مشاهده نسخه کامل
: خطای SVchost.exe و HANG سیستم
lahij_web
18-05-2010, 08:08
سلام .
کلکسیون اتفاقات عجیب برای سیستم من !
بماند که هنوز مشکل هنگ شدن و DC شدن بعد از چند دقیقه ( بستگی داره سیستم کی دوست داشته باشه ! ) ادامه داره :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما مشکل جدید اینکه تازگی ها بعد از یه مدت که با سیستم کار میکنی یه Error برای SVchost میده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بعد تو محیط C++ یا Visual باز میشه . بعد از اون هم نه TaskBar قابل دسترسیه نه هیچ چیز دیگه و هنگ به تمام معنا .
جالب اینه با اینکه NOD آپدیت آخر رو دارم و هر سری آنلاین آپدیتش میکنم بازم این مشکلات هست .
یه صفحه خرید اینترنتی هم واسه خودش هر چند دقیقه یه TAB باز میکنه و بالا میاد ! :41:
ممنون میشم راه حل پیشنهاد بدید . :10:
Dr Hannibal
18-05-2010, 13:19
ویروس و تروجان کاملا روی سیستم شما نصب شده. این اخطار معمولا برای تروجان هاست. من آنتی ویروس آویرا رو پیشنهاد میکنم اما الان خوب نیست نصب کنید چون توانایی تفکیک ویروس با فایل سالم رو نداره و ویندوز آسیب می بینه. بهترین حالت برای الان پاک سازی با کسپرسکی است. انتی ویروس 2010 کسپرسکی رو نصب کنید و حتما تا به امروز اپدیت کنید و اسکن. ویروس ها پاک میشه ما اگه ریجیستری باقی موند بگید برنامه ی مخصوص به اون رو معرفی کنم.
برای اون یکی مشکل هم که گفتم یا ناشی از ویروس است که احتمالش بالاست با توجه به ضعفی که نود داشته و یا باگ سرویس پک 2 xp است.
اول مشکل ویروسی بودن رو رفع کنید.
lahij_web
19-05-2010, 07:33
ویروس و تروجان کاملا روی سیستم شما نصب شده. این اخطار معمولا برای تروجان هاست. من آنتی ویروس آویرا رو پیشنهاد میکنم اما الان خوب نیست نصب کنید چون توانایی تفکیک ویروس با فایل سالم رو نداره و ویندوز آسیب می بینه. بهترین حالت برای الان پاک سازی با کسپرسکی است. انتی ویروس 2010 کسپرسکی رو نصب کنید و حتما تا به امروز اپدیت کنید و اسکن. ویروس ها پاک میشه ما اگه ریجیستری باقی موند بگید برنامه ی مخصوص به اون رو معرفی کنم.
برای اون یکی مشکل هم که گفتم یا ناشی از ویروس است که احتمالش بالاست با توجه به ضعفی که نود داشته و یا باگ سرویس پک 2 xp است.
اول مشکل ویروسی بودن رو رفع کنید.
یعنی به نظرت NOD آپدیت شده من هم نمیتونه سیستم رو Protect کنه ؟!
راستش با حج بالا و سخت گیری به نظرم خیلی جاها بی مورد کسپر مشکل داشتم . اویرا هم قبلا نصب کردم .
قبل از نود اویرا داشتم که با وجود آپدیت و Licence داشتن عملکرد ضعیفی داشت . مجبور شدم دوباره نود نصب کنم .
برنامه یا فایلی هست که بتونم باهاش مشکلم رو رفع کنم یا نهایتا باید باز هم کسپر و ... ؟
Dr Hannibal
19-05-2010, 12:51
یعنی به نظرت NOD آپدیت شده من هم نمیتونه سیستم رو Protect کنه ؟!
راستش با حج بالا و سخت گیری به نظرم خیلی جاها بی مورد کسپر مشکل داشتم . اویرا هم قبلا نصب کردم .
قبل از نود اویرا داشتم که با وجود آپدیت و Licence داشتن عملکرد ضعیفی داشت . مجبور شدم دوباره نود نصب کنم .
