مشاهده نسخه کامل
: گم شدن 10gb از پارتیشن
سلام دوستان من با برنامه ی partision magic درایو d رو resize کردم و 10gb از اون رو به درایو c خواستم منتقل بکنم که وسطای این انتقال error داد و انجام نشد.حالا این 10gb این وسط گم شده! به c هم نرفته! درایو d من 49gb بود که الان شده 39gb! باید چیکار کنم؟ لطفا زودتر راهنمایی بفرمایید.
DevilStorm
16-05-2010, 07:26
سلام نگران نباشید کلا نرم افزار پارتیشن مجیک دیگه به نظر من کارایی لازم رو نداره و خیلی ضعیف ست سعی کنید از نرم افزار های قوی تر مثل پاراگون استفاده کنید
اون 10 گیگ شما نپریده بلکه بصورت خان در اومده چون از d رفته ولی به c نرسیده و خام شده و شما باید دوباره اونو منتقل کنید اگپه بازم نشد اول اونو بعنوان یه پارتیشن جدید درست کنید بعد فرمتش کنید و دوباره اونو resize کنید
برای حل مشکلتون هم از نرم افزار EASEUS Partition Master 4.1.1 استفاده کنید تو گوگل سرچ کنید پیدا میشه که خیلی قوی هستش
وقتی تو این برنامه ای که معرفی کردین میرم همه گزینه ها غیر فعاله! فقط ۴ تا درایوام تو قسمت Dynamic Volume هستن! در ضمن حجم درایو d تو برنامه زده 49gb در صورتی که تو ویندوز زده 39gb! هر برنامه ای امتحان کردم اینجوری زده...کمک فوری...!
دوستان کمک! سرعت startup هم تا حدودی پایین اومده! تعویض ویندوز موثره؟
DevilStorm
17-05-2010, 11:10
خوب درایو c و d رو کلا پاک کنید و از نو بهشون سایز بدید فکر کنم این تنها راه باشه
---------- Post added at 12:10 PM ---------- Previous post was at 12:09 PM ----------
دوستان کمک! سرعت startup هم تا حدودی پایین اومده! تعویض ویندوز موثره؟
ببین تا وقتی پارتیشن هاتو درست نکنی تعویض ویندوز کمکی نمیکنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.