مشاهده نسخه کامل
: دمای گرافیک SAPPHIRE 5850
سلام به همه دوستان
فکر میکنم مدتی هست که دمای گرافیک بالا رفته
حدود 50-55 در حالت idle
البته این عکس ماله چند وقت پیش هست که دماش پایین تر بود(حوصلم نشد عکس جدید up کنم)
جدیدا به فن ULTRA Silent Green 12cm هم روبروی کارت گرافیک نصب کردم فکر میکنم به خاطر این باشه
چون فن جوری نصب شده که هوا رو به سمت داخل کیس میده فکر میکنم اگه طوری نصب کنم که هوای گرم به سمت بیرون کیس بده بهتر باشه
یکی از موارد دیگه که خودم حدس میزنم اینه که کابل DVD Writer من ide هست که زیر کارت گرافیک میخوره و چون کابلش بزرگ هست فکر کنم جلوی فن گرافیک گرفته!!!
حالا نظر دوستان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
TREASURES
17-05-2010, 19:27
اون دما طبیعیه تو لود چقدره ؟ از 2 تا فن 12 استفاده کنید که یکی هوا رو به داخل و دیگری هوا رو به خارج هدایت کنه (یکی کافی نیست) :20:
این دما برای گرافیک 5850 عادیه و هیچ مشکلی نداره
اون دما طبیعیه تو لود چقدره ؟ از 2 تا فن 12 استفاده کنید که یکی هوا رو به داخل و دیگری هوا رو به خارج هدایت کنه (یکی کافی نیست) :20:
خوب کیس Magnum II که از اول خودش 2 تا فن 12CM روش داره که فکر میکنم این فن های اورجینال 12cm که از اول رو کیس هست هوا به سمت داخل کیس میده
اما این فن 12cm که جدید خریدم و روبروی کارت گرافیک نصب کردم اینم هوا به سمت داخل میده که فکر کنم اگه به سمت بیرون بده بهتر باشه؟
Ultra_Black
17-05-2010, 22:29
اما این فن 12cm که جدید خریدم و روبروی کارت گرافیک نصب کردم اینم هوا به سمت داخل میده که فکر کنم اگه به سمت بیرون بده بهتر باشه؟
احتمالا سیستم کولینگش رو به هم زدید
شما اون فن رو دقیقا مثل کیس Orbit از جلوی کیس ورودی هوا قرار بدید
احتمالا سیستم کولینگش رو به هم زدید
شما اون فن رو دقیقا مثل کیس Orbit از جلوی کیس ورودی هوا قرار بدید
یعنی فن رو در جلوی کیس جوری نصب کنم که هوا وارد کیس کنه؟
تو سایت Green Case هیچ توضیحی در مورد قابلیت نصب فن در جلوی کیس Magnum II نداده
اما واسه کیس اربیت گفته که جلوی کیس فن داره
MAGIDIYUM
17-05-2010, 22:45
دوست عزیز فن جلوی کیس و فن کاور بغل هوا رو باید به سمت داخل هدایت کنند و فن پشت کیس و فن سقف هم هوا رو به سمت بیرون هدایت کنند.شیوه ی کار این چنین است.
Ultra_Black
18-05-2010, 10:05
یعنی فن رو در جلوی کیس جوری نصب کنم که هوا وارد کیس کنه؟
بله
تو سایت Green Case هیچ توضیحی در مورد قابلیت نصب فن در جلوی کیس Magnum II نداده
اما واسه کیس اربیت گفته که جلوی کیس فن داره
Magnum II و Orbit که از لحاظ اسکلت با هم تفاوتی ندارند
و میشه فن رو از جلوی کیس ورودی هوا قرار داد
من برای Tolip Plus خودم این کار رو انجام دادم رو دماش موثر بود
از همه دوستان ممنون فقط جهت فن تغییر دادم
حتی دمای پردازنده هم تغییر کرده و کلا خیلی تاثیر گذاشته
خوب دوست عزیز الان دما چنده؟
من کیسم رو در زیر میز قرار دادم تقریبا کنار و پشت کیس بسته است در حالت Idle نهایت 46 میشه قبلش که کناره های کیس محصور نبود دما نهایت 40 میشد.
در حالت فول لود دما به 83 میرسه.
در 81% لود بعد از 5 دقیقه به 57 رسیده.
morteza.m2n
08-06-2010, 23:34
سلام.
Catalyst دمای کارت رو یه بار 46 نشون میده بعد یهو میره رو 50، بعد 55 و یا از 49 میپره به 53، همینطو ری، زود زود
دما عوض میشه، تو حالت عادی تو ویندوز.
همیچین چیزی عادی هست؟
alborz_k
08-06-2010, 23:39
سلام.
Catalyst دمای کارت رو یه بار 46 نشون میده بعد یهو میره رو 50، بعد 55 و یا از 49 میپره به 53، همینطو ری، زود زود
همیچین چیزی عادی هست؟
کاتالیست دما رو هر لحظه اندازه نمی گیره و در یک بازیه ی زمانی ، مثلأ 5 ثانیه این کار رو انجام می ده . این تغییرات هم به خاطر اون هست . پس جای نگرانی نیست .
H.A.M.E.D
09-06-2010, 00:20
دوستان من تو برنامه CATALYST تو حالت AAMODE و AF زمانی که حالت 3D رو تست میکنه احساس میکنم یه سری خط تو صفحه هست ولی تو بفیه حالتها مشکلی ندارم و تو یه سری از بازی ها مثل RE5 و DIRT2 و ... هم این مشکل دارم ولی زیاد اذیت نمیکنه به نظر شما مشکلش از کجا میتونه باشه؟
amd>intel
09-06-2010, 10:58
سلام.
همیچین چیزی عادی هست؟
مشکلی نیست . این دما برای این کارت طبیعی هست .
TREASURES
09-06-2010, 11:13
سلام.
همیچین چیزی عادی هست؟
وقتی گرافیک تو حالت بیکاری هست دماش کمه چون فرکانس ها به صورت اوتو پایین میاد وقتی که گرافیک بره تو لود یه دفعه فرکانس ها بالا میره و همچنین دما ( با هم ) به خاطر همینه که دما یهو بالا میره :46:
H.A.M.E.D
09-06-2010, 13:09
دوستان من تو برنامه CATALYST تو حالت AAMODE و AF زمانی که حالت 3D رو تست میکنه احساس میکنم یه سری خط تو صفحه هست ولی تو بفیه حالتها مشکلی ندارم و تو یه سری از بازی ها مثل RE5 و DIRT2 و ... هم این مشکل دارم ولی زیاد اذیت نمیکنه به نظر شما مشکلش از کجا میتونه باشه؟
دوستان کسی میدونه این مشکل از کجاست؟
kourosh4
09-06-2010, 13:31
حامد جان منم کارت قبلیم 4850 force3d بود و تو بازی dirt 2 همین مشکل رو داشتم ...........
درایور رو عوض کردم درست شد ..........
احتمالا شما دارین از درایور 10.2 استفاده میکنید ...........
H.A.M.E.D
09-06-2010, 14:09
احتمالا شما دارین از درایور 10.2 استفاده میکنید ...........
نه آخرین درایور هست (10.5)
البته خطهاش زیاد آزار دهنده نیست مثل نویز میمونه خیلی کم هست
و تو بعضی جاها هست فکر میکنم مشکل از ویندوز 7 باشه!
البته من رو یه سیستم دیگه کهSAPPHIRE 5750 داشت تو بازی RE5 تست کردم همین مشکل رو داشت!
kourosh4
09-06-2010, 14:14
البته من تو ویندوز 7 64bit امتحان کردم و با ابدیت درایور درست شد ...........
شما درایور 10.3 و 10.4 رو امتحان کنید ضرر نداره .........
راستی حیفه با این سیستم از سون 64 بیت استفاده نکنید!
نه آخرین درایور هست (10.5)
البته خطهاش زیاد آزار دهنده نیست مثل نویز میمونه خیلی کم هست
و تو بعضی جاها هست فکر میکنم مشکل از ویندوز 7 باشه!
البته من رو یه سیستم دیگه کهSAPPHIRE 5750 داشت تو بازی RE5 تست کردم همین مشکل رو داشت!
