مشاهده نسخه کامل
: مشکل صدای فن
با سلام دوستان من تا دیروز که گرافیک نخریده بودم سی پی یو مشکلی نداشت و تو بازی ها دورش تا ۴۶۰۰-۴۷۰۰ میرفت اما از دیروز که گرافیک gts 250 1gb رو گرفتم دور فن تو بازی ها تا ۶۵۰۰ هم میره و صدای وحشتناکی میده! ولی وقتی که در کیس رو باز میکنم وضعیت عادی تر میشه و تو بازی تا ۴۶۰۰ میره و تو ویندوز هم از ۳۷۰۰ پایین تر نمیاد که قبلا تا ۳۱۰۰ کم میشد! اصلا از موقعی که گرافیک گذاشتم دمای سیستم مورد پیدا کرده. به نظرتون میتونه از تهویه کیس باشه؟ اگه واسه سی پی یو فن سایلنت بزارم موثره؟ ۲ تا فنم پشت کیس بزارم؟
Mahdi.p30
17-05-2010, 17:50
با سلام دوستان من تا دیروز که گرافیک نخریده بودم سی پی یو مشکلی نداشت و تو بازی ها دورش تا ۴۶۰۰-۴۷۰۰ میرفت اما از دیروز که گرافیک gts 250 1gb رو گرفتم دور فن تو بازی ها تا ۶۵۰۰ هم میره و صدای وحشتناکی میده! ولی وقتی که در کیس رو باز میکنم وضعیت عادی تر میشه و تو بازی تا ۴۶۰۰ میره و تو ویندوز هم از ۳۷۰۰ پایین تر نمیاد که قبلا تا ۳۱۰۰ کم میشد! اصلا از موقعی که گرافیک گذاشتم دمای سیستم مورد پیدا کرده. به نظرتون میتونه از تهویه کیس باشه؟ اگه واسه سی پی یو فن سایلنت بزارم موثره؟ ۲ تا فنم پشت کیس بزارم؟
سی پی یو شما AMD هست دیگه؟؟
طبق تجربه ای که خودم دارم ، روی در کیس فن نذار ، چون تاثیرش برعکسه و دما اگه بالا بره ، پایین نمیاد
ولی پشت کیس اگه بذاری ، اگر هم موقع بازی تاثیری نداشته باشه ، لااقل بعد از بازی ، دما رو به حالت عادی برمیگردونه و دور فن سی پی یو هم یکدفعه بالا نمیره ، روی همون 4000 تا میمونه
ولی به نظر من فن سی پی یو رو عوض کنی ، بهتر باشه
کلا با فن کیس نمیشه دمای سی پی یو رو کم کرد
ممنون از راهنماییت! پشت کیس ۲تا فن بزارم؟ یکی هوا بکشه تو یکی هم بکشه بیرون؟ فن سی پی یو چی بگیرم؟ میخوام کاملا سایلنت باشه.لطفا مدلش و قیمتش رو بگو.فن واسه پشت کیس چی بگیرم؟
mohsenfhm
17-05-2010, 21:40
حتما فن سی پی یوتون رو عوض کنید . با این دور ( 6500 ) وضعیت خیلی بحرانیه :41:ممکنه آسیب ببینه
Mahdi.p30
18-05-2010, 00:48
ممنون از راهنماییت! پشت کیس ۲تا فن بزارم؟ یکی هوا بکشه تو یکی هم بکشه بیرون؟ فن سی پی یو چی بگیرم؟ میخوام کاملا سایلنت باشه.لطفا مدلش و قیمتش رو بگو.فن واسه پشت کیس چی بگیرم؟
اگه جای کیس جای گرمیه ، فکر نمی کنم نیازی به کشیدن هوای بیرون به تو باشه!
فن کیس معمولا روی دمای سی پی یو اثری نداره ، فقط اگه مکانش رو درست انتخاب کنی ، تهویه درست انجام میشه
پیشنهاد من یه فن خوب ، اونم پشت کیسه ، به طرفی باشه که هوای توی کیس رو به بیرون بکشه
فن سی پی یو هم یه بار رفتم سراغش ، توی شهر ما یا فابریکشو داشتن یا شبیه فابریکش!
