مشاهده نسخه کامل
: مودم فعاله ولی چیزی دانلود نمی کنم!!
start2stop
16-05-2010, 10:01
راستش من نزدیک 2 ماه هست که این مشکل را دارم ولی نمی دونم کجا و چطوری باید مطرحش کنم
ویا حتی اسم تاپیک رو چی باید بگذارم ... به هر حال مشکل من اینه(اگه بتونم درست توضیح بدم)
من می خواهم یه فایل رو از روی نت دان کنم روی لینک مربوطه کلیک می کنم (و یا اینکه در دانلود منیجرم,بروی ریزیوم
کلیک می کنم )ولی هیچ اتفاقی نمی افته ولی چراغ status مودم دایما چشمک می زنه یعنی اینکه ارتباط برقرار و داره
اون فایل دانلود میشه ولی هیچ اتفاقی در دانلود منیجر نمی افتد (نه درصد دان فایل بالا میره و نه اصولا هیچ اتفاقی می افتد)
وقتی که این مشکل پیش می یاد کامپیوتر را ریستارت می کنم و این مشکل موقتا حل میشه !
حالا این موضوع داره بدجوری رو اعصابم راه میره من نزدیک 2 ماه که فقط می تونم نزدیک 200 مگ هرشب دان کنم (در صورتی
که قبلا نزدیک هر شب 1.3 گیگ بود)
خب حالا مشکل چیه ؟ چطوری حلش کنم
ps
ویندوز من سون 64bit البته قبلا با اکس پس 32bit هم همین مشکل را داشتم (اصولا چند بار ویندوزم را عوض کردم ولی مشکل حل نشد)
آنتی ویروسم کاسپر اسکایه , آپ دیت شده است و کل هارد رو باهاش اسکن کردم و هیچ ویروس و یا تروجانی پیدا نکرد
مودمم d-link 2640u هست و حتی مودمم را عوض کردم ولی مشکل حل نشد.
من در سایت آی ا س پیم مقدار ترافیکه شبانه را چک می کنم در حدود 1.3 گیگ هستش در صورتی که می نزدیکه 100
یا 200 مگ دان کردم
و قتی این افاق می افتد من می تونم به راحتی توی نت سرچ کنم و صفحات وب را ببینم ولی فقط نمی تونم دان کنم ؟! (در ظاهر دارم فایل رو دریافت می کنم ولی انگار ذخیره نمی شود)
راستش من نزدیک 2 ماه هست که این مشکل را دارم ولی نمی دونم کجا و چطوری باید مطرحش کنم
ویا حتی اسم تاپیک رو چی باید بگذارم ... به هر حال مشکل من اینه(اگه بتونم درست توضیح بدم)
من می خواهم یه فایل رو از روی نت دان کنم روی لینک مربوطه کلیک می کنم (و یا اینکه در دانلود منیجرم,بروی ریزیوم
کلیک می کنم )ولی هیچ اتفاقی نمی افته ولی چراغ status مودم دایما چشمک می زنه یعنی اینکه ارتباط برقرار و داره
اون فایل دانلود میشه ولی هیچ اتفاقی در دانلود منیجر نمی افتد (نه درصد دان فایل بالا میره و نه اصولا هیچ اتفاقی می افتد)
وقتی که این مشکل پیش می یاد کامپیوتر را ریستارت می کنم و این مشکل موقتا حل میشه !
حالا این موضوع داره بدجوری رو اعصابم راه میره من نزدیک 2 ماه که فقط می تونم نزدیک 200 مگ هرشب دان کنم (در صورتی
که قبلا نزدیک هر شب 1.3 گیگ بود)
خب حالا مشکل چیه ؟ چطوری حلش کنم
ps
ویندوز من سون 64bit البته قبلا با اکس پس 32bit هم همین مشکل را داشتم (اصولا چند بار ویندوزم را عوض کردم ولی مشکل حل نشد)
آنتی ویروسم کاسپر اسکایه , آپ دیت شده است و کل هارد رو باهاش اسکن کردم و هیچ ویروس و یا تروجانی پیدا نکرد
مودمم d-link 2640u هست و حتی مودمم را عوض کردم ولی مشکل حل نشد.
من در سایت آی ا س پیم مقدار ترافیکه شبانه را چک می کنم در حدود 1.3 گیگ هستش در صورتی که می نزدیکه 100
یا 200 مگ دان کردم
و قتی این افاق می افتد من می تونم به راحتی توی نت سرچ کنم و صفحات وب را ببینم ولی فقط نمی تونم دان کنم ؟! (در ظاهر دارم فایل رو دریافت می کنم ولی انگار ذخیره نمی شود)
دوست من گه بخوای بفهمی که چیزی داره دان میشه باید به چراغ ACT توجه کنی..
شما مودم رو کانفیگ کردی..؟
با Isp خودت در این رابطه صحبت کردی..؟
start2stop
16-05-2010, 10:18
دوست من گه بخوای بفهمی که چیزی داره دان میشه باید به چراغ ACT توجه کنی..
شما مودم رو کانفیگ کردی..؟
با Isp خودت در این رابطه صحبت کردی..؟
منظورم همون چراغ act که فعاله
من که گفتم به راحتی به اینترنت وصل می شوم و راحت هم سرچ می کنم ولی بعضی وقت حا با دانلود مشکل دارم
ولی با ریستارت کردن کامپیوترم برای چند ساعت مشکل حل میشه
با آی اس پس هم صحبت کردم ولی انگاره تا به حال همچین موردی نداشتند و نتونستند کمکم کنند.
