ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : روشهایی برای یافتن دلیل کمی سرعت اینترنت و بهبود کیفیت آن

صفحه ها : 1 [2] 3

supermax15
24-01-2012, 23:17
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من 128 نا محدود دارم اندیشه سبز خزر تویه رشت
یه نظری در موردعکس ها بدید لطفا

Memonex
25-01-2012, 21:28
دوستان مشخصات خط من به شکل زیر هست که هیچ مشکلی رو نداره ولی سرعت فوق العاده تو این یکماه اومده پایین (بین 20 - 30 کیلوبایت در ثانیه برای دانلود) وقتی هم به پشتیبانی مخابرات گزارش میدم میگه طبیعی هست و سرعت همه کم شده .. نمیدونم مشکل از کجاست که سرعت اینقدر پایین هست. آیا واقعا دارن کم فروشی میکنند ؟؟

تا یکماه و نیم پیش سرعت 80 - 110 متغیر بود. به نظر شما من باید در این شرایط چکار کنم. به کدوم مرجع اطلاع بدم و شکایت کنم این موضوع رو ؟؟

sei_pm
26-01-2012, 00:51
سلام من 128 نا محدود دارم اندیشه سبز خزر تویه رشت
یه نظری در موردعکس ها بدید لطفا

نویزخطتون کمی بالاست با این حال تا 5 مگ رو سپاورت میکنه.

دوستان مشخصات خط من به شکل زیر هست که هیچ مشکلی رو نداره ولی سرعت فوق العاده تو این یکماه اومده پایین (بین 20 - 30 کیلوبایت در ثانیه برای دانلود) وقتی هم به پشتیبانی مخابرات گزارش میدم میگه طبیعی هست و سرعت همه کم شده .. نمیدونم مشکل از کجاست که سرعت اینقدر پایین هست. آیا واقعا دارن کم فروشی میکنند ؟؟

تا یکماه و نیم پیش سرعت 80 - 110 متغیر بود. به نظر شما من باید در این شرایط چکار کنم. به کدوم مرجع اطلاع بدم و شکایت کنم این موضوع رو ؟؟

خط شما که وضعیتش خیلی خوبه .
متاسفانه هیچ مرجعی در زمینه اینترنت به حقوق مشتری بها نمیده و جز وقت تلف کردن نتیچه ای نداره.

amin_knight
27-01-2012, 00:32
سلام سرویس دهنده شرکت مخابرات اصفهان هست(2030).یعنی خود مخابرات میده.سرعتش 128 هست.
بعید میدونم مشکل از فاصله باشه آخه دوستان من حتی فاصلشون تا مخابرات دورتره ولی مشکل منو ندارد.
مودمم هم هست . TPLINK TD-W8951ND

این پست را هم به دلیل قطعی زیاد به سختی گذاشتم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

a78037
28-01-2012, 17:37
سلام دوستان مشخصات خط من این اعداد زیر است سرعت دانلودم بیشتر از 90 نمیره چیکار کنم بهتر شه باتشکر از راهنمایی شما[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

aminhacker
28-01-2012, 23:38
نویز بسیار بالا در آپلود
Attenutation بسیار بالا
کیفیت خط پایین از دلایل پایین بودن کیفیت سرویس شماست.
با مخابرات تماس بگیرید

vahid_d
05-02-2012, 15:30
سلام. اين مشخصات منه:
SNR:11.3 - 28.7
ATTEN:42.5 - 23.3
RATE:4095 - 509

سرعت 128 نامحدود ( البته 1 به 10 نيست و سرعتش واقعي هست)
اما از ساعت حدود 9 شب به بعد كيفيت خط خراب ميشه و وقتي خط رو با نرم افزا مانيتور ميكنم نمودار گرافيكي خط اصلا پايداري نداره و به شدت نوسان ميكنه. براي چند ثانيه مياد رو صفر و براي چند ثانيه ميره روي 30 مثلا. ( شبيه فركانس تپش قلب به حالت متناوب اين نوسانات تكرار ميشه)

بنظرتون چي كار كنم كه وضعيت خط پايدار بشه؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اين تست هارو بعد از ظهر گرفتم

behrad59
22-02-2012, 01:39
دوستان من نوسان دارم هم تو سرعت هم تو پینگ واسه بازی انلاین...مثلا پینگم رو 230 میپره رو 300 باز میاد رو 250 باز میره بالا...اینم از مشخصات خطمه...
چه راه کار هایی واسه بهبود این وضییت پیشنهاد میکنید...ممنون میشم سریع پاسخم را دهید!:11:

Ehsan Fire
22-02-2012, 14:25
با سلام
اگه میشه یه نظری هم رو خط ما بدید!
نمیدونم چرا حس میکنم timeout دارم! مثلا وسط دانلود یه دفه سرعت Dl از 29 میرسه به 10 بعد 0 بعد دباره برمیگرده و این رویه ادامه داره!البته به صورت مقطعی ولی مثلا وسط بازی league of legends شدیدا مشکل دارم چند وقته!

wichidika
22-02-2012, 17:59
با سلام
اگه میشه یه نظری هم رو خط ما بدید!
نمیدونم چرا حس میکنم timeout دارم! مثلا وسط دانلود یه دفه سرعت Dl از 29 میرسه به 10 بعد 0 بعد دباره برمیگرده و این رویه ادامه داره!البته به صورت مقطعی ولی مثلا وسط بازی league of legends شدیدا مشکل دارم چند وقته!

خطتت خوبه ربطی به اون نداره

amindead
05-03-2012, 19:45
سلام دوستان
ADSL سرعت 256 پارس آنلاین دارم، جدیدا نزدیک به یک هفته ای میشه که دائما لینکم قطع و وصل میشه (یا همون چراغ ADSL) به این صورت که 5 یا 10 دقیقه وصل هست و 4 الی 5 دقیقه قطع؛ جالب اینجاست بعضی از روزها سالم میشه و قطعی نداره و جالب تر اینکه موقع شبانه اصلا قطعی نداره! :13:
روزهایی که قطع میشد از سر خط هم تست گرفتم، سر خط هم به همین صورت بود، حتی مودم رو هم عوض کردم اما فرقی نکرد.

امروز اومدن از سر خط سیم ها رو 30 سانت بالاتر قطع کردن و قبل مودم یک اسپلیتر نصب کردند و گفتند مشکلتون حل میشه اما متاسفانه هنوز مشکل دارم.

با پشتیبانی تماس گرفتم گفتند که مطمئن هستند از داخل مخابرات هیچ موردی ندارم (وصل بودن خطم به سیستمشون یا فیوز یا... منظورشون بود فکر کنم)
ضمنا تو این خط هیچ تلفنی ندارم و خط مخصوص ADSL هست.
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.

مدل مودم : TP-LINK 8840T

تست ها:

sei_pm
06-03-2012, 01:16
سلام دوستان
ADSL سرعت 256 پارس آنلاین دارم، جدیدا نزدیک به یک هفته ای میشه که دائما لینکم قطع و وصل میشه (یا همون چراغ ADSL) به این صورت که 5 یا 10 دقیقه وصل هست و 4 الی 5 دقیقه قطع؛ جالب اینجاست بعضی از روزها سالم میشه و قطعی نداره و جالب تر اینکه موقع شبانه اصلا قطعی نداره! :13:
روزهایی که قطع میشد از سر خط هم تست گرفتم، سر خط هم به همین صورت بود، حتی مودم رو هم عوض کردم اما فرقی نکرد.

امروز اومدن از سر خط سیم ها رو 30 سانت بالاتر قطع کردن و قبل مودم یک اسپلیتر نصب کردند و گفتند مشکلتون حل میشه اما متاسفانه هنوز مشکل دارم.

با پشتیبانی تماس گرفتم گفتند که مطمئن هستند از داخل مخابرات هیچ موردی ندارم (وصل بودن خطم به سیستمشون یا فیوز یا... منظورشون بود فکر کنم)
ضمنا تو این خط هیچ تلفنی ندارم و خط مخصوص ADSL هست.
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.

مدل مودم : TP-LINK 8840T

تست ها:

به دلیل زیاد بودن فاصله شما از مرکز مخابراتی هست . اگر هنگام قطع و وصلی مداوم مقدار Attenuation شما همان 58 باشد کاری جز پایین آوردن داون استریم شما نمی تونند بکنن مگر اینکه پورت شما رو روی Adsl2+ ست کنند که نویز پذیری بیشتری داره.

amindead
06-03-2012, 21:26
به دلیل زیاد بودن فاصله شما از مرکز مخابراتی هست . اگر هنگام قطع و وصلی مداوم مقدار Attenuation شما همان 58 باشد کاری جز پایین آوردن داون استریم شما نمی تونند بکنن مگر اینکه پورت شما رو روی Adsl2+ ست کنند که نویز پذیری بیشتری داره.
اما من تو این یک سال هیچ مشکلی نداشتم و اصلا قطعی لینک نداشتم، اگر مشکل از فاصله هست پس چرا تو این یک سال هیچ مشکلی نداشتم؟

Amin4All
07-03-2012, 11:25
حل شد..............................

lAsThErO
18-03-2012, 14:46
SNR margin : 11.6
Attenuation : 44.0
Rate : 2044

SNR margin پایینه نه؟
شبا قطع میشه اینترنت...

wichidika
18-03-2012, 15:22

SNR margin پایینه نه؟
شبا قطع میشه اینترنت...

snr
لب مرزه
نویز خط زیاد

pedramb66
18-03-2012, 19:39
linksys wag120n
DSL Upstream Rate: 508 kbps
DSL Downstream Rate: 2043 kbps
Down up
DSL Noise Margin: 280 dB 324 dB
DSL Attenuation: 178 dB 287 dB
DSL Transmit Power: -382 dBm -425 dBm
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]
این DSL Attenuation خیلی زیاده.ولی مشکلی تا حالا نداشتم.ولی تو wow لگ دارم.

sei_pm
18-03-2012, 23:24

SNR margin پایینه نه؟
شبا قطع میشه اینترنت...

میرایی سگینال در خط شما 44 هست که معمولی هست . ولی snr شما کم هست که نشون میده نویز روی خط میتونه وجود داشته باشه .
خود من با snr 5 هیچ مشکلی ندارم در پارس آنلاین مشکل شما باید از جای دیگه باشه احتمال مشکل در مرکز باشه هست.

linksys wag120n
DSL Downstream Rate: 2043 kbps
Down up
DSL Noise Margin: 280 dB 324 dB
DSL Attenuation: 178 dB 287 dB
DSL Transmit Power: -382 dBm -425 dBm
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]
این DSL Attenuation خیلی زیاده.ولی مشکلی تا حالا نداشتم.ولی تو wow لگ دارم.

برای up کمی زیاده ولی در حد فیبر نوریه واسه down . یا اینکه فاصلتون با مرکز خیلی کم هست . سرویس دهندتون چیه ؟!
لگ داشتن بر میگرده به پینگ شما . مشکلتون از سرویس دهنده هست . به طور مثال پارس آنلاین در بهترین شرایط با نزدیکترین Ip کمتر از 54 ms پینگ نمیده.

shayan_ariyana
03-06-2012, 20:34
با سلام دوستان یک سوال داشتم ، چند روزی میشه توی بازی آنلاین مشکل نوسان پینگ دارم قبلا نداشتم و مودم رو چک کردم دیدم تغیراتی کرده به نظر شما دلیل مشکل این هست؟ :41:
قبلا
SNR Margin (dB): 27 - Upstream 22
Attenuation (dB): 41-42
الان
SNR Margin (dB): 18-19 - Upstream 22
Attenuation (dB): 39
Attainable Rate (Kbps): 10852
Rate (Kbps):6996

اگر مشکل از این هست باید به مخابرات بگم یا شرکت؟ ممنون:11:

mahi20
06-06-2012, 12:29
سلام دوستان

ان شاا.. که سوالمو جای درستی پرسیده باشم.

من یک مودم D-LINK دارم و سرویسم هم 128 مخابرات هستش. سرعت دانلودم با لپ تاپ خوبه و راضی هستم ولی با وایر لس موبایل که وصل میشم سرعت دانلود خیلی کمه (در حد 1 و کمتر) ولی صفحات وب با گوشی خوب باز میشه و فقط مشکل دانلود دارم.

گوشیم رو چند جای دیگه بردم و تست کردم سرعت دانلودش خیلی خوب بود و فقط با مودم حودم مشکل داره.حدس میزنم باید تو تنظیمات مودم اشکالی باشه.

ممنون میشم راهنماییم کنید.
مرسی

mahi20
07-06-2012, 15:27
سلام مجدد

دوستان کسی نیست جوا بده؟؟؟؟؟

ممنون

KING iMAN
22-07-2012, 13:22
سلام.
دوستان همونطور که میدونین خیلی از بچه ها مثل خودم با مشکل نویز داشتن روی خطوط مواجه هستن.
توی این چند روزه با مفاهیمی مثل snr مواجه شدم که آشنایی ندارم باهاشون.اینه که از اساتید محترم میخوام در مورد مفاهیم بالا توضیحاتی رو ارائه بدن و اینکه از کجا بفهمیم واسه ما چنده و چه رنجی باشه قابل قبوله و اینکه خطی که نویز داره دلایلش میتونه چیا باشه و چطور میشه رفع کرد و خلاصه هر اطلاعاتی که در این زمینه کمک میکنه به ماهایی که اطلاعاتمون کافی نیست.

porya_spy
22-07-2012, 13:58
ایمان جان سایت زیر کامل توضیحات snr و attenation رو نوشته و چند تا دلیل نویز رو هم نوشته . یه کم مطلبش زیاد . اگه زیاد نبود همینجا میذاشتم . ولی شلوغ میشه . :11:

gamekhor2007
25-07-2012, 12:36
من کابل اصلی تلفن با کابل برق ورودی خونه از یک لوله رد شدن.اگر از هم جدا کنم تاثیری داره تو پینگ؟

payman1991
25-07-2012, 13:09
سلام با مودم linksys wag120 این اعداد را داشتم ، از مخابرات اصفهان از یکی از شهرستان های اطراف هستم ، قبلا خیلی خوب بود ولی الان وضعیت افتضاحی تو سرعت پینگ دارم ، این اعداد چجوریه وضعیتش ؟ DSL Upstream Rate: 509 kbps DSL Downstream Rate: 2046 kbps Down up DSL Noise Margin: 288 dB 295 dB DSL Attenuation: 288 dB 216 dB DSL Transmit Power: -380 dBm -442 dBm

payman1991
25-07-2012, 13:18
سلام با مودم linksys wag120 این اعداد را داشتم ، از مخابرات اصفهان از یکی از شهرستان های اطراف هستم ، قبلا خیلی خوب بود ولی الان وضعیت افتضاحی تو سرعت پینگ دارم ، این اعداد چجوریه وضعیتش ؟ DSL Upstream Rate: 509 kbps DSL Downstream Rate: 2046 kbps Down up DSL Noise Margin: 288 dB 295 dB DSL Attenuation: 288 dB 216 dB DSL Transmit Power: -380 dBm -442 dBm

payman1991
25-07-2012, 14:09
و این در صورتیه که ذوستام توی یکی دیگه از محله ها این عددا را داره up.-------------.com/images/lv7qyfw5eoq2105qrt23.jpg

v t a n d o w n l o a d

gamekhor2007
03-08-2012, 21:11
این وضعیت خط من هست.تغییر کدوم یکی از اینها میتونه پینگ من رو کم کنه؟

sei_pm
04-08-2012, 08:25
این وضعیت خط من هست.تغییر کدوم یکی از اینها میتونه پینگ من رو کم کنه؟

خط شما فیبر نوری هست و کیفیت خوبی هم داره . سرعت 1 مگ رو مخابرات بهبهان به هر شخصی میده ؟ نامحدوده ؟
شما نمی تونید کاری کنید که پینگ پایین بیاد و مشخصات خط شما نشون میده مشکلی از این نظر ندارید .

