مشاهده نسخه کامل
: کارایی لپ تاپ در مقابل pc
سلام خدمت همه ی عزیزان این بخش از انجمن بزرگ p30worldبنده هیچ سررشته ای از لپ تاپ ندارم،تاکنون هم با لپ تاپ کار نکردم!دانشجوی ترم 1 نرم افزار هستم.خیلی وقت هست که قصد ارتقای قطعات کامپیوترم رو دارم.در حال حاضر موقعیتش جور شده.(از نظر مالی)حدودا 900 تومنی پول دارم.حالا سوالم از اساتید اینه که یه لپ تاپ تا محدوده ی قیمت 900 تومان همون مقدار کارایی که یه کیس 600 تومانی(سیستم کامل 900 تومان) داره رو میتونه داشته باشه؟استفاده ی من از کامپیوتر به افیس 2007، برنامه نویسی،فتوشاپ،پریمیر،تماشا ی فیلم و موسیقی و رایت دی وی دی محدود میشهممنون میشم راهنمایم کنیدیه دنیا تشکرمنتظرم
mohsenfhm
17-05-2010, 10:32
هیچ وقت لپ تاپ نمی تونه جای پی سی رو بگیره . ولی با کاربدی که شما داری من مدل k52jk اسوس رو بهتون پیشنهاد می کنم . از پس کارهاتون براحتی بر میاد .
سلام، پی سی و لب تاپ هرکدوم مزایا و معایب خودشونو دارن، پی سی مزیتی که داره اینه که قابلیت Update داره و مزیت لب تاپ هم پرتابل بودن اونه.
به نظر من اگر بتونی کیس خالیرو 900 ببندی میتونی دوبرابر لپتاپ حداقل ازش کار بکشی.
ghahremanimehdi
17-05-2010, 15:18
شما لپ تاپ بخری بهتره .
اگر بخوای بازی کنی تفاوت لپ تاپ و دسکتاپ فاحش هست چون کارت گرافیکهای دسکتاب خیلی قدرتمندتر از نمونه ی مشابهش از لحاظ قیمتی با کارت گرافیک لپتاپ هست.
Mehrdad092000
17-05-2010, 15:36
اره منم نظر دوستمونو دارم
اگه بازي نميكني لپتاپ بگير
ممنون از همه ی دوستان
بازی که میکنم ولی نه گرافیک بالا(بازی های فلش) تنها بازی های گرافیک بالایی که انجام میدم نتفراسپید ماستوانتد و بازی های فوتبال است!
منظور دوست عزیز mohsenfhm منبی بر اینکه هیچ وقت لپ تاپ نمی تونه جای پی سی رو بگیره چیه؟!!
amirrezan95
17-05-2010, 19:37
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نظر من اگه حمل و نقل برات مهم نیست حتما پی سی بخر
REGISTERED-USER
17-05-2010, 20:04
متاسفانه توی جامعه ما همه لپ تاپ و پی سی رو برای گیم مقایسه می کنند
عزیز من شما یه asus K52JR بخر حدود 920 تومن قیمت داره ! لااقل از سه چیزش مطمئنی در برابر پی سی :
1- گارانتی خوب و دو ساله اون !
2- دستگاهی هست پرابل ، هر جا میخوای با خودت می بریش و برات کارایی داره ! اون پی سی فقط بدرد این میخوره که توی خونه باهاش کار کنی ... اگر دانشجو هستی و یا مهندس که کارت بیرون منزل هست پی سی ابدا بدرد شما نمیخوره
3- قدرت این سیستم هم دست کمی از سیستم های جدید نداره ... هیچ چیز اینطوری رو با مانیتور LCD و ... میبندی حالا چند لول بالاتر 800 تومن ! ولی فراموش نکن که قطعات این نوت بوک هم بالاست !
در کل نظر من همیشه لپ تاپه ، به خاطر پرتابل بودن و مهم تر از اون : private بودن محیط کاری اون !
موفق باشید
متاسفانه توی جامعه ما همه لپ تاپ و پی سی رو برای گیم مقایسه می کنند
عزیز من شما یه asus K52JR بخر حدود 920 تومن قیمت داره !
ممنون از لطف شما،ارزش داره 50 تومن افزایش بودجه بدم و مدل k52jk رو بگیرم؟
REGISTERED-USER
17-05-2010, 23:10
بله داره ... سی پی یو بهتر ، همه چی بهتر !!! :دی
کلا ارزش داره بابت پروسسور بالاتر پول بدی
رم 4 گیگ لپ تاپ دقیقا معادل یه رم 4 گیگ تو pc کارایی داره؟!
اگه اینجوری باشه که خدایی برای کسی که نمیخواد بازی کنه لپ تاپ خیلی بهتره
mohsenfhm
19-05-2010, 12:04
رم 4 گیگ لپ تاپ دقیقا معادل یه رم 4 گیگ تو pc کارایی داره؟!
اگه اینجوری باشه که خدایی برای کسی که نمیخواد بازی کنه لپ تاپ خیلی بهتره
اگر رمها از لحاظ باس و زمان تاخیر یکی باشند بله در همون اندازه کارایی داره
mahmoodtaker
19-05-2010, 20:20
خیلی از سایت های گارانتی لپ تاپ ها رو گشتم.هیچ کدوم از گارانتی ها مدلی به نام k52jk نداشتند!
به نظر لپ تاپ خیلی کمیابی میاد
تو شهرستان که دیگه اصلا گیر نمیاد
ولی مدل های مثل 1564 دل تا دلت بخواد پیدا میشه!
mohsenfhm
19-05-2010, 21:28
خیلی از سایت های گارانتی لپ تاپ ها رو گشتم.هیچ کدوم از گارانتی ها مدلی به نام k52jk نداشتند!
به نظر لپ تاپ خیلی کمیابی میاد
تو شهرستان که دیگه اصلا گیر نمیاد
ولی مدل های مثل 1564 دل تا دلت بخواد پیدا میشه!
چرا هست . من چند روز پیش دیدم . البته بدون گارانتی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.