مشکل من در یک جمله اینه
چراغ act مودم فعاله ولی هیچ فایلی ذخیره نمیشه!!!
Mahdi.p30
16-05-2010, 11:05
اون فایل دانلود میشه ولی هیچ اتفاقی در دانلود منیجر نمی افتد
فایل کامل دانلود میشه یا از ترافیکت فقط کم میشه؟
فایروال داری؟؟
مودمتو چی تنظیم گردی؟
بریدج یا PPPOE ؟
start2stop
16-05-2010, 11:32
فایل کامل دانلود میشه یا از ترافیکت فقط کم میشه؟
فایروال داری؟؟
مودمتو چی تنظیم گردی؟
بریدج یا PPPOE ؟
فایل اصلا دانلود نمیشه ولی از ترافیک کم میشه
فایر وال کاسپر اسکای فعاله
تنظیمات مودمم pppoe
برادر ایمانی احتمال داره این آنتی ویروس روسی مقصر باشه عوضش کن ببین چی میشه ولی تجربه من در آپلود با همین سگ روسی فضولی بیجا و کندی سرعت بود که بحمدالله از شرش خلاص شدم.
برادر ایمانی احتمال داره این آنتی ویروس روسی مقصر باشه عوضش کن ببین چی میشه ولی تجربه من در آپلود با همین سگ روسی فضولی بیجا و کندی سرعت بود که بحمدالله از شرش خلاص شدم.
این که چیزی ذخیره نمیشه ولی داره ترافیک کم میشه...
حالت های مختلفی داره... کولا مشکوکه...
یه du meter نصب کن و تست کن پهنای باندتو..
Mahdi.p30
16-05-2010, 11:51
فایل اصلا دانلود نمیشه ولی از ترافیک کم میشه
فایر وال کاسپر اسکای فعاله
تنظیمات مودمم pppoe
فایروال کاسپر ، برنامه های در حال استفاده رو نشون نمیده؟؟
به نظر من ESET Smart Security رو دانلود و نصب کن ، همه برنامه های استفاده کننده رو نشون میده
تاثیری هم روی سرعت سیستم نداره
مودمو هم اگه بریدج تنظیم کنی و کانکشن بسازی ، بهتر میتونی روی ترافیک جابجا شده نظارت کنی
(که البته در حالت بریدج ، یه سیستم بیشتر نمیتونه از مودم استفاده کنه)
start2stop
16-05-2010, 12:50
این که چیزی ذخیره نمیشه ولی داره ترافیک کم میشه...
حالت های مختلفی داره... کولا مشکوکه...
یه du meter نصب کن و تست کن پهنای باندتو..
فایروال کاسپر ، برنامه های در حال استفاده رو نشون نمیده؟؟
به نظر من ESET Smart Security رو دانلود و نصب کن ، همه برنامه های استفاده کننده رو نشون میده
تاثیری هم روی سرعت سیستم نداره
مودمو هم اگه بریدج تنظیم کنی و کانکشن بسازی ، بهتر میتونی روی ترافیک جابجا شده نظارت کنی
(که البته در حالت بریدج ، یه سیستم بیشتر نمیتونه از مودم استفاده کنه)
تمام این این کارها را انجام دادم
مطمن هستم که مشکل از آی اس پی هم نیست
میشه مشکل از یک تروجان "کمتر شناخته شده" باشه؟
من کاسپر اینترنت سکیورتی را نصب دارم و آپ دیدتش هم کردم ولی چیزی پیدا نکرد...
شاید این تروجان برای کاسپر شناخته نشدست ...
آنتی تروجان خوب چی پیشنهادمی کنید؟
Mahdi.p30
16-05-2010, 13:11
تمام این این کارها را انجام دادم
مطمن هستم که مشکل از آی اس پی هم نیست
میشه مشکل از یک تروجان "کمتر شناخته شده" باشه؟
من کاسپر اینترنت سکیورتی را نصب دارم و آپ دیدتش هم کردم ولی چیزی پیدا نکرد...
شاید این تروجان برای کاسپر شناخته نشدست ...
آنتی تروجان خوب چی پیشنهادمی کنید؟
یعنی هیچ برنامه ای از اینترنت استفاده نمی کنه؟؟
هیچ رد و بدلی صورت نمیگیره؟
آخه یه موقعی برای من روی ویندوز XP فایل svchost.exe که ویروس هم نبود ، از اینترنت استفاده میکرد ، آخرشم نفهمیدم چرا!
باید چک کنی ببنی که پیزی داره آپ نمیشه..
مثلا ویندوز..
اگه می تونی با یه سیستم دیگه هم تست کن...
ariajoker
16-05-2010, 13:15
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما این برنامه رو نصب و اپدیت کن ببین چی میشه.
start2stop
16-05-2010, 15:20
یعنی هیچ برنامه ای از اینترنت استفاده نمی کنه؟؟
هیچ رد و بدلی صورت نمیگیره؟
آخه یه موقعی برای من روی ویندوز XP فایل svchost.exe که ویروس هم نبود ، از اینترنت استفاده میکرد ، آخرشم نفهمیدم چرا!