gamekhor2007
04-08-2012, 13:26
از کجا فهمیدی بهبهان هستم؟والا سرویس من 128 نامحدود هست که با 64 و 256 همه یکجورن ولی اختلاف قیمت دارن.من با مهر مغازه تونستم بگیرم.یعنی فروشنده گفت فقط یک مهر بزن اگر زمانی بجای 128 خواستی بالاتر بگیری بتونم بدم.با همین 128 دانلودم تا 100 میرسه.پایین یا بالا بردن upstream تاثیری تو پینگ نداره؟

sei_pm
04-08-2012, 14:19
از کجا فهمیدی بهبهان هستم؟والا سرویس من 128 نامحدود هست که با 64 و 256 همه یکجورن ولی اختلاف قیمت دارن.من با مهر مغازه تونستم بگیرم.یعنی فروشنده گفت فقط یک مهر بزن اگر زمانی بجای 128 خواستی بالاتر بگیری بتونم بدم.با همین 128 دانلودم تا 100 میرسه.پایین یا بالا بردن upstream تاثیری تو پینگ نداره؟

خیر تغییر Upstream روی پینگ شما تاثیری نداره چون خط شما کیفیت لازم رو داره . پینگ شما مگر چند هست که ناراضی هستید ؟
به طور مثال پینگ پارس آنلاین با tct.ir و سرورهای داخلی از 55 کمتر نمیشه . بیشتر سرویس دهنده های ایران پینگشون از 20 با سرورهای داخلی کمتر نمیشه .

gamekhor2007
04-08-2012, 20:23
با تهران پینگ میزنم بین 60-75 هست معمولا.با سرور هایی مثل NY هم 270-300

راستی این CRC توی status چیه؟از دیروز اینترنت ریخته بهم.الانCRC تو قسمت downstream 0 و توی upstream 1 هست.از دیروز timeout زیاد شده

جالبه اینکه بدون اسپلیتر Modulation تغییر میکنه از adsl-plus به این:

این هم نگاه کنید:

shahabars
06-08-2012, 04:20

Downstream
Upstream

SNR Margin

:

12.2
7.2
db

Line Attenuation

:

30.0
21.4
db

Data Rate

:

2048
2045
kbps

Max Rate

:

6580
2316
kbps

CRC

:

1
0

با سلام
فکر میکنم سرعتم کمه نظرتون چیه؟

sei_pm
06-08-2012, 08:51

Downstream
Upstream

SNR Margin

:

12.2
7.2
db

Line Attenuation

:

30.0
21.4
db

Data Rate

:

2048
2045
kbps

Max Rate

:

6580
2316
kbps

CRC

:

1
0

با سلام
فکر میکنم سرعتم کمه نظرتون چیه؟

سرویستون چی هست و از چه شرکتی گرفتید ؟ Upstream رو اگر روی 1024 ست کنند به احتمال سرویستون بهتر بشه .

shahabars
06-08-2012, 12:21
سرویسم 2mg از مخابرات خوزستان,پس upstream رو باید کم کنم ؟

sei_pm
06-08-2012, 14:26
سرویسم 2mg از مخابرات خوزستان,پس upstream رو باید کم کنم ؟

بله اگر Upstream رو روی 1 مگ بگذارند اونوقت می تونید با سرعت 220 KB/s دانلود کنید.
خط شما ظرفیت سرعت آپلود 2 مگ رو نداره .

gamekhor2007
09-08-2012, 15:16
این crc داخل مودم تو قسمت status جیه؟برای من زیر upstream عدد 1 هست

sei_pm
09-08-2012, 16:50
این crc داخل مودم تو قسمت status جیه؟برای من زیر upstream عدد 1 هست

خطای مربوط به خطت هست .

~ Cyclic Redundancy Check (CRC)

CRC is a block code used for error detection only. CRC is when a special checksum code is attached to each packet of data that is transmitted.
A very simplified example of a checksum would be:

Data Transmitted :
1, 3, 5, 7, 9

Checksum:
= 25

At the receiving end a decoder then performs the same calculation on the data in the packet and then compares it to the transmitted CRC code.
The decoder produces the output data only if the codes match indicating that there are no errors. If an error occurs then the decoder signals an erasure (loss of data), and a higher level ARQ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) then re-requests the data.
More sophisticated codes can correct some number of errors only if the number of errors exceeds the codes correction ability will it signal an erasure (eg HEC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

gamekhor2007
09-08-2012, 20:06
من مدتی هست time out دارم.هر 5-6 تا تایم(بعضی مواقع10 تا اما ثابت نیست) تقریبا time out دارم.مشکل از کجاست بنظرتون.ماله پسر خالم هم time out داره.به شرکت گفتم 4 روزه.هی امروز فردا میکنن.خودش میگه نویز روی خط هست و به شرکت اطلاع دادیم.باید صبر کنی

sei_pm
10-08-2012, 06:13
من مدتی هست time out دارم.هر 5-6 تا تایم(بعضی مواقع10 تا اما ثابت نیست) تقریبا time out دارم.مشکل از کجاست بنظرتون.ماله پسر خالم هم time out داره.به شرکت گفتم 4 روزه.هی امروز فردا میکنن.خودش میگه نویز روی خط هست و به شرکت اطلاع دادیم.باید صبر کنی

شما مقدار Upstream رو از 2048 کفتید به 1024 کاهش بدهند ؟ انجام شد این کار ؟ مشکل به احتمال همونه.

gamekhor2007
10-08-2012, 06:48
upstream روی 639 هست الان.فعلا چیزی بهشون نگفتم.گفتن صبر کن تا شرکت بررسی کنه.قبلا هم همین مقدار بود و مشکلی نبود

softwarekadeh1
10-08-2012, 14:16
آقا یکی به من بگه وضعیتم چطوره ؟؟

sei_pm
10-08-2012, 18:29
upstream روی 639 هست الان.فعلا چیزی بهشون نگفتم.گفتن صبر کن تا شرکت بررسی کنه.قبلا هم همین مقدار بود و مشکلی نبود

ببخشید من شما رو با shahabars اشتباه گرفتم . تو عکس قبلی 448 بوده که داخل پست 282 گذاشتید صبر کنید احتمال زیاد مشکل از خود مرکز مخابراتی هست و از سمت شما کاری از دستتون بر نمیاد.

vahooli
10-08-2012, 19:25
دوستان ممنون میشم جواب بدید :

gamekhor2007
11-08-2012, 13:23
امروز هم دوباره پیچوند.زنگ زد گفت پهنای باند مرکز مخابراطی رو چک کنند.شب باید برم برای جوابش.بنظرتون کجای کار مرکز مخابراطی ایراد داره؟اسپلیتر رو مرکز مخابراطی عوض کنه تاثیری داره؟اصلا تعویض میکنند؟

newman222
11-08-2012, 15:50
سلام دوستان
این وضعیت منه
صبانت شیراز
مخابرات حافظ

البته بعضی وقتا 150 - 160 هم میشه

sei_pm
11-08-2012, 19:50
امروز هم دوباره پیچوند.زنگ زد گفت پهنای باند مرکز مخابراطی رو چک کنند.شب باید برم برای جوابش.بنظرتون کجای کار مرکز مخابراطی ایراد داره؟اسپلیتر رو مرکز مخابراطی عوض کنه تاثیری داره؟اصلا تعویض میکنند؟

بله اگر مشکل داشته باشه تعویش می کنند. به طور معمول وقتی اسپلیتر مرکز مشکل پیدا کنه شما رو خطتون نویز شدید دارید و صدای خش خش رو بوق تلفنتون میاد که باعش میشه با برداشتن گوشی لینک خطتون بپره.

gamekhor2007
12-08-2012, 12:28
خوب isp گفت پهنای باند کم هست و بالا بودن پینگ و time out بخاطر همینه.کاریش نمیشه کرد.باید صبر داشته باشی تا پهنای باند اضافه کنیم.چه مسخره

bad_boy_v2000
18-08-2012, 17:42
سلام دوستان. من یه ماه پیش از مخابرات 256 گرفتم و وضعیت اینترنتم هم تعریفی نداره..سرعت دانلودم 32 هست ولی ثابت نمیمونه و هی پایین و بالا میشه.
بعضی وقتا که روشن میکنم سرعتم خیلی پایینه و سرعت دانلودم 10 اینا میشه و یه کم که سیم تلفن رو جا به جا و دستکاری میکنم درست میشه..بازی آنلاین هم که بازی میکنم وسطاش خیلی لگ میشه. وقتی هم که کانکتم از تلفن صدای خش خش میاد..
ممنون میشم اگه کمکم کنید

kamran2000
16-09-2012, 14:02
سلام
من سرويس1 مگ حجمي مخابرات گرفتم ولي سرعتم بيشتر از 20-22 نميشه.

sei_pm
16-09-2012, 18:58
سلام
من سرويس1 مگ حجمي مخابرات گرفتم ولي سرعتم بيشتر از 20-22 نميشه.

خط شما کیفیتش خیلی عالی و خوبه و مشکل شما از سمت شرکت هست . به احتمال زیاد خط شما با این کیفیت باید فیبر نوری باشه یا فاصلتون با مرکز مخابراتی کمتر از 500 متر هست.

kamran2000
16-09-2012, 22:31
خط شما کیفیتش خیلی عالی و خوبه و مشکل شما از سمت شرکت هست . به احتمال زیاد خط شما با این کیفیت باید فیبر نوری باشه یا فاصلتون با مرکز مخابراتی کمتر از 500 متر هست.

بعداز كابل برگردون فيبر نوري شد. قبلاً كه خط عادي بود snr margin خيلي افتضاح بود ولي سرعت بين 210 تا 230 بود. الان كه snr margin خوب شده سرعت خراب شده.

timsar 2009
05-10-2012, 16:34
دوستان وضعیت من چطوره ؟
Downstream Upstream

SNR Margin:20.7 6.9 db

Line Attenuation:71.2 47.4 db

Data Rate:1024 694 kbps

Max Rate:4220 698 kbps

CRC:9 0
تو 24 ساعت سرعت دانلودم 110 به بالا هستش

sei_pm
24-10-2012, 08:20
دوستان وضعیت من چطوره ؟
Downstream Upstream

SNR Margin:20.7 6.9 db

Line Attenuation:71.2 47.4 db

Data Rate:1024 694 kbps

Max Rate:4220 698 kbps

CRC:9 0
تو 24 ساعت سرعت دانلودم 110 به بالا هستش

کیفیت خطتتون برای سرعت 2 مگ و بالاتر بد هست . فاصلتون از مرکز باید زیاد باشه.

M A S 0 U D
26-10-2012, 15:19
سلام برای من نتیجه تست این شد،به نظر شما چطوره؟ اینترنت 256 نا محدود
ping = 39 ms
download speed= 0.30 mbps
upload speed= 0.21 mbps

isbn
26-10-2012, 16:18
سلام
برای من نتایج اینه اما تست کردم هر بار که تلفن توی سالن رو که سر خط هست سیمش رو کشیدم اینترنت قطع و وصل شد !! و نویز تغیییر میکرد مثلا خالی میشد 28 و با تلفن بدون فیلتر میشد 37 ! و دوباره با فیلتر میشد 28
که این الان نتایج خط با تلفن و فیلتر هست . فقط نمیدونم چرا با قطع و وصل تلفن اینترنت هم قطع میشد خط مشکلی داره ؟

sei_pm
26-10-2012, 23:32
سلام برای من نتیجه تست این شد،به نظر شما چطوره؟ اینترنت 256 نا محدود
ping = 39 ms
download speed= 0.30 mbps
upload speed= 0.21 mbps

برای سرویس 256 خوبه .

سلام
برای من نتایج اینه اما تست کردم هر بار که تلفن توی سالن رو که سر خط هست سیمش رو کشیدم اینترنت قطع و وصل شد !! و نویز تغیییر میکرد مثلا خالی میشد 28 و با تلفن بدون فیلتر میشد 37 ! و دوباره با فیلتر میشد 28
که این الان نتایج خط با تلفن و فیلتر هست . فقط نمیدونم چرا با قطع و وصل تلفن اینترنت هم قطع میشد خط مشکلی داره ؟

شما اسپلیتر رو درست به تلفن وصل میکنید ؟
کیفیت خط شما که خیلی خوبه .

farhad290
27-10-2012, 17:08
سرعت 256 مخابرات مرکز دانشگاه فیبرنوری . وضعیت چطوره دوستان؟

stratocaster
27-10-2012, 18:29
256 مخابرات

Modem Status

Connection Status

Connected

Us Rate (Kbps)

92

Ds Rate (Kbps)

286

US Margin

40

DS Margin

31

Trained Modulation

ADSL2+

LOS Errors

0

DS Line Attenuation

25

US Line Attenuation

17

Peak Cell Rate

216 cells per sec

CRC Rx Fast

0

CRC Tx Fast

12

CRC Rx Interleaved

0

CRC Tx Interleaved

0

Path Mode

Fast Path

DSL Statistics

Near End F4 Loop Back Count

0

Near End F5 Loop Back Count

0

afshin b
27-10-2012, 22:59
خط هردوتاتون عالیه. حیف که سرعت کمه.

timsar 2009
28-10-2012, 12:37
حدودا 5 کیلومتره

timsar 2009
28-10-2012, 12:43
کیفیت خطتتون برای سرعت 2 مگ و بالاتر بد هست . فاصلتون از مرکز باید زیاد باشه.

حدودا 5 کیلومتره

smoke-master
31-10-2012, 14:11
با سلام خدمت دوستان عزیز
یه 20 روزیه که سرعت دانلود من از سرور های خارجی پایین اومده در حد 60-70 کیلو بایت بر ثانیه ! ولی در مورد سرور های داخلی مشکلی ندارم سرعت نزدیک 1 مگابایت بر ثانیه است !!! قضیه چیه؟ این مورد و با سایت speedtest.net هم چک کردم
سرویس 1mb پارس انلاین دارم سه ما هه 5 gb
بعضی موقع ها یه لحظه سرعت بالا میره ولی سریع میاد پایین ( سرور های خارج از ایران)
می تونه مشکل از مودم باشه؟
پشتیبانی هم به هیچ وجه گردن نمی گیره و می گه پهنای باندت مشکلی نداره !
من 4 ساله adsl دارم تا همچین مشکل نداشتم خواهش می کنم کمک کنید خیلی زد حاله

sei_pm
03-11-2012, 01:30
با سلام خدمت دوستان عزیز
یه 20 روزیه که سرعت دانلود من از سرور های خارجی پایین اومده در حد 60-70 کیلو بایت بر ثانیه ! ولی در مورد سرور های داخلی مشکلی ندارم سرعت نزدیک 1 مگابایت بر ثانیه است !!! قضیه چیه؟ این مورد و با سایت speedtest.net هم چک کردم
سرویس 1mb پارس انلاین دارم سه ما هه 5 gb
بعضی موقع ها یه لحظه سرعت بالا میره ولی سریع میاد پایین ( سرور های خارج از ایران)
می تونه مشکل از مودم باشه؟
پشتیبانی هم به هیچ وجه گردن نمی گیره و می گه پهنای باندت مشکلی نداره !
من 4 ساله adsl دارم تا همچین مشکل نداشتم خواهش می کنم کمک کنید خیلی زد حاله

خیر مشکل از مودم یا خط شما نیست . یا سروری که ازش فایل میگیرید مشکل داره یا پارس آنلاین سرعت دریافت از سرورهای خارجی رو محدود کرده.

newman222
03-11-2012, 19:24
سلام بچه ها
من سرویس 256 مخابرات دارم
مشکل من اینه که وقتی بازی انلاین می کنم وضعیت خیلی ناجور میشه
برای مثال تو بازی Dota فول دیلای یا لگم!
من می تونم ببینم اونا چی می نویسن ولی چیزی از من نمیگیرن
خودم احتمال می دم از اپلودم باشه
برای دانلود مشکلی نداره(ولی باز موقع دانلود فول تایم اوته)
یه چیزه دیگه اینکه وقتی اپلودم میره بالا , تایم اوت می گیرم,حتی با سرعت 1 Kb !!!!
دوستان خواستم نظر کارشناسی تونو بدونم و اگه از سمت مخابراته باید چی کار کنم
در ضمن فاصلم هم از مخابرات کمه

ezzat5700
03-11-2012, 19:55
من سرویس 4 مگ دارم
دوستام توی شهر های دیگه از همین سرویس دهنده 4مگ دارن سرعت دانلودشون حدود 450 هست
ولی سرعت من حدود 150-170 هست

از سالم بودن خط و مودم و سیستم عامل کاملا مطمئنم
راهنمایی های پشتیبان رو هم انجام دادم درست نشد

fanoostalaei
03-11-2012, 20:30
من سرویس 4 مگ دارم
دوستام توی شهر های دیگه از همین سرویس دهنده 4مگ دارن سرعت دانلودشون حدود 450 هست
ولی سرعت من حدود 150-170 هست

از سالم بودن خط و مودم و سیستم عامل کاملا مطمئنم
راهنمایی های پشتیبان رو هم انجام دادم درست نشد

وضعیت خط شما که عالیه
بنابر این اگه سرعت شما کم باشه احتمال خیلی زیاد از پروایدر هست (احتمالا براست سرویس شما فعال نیس!!!)

ezzat5700
03-11-2012, 20:33
(احتمالا براست سرویس شما فعال نیس!!!)