برنامه یا فایلی هست که بتونم باهاش مشکلم رو رفع کنم یا نهایتا باید باز هم کسپر و ... ؟
آویرا عملکرد ضعیفی نداره. نود32 آپدیت بارها شده ویروس رو تشخیص نده من مشکلاتی که میبینم بیشتر نود32 هستند تا انتی ویروس های دیگه یکم تاپیک های مشکلات رو باز کنید میبیند. یک تاپیک جدا در همین مورد دارم که دیگه دستی بهش نزدم ولی اگه ببینی میبینی چه تعداد هستند که نود32 اپدیت دارند و چه الودگی دارند.
این الودگی با این همه وسعت هیچ اعتمادی نمیشه بهش کرد که یک برنامه کم حجم معرفی کنم تا مشکلت حل بشه بعد از پاکسازی واقعا خوب نیست به همین قانع بشی اما اگه دوست داری نود32 نگه داری این برنامه رو تست کن تا شاید بتونه این تروجانو ویروس رو از سیستمت خارج کنه. اما واقعا مثلا پرداخت قبوض اینترنتی از سیستم شما یک ریسک بالا باقی میمونه.
با این برنامه هم کوئیک اسکن کنید اول و بعد فول اسکن( زمان زیادی میگره ) و حتما آپدیت کنید بعد اقدام کنید.
نشد راهی که اول گفتم.
وین رونی
19-05-2010, 13:09
من فکر می کنم مشکل شما همون باگ Generic host باشه.راه زیر را امتحان کنید:
amd>intel
19-05-2010, 13:19
Dr.WEB CureIt
این برنامه رو هم امتحان کنید
Dr Hannibal
19-05-2010, 13:50
من فکر می کنم مشکل شما همون باگ Generic host باشه.راه زیر را امتحان کنید:
باگی وجود نداره. این دلیل فقط ویروس هست !!!!
یه صفحه خرید اینترنتی هم واسه خودش هر چند دقیقه یه TAB باز میکنه و بالا میاد !
اون ارور هم وجود ویروس در system32 ویندوز !
lahij_web
19-05-2010, 19:58
آویرا عملکرد ضعیفی نداره. نود32 آپدیت بارها شده ویروس رو تشخیص نده من مشکلاتی که میبینم بیشتر نود32 هستند تا انتی ویروس های دیگه یکم تاپیک های مشکلات رو باز کنید میبیند. یک تاپیک جدا در همین مورد دارم که دیگه دستی بهش نزدم ولی اگه ببینی میبینی چه تعداد هستند که نود32 اپدیت دارند و چه الودگی دارند.
این الودگی با این همه وسعت هیچ اعتمادی نمیشه بهش کرد که یک برنامه کم حجم معرفی کنم تا مشکلت حل بشه بعد از پاکسازی واقعا خوب نیست به همین قانع بشی اما اگه دوست داری نود32 نگه داری این برنامه رو تست کن تا شاید بتونه این تروجانو ویروس رو از سیستمت خارج کنه. اما واقعا مثلا پرداخت قبوض اینترنتی از سیستم شما یک ریسک بالا باقی میمونه.
با این برنامه هم کوئیک اسکن کنید اول و بعد فول اسکن( زمان زیادی میگره ) و حتما آپدیت کنید بعد اقدام کنید.
نشد راهی که اول گفتم.
راستش قبل از اینکه لطف کنی و لینک معرفی کنی Trojan Remover 6.8 رو نصب کردم . موفق نشد چیزی بشناسه .
راستی برای آپدیتش error میده برای همه سرور هاش ...
طبق پیشنهادت در حال حاضر دارم نود رو Remmove و کسپر 10 نصب میکنم .
Dr Hannibal
19-05-2010, 22:10
راستش قبل از اینکه لطف کنی و لینک معرفی کنی Trojan Remover 6.8 رو نصب کردم . موفق نشد چیزی بشناسه .
راستی برای آپدیتش error میده برای همه سرور هاش ...
طبق پیشنهادت در حال حاضر دارم نود رو Remmove و کسپر 10 نصب میکنم .
خبرش رو بده.
تروجان ریمور کرکش از کار افتاده. لینک بالا کرکش الان تست کردم داره کار میکنه و اپدیت میشه.
موفق باشی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.