کلا فروشندگان اینجا ، مغزشون فراتر از این چیزا نمیرفت ، یعنی فن سایلنت و ... نمی شناختن:31: در نتیجه از قیمتش هم خبر ندارم
ولی به نظر من اگه سی پی یو شما AMD هست و مشکل صدا داره ، حتما فنشو عوض کن ، چون فن ارجینالش همینطوریه و کاریش نمیشه کرد!
ولی یادت باشه که فنی که بهت میندازن :19: رو حتما تست کنی!
Mahdi.p30
19-05-2010, 01:09
برادر ، من رفتم یه مدل کولر مستر خریدم 30 تومن
بیشترین دمایی که روی لود 100 درصد سی پی یو دارم ، 54 درجه هست
دمای نرمال هم روی 44 45 درجه شده
دور فن هم به طور متوسط روی 3000 تا!
قبلا روی لود 100 درصد سی پی یو ، با فن اصلیش ، تا 68 میرسید
کاملا سایلنت که نیست ولی اون صدای یخچال رو دیگه به هیچ وجه نمیده:27:
دوست عزیز مال منم الن تو لود کامل از ۵۰ بالاتر نمیره فقط مشکل صداش! تو شهر ما هم فن غیر فابریک ندارن! اگه واسه سی پی یو فن فابریک اینتل رو بزارم چی؟ خوب نیست؟
H.A.M.E.D
20-05-2010, 12:44
سلام CPU تون چيه؟
پيشنهاد من اين هست كه فن بگيريد.
DaRiOuShJh
20-05-2010, 13:05
برادر کلا کارت های گرافیک جدید هیمنطوری هستن
منم خودم یه گیگ دارم تو بازی های صدای سفینه دیگه میده
مشکلی نداره
منتها اگر بعد از چند ساعت تصویر شطرنجی شه یا از بازی بپره بیرون یا مشکلات از این قبیل اونوقت باید یه فکر برای سیستم تهویه بکنید
مشکلی نداره
منتها اگر بعد از چند ساعت تصویر شطرنجی شه یا از بازی بپره بیرون یا مشکلات از این قبیل اونوقت باید یه فکر برای سیستم تهویه بکنید
برادر داریوش مشکل سیستم شما اینه که متال زیاد گوش میدی و سیستم مغزش نمیکشه ، CPU (مغز کامپیوتر) نمی کشه ، بعد میزنه به گرافیک و صداش درمیاد
alirezak4
20-05-2010, 14:55
طبق گفته خودتون تا قبل از نصب گرافیک این مشکل رو نداشتید.من دوتا حدسی میزنم.به نظرم کارت شما تو ارتباط با سی پی یو درگاه های اتصال رو بشدت پر میکنه و سی پی یو مجبور میشه که توان بیشتری رو برای پردازش سریعتر ارائه بده و یا اینکه با مصب کارت گرافیک فضای تهویه کیس شما دچار ایراد شده.
پیشنهاد ها:
1- یک سی پی یو قویتر پیدا کنید و یک بار تست کامل رو انجام بدید.
2- در صورت رد نظیریه اول ، یک سیستم تهویه با فن های 12 سانتی ایجاد کنید 2 تا بیرون یکی داخل.(به شرطی که دمای اتاق متعادل باشه)
مشکلی نداره
دوست عزیز فن گرافیک نیست که صدا میده فن سی پی یو هستش.تو بازی ها دورش تا ۶۵۰۰ میره و همچین صدایی میده!
طبق گفته خودتون تا قبل از نصب گرافیک این مشکل رو نداشتید.من دوتا حدسی میزنم.به نظرم کارت شما تو ارتباط با سی پی یو درگاه های اتصال رو بشدت پر میکنه و سی پی یو مجبور میشه که توان بیشتری رو برای پردازش سریعتر ارائه بده و یا اینکه با مصب کارت گرافیک فضای تهویه کیس شما دچار ایراد شده.
پیشنهاد ها:
1- یک سی پی یو قویتر پیدا کنید و یک بار تست کامل رو انجام بدید.
2- در صورت رد نظیریه اول ، یک سیستم تهویه با فن های 12 سانتی ایجاد کنید 2 تا بیرون یکی داخل.(به شرطی که دمای اتاق متعادل باشه)
سی پی یو من athlon x4 620 هستش به نظرت ضعیفه؟!
دمای اتاقمم معمولا گرمه فکر نمیکنم فن به داخل لازم باشه.۲ تا فن خروجی میزارم.در رابطه با فن سی پی یو پیشنهاد میکنید چی بگیرم؟
H.A.M.E.D
20-05-2010, 15:18
در رابطه با فن سی پی یو پیشنهاد میکنید چی بگیرم؟ تا چه بودجه ای؟
در کل زیر 50 تومن بهترین ها اینا هستند:
TUNIQ TPWER 120 EXTREME=49
COOLERMASTER TX3=29
GREEN BUFFALO=19
که من توصیه میکنم اولی رو بگیرید.
تا چه بودجه ای؟
COOLERMASTER TX3=29
GREEN BUFFALO=19
بودجم زیاد نیست دوست عزیز یه فن میخوام که سی پی یو athlon x4 620 رو خوب خنک کنه واسه اورکلاک خوب باشه و سایلنت باشه. green buffalo خوبه؟ این امکانات رو داره؟
H.A.M.E.D
20-05-2010, 15:40
بودجم زیاد نیست دوست عزیز یه فن میخوام که سی پی یو athlon x4 620 رو خوب خنک کنه واسه اورکلاک خوب باشه و سایلنت باشه. green buffalo خوبه؟ این امکانات رو داره؟
بله فن خوبی هست و برای حداقل اورکلاک هم میتونید روش حساب کنید.
ولی شما که میخواین اورکلاک کنید یه فن خوب هم برای پردازنده بگیرید.
alirezak4
20-05-2010, 16:08
سی پی یو من athlon x4 620 هستش به نظرت ضعیفه؟!
دمای اتاقمم معمولا گرمه فکر نمیکنم فن به داخل لازم باشه.۲ تا فن خروجی میزارم.در رابطه با فن سی پی یو پیشنهاد میکنید چی بگیرم؟
دوست عزیز یک بار دیگه مطلبی رو که بیان کردم بخونید.من گفتم به احتمال قوی سی پی یو شما با گرافیکتون مشکل دار که باعث میشه درگاه اتصال سی پی یو و گرافیک اشغال بشه و باعث کارکرد بیشتر سی پی یو با توان بیشتر و در نتیجه افزایش دور فن سی پی میشه.چون مدل سی پی رو نمیدونستم این حدس رو هم محتمل شدم.اما بااین سی پی یو باید دنبال مشکل تو جای دیگری باشیم.
خواهش میکنم اینقدر شتابزده عمل نکنید.
معلوم میشه که ایراد از سیستم تهویه هست.پس پیشنهاد میکنم که با توجه به گفتتون در مورد دمای اتاق.ابتدا با 2 یا سه فن 12 سانت معمولی یک تست 1 ساعت انجام بدید.و نتیجه رو مشاهده و اینجا بیان کنید تا بیشتر بشه راجع به ادامه کار نظر داد.
Mahdi.p30
20-05-2010, 17:13
تا چه بودجه ای؟
COOLERMASTER TX3=29
GREEN BUFFALO=19
من TX3 رو خریدم ولی همچنان دما بالاست ، بدون لود روی 47 ، با لود کامل روی 57 58
اون دمایی هم که صفحه پیش گفتم برای دقایق اولیه روشن شدن بود که 44 بود!
به نظر شما چکار کنم؟
فن به این بزرگی نصب کردم ، فقط برای 6 7 درجه؟؟
با فن خودشم که تا 67 میرسه که در اون صورت صدای یخچال میده!
لطفا یه نفر کامل توضیح بده ، فن های کیس رو چطور نصب کنم!
ممنون میشم
برای منم Athlon X2 7750 هست
نکنه مدل Athlon کلا اینطوریه که دماهاش بالاست
دوست عزیز مال منم الن تو لود کامل از ۵۰ بالاتر نمیره فقط مشکل صداش! تو شهر ما هم فن غیر فابریک ندارن! اگه واسه سی پی یو فن فابریک اینتل رو بزارم چی؟ خوب نیست؟
مگه سوکتش با اینتل یکیه؟
دوست عزیز اگه توی لود 100 درصد ، دما از 50 بالاتر نمیره که به نظرم مشکلی نداره
برای کم شدن صداش هم Smart Fan Function رو فعال کن ، دور فن رو میتونی دستی بیاری پایین و تعیین کنی به ازای هر درجه افزایش ، دورش چقدر زیاد بشه
توی برنامه Speed Fan تا دمای 49 درجه رو تیک سبز میزنه یعنی مشکلی نداره
برای من روی 60 درجه تازه دورش میرفت روی 5000
دوست عزیز یک بار دیگه مطلبی رو که بیان کردم بخونید.من گفتم به احتمال قوی سی پی یو شما با گرافیکتون مشکل دار که باعث میشه درگاه اتصال سی پی یو و گرافیک اشغال بشه و باعث کارکرد بیشتر سی پی یو با توان بیشتر و در نتیجه افزایش دور فن سی پی میشه.چون مدل سی پی رو نمیدونستم این حدس رو هم محتمل شدم.اما بااین سی پی یو باید دنبال مشکل تو جای دیگری باشیم.
خواهش میکنم اینقدر شتابزده عمل نکنید.
معلوم میشه که ایراد از سیستم تهویه هست.پس پیشنهاد میکنم که با توجه به گفتتون در مورد دمای اتاق.ابتدا با 2 یا سه فن 12 سانت معمولی یک تست 1 ساعت انجام بدید.و نتیجه رو مشاهده و اینجا بیان کنید تا بیشتر بشه راجع به ادامه کار نظر داد.
دوست گلم فن سی پی یو که حتما باید عوض شه چون کلا amd پر سر و صداست! منم حوصله صدا رو ندارم. با نظر دوستان من cooler master hyper tx 3 رو بخرم خوبه؟
alirezak4
20-05-2010, 19:39
فکر کنم اگه از اول بیان میکردید که قصد خرید خنک کننده رو دارید خیلی بهتر بود.
در مورد خنک کننده هم تو تست سوکت 775 امتیاز 9 رو گرفته که امتیاز بسیار خوبی به حساب میاد.اما در مورد ای ایم دی نمیدونم
به نظرتون فن سی پی یو چی بخرم؟
cooler master hyper tx3 یا cooler master vortex 752 ؟
Mahdi.p30
20-05-2010, 20:09
دوست گلم فن سی پی یو که حتما باید عوض شه چون کلا amd پر سر و صداست! منم حوصله صدا رو ندارم. با نظر دوستان من cooler master hyper tx 3 رو بخرم خوبه؟
اون كاري كه من گفتم رو انجام دادي؟
اگه دماي سي پي يو شما 50 درجه هست ،دور فنش نبايد بيشتر از 3500 باشه
احتمال ميدم اسمارت فن شما فعاله ،ولي روي دور زياد گذاشته شده
روي 3500 تا هم صداي فن خودش مطمئنا خيلي كمه
اين فن كولر مستر رو من خريدم ولي 7 8 درجه از دما كم كرده
ضمنا با فن روي كيس هم تداخل داره
alirezak4
20-05-2010, 20:38
دوست عزیز اگه قصد خرید کولر دارید cooler master hyper tx3 میتونه انتخاب مناسبی باشه
اون كاري كه من گفتم رو انجام دادي؟
اگه دماي سي پي يو شما 50 درجه هست ،دور فنش نبايد بيشتر از 3500 باشه
احتمال ميدم اسمارت فن شما فعاله ،ولي روي دور زياد گذاشته شده
روي 3500 تا هم صداي فن خودش مطمئنا خيلي كمه
اين فن كولر مستر رو من خريدم ولي 7 8 درجه از دما كم كرده
ضمنا با فن روي كيس هم تداخل داره
دور فن در دمای ۴۶ درجه میشه ۶۰۰۰ به نظرت طبیعیه؟ اسمارت فن هم فعال نیست!