داداش بیشتر توضیح میدی؟ چون میخوام به پشتیبان بگم حرفت رو

fanoostalaei
03-11-2012, 20:38
داداش بیشتر توضیح میدی؟ چون میخوام به پشتیبان بگم حرفت رو
خوب میدونی براست یعنی این که
وقتی میگم سرویس شما مثلا 1 به 10 هست اینترنت شما 10 نفر باهم شیر هست ولی اکثر مواقع این 10 نفر باهم از اینترنت استفاده نمیکنن براست هم به این میگن که وقتی یوزر های دیگه وصل نباشن سرعت اونا بین کاربرهای باقی مونده تقسیم میشه و اینطوری سرعت میره بالا
الان هم چون میگین سرعت شما از کاربرهایی مثل شما که با همین سرویس سرعت خیلی بیشتر از شما میگیرن کمتره میتونه یکی از دلایلش همین کم بودن براست شما باشه

ezzat5700
03-11-2012, 21:12
ماکس نت براست نداره
1 به 1 هست

fanoostalaei
03-11-2012, 21:20
ماکس نت براست نداره
1 به 1 هست
مگه نامحدود هست؟
آها یادم اومد شما از ارومیه ای و پهنای باند مکس نت تو ارومیه کمتر از تبریز هست
وقتی تو تبریز ما سرعت دانلود 500 داشته باشیم تو ارومیه همون 2 مگ رو داره متاسفانه

ezzat5700
03-11-2012, 21:24
خب من همون 2 مگ رو هم ندارم آخه :(

ماکس نت گفت هیچ فرقی بین سرعت آذربایجان شرقی و غربی نذاشتیم و به شدت تکذیب کرد پشتیبان

پشتیبان گفت یه ایمیل به مسئولین فنی نوشتیم ببینیم مشکل شما از کجاست و برسی کنن

fanoostalaei
03-11-2012, 21:34
خب من همون 2 مگ رو هم ندارم آخه :(

ماکس نت گفت هیچ فرقی بین سرعت آذربایجان شرقی و غربی نذاشتیم و به شدت تکذیب کرد پشتیبان

پشتیبان گفت یه ایمیل به مسئولین فنی نوشتیم ببینیم مشکل شما از کجاست و برسی کنن
چی بگم والا
در مورد سرویس های نامحدود که من تفاوتی بین غربی و شرقی ندیدم ولی معمولا (نه همیشه) سرعت بقیه سرویسها که سرعتشون زیاده تو تبریز سرعت بیشتری نسبت به غربی دارن

newman222
04-11-2012, 10:07
سلام بچه ها
یه چیزه دیگه اینکه وقتی اپلودم میره بالا , تایم اوت می گیرم,حتی با سرعت 1 Kb !!!!
کسی نمی تونه به من کمک کنه؟

maxp30
04-11-2012, 13:46
سلام دوستان
این وضعیت منه با adsl 256 مخابرات کرج :

این جوری که من از ‍‍‍‍‍بست اول تابیک فهمیدم SNR margin بایینه و Downstream هم همینطور
نظر شما هم همینه ؟
آگه برم مخابرات بگم تاثیری داره یا وقت تلف کردنه ؟
سرعت دانلودم هم میانگین 21 هست که واسه 256 افتضاحه !

ezzat5700
04-11-2012, 15:16
سلام دوستان

این جوری که من از ‍‍‍‍‍بست اول تابیک فهمیدم SNR margin بایینه و Downstream هم همینطور
نظر شما هم همینه ؟

data rate شما رو خیلی بالا بردن واسه همین نویز دارید
بگید رو 2 مگ ببندن

fanoostalaei
04-11-2012, 18:36
سلام دوستان

نظر شما هم همینه ؟

چه اصراریه برای 256 نامحدود این همه پهنا بدن
خوب یکم کم کنن
به پشتیبانی زنگ بزنیدو بگید که ریت رو بیارن پایین
ولی از یه چیزی خیلی خوشم اومد
line attenuation شما خیلی کمه وعالیه

newman222
04-11-2012, 20:39
سلام بچه ها

فکر کنم بنده اینجا هویج واقع شدم
(sorry For Spam)

treeeeep
04-11-2012, 20:52
Downstream Upstream
SNR Margin : 35.9 28.4 db
Line Attenuation : 24.0 17.7 db
Data Rate : 2048 1021 kbps
Max Rate : 22808 2512 kbps
CRC : 0 0

دوستان خط من چطوره (سرعت 512 تا2 )

fanoostalaei
04-11-2012, 22:48
فکر کنم بنده اینجا هویج واقع شدم
(sorry For Spam)

عزیز دل شما میدونی ایرادت از کجاس؟
ببین دان استریم واپ استریم شما خیلی براتون کم بشته شده شما که 256 کیلو سرعت دارید وقتی دانلود کنید از حداکثر پهنایی که براتون دادن یعنی 280 کیلو استفاده میکنید
خوب بدیهیه وقتی کههنای باند شما کامل پرباشه نمیتویند هیچ پینگی بگیرید
برای رفع این مشکل به پشتیبانی زنگ بزنید و بگید که دانلود اپلودتون رو ببرن بالا
در ضمن خط شما که نه نویزی داره و نه چیزی چرا این ایکیو ها یه ذره پهنای باند داده
میمرد دان استریم رو بالا ببنده جونش کم میشد _در هر حال که سرعت شما همون 32 میمونه پس چه معنی داره که 280 کیلو ببنده!!!!!!)

fanoostalaei
04-11-2012, 22:48
Downstream Upstream
SNR Margin : 35.9 28.4 db
Line Attenuation : 24.0 17.7 db
Data Rate : 2048 1021 kbps
Max Rate : 22808 2512 kbps
CRC : 0 0

دوستان خط من چطوره (سرعت 512 تا2 )

خوب ولی کمی تا قسمتی عالی :31:

fastfind
07-11-2012, 12:27
سلام عزیزان. من نت 2 مگ دارم ولی سرعت روزانه گاهی وقتها میره بالای 200 ولی اکثرا روی 150 هستش.
این مشخصات توی مودم من. چطوره؟ خطم مشکل داره؟ نویز داره؟

Downstream
Upstream

SNR Margin (dB):

12.6
19.0

Attenuation (dB):
49.0
26.5

Output Power (dBm):
16.4
12.3

Attainable Rate (Kbps):
1728
836

Rate (Kbps):
1696
512

K (number of bytes in DMT frame):
54
17

R (number of check bytes in RS code word):
0
0

S (RS code word size in DMT frame):
1
1

D (interleaver depth):
1
1

Delay (msec):
0
0

treeeeep
07-11-2012, 12:29
خوب ولی کمی تا قسمتی عالی :31:

دوست عزیز ایا راهی برای بهتر کردنش هست واینکه کدوم بهتر باشه بهتره ( من از سیم یک تیکه استفاده کردم )

afshin b
07-11-2012, 16:31
سلام عزیزان. من نت 2 مگ دارم ولی سرعت روزانه گاهی وقتها میره بالای 200 ولی اکثرا روی 150 هستش.
این مشخصات توی مودم من. چطوره؟ خطم مشکل داره؟ نویز داره؟

Downstream
Upstream

SNR Margin (dB):
12.6
19.0

Attenuation (dB):
49.0
26.5

Output Power (dBm):
16.4
12.3

Attainable Rate (Kbps):
1728
836

Rate (Kbps):
1696
512

K (number of bytes in DMT frame):
54
17

R (number of check bytes in RS code word):
0
0

S (RS code word size in DMT frame):
1
1

D (interleaver depth):
1
1

Delay (msec):
0
0

وضعیت خطتون چندان خوب نیست.
شما مودمتون رو ری استارت کنین و ببینین که Rate تغییر میکنه یا نه.

دوست عزیز ایا راهی برای بهتر کردنش هست واینکه کدوم بهتر باشه بهتره ( من از سیم یک تیکه استفاده کردم )
وضعیت خط شما که خیلی خوبه. مگه مشکلی دارین؟

fastfind
09-11-2012, 16:22
سلام مجدد. من مودم رو ریست کردم ولی زیاد تغییر نکرد به خاطر همین
مودم رو بردم سر خط (در خونه) و بعد تست کردم مقادیر زیر رو میده:
SNR Margin UP : 19
SNR Margin Down : 35.5
Data Rate Up : 512
Data Rate Down : 2048
Line Attenuation Up : 22.5
Line Attenuation Down : 43
الان کیفیت چطوره؟

sei_pm
09-11-2012, 18:35
الان کیفیت چطوره؟

خط شما انقدر کیفیت داره که اگر بخوان میتونند سرویس 6 مگ راحت روش بدهند .

afshin b
09-11-2012, 23:15
الان کیفیت چطوره؟
سلام
بنظر من فقط سیم کشی داخلیتون مشکل داره. اگه بتونین از سر خط سیم مستقیم برای مودم بیارین، مشکل حل میشه.

irainian
10-11-2012, 00:40
مودم من snr رو نشون نمیده ولی

Line Rate - Upstream (Kbps):
1021

Line Rate - Downstream (Kbps):
6140

LAN IP Address:
192.168.1.1

Default Gateway:

Primary DNS Server:
192.168.1.1

Secondary DNS Server:
192.168.1.1

irainian
10-11-2012, 00:41
به نظرتون خوبه یا نه سرعت روزانه بالاست بالای 700 هم شاید برسه ولی شبانه نه

sei_pm
10-11-2012, 14:31
مودم من snr رو نشون نمیده ولی

1021

6140

LAN IP Address:
192.168.1.1

Default Gateway:

Primary DNS Server:
192.168.1.1

Secondary DNS Server:
192.168.1.1

خط شما رو با نهایت ظرفیتش آپ کردن به قسمت زیر برید شاید SNR اونجا باشه :
Device Info -- Statistics -- ADSL
مدل مودم شما چی هست ؟ با این حساب که مودم داره از نهایت ظرفیت خط بهره میبره به احتمال زیاد ممکنه پایداری خط شما خوب نباشه و Snr پایین باشه .

brnudi
10-11-2012, 15:54
سلام دوستان گرامی
من مطالب این تایپیکا خوندم
اون عدد های گفته شده در پست اول برای من همه نرمال بود
فقط دو تا سوال داشتماول اینکه سرعت اینترنت من 256 وقتی من به سایت اسپید تست برای ارز یابی رفتم ping منا نوشته بود 89 و سرعت دانلود هم0.36مگی بیت
می خواستم بدونم منظور از اون عدد پینگ توی این سایت چیه
دومین سوالمم اینه که ایپی واقعی من بالاخره چیه این سایت میزنه 2.187.123.8 رد حالی که من خیال می کردم ای پی من192.168.1.2 که توی تنظیمات منه
اگه میشه اینا را هم تو ضیح بدید
لطفا درمورد پیدا کردن سریع ترین dns هم برای سیستم اگه توضیح بدید ممنون میشم

hamed_danesh
10-11-2012, 16:06
سلام دوستان گرامی
من مطالب این تایپیکا خوندم
اون عدد های گفته شده در پست اول برای من همه نرمال بود
فقط دو تا سوال داشتماول اینکه سرعت اینترنت من 256 وقتی من به سایت اسپید تست برای ارز یابی رفتم ping منا نوشته بود 89 و سرعت دانلود هم0.36مگی بیت
می خواستم بدونم منظور از اون عدد پینگ توی این سایت چیه
دومین سوالمم اینه که ایپی واقعی من بالاخره چیه این سایت میزنه 2.187.123.8 رد حالی که من خیال می کردم ای پی من192.168.1.2 که توی تنظیمات منه
اگه میشه اینا را هم تو ضیح بدید
لطفا درمورد پیدا کردن سریع ترین dns هم برای سیستم اگه توضیح بدید ممنون میشم

پینگ تایم در ایران همیشه پایینتر از حد معمول خواهد بود و اعداد آن به مسافت شما تا کشوری که سرور آن سایت درونش هست و تعداد روترها بستگی دارد
آیپی واقعی شما همون اولی هست و رینج 192.168 تماما آیپی داخلی هست ، که حالا می تونه فرضا داخل یک منزل یا یک شرکت به خاطر شبکه کردن چند کامپیوتر یا از مدم گرفته شده باشه و آیپی اصلی نیست
سریعترین دی انس رو نمی شه مطلقا مشخص کرد گه گداری یک دی ان اس مشخص می شه ولی می بینی برای یک سری از سایتها از قبل هم کند تر می یارن
بهتره از همون شرکتی که ازش اینترنت گرفتید بخواهید که به شما 2 عدد دی ان اسی بدهند که میزان پینگ تایم با آنها به طور میانگین بهتر از موارد دیگر باشد

irainian
10-11-2012, 23:04
دوستان هرچه ایا snr marg کمتر باشه بهتره ؟

Lord Farshad
10-11-2012, 23:11
دوستان هرچه ایا snr marg کمتر باشه بهتره ؟

اینو سرچ کردم واستون عزیز :

SNR به معنی نسبت سیگنال به نویز می باشدو به سادگی با تقسیم مقدار سیگنال به نویز به دست می آید.شما به SNR بالا نیاز دارید تا یک ارتباط پایدار و با کیفیت را در خطوط ای دی اس ال تجربه کنید.
به صورت کلی نسبت سیگنال به نویز بالاتر سبب کاهش خطاهای مربوط به اینترنت می شود.
* ۶bB. یا کمتر = خیلی بد و قطعی اینترنت
* ۷dB تا۱۰dB = نامطلوب
* ۱۱dB-20dB = خوب و بدون قطعی
* ۲۰dB-28dB = عالی
* ۲۹dB یا بالاتر = غیر قابل تصور
توجه داشته باشید بیشتر مودم ها قابلیت نمایش این مقدار را دارند.

irainian
11-11-2012, 00:58
عزیز پس چرا زنگ زدم به صبا نت گفت هرچی کمتر باشه بهتره

Lord Farshad
11-11-2012, 01:02
عزیز پس چرا زنگ زدم به صبا نت گفت هرچی کمتر باشه بهتره

خودتون یه سرچ داخل نت بزنید ؛ بعدش هم درود بفرستید خدمت پشتیبانی :دی

این هم متن داخل پست1 همین تاپیک :

3. SNR Margin یا Noise Margin: این عدد نشان دهده نسبت "سیگنال به نویز" فعلی شما و "سیگنال به نویز" مورد نیاز برای سرعت مشخصی است. اگر عدد SNR کم باشد، پشت سر هم ارتباط شما قطع خواهد شد. این عدد باید 12db و یا بیشتر باشد.

malek911
11-11-2012, 02:34
سلام
دوستان پس چرا مودم من این snr marg رو نداره؟ linksys WAG120N

sei_pm
11-11-2012, 18:57
سلام
دوستان پس چرا مودم من این snr marg رو نداره؟ linksys WAG120N

در بخش مخفی قرار داره :

irainian
12-11-2012, 11:04
دوستان به نظرتون این نویز خیلی بده و ایا خیلی تاثیر گذاره

1021

6140

Downstream
Upstream

SNR Margin (dB):
17.8
12.9

Attenuation (dB):
37.0
19.8

EHSANRF
12-11-2012, 15:12
اینو سرچ کردم واستون عزیز :
SNR به معنی نسبت سیگنال به نویز می باشدو به سادگی با تقسیم مقدار سیگنال به نویز به دست می آید.شما به SNR بالا نیاز دارید تا یک ارتباط پایدار و با کیفیت را در خطوط ای دی اس ال تجربه کنید.
به صورت کلی نسبت سیگنال به نویز بالاتر سبب کاهش خطاهای مربوط به اینترنت می شود.
* ۶bB. یا کمتر = خیلی بد و قطعی اینترنت
* ۷dB تا۱۰dB = نامطلوب
* ۱۱dB-20dB = خوب و بدون قطعی
* ۲۰dB-28dB = عالی
* ۲۹dB یا بالاتر = غیر قابل تصور
توجه داشته باشید بیشتر مودم ها قابلیت نمایش این مقدار را دارند.