روی دسکتاپ یه راست کلیک کنین و قسمت screen resolution برین و advance setting رو کلیک کنین و تو قسمت screen refresh rate ببینین رو چه عددی هست ؟
رو همه ی بازیها این مشکل رو داره؟
داخل بازیهایی که میگین خط میوفته تو قسمت گرافیک بازی برین وببینین تو قسمتی که رزولوشن انتخاب میشه refresh rate وجود داره که بشه انتخاب کرد ؟ اعدادی مثل 50-59-60
اگه اینطوری هست که من میگم توجه داشته باشین که refresh rate که توی قسمت اول بهتون گفتم با refresh rate که تو بازی انتخاب میکنین یا باید مساوی باشه یا باید یکی کمتر یا بیشتر باشه
مثلا اگه رفرش ریتی که تو قسمت desktop هست روی 60 باشه شما باید رفرش بازیو روی 60 بزارین و اگه درست نشد رفرش بازیو بزارین رو 59 و امتحان کنین(فقط رفرش بازیو عوض کنین )
امتحان کن و نتیجشو بگو
H.A.M.E.D
10-06-2010, 01:18
روی دسکتاپ یه راست کلیک کنین و قسمت screen resolution برین و advance setting رو کلیک کنین و تو قسمت screen refresh rate ببینین رو چه عددی هست ؟
روی 60 هرتز هست!
رو همه ی بازیها این مشکل رو داره؟
نه فقط روی RE5 و DIRT2
امتحان کن و نتیجشو بگو
رفرش ریت رو گزاشتم روی 60 بازم مشکل بود ولی زمانی که SYNCE رو فعال کردم مشکل حل شد!
روی 60 هرتز هست!
نه فقط روی RE5 و DIRT2
رفرش ریت رو گزاشتم روی 60 بازم مشکل بود ولی زمانی که SYNCE رو فعال کردم مشکل حل شد!
بعضی مواقع این مشکل مربوط به synce میشه و بعضی مواقع هم به refresh rate
چون فکر میکردم شما همه ی تنظیمات رو فعال کردین اشاره ای به synce نداشتم
من خودم این مشکلو تو بازی battlefield:bc2 داشتم که با عوض کردن refresh این مشکل حل شد
H.A.M.E.D
13-06-2010, 01:31
ممنون
برای RE5 هم SYNCE رو فعال کردم و ANTI LASING رو روی 4X گذاشتم مشکل حل شد!
این فن 5850 تو حالت لود صداش به نظرم زیاده
دوستانی که 5850 دارن صدای فن اذیتشون نمیکنه؟
ممنون
برای RE5 هم SYNCE رو فعال کردم و ANTI LASING رو روی 4X گذاشتم مشکل حل شد!
این فن 5850 تو حالت لود صداش به نظرم زیاده
دوستانی که 5850 دارن صدای فن اذیتشون نمیکنه؟
دور فن تو load به چند میرسه که اذیت میکنه؟
دمای کارتتون تو حالت عادی چنده؟
H.A.M.E.D
13-06-2010, 12:18
دور فن تو load به چند میرسه که اذیت میکنه؟
در حالت عادی که روی 21% هست در حالت لود هم نهایتآ تا 50% میرسه!
دمای کارتتون تو حالت عادی چنده؟
حدود 3-42 درجه!
kourosh4
13-06-2010, 21:21
حامد بدبخت کجا صداش زیاده من که اصلا صداش رو حس نمیکنم:31:
راستی حامد جان من هر کاری میکنم نمیتونم گرافیک رو بیشتر از این اعداد اورکلاک کنم...775/1125
انگار کلاکهاش قفل هستند میدونید مشکل از کجاست ..............
H.A.M.E.D
13-06-2010, 22:26
حامد بدبخت کجا صداش زیاده من که اصلا صداش رو حس نمیکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبارک باشه!
حالا چرا بدبخت:31:
راستی حامد جان من هر کاری میکنم نمیتونم گرافیک رو بیشتر از این اعداد اورکلاک کنم...775/1125
انگار کلاکهاش قفل هستند میدونید مشکل از کجاست ..............
بله تو خود برنامه CATALYST هم تا همین مقدار رو داره منم فکر میکنم قفل باشه
شما بردی روی اون مقدار دماش تا چند میرسه رو حالت لود؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.