ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گم شدن 10gb از پارتیشن

erno69
16-05-2010, 00:30
سلام دوستان من با برنامه ی partision magic درایو d رو resize کردم و 10gb از اون رو به درایو c خواستم منتقل بکنم که وسطای این انتقال error داد و انجام نشد.حالا این 10gb این وسط گم شده! به c هم نرفته! درایو d من 49gb بود که الان شده 39gb! باید چیکار کنم؟ لطفا زودتر راهنمایی بفرمایید.

DevilStorm
16-05-2010, 07:26
سلام نگران نباشید کلا نرم افزار پارتیشن مجیک دیگه به نظر من کارایی لازم رو نداره و خیلی ضعیف ست سعی کنید از نرم افزار های قوی تر مثل پاراگون استفاده کنید
اون 10 گیگ شما نپریده بلکه بصورت خان در اومده چون از d رفته ولی به c نرسیده و خام شده و شما باید دوباره اونو منتقل کنید اگپه بازم نشد اول اونو بعنوان یه پارتیشن جدید درست کنید بعد فرمتش کنید و دوباره اونو resize کنید
برای حل مشکلتون هم از نرم افزار EASEUS Partition Master 4.1.1 استفاده کنید تو گوگل سرچ کنید پیدا میشه که خیلی قوی هستش

erno69
16-05-2010, 09:27
وقتی تو این برنامه ای که معرفی کردین میرم همه گزینه ها غیر فعاله! فقط ۴ تا درایوام تو قسمت Dynamic Volume هستن! در ضمن حجم درایو d تو برنامه زده 49gb در صورتی که تو ویندوز زده 39gb! هر برنامه ای امتحان کردم اینجوری زده...کمک فوری...!

erno69
16-05-2010, 11:07
دوستان کمک! سرعت startup هم تا حدودی پایین اومده! تعویض ویندوز موثره؟

DevilStorm
17-05-2010, 11:10
خوب درایو c و d رو کلا پاک کنید و از نو بهشون سایز بدید فکر کنم این تنها راه باشه

---------- Post added at 12:10 PM ---------- Previous post was at 12:09 PM ----------

دوستان کمک! سرعت startup هم تا حدودی پایین اومده! تعویض ویندوز موثره؟
ببین تا وقتی پارتیشن هاتو درست نکنی تعویض ویندوز کمکی نمیکنه