یعنی الان SNR من غیرقابل تصوره !؟ :دی

malek911
12-11-2012, 15:29
این یعنی من از مریخ اینترنت میگیرم؟

sei_pm
15-11-2012, 21:37
یعنی الان SNR من غیرقابل تصوره !؟ :دی

این نشون میده فاصلتون از مرکز خیلی کمه یا خط شما فیبر نوریه.

این یعنی من از مریخ اینترنت میگیرم؟

خیر مودم Wag120n تو این قسمت باگ داشت اول که این قسمت صفر نشون میداد بعد از اومدن فریمور جدید هم زیاد نمیشه به این اعداد استناد کرد.

REZA1002
16-11-2012, 20:37
اساتید محترم لطف کنن نظرشون رو درمورد اینترنت من بگن:

ضمنا دان استریمم قبلا 11000 بود تلفن خونه رو که قطع کردم شده تقریبا 23000

البته سرعت دانلود تک لینک حداکثر 500 میشه

NAZISM
16-11-2012, 20:59
درودوضعیت نت من چطوره؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من از مخابرات پیام نور سرویس میگیرم؛ چند مدتی هست که اصلا از این وضعیت راضی نیستمبسیاری از سایتها رو باز نمیکنه حتی با بستنی!چیکار کنم این وضعیت رو؟

kambiz_g
16-11-2012, 21:01
درودوضعیت نت من چطوره؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من از مخابرات پیام نور سرویس میگیرم؛ چند مدتی هست که اصلا از این وضعیت راضی نیستمبسیاری از سایتها رو باز نمیکنه حتی با بستنی!چیکار کنم این وضعیت رو؟

عکست هم مثل شرکن سرویس دهنده ات مشکل داره !

matr!x_2008
16-11-2012, 21:15
برای من چطوریه دوستان؟

sei_pm
16-11-2012, 21:19
برای من چطوریه دوستان؟

نویز خطت بالاست کمی ولی فاصلتون تا مرکز خیلی کمه یا خطتون فیبر نوریه.

Kianoosh
16-11-2012, 23:12
درودوضعیت نت من چطوره؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من از مخابرات پیام نور سرویس میگیرم؛ چند مدتی هست که اصلا از این وضعیت راضی نیستمبسیاری از سایتها رو باز نمیکنه حتی با بستنی!چیکار کنم این وضعیت رو؟نویز و میرایشت که عالیه خط خیلی خوبه اگه مشکلی داری دی ان اس عوض کن اگه بازم رفع نشد ممکنه از خود مخابرات باشه برای من چند روزه قطع شده ممکنه خرابی یا توسعه کلی داشته باشن ...

NAZISM
16-11-2012, 23:20
نویز و میرایشت که عالیه خط خیلی خوبه اگه مشکلی داری دی ان اس عوض کن اگه بازم رفع نشد ممکنه از خود مخابرات باشه برای من چند روزه قطع شده ممکنه خرابی یا توسعه کلی داشته باشن ...

درود
سپاس از پاسخ شما؛ گرامی چگونه دی ان اس(dns) رو تغییر دهم؟ و چه کاری باید در این خصوص انجام دهم؟
سپاس

Kianoosh
16-11-2012, 23:35
بهترين DNS Server ممكن براي سرعت مرور صفحات وب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

cdfinal
16-11-2012, 23:38
[QUOTE=satttanism;4956257]سرعت اتصال به اینترنت مسئله ای است که فکر و ذهن همه کاربران را به خود مشغول کرده است. در کشور ما هم علاوه بر کمی کیفیت سرویس ارائه شده، قیمت آن نیز بالا است و علاوه بر همه اینها محدودیت هایی هم از طرف دولت بر همین اینترنت ضعیف اعمال می شود. اما بعضی وقتها اشکال از جای دیگری است و کسی هم نیست که به شما در یافتن دلیل کمی سرعت کمک کنید. وقت آن است که آستینها را بالا بزنید و خودتان اشکال کار را بیابید. در این نوشته من به شما برای یافتن اشکال کمک خواهم کرد. 1. اگر با کاهش سرعت یا قطعی ارتباط روبرو شدید اولین قدم خاموش کردن مودم است. اول مودم را خاموش کرده و چند دقیقه ای منتظر بمانید و سپس مودم را روشن کنید. کاربرد اصلی این روش بیشتر زمانی است که چراغ ADSL یا Status مودم روشن است اما اطلاعاتی رد و بدل نمی شود.
2. تمام برنامه ها (آنتی ویروس و فایروال را هم) ببندید و با استفاده از سایت speedtest.net ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سرعت دانلود و آپلود فعلی خود را بیابید.

سلام...من رفتم تو سایت speedtest.net
از صفحه اش عکس گرفتم میخوام بدونم اان سرعت اینترنتم چنده..البته مخابرات بهم گفته 256 آیا واقعا همینه یانه ؟

بعدش رفتم تو سایت :speedtest.ir

این نتایج حاصل شد:

Kianoosh
16-11-2012, 23:40
اساتید محترم لطف کنن نظرشون رو درمورد اینترنت من بگن:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ضمنا دان استریمم قبلا 11000 بود تلفن خونه رو که قطع کردم شده تقریبا 23000البته سرعت دانلود تک لینک حداکثر 500 میشهمیرایش خوبه ولی نویز کمی بالاست(سیگنال به نویز پایینه) البته با توجه به دیتا ریت بالایی که داری طبیعی هست سرعتتم که خوبه ممکنه کمی نوسان داشته باشی که زیاد ملموس نیست و در مجموع عالیه!:دی

REZA1002
17-11-2012, 06:26
میرایش خوبه ولی نویز کمی بالاست(نویز به سیگنال پایینه) البته با توجه به دیتا ریت بالایی که داری طبیعی هست سرعتتم که خوبه ممکنه کمی نوسان داشته باشی که زیاد ملموس نیست و در مجموع عالیه!:دی

ولی دیشب 12 گیگ بیشتر نتونستم دانلود کنم چرا؟

NAZISM
17-11-2012, 13:12
بهترين DNS Server ممكن براي سرعت مرور صفحات وب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

درود
سپاس از یاری شما
اما گرامی من نمیدونم اینا رو چجوری باید وارد کنم
چون که کانکش اینترنت مخابراتی من اتوماتیکه و یوزرنیم و پسورد در مودم ذخیره شده چجوری باید این اعدادی که برنامه مورد نظر بهم داده رو در کانفینگ مودم وارد کنم؟
مودم من asus 602 هست

REZA1002
17-11-2012, 19:49

Kianoosh
17-11-2012, 21:35
ولی دیشب 12 گیگ بیشتر نتونستم دانلود کنم چرا؟

همش شبی 12 گیگ؟:دی سرعت شما بسیار خوبه و کمتر کسی چنین سرعتی داره استفاده کن ...
+ نویزت هم گفتم با توجه به ریت بالا طبیعی هست و بازم خوبه!در هر صورت این فاکتورهای میرایش و نویز بیشتر به صورت نوسان سرعت تایم اوت و دی سی خودشون رو نشون میدن اگه سرعت تقریبا ثابت و پایین میاده مربوط به ISP هست حالا کدوم شهری ISP چیه یه تست speedtest هم بگیر لینک تصویر هم از خود speedtest باشه مثل این :

درود
سپاس از یاری شما
اما گرامی من نمیدونم اینا رو چجوری باید وارد کنم
چون که کانکش اینترنت مخابراتی من اتوماتیکه و یوزرنیم و پسورد در مودم ذخیره شده چجوری باید این اعدادی که برنامه مورد نظر بهم داده رو در کانفینگ مودم وارد کنم؟
مودم من asus 602 هست

اول اینکه پیشنهاد می کنم کانکش بریج بسازی
اینم توضیحاتش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])(فقط جای pppoe چیزی که انتخاب باید بکنی bridging هست)

اگه نه باید دی ان اس رو اینجا وارد کنی:

REZA1002
17-11-2012, 22:00
این عکس خوبه؟

REZA1002
15-12-2012, 19:16
علت اینکه مودم هی خودبخود ریست میشه چیه؟
DownstreamUpstreamSNR Margin (dB):12.1 15.3 Attenuation (dB):24.5 7.9 Output Power (dBm):15.0 12.4 Attainable Rate (Kbps):19292 1125 Rate (Kbps):19506 997 MSGc (number of bytes in overhead channel message):68 11 B (number of bytes in Mux Data Frame):244 13 M (number of Mux Data Frames in FEC Data Frame):1 16 T (Mux Data Frames over sync bytes):2 8 R (number of check bytes in FEC Data Frame):10 16 S (ratio of FEC over PMD Data Frame length):0.4339 7.7108 L (number of bits in PMD Data Frame):4702 249 D (interleaver depth):64 8 Delay (msec):6 15 Super Frames:47547 47692 Super Frame Errors:1 0 RS Words:7037098 395278 RS Correctable Errors:290 0 RS Uncorrectable Errors:4 N/A HEC Errors:0 4737 OCD Errors:0 0 LCD Errors:0 0 Total Cells:35126251 1273785451 Data Cells:52557 106946567 Bit Errors:0 440679 Total ES:1 447 Total SES:0 339 Total UAS:19 443535

mohsen19x
15-12-2012, 19:35
دوستان اهالی فن لطف کنند نظر بدند خط من نویز داره یا نه بعضی وقتا افت سرعت دارم ... راه حل چیست???

ehsan.1994
19-12-2012, 23:19
سلام من 1 مگ از مخابرات دارم دارم یک هفته هست شدید قطعی دارم پورتم رو عوض کردن مودم جدیدم خریدم جاهای مختلف تو خونه وصل کردم با نویزگیر و بدون نویزگیر هرکاری بگین کردم

اینم چندتا عکس شاید بدرد بخوره

اگه راه حلی دارید بگید ممنون میشم

راستی میکروفیلتر برای نویز چطوره

sei_pm
24-12-2012, 21:03
سلام من 1 مگ از مخابرات دارم دارم یک هفته هست شدید قطعی دارم پورتم رو عوض کردن مودم جدیدم خریدم جاهای مختلف تو خونه وصل کردم با نویزگیر و بدون نویزگیر هرکاری بگین کردم

اینم چندتا عکس شاید بدرد بخوره

اگه راه حلی دارید بگید ممنون میشم

راستی میکروفیلتر برای نویز چطوره

فاصله شما از مرکز مخابرات زیاده و کیفیت خط شما مناسب نیست بگید Down stream رو روی 1024 و Up stream رو روی 512 ست کنند.

syamak790
25-12-2012, 17:47
سلام

دوستان من الان با این چی کنم ؟
نویز خیلی داره ؟

treeeeep
26-12-2012, 20:49
دوستان وضعیت من چطوره؟

Downstream
Upstream

SNR Margin

:

34.8
28.7
db

Line Attenuation

:

24.0
17.4
db

Data Rate

:

2048
1021
kbps

Max Rate

:

21528
2539
kbps

CRC

:

0
0

maxp30
27-12-2012, 00:20
آقا یه سوال فنی
چرا من با هر سایت پینگ تست میگیرم یه چیز میگه ؟
pingtest.net 405ms
speedtes.net 19 ms

توی cmd ویندوز هم که پینگ گوگل رو زدم اینو داد : 235 ms

بالاخره کدومش ؟

aban366
27-12-2012, 09:36
سلام
دوستان این ping چی هستش ؟وباید بالا باشه یا نه پائین باید باشه؟مثلا الان ping من با اینترنت 512 نامحدود مخابرات در شمال شرق کشور تو سایت اسپید تست مقدار 52 رو نشون میده؟این خوبه یا نه؟ اگه خوب نیست راهی برای بهتر شدنش چی هستش؟
ممنون بابت توضیجاتتون

arianebabayi
28-12-2012, 17:29
از اینترنت مخابرات خطوط فیبر نوری و پهنای باند 1 مگ استفاده می کنم که میانگین پهنای باند در شب 1 مگ و در روز 4 مگ است
در تنظیمات مودم Billion 5210، سربرگ Advanced Setup سربرگ ADSL تنظیمات ADSL Mode شش Mode زیر وجود دارد که در Mode های مختلف مشخصات SNR و
Attenuation و Data Rate به صورت زیر تغییر می کند.این حالتها در دیسکانکت شدن و پینگ و پهنای باند و پایدار بودن خط ... چه تاثیری دارند و کدام حالت بهترین است؟
====================
Auto sync-up

SNR Margin : 35.1 21.1 db
Line Attenuation : 12.9 4.9 db
Data Rate : 6144 636 kbps
====================
ADSL2+
SNR Margin : 35.1 21.1 db
Line Attenuation : 12.9 4.9 db
====================
G.DMT

SNR Margin : 17.5 17.0 db
Line Attenuation : 14.0 4.5 db
Data Rate : 6144 640 kbps
====================
G.lite
SNR Margin : 22.5 21.0 db
Line Attenuation : 12.0 4.5 db
Data Rate : 1536 512 kbps
====================
T1.413

SNR Margin : 17.5 18.0 db
Line Attenuation : 14.5 4.5 db
Data Rate : 6144 640 kbps
====================
ADSL2

SNR Margin : 27.3 20.8 db
Line Attenuation : 11.0 4.9 db
====================

syamak790
29-12-2012, 10:23
سلام

دوستان من الان با این چی کنم ؟
نویز خیلی داره ؟

کسی نبود ؟
از اعداد خیلی بالا به نظر نمیاد ؟ مثلا یه صفر اضافه نداره ؟

sei_pm
29-12-2012, 10:45
کسی نبود ؟
از اعداد خیلی بالا به نظر نمیاد ؟ مثلا یه صفر اضافه نداره ؟

از کدام شهر و شرکت سرویس میگیرید؟
چرا مودم Linksys Wag120n این قسمتش باگ داره و اطلاعات رو درست نشون نمیده ولی به نظر میرسه خط شما فیبر نوری باشه .

syamak790
29-12-2012, 12:12
از کدام شهر و شرکت سرویس میگیرید؟
چرا مودم Linksys Wag120n این قسمتش باگ داره و اطلاعات رو درست نشون نمیده ولی به نظر میرسه خط شما فیبر نوری باشه .