من می تونم با مرورگرم تویه نت جستجو کنم ولی دانلود فایل نه
یعنی وقتی بر رویه لینکی که برای دانلود یک فایل است کلیک می کنم پنجره ای که باید برای ذخیره فایل ظاهر شود
اصلا باز نمی شود ولی همان لحظه چراغ اکت مودم فعال می شود که یعنی این فایل در حال دان شدنه(این مشکل با ریستارت کردن کامپیوتر برای چند ساعتی حل میشه)
راستش توضیح دادن این موضوع خیلی سخته , چون انگار یه موضوع غیر عادیه...
من نزدیک یک ربع با آی اس پیم صحبت کردم تا آخر تونستم این مشکل بهش بفهمونم....(هر چند که کمکی هم نتونست انجام بده)
---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------
باید چک کنی ببنی که پیزی داره آپ نمیشه..
مثلا ویندوز..
اگه می تونی با یه سیستم دیگه هم تست کن...
نه چیزی آپ نمیشه چک کردم
من دارم در ظاهر یک فایل دان می کنم ولی عملا ذخیره نمیشه!
ببین فقط داری می گیری با ریسیو هم داری...
du meter رو نصب کردی..؟
یه بار هم پسورد خودتواز سایت عوض کن...
start2stop
17-05-2010, 07:13
ببین فقط داری می گیری با ریسیو هم داری...
du meter رو نصب کردی..؟
یه بار هم پسورد خودتواز سایت عوض کن...
من du meter را نصب کردم و تویه عکس زیر که هنگام کار با برنامه گرفتم کاملا مشخص میشه که مشکل من چیه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینطور که میبینید ترافیک جابجا میشه ولی مقدار دانلود فایل 0 بیته
KING_DESIGNER
17-05-2010, 11:44
عزیز جان من متوجه نشدم بعد از این که ریستارت میکنی اون فایل موردنظر کامل دانلود میشه ؟؟
یعنی با یک ریستارت میتونی دانلود کنی ؟
اگر بتونی کامل دانلود کنی مشکل اصلا از ISP نیست و به سیستمتون ربط داره و نرم افزار IDM که میخواید دانلود کنید.
این موضوع به احتمال زیاد مال سیستم هست و ربطی به انتی ویروس نداره
خود نرم افزار دانلودر شما خرابه
دو سه تا نرم افزار دالنود منیجر نصب کنید و نرم افزار کنونی رو بردارید.
نتیجه رو گزارش بدید.
start2stop
17-05-2010, 13:10
عزیز جان من متوجه نشدم بعد از این که ریستارت میکنی اون فایل موردنظر کامل دانلود میشه ؟؟
یعنی با یک ریستارت میتونی دانلود کنی ؟
اگر بتونی کامل دانلود کنی مشکل اصلا از ISP نیست و به سیستمتون ربط داره و نرم افزار IDM که میخواید دانلود کنید.
این موضوع به احتمال زیاد مال سیستم هست و ربطی به انتی ویروس نداره
خود نرم افزار دانلودر شما خرابه
دو سه تا نرم افزار دالنود منیجر نصب کنید و نرم افزار کنونی رو بردارید.
نتیجه رو گزارش بدید.
آره دادا
من که از همون اول که گفتم مشکل از آی اس پی نیست
وفتی که کامپیوتر را ریستارت میکنم همون فایل رو دوباره می تونم دانلود کنم (البته بعد از یه مدت کوتاهی دوباره همین اتفاق می افته((مثلا وقتی که فایل 69 درصد دان شد)))
وقتی که این مشکل پیش میاد من حتی با مرورگر اپرا هم نمی توانم دانلود کنم(یعنی برروی لینک کلیک میکنم ولی پنجره ای که باید برای ذخیره فایل باز بشود "باز نمیشه"((ولی چراغ اکت مودم چشمک میزنه)))
با دانلود منیجر های دیگه هم دقیقا همین مشکل را دارم
با برنامه های Malwarebytes' Anti-Malware و TrojanHunter سیستمم را هم چک کردمو چند تا تروجان پیدا کردم ولی باز
هم مشکل رفع نشد
تا حالا چند بار ویندوزم را عوض کردم ولی باز هم سیستمم همین جوریه
راستش دیگه داره بدجوری اعصابمو خورد میکنه , شیطونه میگه با یه چکش دخل سیستم و مودممو یه جا بیارم...
البته بنده چند روز پیش عین این ماجرا رو با 2 تا چشمام دیدم.
G Data InternetSecurity داشت طرف و شاید بدونید که این آنتی ویروس 2تا موتور داره یکیش مال همین سگ روسیه واسه همین هم موقع آپدیت وقتی میرسه به آپدیت Eng دومی سرعت وحشتناک میاد پایین یعنی درست همون سرعت آپدیت خود کسپر من فوری فهمیدم داستان چیه رفتم توی تنظیمات هر کاری کردم نشد آخرش دیگه گفتم با این شما نمیتونید دانلود کنید بهتره عوضش کنید تا درست بشه ولی همونموقع خدمهم نفهمیدم یجا رو انگلوک کردم درست شد یعنی idm که هیچی پیشرفت نمیکرد ولی dumeter حد اکثر سرعت رو نشون میداد راه افتاد و ما هم منصرف شدیم از عوض کردن آنتی ویروس حالا بالام جان باهاش ور برو ببین میشه یا نه.
start2stop
17-05-2010, 17:42
البته بنده چند روز پیش عین این ماجرا رو با 2 تا چشمام دیدم.
G Data InternetSecurity داشت طرف و شاید بدونید که این آنتی ویروس 2تا موتور داره یکیش مال همین سگ روسیه واسه همین هم موقع آپدیت وقتی میرسه به آپدیت Eng دومی سرعت وحشتناک میاد پایین یعنی درست همون سرعت آپدیت خود کسپر من فوری فهمیدم داستان چیه رفتم توی تنظیمات هر کاری کردم نشد آخرش دیگه گفتم با این شما نمیتونید دانلود کنید بهتره عوضش کنید تا درست بشه ولی همونموقع خدمهم نفهمیدم یجا رو انگلوک کردم درست شد یعنی idm که هیچی پیشرفت نمیکرد ولی dumeter حد اکثر سرعت رو نشون میداد راه افتاد و ما هم منصرف شدیم از عوض کردن آنتی ویروس حالا بالام جان باهاش ور برو ببین میشه یا نه.
با آنتی ویروس هم زیاد ور رفتم (فایر وال غیر فعال کردم . قسمت تراستد بروگ رفتم.... کلا از رم خارجش کردم) ولی باز هم درست نشد ...
KING_DESIGNER
17-05-2010, 18:46
کی گفته مال ویروسه ؟
نه بابا چیکار به انتی ویروس ننه مرده داری
اخه مهندس وقتی هنوز فایلی دانلود نشده چه جئوری انتی ویروس میخواد جلوشو بگیره !
تو ور خدا اول فکرک نید.
نه این مشکل پس دیگه مطمئنم مال مودمت هست
مدلش چیه ؟
2 تا کار بکن
برو توی سایتش و اخرین اپدیت فریمورشو بگیرو دانلود کن.
اگر مشکل حل شد که هیچی وگرنه
برو اولین اپدیت رو بگیر یعنی قدیمیترین نسخه رو و اونو بزن
در امتجان کردن این دو گزینه شک ندارم که مشکل از مودم هست
مودمت هم مارک مزخرف دی لینکه که خوشم نمیاد ازش
ایسوز برمیداشتی همچین ایرادی میداد من تعجب میکردم ولی این دیلینک رو نمیدونم خدایی.
وقتی میگم ایسوز بخرین کسی گوش نمیده بفرما !
حالا دادشا غصه نخور درست یمشه اون کاریک ه میگم بکن اگه نشد مودم رو حتما عوض کن با یه مودم دیگه تست بگیر و ببین اوضاع چی میشه.
ولی شک ندارم مال مودمه به احتمال 99% یک درصد هم میزارم برای سیستمت .ای کاش میتونستی با یه سیستمی هم ستت بگیری.ولی میدونم صد در صد مال مو.دمه.
البته باور کردنش سخته ولی یه پیشنهاد دارم: خود کسپر یجا داره اگه اشتباه نکنم لاگ viewer اونجا رو بیار بالا در حالی که مثلا داره دانلود میشه ولی هیچی سیو نمیشه اونجا میتونی مقدار دانلود و برنامه ایی که داره دانلود میکنه رو ببینی ضمنا هر ورود و خروجی باید از مجرای همین جناب کسپر بگذره واسه همین احتمالا یک گزینه ایی داره برای کنترل واحد دریافتی یا ارسالی یعنی 500 کیلوبایت-1مگ.......الی آخر
جناب پادشاه من این یکی رو شک ندارم حتی اگه پروتکشن غیر فعال باشه باز این سگ روسی از رو نمیره باور کنید.
start2stop
17-05-2010, 19:19
کی گفته مال ویروسه ؟
نه بابا چیکار به انتی ویروس ننه مرده داری
اخه مهندس وقتی هنوز فایلی دانلود نشده چه جئوری انتی ویروس میخواد جلوشو بگیره !
تو ور خدا اول فکرک نید.
نه این مشکل پس دیگه مطمئنم مال مودمت هست
مدلش چیه ؟
2 تا کار بکن
برو توی سایتش و اخرین اپدیت فریمورشو بگیرو دانلود کن.
اگر مشکل حل شد که هیچی وگرنه
برو اولین اپدیت رو بگیر یعنی قدیمیترین نسخه رو و اونو بزن
در امتجان کردن این دو گزینه شک ندارم که مشکل از مودم هست
مودمت هم مارک مزخرف دی لینکه که خوشم نمیاد ازش
ایسوز برمیداشتی همچین ایرادی میداد من تعجب میکردم ولی این دیلینک رو نمیدونم خدایی.
وقتی میگم ایسوز بخرین کسی گوش نمیده بفرما !
حالا دادشا غصه نخور درست یمشه اون کاریک ه میگم بکن اگه نشد مودم رو حتما عوض کن با یه مودم دیگه تست بگیر و ببین اوضاع چی میشه.
ولی شک ندارم مال مودمه به احتمال 99% یک درصد هم میزارم برای سیستمت .ای کاش میتونستی با یه سیستمی هم ستت بگیری.ولی میدونم صد در صد مال مو.دمه.
