مشاهده نسخه کامل
: کمک در مورد خرید مادربرد
water_lily_2012
16-05-2010, 18:48
سلام
دنبال یه مادربرد خوب در حدود 120 الی 130 هزار تومان هستم. ترجیحاً Gigabyte باشه. در ضمن اگه HDMI داشته باشه خوبه.
دو مورد زیر را انتخاب کردم
CPU AM3 Phenom II x4 955
RAM GEIL Dual Chanel 2GB 1333
GA-MA785GMT-UD2H این مدل رو توی سایت آواژنگ دیدم، به نظر شما چطوره.
مورد 6 توضیحات مدل بالا به صورت زیر بود،
آیا منظور اینکه کارت گرافیک onboard داره؟
(Integrated ATI Radeon HD 4200 graphics (DirectX10.1
یه کارت گرافیک هم در حدود 120 هزار تومان ترجیحاً ATI
alirezak4
20-05-2010, 15:40
من دو تا مدل رو براتون شرح میدم
GIGABYTE - MA785G-UD3H
135,000 Toman
پشتیبانی از سی پی یو های دارای سوکت Support for Socket AM3 / AM2+ / AM2 processors: AMD Phenom™ II processor/ AMD Phenom™ processor/ AMD Athlon™ II processor/ AMD Athlon™ processor/ AMD Sempron™ processor
پشتیبانی از رم های:
Dual Channel DDR2 1333+4 x 1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 16 GB of system memory (Note 1)
کارت گرافیک آنبورد مادر بورد:
Integrated ATI Radeon HD 4200 graphics (DirectX10.1)
که مهمترین مزیت این مادر بورد محسوب میشه
1 x DVI-D port (Note 3)(Note 4)
1 x HDMI port (Note 4
همانطور که میبینید گرافیک آنبورد این مادر بورد دارای پورت اچ دی ام آی هست
و همانطور هم که میبینید اختلاف قیمتش با مادر بورد انتخابی شما فقط 10 تا 12 هزار تومان هستش.
اما چیزی که تو این مادر بورد مهم هست اینه که شما میتونید کارت گرافیک نخرید و با خود گرافیک مادر بورد چند تا تست انجام بدید و اگه راضی نبودید اونوقت اقدام به خرید گرافیک بکنید.
در مورد رم یه برند دیگه رو میتونید انتخاب کنید.
سی پی خوبی رو هم انتخاب کردید.شما قطعات رو بخرید و اگه از گرافیک آنبورد راضی نبودید بگید تا یک کارت هم معرفی کنم
water_lily_2012
20-05-2010, 17:00
با سلام
و تشکر از alirezaK4. البته شرمنده فکر کنم به خاطر اینکه تازه واردم نه می تونم نوشته خودم را ویرایش کنم نه تشکر کنم و نه پیغام خصوصی بزنم و شاید هم من بلد نیستم.
یه مدل دیگه توی سایت گیگابایت دیدم GA-785GMT-USB3
این مدل غیر از گرافیک آنبورد و HDMI و کلاً هر چه اون دو مادربورد قبلی داشت یه چیز اضافه تر داره یعنی USB3، این مادربورد با ویندوز 7 هم گفته خوب کار می کنه. البته نوشته کراس فایر را پشتیبانی می کنه یعنی اگه یه کارت گرافیک خوب اضافه کنم با آنبرد خودش کراس فایر می شه یا نه.
alirezak4
20-05-2010, 19:05
در رابطه با کراس فایر نه.منظورش این نیست.کراس فایر وقتی صورت میگره که شما دو تا کارت گرافیکی از ای تی آی رو با استفاده از پورت کراس فایر باهم دیگه مرتبط کنید و در نهایت اونها رو مجتمع کنید.
اما در مورد مادر بورد همه چیزش خوب فقط فکر کنم قیمتش یکم بالا باشه.
water_lily_2012
20-05-2010, 22:18
پس منظور این نوشته در آدرس زیر چیه؟
با وجود فناوري Hybrid Crossfire كاربر قادر است با استفاده از يكي از كارت های گرافيكي ATI با قابليت پشتيباني از اين فناوري همزمان با استفاده از قدرت پردازشي كارتگرافيكهاي مجتمع و غير مجتمع باعث افزايش كارايي سيستم در پردازش تصاوير سهبعدي شود.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمت این مادربورد چقدر هست؟ تازه من تو بازار ندیدم
alirezak4
21-05-2010, 09:29
پس منظور این نوشته در آدرس زیر چیه؟
با وجود فناوري Hybrid Crossfire كاربر قادر است با استفاده از يكي از كارت های گرافيكي ATI با قابليت پشتيباني از اين فناوري همزمان با استفاده از قدرت پردازشي كارتگرافيكهاي مجتمع و غير مجتمع باعث افزايش كارايي سيستم در پردازش تصاوير سهبعدي شود.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقیمت این مادربورد چقدر هست؟ تازه من تو بازار ندیدم
دوست عزیز این نوشته که گفتید رو من تو آدرس زیر اصلا ندیدم.یعنی تو قسمت پایین که توضیح داده بود نرفتم.اما الان دیدم
و منظورش این هست که گرافیک مجتمع مادر بورد که ATI Radeon HD 4200 هست رو میتونید با یکی از کارت های گرافیکی ATI که توانایی انجام این عمل رو دارند (فکر کنم از سری 4 باشه بهتر خواهد بود) ادغام کنید و به یک کارایی خوب دست پیدا کنید.اما بازهم نیاز به تحقیق بیشتر در این زمینه دارید و باید بررسی های عملی که دیگر کاربران انجام داده اند رو مورد بررسی قرار دهید.
اما مادر بورد بسیار خوبی هستش. قیمتش هم 120-125 هست که با بودجه شما همخونی داره.
habibxfx
30-05-2010, 14:40
Hybrid Crossfire در اصل شايد 5% باعث افزايش كارايي بشه و هر گز كارايي Crossfirex رو نخواهد داشت
در هر صورت هر دو برد فوق العاده هستند هر چند فكر نميكنم از الان تا 5 ساله ديگه USB3 تو ايران كارايي داشته باشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.