سلام
ممنون از توجه شما
من چند ماهی بخاطر کار رفتم قزوین ، تازهگیا 512 گرفتم از مخابرات
آخه باگ ؟! تا دلتونم بخواد من دی سی دارم ، گفتم شاید برای نویز ، دیدم که اطلاعات اینم عجیب غریبه
8/81 فیبر نوریه درسته ؟
اونوقتیه سوال من اگه بخوام کابل کشی داخل ساختمان رو کلا عوض کنم از چه نوع کابلی استفاده کنم که بهترین کیفیت رو داشته باشه ؟

aban366
29-12-2012, 13:29
سلام
دوستان این ping چی هستش ؟وباید بالا باشه یا نه پائین باید باشه؟مثلا الان ping من با اینترنت 512 نامحدود مخابرات در شمال شرق کشور تو سایت اسپید تست مقدار 52 رو نشون میده؟این خوبه یا نه؟ اگه خوب نیست راهی برای بهتر شدنش چی هستش؟
ممنون بابت توضیجاتتون
سلام
دوستا نکسی نیست جواب من رو بده؟

syamak790
29-12-2012, 13:45
سلام
دوستا نکسی نیست جواب من رو بده؟

کلا پینگ مدت زمانی هست که شما اطلااتی رو برای کامپیوتر یا سرور مقصد میفرستین و اون هم در جواب شما اطلاعاتی رو باز پس میفرسته
مدت زیمان این رد و بدل کردن اطلاعات میشه پینگ که هر چی این مدت زمان کمتر باشه بهتره
کلا به ای اس پی شما و فاصله مکانی شما با مقصد بستگی داره

شما مثلا اگر میخواهی بازی آنلاین انجام بدی چون ارتباط شما با سرورهای خارج از کشور مهمه پس باید تستتون بر اساس سرور مثلا در اروپا باشه نه داخل کشور
گاهی اوقات با وارد کردن dns های گوگل و opendns در مودم میشه تا حدودی پینگ رو بهتر کرد اما کاملا به شرایط ای اس پی شما بر میگرده
امکان داره یه روز پینگ شما با 8.8.8.8 ( گوگل ) 120 باشه و یه روز 250 و ..

syamak790
29-12-2012, 13:59
اقا اشتباهی شد لطفا پاک کنید پست رو
ممنون

sei_pm
29-12-2012, 14:16
سلام
ممنون از توجه شما
من چند ماهی بخاطر کار رفتم قزوین ، تازهگیا 512 گرفتم از مخابرات
آخه باگ ؟! تا دلتونم بخواد من دی سی دارم ، گفتم شاید برای نویز ، دیدم که اطلاعات اینم عجیب غریبه
8/81 فیبر نوریه درسته ؟
اونوقتیه سوال من اگه بخوام کابل کشی داخل ساختمان رو کلا عوض کنم از چه نوع کابلی استفاده کنم که بهترین کیفیت رو داشته باشه ؟

نیازی به این کار نیست . شما برای هر تلفن یک اسپلیتر گذاشتین ؟
تلفنها و وسایل دیگه رو از خط جدا کنید ببینید وضعیت چجوری میشه .
مودم رو سر خط هم چک کنید اگر میتونید.

syamak790
29-12-2012, 14:45
نیازی به این کار نیست . شما برای هر تلفن یک اسپلیتر گذاشتین ؟
تلفنها و وسایل دیگه رو از خط جدا کنید ببینید وضعیت چجوری میشه .
مودم رو سر خط هم چک کنید اگر میتونید.
سلام

کلا یه تلفن بی سیم که با یه اسپلیتر جدا کردم
اره جدا کردم تنظیمات مودم هم چک کردم دیدم snr هیچ تغییری نکرد
یبارم میرم سر خط چک میکنم
اما کلا چجوری این snr دقیق خطم رو من الان بفهمم ؟

sei_pm
30-12-2012, 00:16
سلام

کلا یه تلفن بی سیم که با یه اسپلیتر جدا کردم
اره جدا کردم تنظیمات مودم هم چک کردم دیدم snr هیچ تغییری نکرد
یبارم میرم سر خط چک میکنم
اما کلا چجوری این snr دقیق خطم رو من الان بفهمم ؟

یه مودم دیگه ببرید مودم tplink 8811 خوب نشون میده یا اگر Linksys wag 160n دم دست هست هم خوبه.

md92268
06-01-2013, 15:43
سرویس 256 نامحدود داتک - اساتید عزیز کیفیت سرویس و خط بنده چطوره؟

sei_pm
06-01-2013, 17:15
سرویس 256 نامحدود داتک - اساتید عزیز کیفیت سرویس و خط بنده چطوره؟

فاصلتون از مرکز باید کم باشه . کیفیت خط میتونه بهتر از این هم بشه ولی تو این سرعت شما تاثیری نداره .

md92268
06-01-2013, 21:12
ممنونم ازت دوست عزیز

alireza2220
09-01-2013, 12:30
دوستان این چه طوره؟؟
تهران

sei_pm
10-01-2013, 00:14
دوستان این چه طوره؟؟
تهران

بد نیست معمولیه تا سرعت 7 مگ جا داره . البته Adsl2+ تا 12 مگ هم میرسه.

baxeyy
14-01-2013, 16:06
سلام دوستان من اینترنت 2 مگ دارم سرعتم دانلودم کمتر از 120 هست.

1-همونطور که میبینید داون استریم 1020 هست که باعث میشه سرعتم نصف بشه.
2- سرعت داون استریم قابل دسترس 26456 یعنی خطم تا 26 مگ رو ساپورت می کنه؟

sei_pm
21-01-2013, 00:06
سلام دوستان من اینترنت 2 مگ دارم سرعتم دانلودم کمتر از 120 هست.

1-همونطور که میبینید داون استریم 1020 هست که باعث میشه سرعتم نصف بشه.
2- سرعت داون استریم قابل دسترس 26456 یعنی خطم تا 26 مگ رو ساپورت می کنه؟

تصویری که آپلود فرمودید قابل مشاهده نیست .
1- حق باشماست
2- بله حدود 26 مگ میشه البته استانداردش 24 مگ هست .

ali6000
07-04-2013, 15:20
با سلام
من اینترنت 512 نامحدود از مخابرات فارس دارم شرایط مودم و تست سرعتم بر اساس تصاویر زیر هستش :

یه سوال ار حضور اساتید محترم دارم :

دوستان من درست همین سرویس رو دارند ولی سرعت دانلود اونا روی 140 کیلوبایت بر ثانیه است ولی سرعت من از 60 کلیوبایت بالاتر نمیره . به نظر شما علت و ایراد کار از کجاست؟؟؟

حتی دوستانی که سرویس 256 نامحدود گرفتن هم سرعتشون رو 100 کیلوبایت بر ثانیه است ولی بنده وضعیتم اینطوریه.

یه راهنمایی جامع و یه جورایی زیر دیپلم به بنده برسونید و بگید از کجا میتونم پیگیر درست شدن وضعیتم باشم.

sei_pm
14-04-2013, 20:22
با سلام
من اینترنت 512 نامحدود از مخابرات فارس دارم شرایط مودم و تست سرعتم بر اساس تصاویر زیر هستش :

دوستان من درست همین سرویس رو دارند ولی سرعت دانلود اونا روی 140 کیلوبایت بر ثانیه است ولی سرعت من از 60 کلیوبایت بالاتر نمیره . به نظر شما علت و ایراد کار از کجاست؟؟؟

حتی دوستانی که سرویس 256 نامحدود گرفتن هم سرعتشون رو 100 کیلوبایت بر ثانیه است ولی بنده وضعیتم اینطوریه.

یه راهنمایی جامع و یه جورایی زیر دیپلم به بنده برسونید و بگید از کجا میتونم پیگیر درست شدن وضعیتم باشم.

فکر نکنم مشکلی داشته باشه خط شما و شما همان سرعتی رو میگیرید که درخواست دادید 512 و دانلود با 60 خیلی خوبه . در مورد دوستانتون هم ممکنه مخابرات روی اکانت شما محدودیت سرعت گذاشته باشه . اگر میخواهید مطمئن بشید خط شما مشکلی نداره می تونید با اکانت دوستتون کانکت بشید و تست کنید سرعتش رو.

ssfss
25-04-2013, 21:23
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
سرویس بنده 2048 شرکت شاتل
همچنین مقادیر در کنسول مودم:

Downstream
Upstream

SNR Margin (dB):
32.7
8.9

Attenuation (dB):
31.5
15.5

Output Power (dBm):
18.5
12.0

Attainable Rate (Kbps):
20284
1246

Rate (Kbps):
2271
1148

D (interleave depth):
160
8

Delay (msec):
9.43
12.38

به نظر دوستان گرامی علت پایین بودن snr margin upstream چی می تونه باشه؟

mohsentanha
25-04-2013, 21:56
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
سرویس بنده 2048 شرکت شاتل
همچنین مقادیر در کنسول مودم:

Downstream
Upstream

SNR Margin (dB):
32.7
8.9

Attenuation (dB):
31.5
15.5

Output Power (dBm):
18.5
12.0

Attainable Rate (Kbps):
20284
1246

Rate (Kbps):
2271
1148

D (interleave depth):
160
8

Delay (msec):
9.43
12.38

به نظر دوستان گرامی علت پایین بودن snr margin upstream چی می تونه باشه؟
یاید از دم در خونتون مستقیم وصل کنی به خط تلفن ببینی چقدر میده
یا امکان داره کارتی که تو مخابرات بوخت خورده برات ضعیف بوده کارت و پورتت عوض شه شاید درست شه ولی بیشتر بر میگرده به بستر مخابراتی

mohsentanha
25-04-2013, 21:59
با سلام

2 مگ پهنا باند داری از چند تا سرور ایرانی فایل دانلود کن
با نرم افزار دانلود منجر تعداد کانکت رو بزار رو 16 چند تا فایل بزار ببین پهنا باند رو پر میکنه یا نه
اکثرا با این حرکت رو مخابرات جواب گرفتن

ssfss
26-04-2013, 01:01
یاید از دم در خونتون مستقیم وصل کنی به خط تلفن ببینی چقدر میده
یا امکان داره کارتی که تو مخابرات بوخت خورده برات ضعیف بوده کارت و پورتت عوض شه شاید درست شه ولی بیشتر بر میگرده به بستر مخابراتی

با تشکر از شما دوست گرامی
در ضمن دم در خونه مستقیما وصلش کردم بعد از جدا کردن خطوط داخلی و فقط متصل بودن مودم به سیم مخابرات (با نویز گیر قبل از مودم)
نتیجش این شد:

Downstream
Upstream

SNR Margin (dB):
38.1

8.4

Attenuation (dB):
27.5

13

Output Power (dBm):
18.5
12.0

Attainable Rate (Kbps):
23284

1246

Rate (Kbps):
2271
1148

D (interleave depth):
160
8

Delay (msec):
9.43
12.38

mohsentanha
26-04-2013, 15:48
با تشکر از شما دوست گرامی
در ضمن دم در خونه مستقیما وصلش کردم بعد از جدا کردن خطوط داخلی و فقط متصل بودن مودم به سیم مخابرات (با نویز گیر قبل از مودم)
نتیجش این شد:

Downstream
Upstream

SNR Margin (dB):
38.1
8.4

Attenuation (dB):
27.5
13

Output Power (dBm):
18.5
12.0

Attainable Rate (Kbps):
23284
1246

Rate (Kbps):
2271
1148

D (interleave depth):
160
8

Delay (msec):
9.43
12.38

باید به شرکتی که ازش نت گرفتی زنگ بزنی بگی
کار مخابراتیش اینه که از کافو رسیدگی کنه به کارت یا از باکس
شرکت هم میتونه برات از mdf تست سرعت بگیره رو همون کارتی که برات هست شاید اون کارت و پورت کشش سرعت بالاتر رو نداشته باشه
یا میتونه پروفایلتو عوض کنه شاید نویزت برطرف شد!!!
منم همه ی این کارارو کردم نتیجه ای نگرفتم!!!!!!!!!!!!

h_mirgh20
26-04-2013, 21:23
دوستان نظری ندازید؟ :دی

homayooni
27-04-2013, 17:18
سلام دوستان چند وقتی هست قطعی زیاد شده میشه ببینید از خطه یا نه؟

mohsentanha
27-04-2013, 21:14
سلام دوستان چند وقتی هست قطعی زیاد شده میشه ببینید از خطه یا نه؟

زنگ بزنید مود رو بزارن رو g.dmt یه همچین چیزایی... مشکل شاید برطرف شه
سر خط تست بگیرید ببینید آپ استریمتون بهتر میشه یا نه سرعت رو هم بگید براتون رو 4مگ باز کنن 4096 بشه(پایدار میشه) وقتی یه عدد مثل 4607 میاد یعنی نویز دارید (مشکل داره)

mohsentanha
27-04-2013, 21:19
دوستان نظری ندازید؟ :دی

اول خط تست بگیر این وضعیت کاملا افتضاح بیده قطعی های الکی داره پیج رو خوب باز نمیکنه پینگ رو هم بالا میزنه
ping میگیری این جوری خوب نیست بزن ping 4.2.2.4 -t که ادامه دار باشه ;که دستت بیاد وضعیت از چه قراره
معمولا اکثر قطعی ها بدلیل سیمکشی بد هست برای همین همش میگم سرخط تست بگیرید!!!!!

h_mirgh20
27-04-2013, 21:41
اول خط تست بگیر این وضعیت کاملا افتضاح بیده قطعی های الکی داره پیج رو خوب باز نمیکنه پینگ رو هم بالا میزنه
ping میگیری این جوری خوب نیست بزن ping 4.2.2.4 -t که ادامه دار باشه ;که دستت بیاد وضعیت از چه قراره
معمولا اکثر قطعی ها بدلیل سیمکشی بد هست برای همین همش میگم سرخط تست بگیرید!!!!!

ma0111
28-04-2013, 15:29
سلام
اینم اوضاع من:n03:
همچی انگار متعادله اما سرعتم خیلی کمه

سرعت آپلودم از دانلودم بیشتره!!!:n04:

به نظر شما دلیلش چیه؟؟:n13:

Saeed7Star
28-04-2013, 17:45
برای منم اینطوری شده بود ، کابل تلفن به مودمو عوض کردم کیفیت خوبشو گرفتم درست شد .

ma0111
28-04-2013, 20:51
برای منم اینطوری شده بود ، کابل تلفن به مودمو عوض کردم کیفیت خوبشو گرفتم درست شد .

مرسی از کمکتون
اما خوب خط من نویزی نداره عکسی که گذاشتم کاملا مشخصه که کیفیت خط دریافتیم خوبه پس فک نمیکنم مشکل از سیم باشه
برای شما هم نویز نشون نمیداد اما مشکل از سیم بود؟؟؟

Saeed7Star
29-04-2013, 09:10
خط من مشکلی نداشت . اون کابلی که از مودم به تلفن زده بودم کیفیت خوبی نداشت و سرعت آپلودم از دانلودم بیشتر میشد .

hadi.EST
29-04-2013, 09:59
مرسی از کمکتون
اما خوب خط من نویزی نداره عکسی که گذاشتم کاملا مشخصه که کیفیت خط دریافتیم خوبه پس فک نمیکنم مشکل از سیم باشه
برای شما هم نویز نشون نمیداد اما مشکل از سیم بود؟؟؟

شما اسپلیتر رو مستقیم به خط ورودی خونه بزنید بعد به تلفن و مودم تقسیم کنید . نویزی که در سیگناهای آنالوگ خط تلفن وجود دارد در ارتباط dsl شما تاثیر 100% داره. کابل بین اسپلیتر و تلفن رو تمام مسی و با کیفیت(full) بزنید تا بالاترین کیفیت و کمترن پینگ رو در خططتون داشته باشید . البته عواملی مثل وجود کابل برق فشار قوی ، خرابی پورت،... هم در ارتباط شما با آی اس پی تاثیر مستقیم دارد.

موفق باشید:n12:

pharm
30-04-2013, 22:28
سلام
دوستان من مخابرات کاشان هستم قطعی نداره ولی اصلا سایت خارجی رو باز نمیکنه و باز های انلاین به سرور های خارجی هم اصلا وارد نمیشه و کانکشتن به هر چیزی هم زود قطع میشه و دیگه فعالیت نمیکنه اینم عکس از محیط
راهنمایی کنید چه کار کنم

hadi777sss
01-06-2013, 19:19
512 مخابرات...چرا اینجوریه؟؟؟

ali6049
06-06-2013, 01:54
Downstream
Upstream

SNR Margin

:

9.0
11.0
db

Line Attenuation

:

48.5
31.5
db

Data Rate

:

2080
128
kbps

Max Rate

:

2656
404
kbps

دوستان طبق این اطلاعات سرعتم باید چقدر باشه؟

and-roid2
06-06-2013, 09:26
Downstream
Upstream

SNR Margin

:

9.0
11.0
db

Line Attenuation

:

48.5
31.5
db

Data Rate

:

2080
128
kbps

Max Rate

:

2656
404
kbps

دوستان طبق این اطلاعات سرعتم باید چقدر باشه؟

سرعتتون که دو مگ بسته شده
ولی نویز خط خیلی بالاست!

الان سرعتت چنده؟

ali6049
06-06-2013, 10:32
سرعتتون که دو مگ بسته شده
ولی نویز خط خیلی بالاست!

الان سرعتت چنده؟
قبل از نوروز 220
تا یه هفته پیش هم 120 الان 60

and-roid2
06-06-2013, 10:44
قبل از نوروز 220
تا یه هفته پیش هم 120 الان 60

اگر با همین نویز سرعتت خوب بوده شاید بخاطر اختلالات اخیر اینترنت ذر کشور سرعتت پایین اومده باشه
احتمال دیگر اینکه مرکز مخابراتیتون شلوغ شده باشه یا پهنای باند کم اورده باشه!