مشکل از مودم نیست(قبلا هم گفته ام) با 3 تا مودم از برندهای مختلف چک کردم , باز هم همین مشکل...
البته یک دلیل دیگه هم دارم که مشکل از مودم یا آی اسم پی نیست
چون وقتی که نمی تونم با کامپیوترم دان کنم با گوشیم(n900) به مودم وصل می شوم و هر فایلی با هر حجمی را راحت
دانلود می کنم
مشکل از مودم نیست(قبلا هم گفته ام) با 3 تا مودم از برندهای مختلف چک کردم , باز هم همین مشکل...
البته یک دلیل دیگه هم دارم که مشکل از مودم یا آی اسم پی نیست
چون وقتی که نمی تونم با کامپیوترم دان کنم با گوشیم(n900) به مودم وصل می شوم و هر فایلی با هر حجمی را راحت
دانلود می کنم
میگم این سگ روسی رو خریدی که نمیتونی ازش دل بکنی؟
start2stop
17-05-2010, 19:42
میگم این سگ روسی رو خریدی که نمیتونی ازش دل بکنی؟
بخدا من قبلا این آنتی را آناینستال کردم (حتی فایل ستاپش را هم از رویه سیستم پاک کردم) ولی باز هم مشکل حل نشد....
Mahdi.p30
17-05-2010, 20:07
بخدا من قبلا این آنتی را آناینستال کردم (حتی فایل ستاپش را هم از رویه سیستم پاک کردم) ولی باز هم مشکل حل نشد....
ويندوزايي كه نصب ميكني ،همه يكسانن؟
منظورم اينه كه دوباره از همون سي دي يا دي وي دي قبلي استفاده ميكني؟
start2stop
17-05-2010, 20:12
ويندوزايي كه نصب ميكني ،همه يكسانن؟
منظورم اينه كه دوباره از همون سي دي يا دي وي دي قبلي استفاده ميكني؟
نه چند بار نسخه های ویندوزم را عوض کردم...
KING_DESIGNER
17-05-2010, 20:20
اگه با گوشیت وصل میشه و مشکلی نداره
پس مرتیکه ما رو سرکار گذاشتی ؟:19:
خوب وقتی یعنی با گوشیت مشکلی نداره
یعنی ای اس پی که چه عرض کنم
مودم هم مشکلی نداره
مشکل اون لامصب لندهوریه که زیر دستته
سیمشو بکن از پنجره بندازش بیرون
:27:
عزیز جان اون سیستم ایراد داره
اولش هم گفتم مشکلت نرم افزاریه چون سابقه نداشتیم اخه اینجوری اذیت کنه
ولی مال انتی ویروس نیست
مال خود ویندوز بد مصبه
یه ویندوز دیگه بریز.
و توی بایاس سیستمت برو و یه کاری بکن تنظیمات رو روی دیفالت بزار.
ممکنه رم دستگاهت شیر تو خر شده باشه !
خلاصه این چیزی که میگی نه از مودمه نه از ای اس پی
مشکل اون دستگاهه مارگیریه عزیز.
فعلا شب بخیر.:19:
Mahdi.p30
17-05-2010, 20:55
مودم هم مشکلی نداره
ولی مال انتی ویروس نیست
مال خود ویندوز بد مصبه
یه ویندوز دیگه بریز.
كار به كجاها كشيد!!
البته اميدوارم ويندوزت از اين دستكاري شده ها نباشه
اون ويندوزي كه قبلا داشتي و مشكل نداشته رو نصب كن، تموم شد و بالا اومد ، هيچ درايو كامپيوترت رو باز نكن ،بعدش فقط درايور كارت شبكه رو نصب كن ،با اينترنت اكسپلورر دانلود كن ،ببين مشكلي داره؟
ديگه ويندوز از اين چيزي كه گفتم بي آلايش تر نميشه كه بخواي تست كني
بشخصه فكر نميكردم مشكلت اينقدر عجيب غريب باشه
start2stop
17-05-2010, 22:20
مودم هم مشکلی نداره
ولی مال انتی ویروس نیست
مال خود ویندوز بد مصبه
یه ویندوز دیگه بریز.
من نمی می دونم چرا اعضای این سایت تویه توهم اند
بدونی که بیان تاپیک را کامل بخونند میان به حساب خودشون راه حل ارائه می کنند در صورتی که من...
خب من که از همون پست اولم که گفتم مشکل از مودم و آی اس پی نیست
همین طوری از تویه آسمان ها هم این حرف رو نزدم ...
من نزدیک 3 ساله که از طریق adsl به اینترنت کانکتم و تقریبا به تمام فوت وفن های رفع مشکلش
واردم و تمام اون راهایی که شما دوستان لطف کردین نوشتید من قبلا چک کردم ...
این سیستم لامثب را هم 6 ماهی بیشتر نیست که خریدم نزدیک 1.5 ملیون هم پولشو دادم
تقریبا تمام قطعاتش رو از بهترین برند ها انتخاب کردم و بعید می دونم بعد از فقط 6 ماه مشکل
سخت افزاری پیدا کرده باشم (البته دلیل هم دارم = از صبحی تا حالا حدود 6 ساعت باهاش
Splinter Cell Conviction بازی کردم و یه ریزه مشکل هم باهاش نداشتم))
تنها مشکلی که این سیستم داره اینه "ترافیک جابجا میشه ولی هیچ فایلی ذخیره نمیشه"
و خواهشا یه راه جدید برای حلش به من بگید (به غیر از فرمت کل هارد دیسک ام و یا پرت کردنش
از بالای برج میلاد...)
