مشاهده نسخه کامل
: مشکلات در نصب 7
جاسم کدخدایی بنت
17-05-2010, 23:56
اول میریم سراغ code-5 که یکی از دوستان این مشکلو داشتن
شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد در هنگام بوت ویندوز 7 با این کد روبرو شده باشید
راهکاری مختلفی دارد برای حل این مشکل که ما یکی از آنها را ذکر می نماییم
1- ابتدا برنامه Ultimate Boot CD را دانلود کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2- برنامه رو توی سی دی رایت کنید
3- بعد سی دی رو توی دی وی دی رام بذارین وبوت کنین سیستم رو توجه کنید که تنظیمات بایوس برای بوت روی دی وی دی رام باشد
4- بعد از داخل برنامه ultimate boot cd به قسمت زیر بروید
Filesystem Tools->Boot Managers->Smart BootManager
5- حال در مدت زمانی که Smart BootManager لود میشه سی دی رو بیرون بزایرن و ویندوز 7 رو بذارین حالا بیاین یکم پایین واینتر
موفق باشید
جاسم کدخدایی بنت
18-05-2010, 00:27
مشکلBOOTMGR is missing after Windows 7
1- ابتدا ویندوز 7 تو دی وی دی رام بذارین و سیستم بوت کنید
2- بعد هم Repair computer بزنید
3- بعد هم cancel بزنیدتا از ریفیر ویزارد خارج شوید
4- command prompt' را انتخاب کنید
5- بعد توی کوماند کد بنویسین و اینتر= DVD-DRIVE LETTER
6- بعد هم اگر ویندوز توی c هست کد زیررو بنویسین و اینتر
copy bootmgr c:\ < code
7- درنهایت exit بنویسید وتمام
ebicross
18-05-2010, 11:44
مشکل از بین رفتن بوت ویندوز 7 بعد از نصب XP
اگر ویندوز Seven داشید و ویندوز XP توی درایو دیگری نصب کنید، بعد از راه اندازی مجدد سیستم فقط ویندوز XP وجود داره و نمیتونید وارد ویندوز Seven بشید.
برای حل این مشکل DVD ویندوز 7 رو داخل سیستم بزارید و بجای نصب گزینه ی Repair رو بزنید.
پس از اتمام کار ویندوز 7 در کنار ویندوز XP در لیست ابتدا قرار میگیرد.
KING iMAN
18-05-2010, 21:13
اول میریم سراغ code-5 که یکی از دوستان این مشکلو داشتن
شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد در هنگام بوت ویندوز 7 با این کد روبرو شده باشید
راهکاری مختلفی دارد برای حل این مشکل که ما یکی از آنها را ذکر می نماییم
1- ابتدا برنامه Ultimate Boot CD را دانلود کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2- برنامه رو توی سی دی رایت کنید
3- بعد سی دی رو توی دی وی دی رام بذارین وبوت کنین سیستم رو توجه کنید که تنظیمات بایوس برای بوت روی دی وی دی رام باشد
4- بعد از داخل برنامه ultimate boot cd به قسمت زیر بروید
Filesystem Tools->Boot Managers->Smart BootManager
5- حال در مدت زمانی که Smart BootManager لود میشه سی دی رو بیرون بزایرن و ویندوز 7 رو بذارین حالا بیاین یکم پایین واینتر
موفق باشید
آقا من بودم این مشکب رو مطرح کردم.لینکی که گذاشتین میرسه یه یه فایل 293 مگابایتی؟ببینین همین فایل رو باید دانلود کنم که فرمتش هم iso هستش؟:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جاسم کدخدایی بنت
19-05-2010, 12:30
ایمان جان من درس منظورتو متوجه نشدم
KING iMAN
19-05-2010, 20:50
آقا سیستم من ارور کد5 رو میده وقتی با DVD ویندوز 7 بوت میکنم.فکر کردم ویندوزم بوتیبل نیست.بردم رو یه سیتم دیگه تست کردم و دیدم بدون مشکل بوت شد و رفت واسه نصب.
تو سیستم خودم با ویندوز XP هیج مشکلی ندارم و براحتی بوت میشه.
کلافه شدم حسابی.
=========
آقا یه نفر بهم بگه شما وقتی DVD رو میذارین و سیتم رو ReStart میکنین چکار میکنین که میره تو نصب؟(با استفاده از کلید Space رو صفحه کلید؟؟)
جاسم کدخدایی بنت
19-05-2010, 21:30
شما باید تنظیمات بایوس تون رو طوری تنظیم کنید که اول سراغ سی دی رو بگیره تا فایل نصب که بوتیبل است اجرا شه
میری تو بایوس del بعد در قسمت boot شما first boot را روی dvd قرار می دین حالا همین که سیستم راه اندازی بشه فایل نصب اجرا میشه
در ضمن میتونین دی وی دی رام را از طریق اف ها بالا بیارین شما اف 8 و 11 را آزمایش بقیه روهم بزنین خطری که نداره
KING iMAN
20-05-2010, 10:06
شما باید تنظیمات بایوس تون رو طوری تنظیم کنید که اول سراغ سی دی رو بگیره تا فایل نصب که بوتیبل است اجرا شه
میری تو بایوس del بعد در قسمت boot شما first boot را روی dvd قرار می دین حالا همین که سیستم راه اندازی بشه فایل نصب اجرا میشه
در ضمن میتونین دی وی دی رام را از طریق اف ها بالا بیارین شما اف 8 و 11 را آزمایش بقیه روهم بزنین خطری که نداره
آقا مم دقیقاً همین کارها رو انجام میدم ولی نمیشه.پست زیر رو ببینین:
پیغام خطاش رو که گفتم.الان دقیقاً حضور ذهن ندارم ولیتقریباً اینجوریه:
Can't boot from CD..-Code Error:5
آقا همونطور که گفتم رو یه سیستم دیگه امتحان کردم بوت شد.رو سیستم منم چند CD و DVD بوتیبل رو تست کردم بدون مشکل بوت شدن اما این DVD ویندوز 7 نمیشه و این ارور رو میده.
ضمناً به عنوان آخرین چیزی که به ذهنم رسید یه Externeal DVD Drive آوردم و با اونم دی وی دی ویندوز 7 رو تست کردم ولی بازم همین ارور رو داد.
لطفاً یه راه حل واسش پیدا کنید.جدی جدی دارم کلافه میشم.
---------- Post added at 10:02 AM ---------- Previous post was at 10:00 AM ----------
آقا این راه رو هم امتحان کردم نشد:
بازم همون ارور رو میده.
راهی که تو پست اول دادین هم تست کردم جواب نگرفتم.
KING iMAN
20-05-2010, 19:59
آقا من 9 تا دی وی دی که بوتیبل بودن رو تست کردم رو سیستمم و بدون مشکل بوت شد.فقط و تنها فقط این DVD که این پیغام رو میده و به هیچ صرلطی هم مستقیم نیست!!!!!
جاسم کدخدایی بنت
20-05-2010, 20:09
مشکلتون کد ارور5 یا نشون ندادن درایور اپتین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.