ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک : یکی برای دوتا....!

JAVADGO
17-05-2010, 12:31
سلام
من یه مشکل دارم :
تو خونه دوتا کامپیوتر داریم یکی برای خودم یکی برای برادرم و قراره به زودی adsl بگیریم منتها باید چه جور مدمی بگیرم که ما هر دو بتونیم از adsl به طور همزمان یا وقتی یکی از کامپوترها خاموش است بدون روشن کردن کامپیوتر دیگر استفاده کنیم راستی یه مشکل دیگه هم هست که فاصله دو تا اتاق زیاده و نمیتونیم وسط پذیرایی سیم کشی راه بندازیم پس فکر میکنم باید از یک wireless modem استفاده کنیم

ها حالا نوبت راهنمایی شماست لطفا بگید چی بگیرم و چی کار کنم و اگر قیمت حدودی هم میدونید بگید

هم اکنون نیازمد یاری سبزتان هستیم

Exir
17-05-2010, 13:08
سلام
من یه مشکل دارم :
تو خونه دوتا کامپیوتر داریم یکی برای خودم یکی برای برادرم و قراره به زودی adsl بگیریم منتها باید چه جور مدمی بگیرم که ما هر دو بتونیم از adsl به طور همزمان یا وقتی یکی از کامپوترها خاموش است بدون روشن کردن کامپیوتر دیگر استفاده کنیم راستی یه مشکل دیگه هم هست که فاصله دو تا اتاق زیاده و نمیتونیم وسط پذیرایی سیم کشی راه بندازیم پس فکر میکنم باید از یک wireless modem استفاده کنیم

ها حالا نوبت راهنمایی شماست لطفا بگید چی بگیرم و چی کار کنم و اگر قیمت حدودی هم میدونید بگید

هم اکنون نیازمد یاری سبزتان هستیم

شما یک مودم 2 پرت کمبو ( 1یو اس بی 1 لن )کارتونو راه میندازه باقیمت 25 تومن( tp-link 8811 ) ولی من پیشنهاد میکنم یه مودم وایرلس بخرید هم 4 پرت لن داره هم با وایرلس کانکت میشه (اگه لب تاب یا موبایل وای فای دار داشته باشید هم بدون سیم بهش وصل میشید.) مدل پیشنهادیه من tp-link 8901g هست قیمتشم 50 تومنه مودم خوب و ارزونیه به نسبت بقیه.
برای سیم کشی هم اگه نمیخوای از وسط مهمونخونه بکشی میتونی ببری از بالای بوم اگه فاصله کمه یا از بیرون دیوار بغل خونه سیم بکشی ببری اونور تا 100 متر هم کابل شبکه یا همون لن جواب میده.

این مودمها هر دوتاش خودشون به اینترنت وصل میشه و نیازی نیست کامپیوتر روشن باشه.

KING_DESIGNER
17-05-2010, 13:14
دوست عزیز من یک مودم am 604 G از ایسوز دارم که دقیقا همین مشکل شما رو داشتم
مودم خوبیه و نسبت به قیمتش میصرفه .
حدود 15 تا وایرلس همزمان میتونه ساپورت کنه.
4تا لن هم میتونی بهش وصل کنی.
قیمتش هم 85 تومنه
و یک سال گارانتی داره
و کلا چیز به درد بخوریه.
من که راضی بودم
ضمنا کیفیتش هم اصلا تغییر نکرده.
واقعا عالیه.
عکسش هم میتونی توی گوگل سرچ کنی ببینی.
بازم تصمیم گیری با خودتونه
مودمهای ریمارک و متفرقه زیاد هست ولی به نظرم کار رو اساسی انجام بده و یک مارک معتبر بگیرمثل ایسوز

mohammadi4net
17-05-2010, 15:12
linksys wag-120n

KING_DESIGNER
17-05-2010, 16:20
این لیکسیس هم چیز بدی نیست
ولی در کل من با ایسوز بیشتر موافقم
این شرکتهای بی پدر مادر به مدل مودم گیر میدهند چیز مزخرف زیاد میگن ولی تا حالا در مورد ایسوز مدل و سری مال من چیزی تا حالا بلغور نکردند.
بازم انتخاب با خودتونه.

mohammadi4net
17-05-2010, 16:40
این لیکسیس هم چیز بدی نیست
ولی در کل من با ایسوز بیشتر موافقم
این شرکتهای بی پدر مادر به مدل مودم گیر میدهند چیز مزخرف زیاد میگن ولی تا حالا در مورد ایسوز مدل و سری مال من چیزی تا حالا بلغور نکردند.
بازم انتخاب با خودتونه.

linksys تحت لیانس سیسکو ساخته میشه ، اکثر تجهیزات زیرساخت اینترنت سیسکو هستند، حالا کی می تونه ادعا کنه که isp شون با linksys سازگار نیست؟
اگه از linksys استفاده کنید دیگه هیچ وقت مار ک های دیگه رو استفاده نمی کنید هرچند ایسوس با کیفیت باشه!

KING_DESIGNER
17-05-2010, 18:48
میدونم سیسکو هم اتفاقا چیز بدی نیست مدارکش تاپترین مدارک شبکه روی بورسه تجیهزاتش هم گرون قیمته ولی ایسوز در مقابل قیمتش و کاراییش خدای خوب ظاهر شده.
من در تاپیک همسایه هم به یکی از دوستان گفتم که بهترین مودم:
1- ایسوز
2- لینکسیس
3- دی لینک هستش
تی پی لینک و زیمنس و ... در این صنعت جایگاهی ندارند.
شک داری برو تاپیک مشکلات مودم رو نگاه کن ببین این مودمهای اشغال چه دمازری از کاربران در اوردند.
بازم ممنون.