---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------
كار به كجاها كشيد!!
البته اميدوارم ويندوزت از اين دستكاري شده ها نباشه
اون ويندوزي كه قبلا داشتي و مشكل نداشته رو نصب كن، تموم شد و بالا اومد ، هيچ درايو كامپيوترت رو باز نكن ،بعدش فقط درايور كارت شبكه رو نصب كن ،با اينترنت اكسپلورر دانلود كن ،ببين مشكلي داره؟
ديگه ويندوز از اين چيزي كه گفتم بي آلايش تر نميشه كه بخواي تست كني
بشخصه فكر نميكردم مشكلت اينقدر عجيب غريب باشه
راستش این کار رو هم انجام دادم
جواب نداد
KING_DESIGNER
17-05-2010, 23:49
دوست عزیز وقتی کسی اینجا تاپیک میزنه میگه من مشکل دارم و اینجوریه ! ما نمیتونیم بگیم فلان کار رو بکن یا نکن
ما فرض رو بر این میزاریم که همه چی خوبه ولی مشکل از یا مودم هست یا سرویس دهنده یا سیستم جنابالی
وقتی که میگی از سرو ر و مودم مطئن هستی دلیلی بیان نمیکنی
مطمئن ترین راه تعویض سیستم و یا مودم هست
چون من که اونجا پیش سیستم جنابالی نیستم عزیز
شما وقتی که کمک میخوای یا باید خودت بری دنبالش یا اون چیزی که در تاپیک گفته میشه عمل کنی
اگر میدونی ما نمیتونیم کمکت کنیم پس لطف کن پست نده.
چون من وقت ندارم بیام اینجا یه ساعت به توضیحات شما گوش بدم.
در ضمن اگر شما جوری هستی اعضای این سایت جوری نیستند عزیز ! جمع نبند
مشکل شماست !
Mahdi.p30
18-05-2010, 01:12
من نمی می دونم چرا اعضای این سایت تویه توهم اند
بدونی که بیان تاپیک را کامل بخونند میان به حساب خودشون راه حل ارائه می کنند در صورتی که من...
خب من که از همون پست اولم که گفتم مشکل از مودم و آی اس پی نیست
همین طوری از تویه آسمان ها هم این حرف رو نزدم ...
من نزدیک 3 ساله که از طریق adsl به اینترنت کانکتم و تقریبا به تمام فوت وفن های رفع مشکلش
واردم و تمام اون راهایی که شما دوستان لطف کردین نوشتید من قبلا چک کردم ...
این سیستم لامثب را هم 6 ماهی بیشتر نیست که خریدم نزدیک 1.5 ملیون هم پولشو دادم
تقریبا تمام قطعاتش رو از بهترین برند ها انتخاب کردم و بعید می دونم بعد از فقط 6 ماه مشکل
سخت افزاری پیدا کرده باشم (البته دلیل هم دارم = از صبحی تا حالا حدود 6 ساعت باهاش
Splinter Cell Conviction بازی کردم و یه ریزه مشکل هم باهاش نداشتم))
تنها مشکلی که این سیستم داره اینه "ترافیک جابجا میشه ولی هیچ فایلی ذخیره نمیشه"
و خواهشا یه راه جدید برای حلش به من بگید (به غیر از فرمت کل هارد دیسک ام و یا پرت کردنش
از بالای برج میلاد...)
---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------
راستش این کار رو هم انجام دادم
جواب نداد
راستش بنده هم از همون پست اولی که شما دادی فهمیدم که ناوارد نیستی ، ولی اگه خودم به چنین مشکلی هم بخورم (نرم افزاری) ، اینجا مطرح نمی کنم ، یجورایی مطمئنم چیزای که اینجا میشنوم رو خودم بلدم و همچنین از اینم مطمئنم که خودم حلش میکنم!
ضمنا شما دیگه بغیر از این راه حل هایی که اینجا ارائه شده ، چه انتظاری داری؟
دیگه از اون چیزی که من توی پست قبلیم گفتم ، راه ساده تری هم وجود داره؟
ما دیگه چی بگیم که نگفتیم؟
دیگه مجبورم بگم برو لینوکس نصب کن!:19:
مثلا بگیم هاردتو عوض کن ، که عقلانی نیست!:20:
کلا کشوندن سخت افزار به این قضیه عقلانی نیست!
واقعا بچه ها هر چی به ذهنشون رسیده یا تجربشو داشتن ، دریغ نکردن ، اونوقت شما میگی توهم؟؟
یجورایی مثل جناب کینگ احساس میکنم قضیه سرکاری به نظر میرسه! (ببخشید البته)
به عنوان آخرین راه حل:
با دیال آپ امتحان کردی؟
start2stop
18-05-2010, 07:48
انگار پست قبلیم خیلی توهین آمیز بوده
همه ناراحت شدن
اون پست را من از روی عصبانیت نوشتم به نظرخودم هم زیادروی کردم به هر حال
از همه دوستان عذر خواهی می کنم
واقعا بچه ها هر چی به ذهنشون رسیده یا تجربشو داشتن ، دریغ نکردن ، اونوقت شما میگی توهم؟؟
یجورایی مثل جناب کینگ احساس میکنم قضیه سرکاری به نظر میرسه! (ببخشید البته)
او حرف زدم چون همه سولاتی می پرسیدند یا راه حل هایی می گفتند که من تویه پستهای قبلیم جوابشون راداده بودم و...
