ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اگر برنامه نویسی بلدید نظر خود را درباره ی این اسکرین سیور ساخته شده در C++ بدهید؟

mortaza2006
17-05-2010, 16:32
سلام دوستان

من یک اسکرین سیور در ++c ساخته ام نظرتون رو درباره این اسکرین سیور بدهید تا کاملش کنم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

یا

کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در داخل زیپ یک فایل اجرایی به نام FINAL هست که با اجرای آن شروع می شود.

لطفا تمام ایرادات این برنامه را که می بینید بدهید.( حرکت توپ ها و برخورد توپ ها زاویه برخورد و ... )
این برنامه با استفاده از کلاس ها ساخته شده است.

Dark.Lord
17-05-2010, 18:43
سلام دوستان

من یک اسکرین سیور در ++c ساخته ام نظرتون رو درباره این اسکرین سیور بدهید تا کاملش کنم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

یا

کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در داخل زیپ یک فایل اجرایی به نام FINAL هست که با اجرای آن شروع می شود.

لطفا تمام ایرادات این برنامه را که می بینید بدهید.( حرکت توپ ها و برخورد توپ ها زاویه برخورد و ... )
این برنامه با استفاده از کلاس ها ساخته شده است.

در 7 کار نکرد :46:

!Plus
18-05-2010, 17:33
وقتی برنامه رو اجرا کردم یه ارور اینجوری داد :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن با ++C زیاد کار نکردم ، امیدوارم خودتون فهمیده باشید مشکل از کجاست!

RatAtouille
20-07-2010, 22:10
برنامش مشكوكه كه ويروس يا تروجان يا ...

!Plus
21-07-2010, 12:17
برنامش مشكوكه كه ويروس يا تروجان يا ...

نه بابا...! :31:

به نظر من مشکل از درایور ها شه...! :13:

قبلاً که با پاسکال کار می کردم... وقتی یه برنامه گرافیکی می نوشتی... بعد از این که خروجی اجرایی می گرفتی... باید درایور هایی که تو برنامه استفاده کرده بودی رو هم کنار فایل اجرایی می ذاشتی...! وگرنه یه ارور شبیه به این می داد...! :13:

البته اون پاسکال بود و این ++C ه...! :27: