T I G E R
15-05-2010, 15:26
سلام
دوستان دو سوال داشتم
سوال اولم این بود من مطالبی خوندم در زمینه پخش فایلهای ویدویی توسط کارت گرافیک
بدین ترتیب در هنگام پخش فایل ویدیویی از cpu استفاده نمیشه (یا میران او به بسیار کمه)
اینگونه کسایی که Cpu ضعیفی دارند میتونند فایلهای با کیفیت بالا رو به کمک کارت گرافیکشون به راحتی مشاهده کنند
میخواستم بدونم این خاصیت به کارت گرافیک خاصی نیاز داره ؟ یا برای کارت گرافیگ مضر نیست؟
چون من کارت گرافیکGeforce 256 دارم و باهاش هیچ کاری نمیکنم (حتی بازی)
میخواستم بدونم اگه چنین موضوعی امکان پذیر باشه ، از کارت گرافیکم استفاده بیشتری کنم
چون میزان مصرف Cpu من در هنگام پخش فایلهای تصویری بالا هستش
سوال دومم در زمینه پردازشگر تصویری است که در برنامه های مالتی مدیا بعنوان Video Renderer نام برده میشه
برنامه های مالتی مدیا برای پردازش تصویری ، گزینه های زیادی دارند
بعنوان نمونه KM Player برای پردازش تصویری می تونه از هر یک از گزینه های زیر استفاده کنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول تصور میکردم این گزینه های تفاوت چندانی ندارند اما بعدا فهمیدم برخی ها کاربردهای بهتری نسبت به یقیه دارند
دوستان کسی اطلاع یا مقاله ای در زمینه این رندرها سراغ داره ؟ یا اینکه کدوم با کیفیت تر و یا کدم سریعتر هستند؟
ممنون
دوستان دو سوال داشتم
سوال اولم این بود من مطالبی خوندم در زمینه پخش فایلهای ویدویی توسط کارت گرافیک
بدین ترتیب در هنگام پخش فایل ویدیویی از cpu استفاده نمیشه (یا میران او به بسیار کمه)
اینگونه کسایی که Cpu ضعیفی دارند میتونند فایلهای با کیفیت بالا رو به کمک کارت گرافیکشون به راحتی مشاهده کنند
میخواستم بدونم این خاصیت به کارت گرافیک خاصی نیاز داره ؟ یا برای کارت گرافیگ مضر نیست؟
چون من کارت گرافیکGeforce 256 دارم و باهاش هیچ کاری نمیکنم (حتی بازی)
میخواستم بدونم اگه چنین موضوعی امکان پذیر باشه ، از کارت گرافیکم استفاده بیشتری کنم
چون میزان مصرف Cpu من در هنگام پخش فایلهای تصویری بالا هستش
سوال دومم در زمینه پردازشگر تصویری است که در برنامه های مالتی مدیا بعنوان Video Renderer نام برده میشه
برنامه های مالتی مدیا برای پردازش تصویری ، گزینه های زیادی دارند
بعنوان نمونه KM Player برای پردازش تصویری می تونه از هر یک از گزینه های زیر استفاده کنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول تصور میکردم این گزینه های تفاوت چندانی ندارند اما بعدا فهمیدم برخی ها کاربردهای بهتری نسبت به یقیه دارند
دوستان کسی اطلاع یا مقاله ای در زمینه این رندرها سراغ داره ؟ یا اینکه کدوم با کیفیت تر و یا کدم سریعتر هستند؟
ممنون