البته کاملا قبول دارم که کارم اشتباه بود ....
ps
من که از سیستم عکس گذاشتم که ترافیک جابجا میشه ولی ذخیره...
خب این یک دلیله که مشکل واقعیه
اصولا هم این قدر بیکار یا مریض نیستم که بیام یه تاپیک باز کنم , 20 تا پست بدم و... که مثلا ملت را سرکار بذارم
(اگه بخواهم کسی را هم سرکار بذارم ترجیح میدم برم تویه پارک بشینم و به هر دختری که
از اونجا رد شد تیکه بپرونم سرکارش بزارم (شاید هم شمارمو بدم) ... ((به نظرم این کار بیشتر fun داره.درسته؟ تا یه تاپیک باز کردن ...)))
start2stop
18-05-2010, 08:05
دوست عزیز وقتی کسی اینجا تاپیک میزنه میگه من مشکل دارم و اینجوریه ! ما نمیتونیم بگیم فلان کار رو بکن یا نکن
ما فرض رو بر این میزاریم که همه چی خوبه ولی مشکل از یا مودم هست یا سرویس دهنده یا سیستم جنابالی
وقتی که میگی از سرو ر و مودم مطئن هستی دلیلی بیان نمیکنی
مطمئن ترین راه تعویض سیستم و یا مودم هست
چون من که اونجا پیش سیستم جنابالی نیستم عزیز
شما وقتی که کمک میخوای یا باید خودت بری دنبالش یا اون چیزی که در تاپیک گفته میشه عمل کنی
اگر میدونی ما نمیتونیم کمکت کنیم پس لطف کن پست نده.
چون من وقت ندارم بیام اینجا یه ساعت به توضیحات شما گوش بدم.
در ضمن اگر شما جوری هستی اعضای این سایت جوری نیستند عزیز ! جمع نبند
مشکل شماست !
من 2 ماه که به این مشکل برخوردم و تقریبا تمام راههای که برای حلش را که بلد بودم (شاید هم وجود داشت)
تست کردم
یه جورایی مطرح کردن مشکلم را تویه این سایت , آخرین راه حل می دونستم
ولی تقریبا تمام راه حل هایی که پیشنهاد شد , من خودم قبلا چک کرده بودم...
خب این یه جورایی خارج از انتظارم بود (فکر کرده بودم این جا تاپیک باز کنم همه می یان ایده های جدید می دن
و من بلاخره به یک جواب درست می رسم و ...
که این طور نشده و باعث هم شد من کنترل نوشته ها مو از دست بدم و خودتون بهتر می دونین که بعدش چی شد
البته قبول دارم که با این حرفها نمی تونم کارمو توجیح کنم و ....
بهر حال تنها راهی که بنظر میرسه اینه که دوباره از جمع معذرت خواهی می کنم ...
و مخصوصا از شما KING_DESIGNER عزیز
start2stop
18-05-2010, 08:13
دیگه مجبورم بگم برو لینوکس نصب کن!
شاید خنده دار بیاد ولی این آخرین گذینه ایه که به فکر خودم رسید
به نظرم دیگه وقت خداحافظی از ویندوز و مهاجرت به لینوکسه
باز هم از وقتی که همه دوستان گذاشتن و از کمک هاشون ممنونم
KING_DESIGNER
18-05-2010, 12:24
الان مطمئنم 99% مال سیستمت هست !
باید ویندوز جدید بریزی .
انتی ویروست 32 بیته یا 64 بیت ؟:18: اصلا به این فکر نکردهبودم اگر انتی ویروست 32 بیت باشه و ویندوزت 64 بیتی باشه 32 بیت کم میاره و نمیتونه از هسته سیستم عامل دفاع کنه و سیستم عامل دچار مشکل میشه !
اگر هم این مشکل نباشه به احتمال زیاد مال یک برنامه ی دانلود مینجر هست که با یک برنامه دیگه تداخل پیدا کرده.
ولی بعد از اینکه ویندوز جدید ریختی برو سایت ESETو یک انتی ویروس نسخه 64 بیتی بگیر : من که گرفتم و کار میده.
ویندوز منم 7 نسخه 64 بیتی هستش.
فقط دقت کن اگر برنامه یا نرم فازری روی سیستمت داری که فایل کرک هم همراهش هست ممکنه در موقع اسکن کردنم به اون فایل کرک گیر بده و به اسم تروجان شناسایی کنه که شما باید در این مواقع اون فایل رو به quarantine یا به اصطلاح قرنتینه بفرستی و وقتی که کامپیتور کامل اسکن شد از قرنتینه restore کنی.
فقط در این صورته که میتونی سیستم رو پایدار نه داری.
نظر من :
سیستم شما عیبی نداره و کلیه قطعات با هم مچ هست مگر در 1 درصد ممکنه ایراد از رم شما باشه و اگر از کارهای بالا نتیجه نگرفتید برید توی بایاس و phgj سیستم دیفالت رو برقرا کنید.
2- به احتمالزیاد با روش بالا جواب بگیرید . من مشکلات ویروسی داشتم که با دانلود 26 مگ فایل 64 بیتی انتی ویروس نود 32 مشکلم حل شد.
پس دقت کنید.
موفق باشید
start2stop
18-05-2010, 13:25
الان مطمئنم 99% مال سیستمت هست !
باید ویندوز جدید بریزی .
انتی ویروست 32 بیته یا 64 بیت ؟:18: اصلا به این فکر نکردهبودم اگر انتی ویروست 32 بیت باشه و ویندوزت 64 بیتی باشه 32 بیت کم میاره و نمیتونه از هسته سیستم عامل دفاع کنه و سیستم عامل دچار مشکل میشه !
اگر هم این مشکل نباشه به احتمال زیاد مال یک برنامه ی دانلود مینجر هست که با یک برنامه دیگه تداخل پیدا کرده.
ولی بعد از اینکه ویندوز جدید ریختی برو سایت ESETو یک انتی ویروس نسخه 64 بیتی بگیر : من که گرفتم و کار میده.
ویندوز منم 7 نسخه 64 بیتی هستش.
فقط دقت کن اگر برنامه یا نرم فازری روی سیستمت داری که فایل کرک هم همراهش هست ممکنه در موقع اسکن کردنم به اون فایل کرک گیر بده و به اسم تروجان شناسایی کنه که شما باید در این مواقع اون فایل رو به quarantine یا به اصطلاح قرنتینه بفرستی و وقتی که کامپیتور کامل اسکن شد از قرنتینه restore کنی.
فقط در این صورته که میتونی سیستم رو پایدار نه داری.
نظر من :
سیستم شما عیبی نداره و کلیه قطعات با هم مچ هست مگر در 1 درصد ممکنه ایراد از رم شما باشه و اگر از کارهای بالا نتیجه نگرفتید برید توی بایاس و phgj سیستم دیفالت رو برقرا کنید.
2- به احتمالزیاد با روش بالا جواب بگیرید . من مشکلات ویروسی داشتم که با دانلود 26 مگ فایل 64 بیتی انتی ویروس نود 32 مشکلم حل شد.
پس دقت کنید.
موفق باشید
ایول یه ایده جدید
راستش به 32 بیت یا 64 بیت بودن برنامه ها و ویندوز خیلی فکر نکرده بودم... (حالا باید تست کنم)
ممنون
Mahdi.p30
18-05-2010, 15:36
ایول یه ایده جدید
راستش به 32 بیت یا 64 بیت بودن برنامه ها و ویندوز خیلی فکر نکرده بودم... (حالا باید تست کنم)
ممنون
برادر شما که گفتی همه جورشو امتحان کردی؟
حالا ما پستای شما رو دقیق نمی خونیم یا خودت؟؟:27:
ضمنا من ویندوز 64 بیتی قبلا داشتم ، با IDM مشکلی نداشت!:13:
KING_DESIGNER
18-05-2010, 15:51
گفتم که من پشت سیستم هستم و نمیدونم توی سیستم شما چه خبره هرچیزی که احتمال بدم ممکن هباعث و بانی خرابی شده باشه گوشزد میکنم ولی نه هر چیزی . اون مواردی که میدونم حتما دخیل هستند.
ولی اگر من بودم یه کار میکردم.
تمامی فایلهایی که اجرایی هستند رو پاک میکردمویا توی یک سی دی رایت میکردم.
و همه درایوهامو به دست یک انتی ویروس تازه دانلود شده میسپردم کامل ویروس کشی میکردم
بعدش میرفتم با یک سی دی ویندوز 98 و یا سی دی که ویندوز رو بوت کنه به داس میرفتم با برنامه NC95 پوشه های system restore رو پاک میکردم( چون معدن ویروس هستند)
بعدش ویندوز رو پاک میکردم یه ویندوز تمیز میریختم
مجدد انتی ویروس نصب میکردم ( بدون نصب برنامه دیگری)
سیستم رو یه بار دیگه ویروس کشی میکردم و بعد از اتمام اسکن مجددا برنامه های جدید رو میریحتم
و انتی ویروس رو اپدیت میکردم.
و بعدش هم دانلود منیجر رو نصب میکردم دیگه اگر مشکلی باشه میدونم که از سیستمم نیست.
و فقط یم مونه مودم
چرا؟
چون عزیز جان شما گفتی با موبایل تست کردی ولی موبایل پ=روتکلهای ارسال و دریافتش با یستم فرق میکنه باری همین حتما نیاز هست اون مودم رو با یه مودم دیگه عوض کنید و خط رو امتحان کنید.
چون به صورت قطعی نمیشه گفت که مشکل از مودم هم نمیتونه باشه.
متاسفانه چون این مورد رو اولین باره که میبینیم هر امکانی هست
هر چیزی که فکرشو بکنی.
من لینک انتی ویروس رو از سایت ESET براتون میزارم یه دونه هم شماره یزورنیم و پسورد میدم که اینت ویروستون رو رجیستر کنید.
در این صفحه این ورزن رو دانلود کنید
این برای ویندوز 64 بیتی هست.
نمیدونم ویندوزت چیه به هرحال بهم بگو تا کمکت کنم.
شماره یوزر و پسورد رو هم از این وبلاگ بردارید من اصتقاده کردم و جواب داده.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.