پس چه فنی بخرم؟ دوستان لطفا کمک کنید یه فن خوب بخرم.
Mahdi.p30
20-05-2010, 21:19
دور فن در دمای ۴۶ درجه میشه ۶۰۰۰ به نظرت طبیعیه؟ اسمارت فن هم فعال نیست!
پس چه فنی بخرم؟ دوستان لطفا کمک کنید یه فن خوب بخرم.
خب حرف منم همینه ، نباید اینقدر باشه
در نتیجه Smart fan function رو فعال کن ، ذخیره کن
نتیجشو احتمالا میبینی:13:
ضمنا یه فن پشت کیس هم بذار که هوا رو بیرون بکشه
اگه دمای سی پی یو شما اینقدره و فنش به هیچ وجهی دورش پایین نمیاد ، همین hyper tx3 برای شما مناسبه
دور فنش تا 3100 تا بیشتر نمیره
الان من اسمارت فن رو روی همین فن TX3 فعال کردم ، روی 7 pmw گذاشتم ، دورش توی دمای 48 درجه به 2160 رسیده
که توی این دور ، خیلی صداش کمه ولی روی 3000 دور صدا داره ، در حالی که فن فابریک روی 3000 دور اصلا صدا نداره
ولی TX3 دما رو هم میاره پایین!
ولی بازم میگم اگه برای اورکلاک و ... نمیخوای ، همین فن خود سی پی یو رو تنظیم کن و پول اضافه نده
46 درجه دمای بالایی محسوب نمیشه
انتخاب با خودت!
مادربردت چیه؟
مین بوردم foxconne a7da-s 3
it_teach86
20-05-2010, 22:13
من cooler master دارم به نظر من بهترن انتخابه
دوست عزیز الان با اسمارت فن تنظیم کردم دستی تو ویندوز با دمای ۳۶ رو دور ۲۷۰۰ هستش و تو بازی با دمای ۵۲ رو دور ۳۶۰۰-۳۷۰۰ هستش.نظرتون چیه؟ مناسبه؟
Mahdi.p30
20-05-2010, 22:29
دوست عزیز الان با اسمارت فن تنظیم کردم دستی تو ویندوز با دمای ۳۶ رو دور ۲۷۰۰ هستش و تو بازی با دمای ۵۲ رو دور ۳۶۰۰-۳۷۰۰ هستش.نظرتون چیه؟ مناسبه؟
مهم دماست ، اگه شما دور فن رو پایین آوردی و دما مثل قبله ، فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه
برای من اون موقعی که فن اصلی بود ، این دما و این دور فن توافق داشت !
الان که روی 3700 تا که صدا نداره؟؟
راستی سی پی یو رو چند خریدی؟؟
شاید بخوام ارتقا بدم!
ضمنا اگه اورکلاک میخوای بکنی ، احتمالا باید فن حرفه ای تر بخری که من چند روز پیش TX3 رو از دریا کامپیوتر خریدم 30 تومن (البته نه به خاطر اورکلاک)
دوستان بالاخره تصمیم گرفتم یه فن hyper tx3 با ۲ تا فن خروجی واسه کیس بخرم.هر کاری میکنم باز صدا داره.دور فنم پایین میارم سی پی یو داغ میکنه.از راهنماییاتون ممنون.خریدم نتیجه رو همینجا اعلام میکنم.راستی ۲تا فن خروجی واسه کیس صداشو از اینی که هست زیادتر نکنه!؟
امير موسر
21-05-2010, 10:44
راستی ۲تا فن خروجی واسه کیس صداشو از اینی که هست زیادتر نکنه!؟
یه چیزه درست حسابی بگیری زیاد صدا نمیده !
alirezak4
21-05-2010, 11:13
دوستان بالاخره تصمیم گرفتم یه فن hyper tx3 با ۲ تا فن خروجی واسه کیس بخرم.هر کاری میکنم باز صدا داره.دور فنم پایین میارم سی پی یو داغ میکنه.از راهنماییاتون ممنون.خریدم نتیجه رو همینجا اعلام میکنم.راستی ۲تا فن خروجی واسه کیس صداشو از اینی که هست زیادتر نکنه!؟
دوست عزیز من در حال تدوین یک مقاله هستم که تا یک هفته دیگه نتیجه ای کلی خواهد گرفت ازتون میخوام که مقاله رو بخونید و بیشتر صبر کنید.