به هر حال تا بعد از انت خابات صبر کن..........

music
11-06-2013, 23:52

سلام
سوال
سیسئم اینا چجوری یه ؟ کدومش باید بالا باشه کدومش پایین ؟
این الان چطوره ؟
مرسی

Armin.Computer
12-06-2013, 00:05

سلام
سوال
سیسئم اینا چجوری یه ؟ کدومش باید بالا باشه کدومش پایین ؟
این الان چطوره ؟
مرسی
خط معمولیه
رو 1151 بسته شده
واسه اطلاعات بیشتر به تاپیک زیر برو:
بحث و بررسی نویز خط

mahyarSAMSUNG
12-06-2013, 03:28
یه سوال : خیلی عجیبه !!!!!!!!!!!!

من توی دانلود بیشتر مواقع یه سری فایل ها رو با سرعت خیلی بالای 300 تا دانلود میکنم ولی خیلی مواقع با 30 تا ... اینترنت من 512 کاوش هستش که تخت نظر عصر تلکام ... تا حالا چندین بار برام اتفاق افتاده که مثلا برنامه 3dmax 2014 رو برای دانلود گذاشتم با سرعت 300 تا دانلود میکنه و یه بازی مثل metro last light رو که میزارم 30 تا بزور میده . جالب برای خودم اینه که جفتش ماله یه سایته .. دانلودها.کام . چرا باید اینطور باشه آخه ؟

mahyarSAMSUNG
12-06-2013, 03:31

من توی دانلود بیشتر مواقع یه سری فایل ها رو با سرعت خیلی بالای 300 تا دانلود میکنم ولی خیلی مواقع با 30 تا ... اینترنت من 512 کاوش هستش که تخت نظر عصر تلکام ... تا حالا چندین بار برام اتفاق افتاده که مثلا برنامه 3dmax 2014 رو برای دانلود گذاشتم با سرعت 300 تا دانلود میکنه و یه بازی مثل metro last light رو که میزارم 30 تا بزور میده . جالب برای خودم اینه که جفتش ماله یه سایته .. دانلودها.کام . چرا باید اینطور باشه آخه ؟

hamed_yazdani
12-06-2013, 04:54

اون برادر بسیجی که پشت خطه داره سر به سرت میذاره.
منم دیشب میخواستم مراسم e3 رو ببینم. سر به سر من هم میذاشت. هی لگ و کندی سرعت داشتم. بعد دانلود رو تست میکردم خوب بود. گوگل باز نمیشد ولی بینگ خوب بود. هیچی دیگه دم صبح خوابش گرفت رفت خوابید دست از سر ما هم برداشت لااقل کنفرانس سونی رو راحت دیدیم!

mahyarSAMSUNG
12-06-2013, 10:13
اون برادر بسیجی که پشت خطه داره سر به سرت میذاره.
منم دیشب میخواستم مراسم e3 رو ببینم. سر به سر من هم میذاشت. هی لگ و کندی سرعت داشتم. بعد دانلود رو تست میکردم خوب بود. گوگل باز نمیشد ولی بینگ خوب بود. هیچی دیگه دم صبح خوابش گرفت رفت خوابید دست از سر ما هم برداشت لااقل کنفرانس سونی رو راحت دیدیم!

ولی اون برادر مگه فرقی براش میکنه که من سرعت دانلود بازیم کمتر از نرم افزار باشه ؟ چطوری ممکنه که از یک سرور سایت یه نرم افزار با 300 تا دانلود شه ولی بازی با 30 تا :n13:

Armin.Computer
12-06-2013, 14:32

با یک سایت نمیشه گفت وضعیت خوبه یا بد
شما از چندین سایت باید امتحان کنید
شاید اون سایت مشکل داشته باشه

ehsanbh
17-06-2013, 14:12
سرعت اینترنت حداقل باید ۱۰ یا ۱۰۰ برابر این باشد . ضمن اینکه هزینه ها هم باید به شدت کاهش یابد .محدودیت ۳ یا ۴ گیگ در ماه که نشد اینترنت.

urumchi
17-06-2013, 14:21
خیلی از سایتها چندتا سرور دانلود دارن

ممکنه لینکهای نرم افزار روی سرور شماره 1 قرار داشته باشه که بخاطر کم بودن بار روی سرور با سرعت بالا دانلود بشه

و لینکهای گیم روی سرور شماره 2 که ترافیکش بالاست و سرعت میاد پایین

در کل چون گیم نسبت به نرم افزار هم دانلودر زیاد داره هم اینکه حجمش زیاده و طول میکشه تا دانلود بشه باعث میشه پهنای باند سروردانلود
تاحدی زیادی پر بشه و باعث افت سرعت میشه

mahyarSAMSUNG
18-06-2013, 04:20
والا خدا چه اتفاقی افتاده ؟؟؟!!!! 512 عصر تلکام ساعات رایگان ... :n04:

timsar jakson
06-07-2013, 15:28
با سلام دوستان وضعیت من چطوره. اپلود برام خیلی مهمه راه حل چیه. ممنون

Downstream
Upstream

SNR Margin

:

28.0
14.0
db

Line Attenuation

:

54.5
30.5
db

Data Rate

:

2048
768
kbps

Max Rate

:

5056
1144
kbps

CRC

:

62
133

در کل سرعت اپلودم رو به هر طریق میشه بالا برد.؟؟ ممنون

Armin.Computer
06-07-2013, 15:31
با سلام دوستان وضعیت من چطوره. اپلود برام خیلی مهمه راه حل چیه. ممنون

Downstream
Upstream

SNR Margin

:

28.0
14.0
db

Line Attenuation

:

54.5
30.5
db

Data Rate

:

2048
768
kbps

Max Rate

:

5056
1144
kbps

CRC

:

62
133

بد نیست
ولی

Line Attenuation
یکم بالاست

مشکل نداری؟

timsar jakson
06-07-2013, 15:44
بد نیست
ولی

Line Attenuation
یکم بالاست

مشکل نداری؟

چه مشکلی؟
سرویس 1 مگ هست رو 190 تا 200 دان میکنه.
فاصلمون با مخابرات کمه 700 تا 800 متر
فکر میکنم سرعت اپلودم خیلی پایینه.
Line Attenuation رو چطور میشه کاهش داد.
خط مودم رو مستقیم از بیرون اوردم امکان داره مشکل از مخابرات باشه؟؟

Armin.Computer
06-07-2013, 17:19
چه مشکلی؟
سرویس 1 مگ هست رو 190 تا 200 دان میکنه.
فاصلمون با مخابرات کمه 700 تا 800 متر
فکر میکنم سرعت اپلودم خیلی پایینه.
Line Attenuation رو چطور میشه کاهش داد.
خط مودم رو مستقیم از بیرون اوردم امکان داره مشکل از مخابرات باشه؟؟

باید اول مطمئن بشی که مشکل آپلود از خط هست یا نه
کسی رو می شناسی وضعیتش مثل تو باشه؟

vahid162
28-07-2013, 10:51
سلام دوستان..
من 512 دارم..500 دان میکنم

Downstream
Upstream

Line Coding(Trellis):
On
On

SNR Margin (0.1 dB):
35.6
28.2

Attenuation (0.1 dB):
20.0
11.0

Output Power (0.1 dBm):
17.2
12.4

Attainable Rate (Kbps):
25088
1133

نظرتون چیه؟

Armin.Computer
28-07-2013, 12:17
سلام دوستان..
من 512 دارم..500 دان میکنم

Downstream
Upstream

Line Coding(Trellis):
On
On

SNR Margin (0.1 dB):
35.6
28.2

Attenuation (0.1 dB):
20.0
11.0

Output Power (0.1 dBm):
17.2
12.4

Attainable Rate (Kbps):
25088
1133

نظرتون چیه؟

خوبه
فیبر نوری هستی؟

vahid162
28-07-2013, 17:00
خوبه
فیبر نوری هستی؟

نه..معمولیه..
اما این پست مخابراتی فقط 3 تا پیش شماره رو ساپورت میکنه که تقریبا میشه یه منطقه محدود..سیم تلفن هم یه تیکه است..سعی کردم از کنار کابل برق هم رد نشده باشه..

saeed0721
28-07-2013, 22:03
سلام دوستان خسته نباشید .مال من چطوره؟به نظرتون تا چند مگ میتونم بگیرم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

and-roid2
28-07-2013, 22:05
سلام دوستان خسته نباشید .مال من چطوره؟به نظرتون تا چند مگ میتونم بگیرم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیز لطف کنید سوالتون رو در اینجا مطرح کنید:

در مورد وضعیت خطتون بگم که پر از نویزه و بسیار حاده وضعیتش!

Ali_tk
30-07-2013, 21:46
سلام دوستان من یک مشکلی دارم آن هم این است که SNR من خیلی پایین هست حدود 9 دسی بل. نمی دانم مشکل از کجاست سیم تلفن را عوض کردم ولی تغییری نکرد. فکر می کنید آیا ممکن است مشکل از شرکت سرویس دهنده باشد؟

mr_exir
30-07-2013, 21:59
سلام دوستان من یک مشکلی دارم آن هم این است که SNR من خیلی پایین هست حدود 9 دسی بل. نمی دانم مشکل از کجاست سیم تلفن را عوض کردم ولی تغییری نکرد. فکر می کنید آیا ممکن است مشکل از شرکت سرویس دهنده باشد؟

شما از سر خط تست کردی ؟ مودم رو ببر جایی که سر خط هست مه معمولا درون یه باکس داخل ساختمون هست

از کنار سیم برق رد نشده باشه ؟

در ضمن با همه پریز های تلفن خونه تست کن نتیجه رو بگو

Armin.Computer
31-07-2013, 01:12

برای اطلاعات بیشتر
بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hossein 1994
31-07-2013, 08:49
اگه از دم در تست کردید و مشکل همچنان باقی هست باید مشکل رو از شرکت ارائه دهنده اینترنت پیگیرباشید که این مشکل پایین اومدن اس ان ار و میتواند برای فاصله دور شما با مرکز مخابراتی یا بی کیفیتی خط شما باشد
لطفا در مودم خود رو ببینید که نویز اگه بالا هست و پهنای باند خط شما بالاتر از معمول هست باید پهنای باند خط رو پایین بیارین تا مشکل حل شود

mk367
02-08-2013, 05:41
سلام من هفته پیش یه مشکلی برای مودمم پیش اومد که مجبور شدم ریستش کردم و دوباره کانفیگش کردم از اون وقت تا به حال سرعت اینترنتم خیلی کم شده به پشتیبانی هم تماس گرفتم گفتا قبلا سرعتت زیاد بوده و الان برای 512 دانلود 50 خوبه!
به نظرتون این اتفاق چرا افتاده ؟ چطور به قبل برش گردونم

Die_evil
03-08-2013, 12:03
سلام دوست عزیز لطفاً بررسی کنید خط من نویز دارد یا نه
نتیجه پینگ هم از سایت pingtest شد : ping 803 ms و jitter :246 ms
اینم از وضعیت مودم من :

لطفاً نظرتون را بگید آیا خط من مشکل نویز دارد یا از شرکت ای اس پی هست ؟

hossein 1994
03-08-2013, 12:09
سلام دوست عزیز لطفاً بررسی کنید خط من نویز دارد یا نه
نتیجه پینگ هم از سایت pingtest شد : ping 803 ms و jitter :246 ms
اینم از وضعیت مودم من :

لطفاً نظرتون را بگید آیا خط من مشکل نویز دارد یا از شرکت ای اس پی هست ؟
دوست عزیز لطفا از مودمتون عکس بگیرین و در اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])قرار بدید

farshad202
04-08-2013, 10:20
چند روزی هست که چراغ ADSL از ساعت 12 ظهر به بعد کلا قطع میشه و فقط چشمک میزنه
لطفا کمکم کنید

Armin.Computer
04-08-2013, 10:28
چند روزی هست که چراغ ADSL از ساعت 12 ظهر به بعد کلا قطع میشه و فقط چشمک میزنه
لطفا کمکم کنید

بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

rezahashtpa
05-08-2013, 12:38
Downstream
Upstream

SNR Margin

:

16.4
11.9
db

Line Attenuation

:

34.7
23.3
db

Data Rate

:

7115
940
kbps

Max Rate

:

9324
936
kbps

CRC

:

21593
67

سرعت دانلود 25 !!! غیر عادی نیست ؟

hossein 1994
05-08-2013, 12:42
Downstream
Upstream

SNR Margin

:

16.4
11.9
db

Line Attenuation

:

34.7
23.3
db

Data Rate

:

7115
940
kbps

Max Rate

:

9324
936
kbps

CRC

:

21593
67

سرعت دانلود 25 !!! غیر عادی نیست ؟

دوست عزیز شما باید برید تاپیک
ولی کیفیت خطتون بد نیست.نویز هم زیاد بالا نیست
خطتون رو 7 مگ بسته شده.احتمالا شرکت ارائه دهنده سرویستون اکانتیکون رو محدود کرده.غیر عادی هست چه سرویس دارید
در ضمن بقه سوالهاتون رو در اون تاپیک مطرح کنید

imperial165
06-08-2013, 19:08
سلام من یه مودم TP-LINK TD-W8960N دارم اما نمیدونم چطور میتونم بفهمم که نویز خطم چقدره. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

Armin.Computer
06-08-2013, 21:14
سلام من یه مودم TP-LINK TD-W8960N دارم اما نمیدونم چطور میتونم بفهمم که نویز خطم چقدره. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

با ورود به تنظیمات مودم
اینم تاپیک خوبیه:

imperial165
06-08-2013, 23:19
با ورود به تنظیمات مودم
اینم تاپیک خوبیه:

سلام . من قبل از اینکه اینجا کامنت بزارم تاپیکی که گفتید رو مطالعه کردم و اینم میدونستم که از طریق منوی کانفیگ باید ببینم نویز خطم چقده ولی تو منوی کانفیگ مودم اینچیزارو پیدا نکردم.

Armin.Computer
06-08-2013, 23:39
سلام . من قبل از اینکه اینجا کامنت بزارم تاپیکی که گفتید رو مطالعه کردم و اینم میدونستم که از طریق منوی کانفیگ باید ببینم نویز خطم چقده ولی تو منوی کانفیگ مودم اینچیزارو پیدا نکردم.

مدل دقیق مودم رو بگو
تو بعضی مودم ها فرق داره

imperial165
07-08-2013, 09:38
مدل دقیق مودم رو بگو
تو بعضی مودم ها فرق داره
سلام تو کامنت قبلی گفته بودم

TP-LINK TD-W8960N

Armin.Computer
07-08-2013, 12:15
سلام تو کامنت قبلی گفته بودم

TP-LINK TD-W8960N

device info
statistics
dsl

ببین می یاید

imperial165
07-08-2013, 14:45
Downstream
Upstream

Line Coding(Trellis):
On
On

SNR Margin (0.1 dB):
263
215

Attenuation (0.1 dB):
300
123

Output Power (0.1 dBm):
195
125

Attainable Rate (Kbps):
18548

ممنون از راهنماییتون این اطلاعاتیه که من از مودمم دریافت کردم
من خودم یه خورده گیج شدم ازین اطلاعات ولی در کل راضیم از خطم.

KING iMAN
07-08-2013, 14:59
Downstream
Upstream

Line Coding(Trellis):
On
On

SNR Margin (0.1 dB):
263
215

Attenuation (0.1 dB):
300
123

Output Power (0.1 dBm):
195
125

Attainable Rate (Kbps):
18548

ممنون از راهنماییتون این اطلاعاتیه که من از مودمم دریافت کردم
من خودم یه خورده گیج شدم ازین اطلاعات ولی در کل راضیم از خطم.

