مشاهده نسخه کامل
: فن پاور بعضی وقتها روشن نمی شه!
MasoudBJ
16-05-2010, 10:56
سلام
بعضی وقتها که کامپیوتر رو روشن می کنم, فن پاور روشن نمی شه ولی اگر همون موقع کامپیوتر رو ریستارت کنم معمولا این بار روشن میشه.
مشکل از چیه از تنظیمات سیستم؟ یا پاور مشکل داره؟
amd>intel
16-05-2010, 11:10
باید فنش رو عوض کنید
madanchi11
16-05-2010, 12:13
مشکل پاور باید باشه
HASHEM289
16-05-2010, 13:02
سلام
بعضی وقتها که کامپیوتر رو روشن می کنم, فن پاور روشن نمی شه ولی اگر همون موقع کامپیوتر رو ریستارت کنم معمولا این بار روشن میشه.
مشکل از چیه از تنظیمات سیستم؟ یا پاور مشکل داره؟
یه فن پاور بخر عوض کن اگه بازم روشن نشد مشکل از قطعات پاور
خازن های پلاریته رو چک کن ببین باد نکرده یا از حالت طبیعی خارج شده باشه
احتمال داره روغنش خشک شده باشه فنو یه خاک گیری و روغن کاری بکن اگه درست نشد فنو باید عوض کنی
MasoudBJ
16-05-2010, 21:42
ممنون از راهنمایی هاتون
من کامپیوترم رو یک ساله و خورده ای هست که خریدم.
مدل پاورم هم :POWER ELEGANCE 1350W 24PI/SATA CE 350R
چند وقت پیش هم فنش خیلی صدا می داد که بردم به خاطر ضمانتش برام عوض کردن.
و الان هم که ضمانت شرکتی که کامپیوتر رو ازش خریدم تموم شده و احتمالا اگر ببرم پیششون پاورش رو باز می کنند, میفرستن تهران
حالا می خواستم بدونم که گارانتی اذیت نمی کنه؟( چو بعضی وقتها روشن نمی شه)
alirezak4
20-05-2010, 15:09
به احتمال قوی مشکل مدار تغذیه فن پاورتون هست که به گفته خودتون با یک شک مثل ریستارت دوباره کار میکنه.اگه براتون فن رو عوض کردن مطمئن باشید فقط خواستن کار خودشون رو آسون کنن.(البته احتمال 20 درصد وجود داره که فن مورد داشته باشه) ولی من احتمال اول رو قویتر میدونم
MasoudBJ
09-06-2010, 17:28
به احتمال قوی مشکل مدار تغذیه فن پاورتون هست که به گفته خودتون با یک شک مثل ریستارت دوباره کار میکنه.اگه براتون فن رو عوض کردن مطمئن باشید فقط خواستن کار خودشون رو آسون کنن.(البته احتمال 20 درصد وجود داره که فن مورد داشته باشه) ولی من احتمال اول رو قویتر میدونم
ممنون
اصلا این پاورهای ELEGANCE خوب هستند؟
اگه قرار شد برام عوض کنند چه پاوری بگیرم که اینطوری هی خراب نشه؟ چون قبلا هم یک بار به خاطر خرابی فنش برام عوضش کردن و یک نو بهم دادن و الان هم هنوز 6 ماه نشده اینطوری شده.
TREASURES
09-06-2010, 17:53
ممنون
اصلا این پاورهای ELEGANCE خوب هستند؟
اگه قرار شد برام عوض کنند چه پاوری بگیرم که اینطوری هی خراب نشه؟ چون قبلا هم یک بار به خاطر خرابی فنش برام عوضش کردن و یک نو بهم دادن و الان هم هنوز 6 ماه نشده اینطوری شده
پاور الگانس یه پاور کاملا غیر استاندارد هست هیچ پروتکشنی براش تعریف نشده باید از برند های معتبر استفاده کنی مثل گرین یا.......
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.