ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با کارت کپچر اسنازی مدل dv/av.pro

parvizb
17-05-2010, 01:20
با سلام به همه دوستان
من امروز برام از تهران یک کارت کپچری که سفارش داده بودم اومد... ولی نمیدونم که ویندوز سون را ساپورت میکنه ؟؟؟ از نظر ورودی و خروجی و تبدیل فیلم چه جوریه عالیه ؟؟؟ نمیدونم بازش کنم استفاده کنم یا نه پامپ باشه ...لطفا دوستان دقیقا راهنماییم کنند
با سپاس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ess_1362
17-05-2010, 08:27
البته کارت کپچر حرفه ای نیست و شما هم بعید می دونم که بخوای بصورت حرفه ای از این کارت استفاده کنی

ولی برای امور آماتور و نیمه حرفه ای جوابگوی شما هست

parvizb
17-05-2010, 12:08
با تشکر
فقط میخوام بدونم که ویندوز سون حچ هست یا نه ؟؟؟ اگر مچه تا کارتنش را باز کنم و اگر نیست بفروشمش

ess_1362
17-05-2010, 18:01
ما چیزی به اسم مچ بودن نداریم

اگر منظورتون ساپورت هست روی جعبه باید نوشته باشه WIN 7 SUPPORT

البته نباید زیاد نگران این موضوع باشین چون شما می تونید درایور مربوطه برای WIN7 را از سایت سازنده دستگاه یا تولید کنده چیپست تهیه کنید

ترلان85
23-08-2011, 15:31
سلام خسته نباشید من یک کارت اسنازی مدل tvpvrدارم .میخواستم کمکم کنید راهنماییم کنید چطوری میتونم فیلم رو از دوربین فیلمبرداری تبدیل کنم .ممنون:41: