 700 الگانس مدل خوبی هستش ؟ ! اخه قیمتش خیلی کمه ! 14 تومن به قیمت همکاری ! 900 هم 16 تومن :دی!
Ultra_Black
04-06-2010, 16:24
بعدش می گم فقط پاور 700 الگانس مدل خوبی هستش ؟ ! اخه قیمتش خیلی کمه ! 14 تومن به قیمت همکاری ! 900 هم 16 تومن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!
پاورهای الگانس ریل نیستن و همین 700 واتش نمی تونه 250 وات توان واقعی بده!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.