میتونید برید تو این تاپیک و چند تا عکس از کیستون بزارید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Mahdi.p30
21-05-2010, 11:43
اگه خیلی به صدا حساسی ، این Hyper TX3 روی 3000 دور صدا داره ها
ولی روی 2000 تا خیر!
البته نه صدای یخچال !:27:
بعدشم اینکه خواستی بخری ابعادش رو در نظر بگیر ببین با کیس شما میخونه ، اگه کیس شما از همین مععمولیاست که عرضش کمه ، این فن با فن روی در کیس تداخل میکنه
فن کیس هم بستگی داره که چطور بذاری تا صدای زیادی تولید نکنن
یه چیز دیگه هم که هست اینه که من وقتی کارت تی وی رو فعال میکنم یعنی برنامه اونو باز میکنم ، بدون اینکه سی پی یو لودی داشته باشه ، دما بالا میره
دلیلشو نمیدونم
البته کارت گرافیکم آنبورده
alirezak4
21-05-2010, 12:22
ولی روی 2000 تا خیر!
بعدشم اینکه خواستی بخری ابعادش رو در نظر بگیر ببین با کیس شما میخونه ، اگه کیس شما از همین مععمولیاست که عرضش کمه ، این فن با فن روی در کیس تداخل میکنه
یه چیز دیگه هم که هست اینه که من وقتی کارت تی وی رو فعال میکنم یعنی برنامه اونو باز میکنم ، بدون اینکه سی پی یو لودی داشته باشه ، دما بالا میره
دلیلشو نمیدونم
میشه بیشتر توضیح بدید دمای چه قطعه ای بالا میره؟
Mahdi.p30
21-05-2010, 12:27
میشه بیشتر توضیح بدید دمای چه قطعه ای بالا میره؟
لود بالا نمیره ولی دمای سی پی یو 3 درجه بالا میره ، با کارت تی وی قبلی هم همین مشکل وجود داشت
alirezak4
21-05-2010, 12:32
2 فن پشت کیس خوبه
ولی روی 2000 تا خیر!
دلیلشو نمیدونم
دوست عزیز ۲تا فن رو میخوام پشت کیس بزارم.
cooler master vortex 752 چی؟ اونم صدا میده؟
alirezak4
21-05-2010, 12:34
لود بالا نمیره ولی دمای سی پی یو 3 درجه بالا میره ، با کارت تی وی قبلی هم همین مشکل وجود داشت
شما مطمئن هستید که هیچکدوم از هسته های سی پی یو لودشون بالا نمیره اما دمای سی پی یو 3 درجه افزایش پیدا میکنه؟.
اگه اینطور باشه باید گفت که مشکل شما با کار گذاشتن یک فن کوچک مکنده در فضای بین سی پی یو و کارت تی وی حل میشه
Mahdi.p30
21-05-2010, 13:04
شما مطمئن هستید که هیچکدوم از هسته های سی پی یو لودشون بالا نمیره اما دمای سی پی یو 3 درجه افزایش پیدا میکنه؟.
اگه اینطور باشه باید گفت که مشکل شما با کار گذاشتن یک فن کوچک مکنده در فضای بین سی پی یو و کارت تی وی حل میشه
لود یکیشون 4 درصد میشه که چیزی نیست
خب در حالت معمولی هم دما بالاست!
دوست عزیز ۲تا فن رو میخوام پشت کیس بزارم.
cooler master vortex 752 چی؟ اونم صدا میده؟
من چیزی رو که دارم میدونم ، اون مدل دیگه رو نمیدونم
دوستان راهنمایی فوری بین hyper tx3 و vortex 752
alirezak4
21-05-2010, 14:24
انتخاب بهترhyper tx3
من یه گرین بوفالو خریدم 19 تومن
خنک کنندگیش خوبه.ولی اگه به خاطر کم صدا بودن میخاین بخریدش بدونید که به کلی پولتون رو ریختید دور
من قبلا یه فن پنچ تومن داشتم صداش خوب بود دما رو هم میاور پایین واقعا نمیدونم چقدر احمق شدم که 19 تومن واسه این فن پول دادم ولی مشکل صدا هنوز هست
با تعاریفی که دوستان کردن به خرید فن سایلنت شک کردم به نظر نسبت به قیمتش نمیارزه!
امروز رفتم یجا فروشنده فن اینتل داشت گفت رو amd هم سوار میشه.خنک کنندگی و صداشم خیلی خوبه.قیمتشم ۱۱ تومن بود.۲ تا فنم واسه کیس قیمت کردم دونه ای ۴۵۰۰ تومن بود...
DaRiOuShJh
22-05-2010, 14:15
حالا واقعا لازم داری برادر؟
منم همین مشکلی که شما میگی رو سیستم جدیدم دارم ولی چون وان بیشتر برای بازی یا کارای گرافیکیم هست مشکل زیادی باهاش ندارم
اصل این پی سیم هست که 24 ساعته روشنه صدای فنش زاید باشه صداش نمیزاره بخوابم
منم خودم amd phenom x4 دارم و با کارت گرافیک 1 gig
اینا خودشون دو تا فنه گنده دارن پاور هم که ماشالله فنش کوچیک نیست
خوده کیس هم یه فن داره اندازه فن دستشویی:31:
خوب همینا صدا رو زیاد میکنن دیگه
باز فن کیس رو از کار انداختم
در هر صورت فن جدیدتون چه سایلنت باشه چه معمولی صدا روو بیشتر میکنه
به نظرم اگه کاور کیس رو ورداری راحت ترین راه باشه منتها بدیش اینه که هم یه مقدار صدای فن های قطعات بیشتر میشه م خاک میگیره
دوستان من فعلا واسه خرید دست نگه داشتم و دور فن رو دستی پایین آوردم.حالا این دماها طبیعیه؟
دمای سی پی یو تو ویندوز 40 و تو بازی 55-60
دمای گرافیک تو ویندوز 48-51 و تو بازی 70-71
اگه نیست که به فکر یه سیستم خنک کننده باشم..
گرافیکمم palit gts250 1gb هستش
alirezak4
24-05-2010, 11:30
تایک امضاء من رو مشاهده کنید.لطفا:40:
mohsenfhm
25-05-2010, 09:44
دوستان من فعلا واسه خرید دست نگه داشتم و دور فن رو دستی پایین آوردم.حالا این دماها طبیعیه؟
دمای سی پی یو تو ویندوز 40 و تو بازی 55-60
دمای گرافیک تو ویندوز 48-51 و تو بازی 70-71
اگه نیست که به فکر یه سیستم خنک کننده باشم..
گرافیکمم palit gts250 1gb هستش
دماها طبیعی هست
fishdilo
29-01-2011, 15:31
سلام
چند روزی هست که تو پست زیر از دوستان راهنمایی خواسته ام ولی هنوز کسی جوابی نداده.
ممنون می شوم دوستان کامل راهنمایی ام بکنند.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mohsen4727
29-01-2011, 15:53
با سلام خدمت دوستان
اگر فن پاور صدای غیرطبیعی بده امکان درست کردنش است ؟
سلام
سیستم من وقتی میرم تو بازی بعد از چند دقیقه خاموش میشه. سی پی یو ام AMD هست. باید فن روش رو عوش کنم؟ یا فن اضافه کنم. جای کیس ام هم گرمه
SHIRIN 1843
14-02-2011, 16:43
ببخشید فن من اولش که روشن میشه خیلی صدا میده ولی وقتی کمی میگذره صداش قطع میشه
چکار کنم؟:41:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.