بایدم راضی باشین.اوضاع خطتون خیلی خوبه.

dj77
11-09-2013, 09:36
سلام دوستان من سرویس ADSL دارم با سرعت 8 مگ در ثانیه SNR خطم گاهی اقات میاد روی 6 قطع میشه اینترنت حالت عادی هم این عدد روی 8 هست
سیم کشی داخلی هم کلا عوض کردم, می خواستم کمکم کنید ببینم برای کاهش نویز چیکار باید کنم؟

mohsen_860240537
01-10-2013, 22:44
سلام بر همگی من اطلاعات مودم رو چک کردم SNR Margin بالا ست که این خوبه اما Attenuation هم خیلی بالا که این یکی بده!!ادر کل اساتید بنظرتون اینترنت من خوبه یا بد؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Armin.Computer
01-10-2013, 23:36
سلام بر همگی من اطلاعات مودم رو چک کردم SNR Margin بالا ست که این خوبه اما Attenuation هم خیلی بالا که این یکی بده!!ادر کل اساتید بنظرتون اینترنت من خوبه یا بد؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عکس برای من لود نشد!
تاپیک زیر هم تاپیک خوبیه

kkiiaa
04-11-2013, 19:43
با سلام و درود
من مودمم linksys 120wag هست و اصلا توی منوهاش هیچ گزینه ای به نام snr margin وجود نداره مثل جدولهایی که شما در پستهای بالا گذاشتین ندارم . فقط یه قسمت status داره که Downstream Rate و Upstream Rate داره . از این دو عدد چجوری بفهمم اوضاع سرعت و نویز و ... در چه وضعیتیه عکسش رو براتون میزارم . ممنون از پاسختون

hamid_mol
29-11-2013, 11:31
Upstream
Downstream

Current Rate (Kbps)
2155
11520

Max Rate (Kbps)
2307
21248

SNR Margin (dB)
10.6
17.4

Line Attenuation (dB)
18
27

Errors (Pkts)
0
0

سلام

سیم کشی رو از دم در که کابل مخابرات میاد عوض کردم کابل تلفن کرمان درجه یک گرفتم و سیم ها رو عوض کردم .

یک مگ مخابرات هست .

یکی یه توضیح می ده این سرعت ها چرا انقدر بالا هستند ؟ و یعنی چی ؟ این اس ان آر خیلی پایین نیست ؟

faramobile
29-11-2013, 13:34
با سلام و درود
من مودمم linksys 120wag هست و اصلا توی منوهاش هیچ گزینه ای به نام snr margin وجود نداره مثل جدولهایی که شما در پستهای بالا گذاشتین ندارم . فقط یه قسمت status داره که Downstream Rate و Upstream Rate داره . از این دو عدد چجوری بفهمم اوضاع سرعت و نویز و ... در چه وضعیتیه عکسش رو براتون میزارم . ممنون از پاسختون

از این لینک استفاده کن نشون میده :

Information ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Morning Glory n
29-11-2013, 14:34
سرعت اتصال به اینترنت مسئله ای است که فکر و ذهن همه کاربران را به خود مشغول کرده است. در کشور ما هم علاوه بر کمی کیفیت سرویس ارائه شده، قیمت آن نیز بالا است و علاوه بر همه اینها محدودیت هایی هم از طرف دولت بر همین اینترنت ضعیف اعمال می شود. اما بعضی وقتها اشکال از جای دیگری است و کسی هم نیست که به شما در یافتن دلیل کمی سرعت کمک کنید. وقت آن است که آستینها را بالا بزنید و خودتان اشکال کار را بیابید. در این نوشته من به شما برای یافتن اشکال کمک خواهم کرد. 1. اگر با کاهش سرعت یا قطعی ارتباط روبرو شدید اولین قدم خاموش کردن مودم است. اول مودم را خاموش کرده و چند دقیقه ای منتظر بمانید و سپس مودم را روشن کنید. کاربرد اصلی این روش بیشتر زمانی است که چراغ ADSL یا Status مودم روشن است اما اطلاعاتی رد و بدل نمی شود.
2. تمام برنامه ها (آنتی ویروس و فایروال را هم) ببندید و با استفاده از سایت speedtest.net ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سرعت دانلود و آپلود فعلی خود را بیابید.
3. برای اطمینان از اینکه برنامه ای (مانند جاسوس افزارها) بدون اطلاع شما در حال استفاده از اینترنت نیستند مراحل زیر را انجام دهید:
1.بر روی Start کلیک کنید.
2. بر روی Run کلیک کنید.
3. تایپ کنید CMD
4. برای اجرا شدن خط فرمان (cmd) ترکیب کلیدی Ctrl+Shift+Enter را بزنید. در ویستا و سون استارت را باز کرده و تایپ کنید cmd و ترکیب کلیدی ذکر شده را بزنید.
5. فرمان netstat –b –f 5 را تایپ کنید.
حالا در نتایج نمایش داده شده نام برنامه هایی که در حال استفاده از اینترنت هستند را خواهید دید. آیا برنامه ای در این لیست هست که بدون اطلاع شما در حال استفاده از اینترنت باشد؟

4. برای بدست آوردن حد اکثر سرعتی که ISP می تواند در اختیار شما قرار دهد به صفحه تنظیمات مودم ADSL مراجعه کنید. برای اینکار معمولا باید در مرورگر خود تایپ کنید 192.168.1.1 و سپس نام کاربری Admin کلمه عبور Admin را تایپ کنید. اگر با این روش نتوانستید به صفحه تنظیمات مودم دسترسی پیدا کنید باید با پشتیبانی سرویس دهنده تماس بگیرید. پس از ورود به صفحه تنظیمات، بر روی Statics و از آنجا بر روی گزینه ADSL کلیک کنید. از جدول نمایش داده شده مقادیر آیتمهای Line Attenuation، Sync Speed و SNR Margin را که در ستون Downstream نوشته شده است یادداشت کنید.

1. Line Attenuation یا Loop Loss: این عدد نشان دهنده مقدار سیگنالی است که در حال انتقال از مرکز مخابرات به رایانه شما از دست رفته است. هر چه فاصله شما از مرکز مخابرات بیشتر باشد این عدد بزرگتر خواهد بود. توجه کنید که هر عددی زیر 50db قابل قبول است. 2. Sync Speed یا Rate: سرعتی که مودم با آن به مرکز مخابرات متصل شده است.
3. SNR Margin یا Noise Margin: این عدد نشان دهده نسبت "سیگنال به نویز" فعلی شما و "سیگنال به نویز" مورد نیاز برای سرعت مشخصی است. اگر عدد SNR کم باشد، پش سر هم ارتباط شما قطع خواهد شد. این عدد باید 12db و یا بیشتر باشد.

حالا این اعداد را وارد این ماشین حساب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] SL%2Fdefault.aspx) کنید تا حداکثر سرعتی که ISP می توانید به شما ارائه دهد را به دست بیاورید.
اگر SNR Margin کم باشد یا Line Attenuation بالا باشد و یا عدد حداکثر سرعت اینترنت را که توسط ماشین حساب بدست آوردید کمتر از سرعتی است که برای آن پول پرداخته اید، اشکال کار باید جایی میان مودم ADSL و مرکز مخابرات باشد. برای بالا بردن دقت کار بهتر است در زمانهای مختلف و روزهای مختلف این اعداد را یادداشت کنید و سپس آنرا به مرکز مخابرات گزارش دهید. حل مشکل با توجه به این اعداد تنها به دست دوستان مخابراتی است.
[منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] nternet%2Ffix-slow-internet-connection%2F13619%2F)]

iclub.ir
من اون cmd زدم ولی با اینکه انگلیسیم خوبه تا حدودی فهمیدم ولی میشه بازترش کنین مثلا دقیقا میشه بگید اسم برنامه هایی که دارن استفاده میکنن کجاش نوشته و واسه حذفشون میشه کاری کرد؟؟؟؟
:n13:

kafi
15-12-2013, 21:19
سلام

اساتید اگر زحمتی نیست نظرتون راجع به وضعیت خط من راهم بفرمایید

Downstream
Upstream

SNR Margin (dB)
20.2
27.1

Attenuation (dB)
31.5
17.0

Output Power (dBm)
19.5
12.0

Attainable Rate (Kbps)
20492
1234

Rate (Kbps)
8191
508

K (number of bytes in DMT frame)
121
12

R (number of check bytes in RS code word)
12
16

S (RS code word size in DMT frame)
0.94
11.88

D (interleaver depth)
64
2

Delay (msec)
15.09
5.94

FEC
3356
0

CRC
11
0

Total ES
3
0

Total SES
0
0

Total UAS
0
519733

zxzxcvcv
15-12-2013, 21:27
سلام

اساتید اگر زحمتی نیست نظرتون راجع به وضعیت خط من راهم بفرمایید

Downstream
Upstream

SNR Margin (dB)
20.2
27.1

Attenuation (dB)
31.5
17.0

Output Power (dBm)
19.5
12.0

Attainable Rate (Kbps)
20492
1234

Rate (Kbps)
8191
508

K (number of bytes in DMT frame)
121
12

R (number of check bytes in RS code word)
12
16

S (RS code word size in DMT frame)
0.94
11.88

D (interleaver depth)
64
2

Delay (msec)
15.09
5.94

FEC
3356
0

CRC
11
0

Total ES
3
0

Total SES
0
0

Total UAS
0
519733

خطت وضعیتش بسیار خوبه با وجود بسته شدن خط روی سرعت 8 مگ نویز تقریبا کمی داره
فاصلت ولی با مرکز مخابراتیت حدودا 2 تا 3 کیلومتره که البته این مشکلی زیادی ایجاد نمیکنه

koorosh_se5000
21-12-2013, 15:01
با سلام خدمت دوستان و تشکر از کسانی که زحمت می کشند.

یک سوال داشتم از عزیزان.من هر چقدر مقادیر Noise Margin و Attenuation را نگاه کردم ، این اعدادی که دوستان فرمودن ، نبود.

مودم من Linsys Wag 120 N هست و این هم مقادیر نویز ، تخریب :

--- System Information ---
Vendor: Linksys
ModelName: WAG120N
Firmware Version: A1.00.16 , 2010-08-06T14:08:04
GUI Version: A1.00.16_007
Boot Version: 1.0.37-5.4
Hardware Version: 0.01

--- DSL Information ---
DSL Driver Version: 3.4.4.10.0.1
DSL VPI/VCI: 0/35
DSL Status: Up
DSL Mode: AnnexM+ADSL2+
DSL Channel: 0
DSL Downstream Rate: 3070 kbps

Down up
DSL Noise Margin: 282 dB 264 dB
DSL Attenuation: 282 dB 281 dB
DSL Transmit Power: -407 dBm -435 dBm

دوستان لطفا راهنمایی کنند این اعداد چرا با اعدادی که میگن متفاوته؟از اسپیلتر دی لینک هم روی هر پریز تلفن استفاده میکنم.

با تشکر

Armin.Computer
22-12-2013, 01:04
تاپیک زیر رو نگاه کنید:

koorosh_se5000
22-12-2013, 03:09
تاپیک زیر رو نگاه کنید:

با سلام به شما دوست گرامی و تشکر از پاسخ شما

عزیز ، من قبل از پیشنهاد شما ، اون پست رو که فرمودید ، مطالعه کرده بودم ، اما حقیقتش باز هم نتونست در مورد اعداد مودمم ، اطلاعاتی به من بده.

به عنوان مثال ، در اون پست گفته شده که مقدار DSL Attenuation ، اگر روی 60 باشه اوضاع بده و هر چه بالاتر بره ، اوضاع بدتر میشه .خوب این مقدار برای مودم من 326 هست ، یعنی نزدیک 6 برابر بیشتر. یا مثلا در مورد نویز مارگین گفته شده که عدد 29 به بالا عالیه ، و این مقدار در مودم من 326 هست. ( مقدار تخریب و نویز مارگین ، هر دو عدد 326 هست )

امیدوارم که توانسته باشم منظورم رو شفاف و راحت برسونم.اگر میشه لطفا بفرمایید مشکل از کجاست.

به هر حال از جوابتون سپاس گذارم.موفق باشید.

nima_ir
22-12-2013, 11:06

عزیز ، من قبل از پیشنهاد شما ، اون پست رو که فرمودید ، مطالعه کرده بودم ، اما حقیقتش باز هم نتونست در مورد اعداد مودمم ، اطلاعاتی به من بده.

به عنوان مثال ، در اون پست گفته شده که مقدار DSL Attenuation ، اگر روی 60 باشه اوضاع بده و هر چه بالاتر بره ، اوضاع بدتر میشه .خوب این مقدار برای مودم من 326 هست ، یعنی نزدیک 6 برابر بیشتر. یا مثلا در مورد نویز مارگین گفته شده که عدد 29 به بالا عالیه ، و این مقدار در مودم من 326 هست. ( مقدار تخریب و نویز مارگین ، هر دو عدد 326 هست )

امیدوارم که توانسته باشم منظورم رو شفاف و راحت برسونم.اگر میشه لطفا بفرمایید مشکل از کجاست.

دوست عزیز اعداد نویز و پایداری خط واسه شما اینطوری هستش:

32.6

Armin.Computer
22-12-2013, 11:58

همونطور که دوست خوبمون nima_ir ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) توضیح دادن اعداد شما 32.6 هستن
با توجه به این مقدار
خط خوبی دارید
اگر دوست دارید بیشتر بررسی بشه
از مقادیر عکس بگیرید و در تاپیک نویز قرار بدید تا دوستان راهنمایی کنن

mehranpak
10-01-2014, 06:05
خواهشا نظتونو بگین برام خیلی مهمه

+DSL Mode: ADSL2
DSL Upstream Rate: 996 kbps
DSL Downstream Rate: 9995 kbps

Down up
---------- ------------
DSL Noise Margin: 142 dB 120 dB
DSL Attenuation: 142 dB 204 dB
DSL Transmit Power: -380 dBm -431 dBm

عکس رو همنتونستماینجا اپ کنم ولی مشخصاتش اینه

speedtest.net:

ping:53ms
download speed: 1.92
uploadspeed:0.84

pingtest.net:

line quality:
c* mos:4.16
ping:180ms
jitter:1ms

میخوام مطمئن بشم که اینترنت یا مودم یا کلا خطم هیچ نویز یا مشکلی نداره .فاصله ام از مخابرات 800 متر تا 1 کیلومتر بیشتر نیست . بخاطر اینکه اکانت برای رسیورم گرفته ام با مبلغ بالا . ولی قطعی و فریز زیاد دارم میخوام مطمئن بشم که مشکل از اکانتمه یا اینترنتم. اگه از اینترنت من هست مشکلو چجوری حل کنم؟ خواهشا جواب حقیر رو بدین. ممنون و سپاسگزارم.

Armin.Computer
10-01-2014, 17:40
خواهشا نظتونو بگین برام خیلی مهمه

+DSL Mode: ADSL2
DSL Upstream Rate: 996 kbps
DSL Downstream Rate: 9995 kbps

Down up
---------- ------------
DSL Noise Margin: 142 dB 120 dB
DSL Attenuation: 142 dB 204 dB
DSL Transmit Power: -380 dBm -431 dBm

عکس رو همنتونستماینجا اپ کنم ولی مشخصاتش اینه

speedtest.net:

ping:53ms
download speed: 1.92
uploadspeed:0.84

pingtest.net:

line quality:
c* mos:4.16
ping:180ms
jitter:1ms

میخوام مطمئن بشم که اینترنت یا مودم یا کلا خطم هیچ نویز یا مشکلی نداره .فاصله ام از مخابرات 800 متر تا 1 کیلومتر بیشتر نیست . بخاطر اینکه اکانت برای رسیورم گرفته ام با مبلغ بالا . ولی قطعی و فریز زیاد دارم میخوام مطمئن بشم که مشکل از اکانتمه یا اینترنتم. اگه از اینترنت من هست مشکلو چجوری حل کنم؟ خواهشا جواب حقیر رو بدین. ممنون و سپاسگزارم.

سلام
وضعیت معمولی
تاپیک زیر هم خوبه:

majid3
10-01-2014, 19:59
سلام
دوستان ببینین وضعیت خط من چطور هست

fanoostalaei
10-01-2014, 20:05
سلام
دوستان ببینین وضعیت خط من چطور هست

عالیه !!! تا 25 مگ ساپورت میکنه واپلود تا 1 مگ

majid3
10-01-2014, 20:34
عالیه !!! تا 25 مگ ساپورت میکنه واپلود تا 1 مگ

مرسی دوست عزیز
من الان 512 نامحدود مخابرات دارم و با هزار بدبختی دارم پیج باز میکنم

fanoostalaei
10-01-2014, 20:37
مرسی دوست عزیز
من الان 512 نامحدود مخابرات دارم و با هزار بدبختی دارم پیج باز میکنم
این موارد بسته به عوامل دیگه است و خط شما ایرادی نداره

Armin.Computer
11-01-2014, 14:36
سلام
دوستان سوالات نویز رو در تاپیک زیر بپرسید:

kv7_shadow
27-01-2014, 19:01
شرمنده این لینک صفحه اول کار نمیکنه میشه بگیر حداکثر سرعت برای من چند میشه؟

mojtaba2741
27-01-2014, 20:14
سلام به همگی
من قبلا" در تاپیک نویز وضعیتم رو پرسیده بودم که از لحاظ نویزشرایط خوبی داشتم اما سرعت اینترنت من به شدت پایین هست و قطعی همبه صورت متناوب برای یکی دو دقیقه به تعداد زیاد در روز دارم، دیگه به این نتیجه رسیدم که باید آی اس پی روعوض کنم.لطفا" تست هارو ببینید و بگید که شرایط من به چه شکل هست؟ضمنا" اگر راهکاری هم برای بهبود وضعیت دارید بفرمائید.
ModelName: WAG54G2
Firmware Version: 1.00.10 , 2008-08-01T20:20:49
Boot Version: 1.03

--- DSL Information ---
DSL Driver Version: E.25.41.39
DSL Status: Showtime
DSL Mode: ADSL2
DSL Channel: 64
DSL Upstream Rate: 636600
DSL Downstream Rate: 211200

Down up
DSL Noise Margin: 42.5 dB 41.0 dB
DSL Attenuation: 10.5 dB 6.30 dB
DSL Transmit Power: 10.3 dBm 12.4 dBm

--- Wireless Information ---
Wireless Driver Version: 2.1.34
Wireless Status: Enabled
Wireless Standard Channel: 11- 2.462GHZ
Wireless SSID: linksys

مرسی

fanoostalaei
27-01-2014, 20:21
شرمنده این لینک صفحه اول کار نمیکنه میشه بگیر حداکثر سرعت برای من چند میشه؟
حداکثر 13 مگ:n02:

سلام به همگی
من قبلا" در تاپیک نویز وضعیتم رو پرسیده بودم که از لحاظ نویزشرایط خوبی داشتم اما سرعت اینترنت من به شدت پایین هست و قطعی همبه صورت متناوب برای یکی دو دقیقه به تعداد زیاد در روز دارم، دیگه به این نتیجه رسیدم که باید آی اس پی روعوض کنم.لطفا" تست هارو ببینید و بگید که شرایط من به چه شکل هست؟ضمنا" اگر راهکاری هم برای بهبود وضعیت دارید بفرمائید.
ModelName: WAG54G2
Firmware Version: 1.00.10 , 2008-08-01T20:20:49
Boot Version: 1.03

--- DSL Information ---
DSL Driver Version: E.25.41.39
DSL Status: Showtime
DSL Mode: ADSL2
DSL Channel: 64

Down up
DSL Noise Margin: 42.5 dB 41.0 dB
DSL Attenuation: 10.5 dB 6.30 dB
DSL Transmit Power: 10.3 dBm 12.4 dBm

--- Wireless Information ---
Wireless Driver Version: 2.1.34
Wireless Status: Enabled
Wireless Standard Channel: 11- 2.462GHZ
Wireless SSID: linksys

مرسی
با این نوشته هایی که گذاشتید میشه فهمید که به مرکز مخابراتی چسبیدید !!! ولی میزان دان استریم و آچ استریم اینجا نوشته نشده که فهمید حداکثر سرعت شما چقدر میتونه باشه
لطفا اطلاعات کامل تر بذازید

mojtaba2741
27-01-2014, 20:35
با این نوشته هایی که گذاشتید میشه فهمید که به مرکز مخابراتی چسبیدید !!! ولی میزان دان استریم و آچ استریم اینجا نوشته نشده که فهمید حداکثر سرعت شما چقدر میتونه باشه
لطفا اطلاعات کامل تر بذازید

قربان فکر می کنم باشه،

سرعت دانلودم پایین هست اما جالب اینجاست که سرعت آپلود بالاتر از دانلود هست

fanoostalaei
27-01-2014, 20:41
قربان فکر می کنم باشه،

سرعت دانلودم پایین هست اما جالب اینجاست که سرعت آپلود بالاتر از دانلود هست
اره راست میگید بودش !!! من ندیدم :دی (پیریه دیگه :دی)

یعنی خط شما 6 مگ دان استریم و 2 مگ آپ استریم بسته شده ؟ :دی

خط شما فیبر نوری هستش ؟؟؟ اگه فیبر هستش صبا تو شهر شما فیبر رو ساپورت میکنه؟ اخه نویزتون خیلی خیلی پایینه :دی

چند روز هست که خیلی ها مشکل افت سرعت دارن و شما هم یکی از همون دسته افراد هستید

mojtaba2741
27-01-2014, 20:44
اره راست میگید بودش !!! من ندیدم :دی (پیریه دیگه :دی)

یعنی خط شما 6 مگ دان استریم و 2 مگ آپ استریم بسته شده ؟ :دی

خط شما فیبر نوری هستش ؟؟؟ اگه فیبر هستش صبا تو شهر شما فیبر رو ساپورت میکنه؟ اخه نویزتون خیلی خیلی پایینه :دی

چند روز هست که خیلی ها مشکل افت سرعت دارن و شما هم یکی از همون دسته افراد هستید

والا سرعت بالاتر از این هم بود که من گفتم قطعی دارم سرعت رو آوردن پایین، ضمنا" بنده تهران هستم ونمی دونم فیبر هست یا نه، پس خطم مشکلی نداره ومشکل از آی اس پی هست،درسته؟

fanoostalaei
27-01-2014, 20:58
والا سرعت بالاتر از این هم بود که من گفتم قطعی دارم سرعت رو آوردن پایین، ضمنا" بنده تهران هستم ونمی دونم فیبر هست یا نه، پس خطم مشکلی نداره ومشکل از آی اس پی هست،درسته؟
مشکل سرعت هم از خود ISP هست و هم از شرکت ارتباطات زیر ساخت که عامل همه خرابی نت ایران هستش

fanoostalaei
28-01-2014, 10:32
من از مخابرات اينترنت دارم و باز کردن پيج صفحاتش افتضاح بود خيلي ، يه سايت به اسم pingservice.ir يه کانکشن تست گذاشته که پينگو از 400 آورد به 180 و خيلي خيلي بهتر باز ميکنه صفحات رو ، واسه من که بازی آنلاین انجام میدم عالی بود خیلی خیلی خوب بود کلی تو نت دنبال همچین چیزی بودم بالاخره پیدا شد :دی
این نوع کانکشن ها شما رو به سرور های خودشون وصل میکنن و از مسیر کوتاه تر و بهتری شمارو به مقصد (سرور مورد نطر) هدایت میکنن !! برای همین پینگ نهایی شما خیلی بهتر میشه و مناسب برای گیم آنلاینه :n26:

tiyam 01
28-01-2014, 22:02

پست اول گفته SNR باید بالای 12 باشه، روی 6.7 هست
Line Attenuation باید زیر 50 باشه. 43.9 هست
rate هم 4096 هست

SNR Margin (dB) چند دقیقه پیش مقدارش بالاتر بود

Armin.Computer
29-01-2014, 15:02
سلام
دوستان سوالات نویز رو در تاپیک زیر بپرسید:

Pedram_IR
06-02-2014, 00:43
دوستان خط من چطوره؟
عدد Attenuation باید چند باشه؟ مال من خیلی بالاست ظاهرا....

fanoostalaei
06-02-2014, 10:50
دوستان خط من چطوره؟

برای شما نرمال هستش
عدد 25 رنج نرمال هستش

omid_bnt
18-03-2014, 03:04
سلام خسته نباشید و ممنون از راهنمایی هاتون

اینترنت همش قطع و وصل میشه سرعتمم که داغونه
یه اسپلیتر نو هم گرفتم
کابل تلفن هم نرسیده به خونه میانه راه یه جا قطع شده که زنگ زدم امدن وصله زدن که کلی کنجار رفتم گفت کابل رو عوض نمیکنن ایا مخابرات باید بیاد کابل رو عوض کنه؟؟؟ همین جا هم کابل تلفن کنار کابل برق رد شده

یه بارم اون جایی که ازش کابلا تلفن رو میکشن (فک کنم پست میگن بهش ) رو دزدین که امدن مثلا درستش کردند وصله پینه کردن رفتن

نظرتون چیه با توجه به مشخصات زیر و مشکلات بالا و ممکنه راهماییم کنید سرعتم بهتر بشه

vtechnique
14-04-2014, 23:17
در سایت v-tech.ir می توانید مطالبی در این مورد بخوانید.
و در ضمن این مشخصات خطی که آخر گذاشتید نشان دهنده مشکلات زیادی روی خط ADSL تان است. خط شما CV دارد یعنی نویزهایی که مشکلتان را سیستم تصحیح خطا اتوماتیک نمی تواند حل کند. کاهش سرعت خطتان از 12 مگ به مقادیر کمتر می تواند تا حدودی مشکلتان بهتر کند. ولی اگر سرویس دهنده تان امکان آنالیز خط را دارد درخواست کنید رسیدگی بیشتری برایتان انجام شود.
اگر بخواهید مخابرات خط را تعویض کند، در واقع خط شما را روی یک زوج سیم دیگر منتقل می کند نه اینکه یک کابل جدید بکشد. البته تا جایی که می دانم اگر آشنای درست و حسابی نداشته باشید اینکار را انجام نمی دهند. این موضوع برای کابل از مرکز تا پست است. از پست هم جداگانه باید روی کابل کار شود. متاسفانه فکر میکنم مشکل اصلی شما کابل است و راه حل اصلی هم رفع مشکل آن. ولی کاهش سرعت راه دوم است.

-----------------------------------

vtechnique
14-04-2014, 23:25
دوستان خط من چطوره؟

عدد attenuation شما پایین است و نزدیک مرکز هستید.
برای اطلاعات بیشتر لینک زیر را مطالعه کنید.

Line Attenuation چیست و چه چیزی را در ADSL نشان می دهد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

-------------------------------

EHSANRF
15-04-2014, 00:11
دوستان عزیز این وضعیت خط من هست

2مگ نامحدود مخابرات/ فردا سرویسم تموم میشه.
سرعت دانلودم بین 180 تا 230 متغیره

توی یک ماه 295 گیگ دانلود کردم.

به نظرتون همین رو تمدید کنم؟ خط مشکلی نداره؟ یا 1 مگ بگیرم!؟

urumchi
15-04-2014, 00:31
دوستان عزیز این وضعیت خط من هست

2مگ نامحدود مخابرات/ فردا سرویسم تموم میشه.
سرعت دانلودم بین 180 تا 230 متغیره

توی یک ماه 295 گیگ دانلود کردم.

به نظرتون همین رو تمدید کنم؟ خط مشکلی نداره؟ یا 1 مگ بگیرم!؟

وضعیت خط شما خیلی خوبه
crc هم که زده 0! یعنی هیچ خطایی در برقراری اتصال با مخابرات نداربد
کلا همچین خط با کیفیتی اونم از مخابرات بشدت تعجب آوره!!!
شما با همین فرمون برو جلو داداش:n02:

EHSANRF
15-04-2014, 01:37
وضعیت خط شما خیلی خوبه
crc هم که زده 0! یعنی هیچ خطایی در برقراری اتصال با مخابرات نداربد
کلا همچین خط با کیفیتی اونم از مخابرات بشدت تعجب آوره!!!
شما با همین فرمون برو جلو داداش:n02:

مرسی. البته اینو هم بگم. با مخابرات 400 متر بیشتر فاصله نداریم :D
ولی در کل احساس میکنم راضی کننده نیست
آخه دوستم 1 مگ محدود داره اون هم سرعتش اندازه منه.
میخوام ببینم اگه 1 مگ نامحدود بگیرم با اینی که الان دارم (2مگ نامحدود) سرعتش یکیه!؟ اگه یکیه که مرضم چیه پول زیادی بدم :D

mohammadi_4u
15-04-2014, 05:53
میخوام ببینم اگه 1 مگ نامحدود بگیرم با اینی که الان دارم (2مگ نامحدود) سرعتش یکیه!؟ اگه یکیه که مرضم چیه پول زیادی بدم :D

سلام
شما از مخابرات اگه 600 مگ هم بگیرید باز سرعت 256هست .بهترین حالت تو مخابرات همون 256 هست، بالاتر پول بیشتر و یدک اسم سرعت بالاتر هست (البته فعلا) تو اینترنت مخارات چندین دست لباس پاره پوره کردم:D

Tapatalk

javadamirpoor
15-04-2014, 10:05
سلام من اون دستور netstat -f -b 5 رو اجرا میکنم این خطا رو میده.منظورش چیه؟چی رو باید ارتقا بدم
در ضمن تو مودم من همه ی اون پارامترا رو صفر زده این یعنی چی؟ممنون

EHSANRF
15-04-2014, 10:45
سلام
شما از مخابرات اگه 600 مگ هم بگیرید باز سرعت 256هست .بهترین حالت تو مخابرات همون 256 هست، بالاتر پول بیشتر و یدک اسم سرعت بالاتر هست (البته فعلا) تو اینترنت مخارات چندین دست لباس پاره پوره کردم:D
Tapatalk

داداش من سرویس 256 که میگیرم 30k بیشتر دانلود ندارم.
ولی الان با 2048 حدودا 200 تا 230 دانلود دارم.
حالا میخوام ببینم یک مگ دوستم که محدود هست و اندازه سرویس من دانلود داره رو اگه بگیرم من هم همین سرعت رو دارم؟ باتوجه به اینکه من نامحدودش رو میگیرم

mohammadi_4u
15-04-2014, 12:25
داداش من سرویس 256 که میگیرم 30k بیشتر دانلود ندارم.
ولی الان با 2048 حدودا 200 تا 230 دانلود دارم.
حالا میخوام ببینم یک مگ دوستم که محدود هست و اندازه سرویس من دانلود داره رو اگه بگیرم من هم همین سرعت رو دارم؟ باتوجه به اینکه من نامحدودش رو میگیرم

من دومگ هم داشتم یک مگ هم داشتم 512 و وو
سرعت تو نامحدود طبقات مختلف فرق میکنه ولی تو محدود. 256 با 2 مگ هیچ فرقی نداره.
بله من یک مگ داشتم سرعتم 130 بود دومگ 230-250 بود فرق داشت.(نامحدود)

Tapatalk

urumchi
15-04-2014, 12:32

همونه پس انقد کیفیت خطت بالاست، خوابیدی روی مخابرات :n02:
دوستت 1مگ محدود داره! اینکه معلومه سرویس های محدود پهنای باندشون بیشتر بسته میشه
ولی شما که نامحدود داری پهنای واقعی رو می گیری
حالا لذت نامحدود بودن رو میخوای به پول ببخشی و 1مگ محدود بگیری خود دانی

joofer
15-04-2014, 14:03
دوستان من یه مشکلی دارم. یکی از دوستام اینترنت یه ساله با مودم رایگان مخابرات گرفته ولی یه خورده مشکل داره. مشکل اینجاست که وقتی پنگ میکنم تایمش یه خورده زیاده (در حد 3-4 میلی). ولی با مودم خودم و همون خط تلفن این تایم به 50 هم نمیرسه. time out هاش هم بیشتر از مودم خودمه.
این مودم: ZyXEL del 1201
مودم خودم: dlink 2520u

joofer
15-04-2014, 14:16

من 1 مگ محدود دارم سرعتش حدود 200 تا 230 میره.
قبلا 128 نامحدود داشتم که سرعتش با محدود یکی بود. از من میشنوی مخابرات رو بیخیال شو برو پی یه isp دیگه.

EHSANRF
15-04-2014, 17:49
من 1 مگ محدود دارم سرعتش حدود 200 تا 230 میره.
قبلا 128 نامحدود داشتم که سرعتش با محدود یکی بود. از من میشنوی مخابرات رو بیخیال شو برو پی یه isp دیگه.

آخه ISP های دیگه تو شهرمون زیاد جالب نیستن و نامحدود ندارن به این قیمت...
الان دوستانی که 2 مگ نامحدود و 1 مگ نامحدود دارن میتونم بپرسم سرعت دانلودشون چنده؟