ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رجیستر و تعویض ویندوز!

RAMINET
15-05-2010, 14:58
دوستان شرمنده نمیدونم درست دارم تاپیک میزنم یا جاش انجا نیست (به بزرگیتون ببخشین)
چند ماهه پیش کاسپراسکای اینترنت سکیوریتی خریدم 48 تومن سریال نامبرش رو روی 2 تا سیستم میشد استفاده کرد (رجیستر کرد)
منم یه لبتاب دارم که 2 تا ویندوز داره ویستا اورجینال خودش و xp که خودم روش نصب کردم
کاسپر رو روی هم ویستا هم xp نصب کردم و هر 2 جا از سریال استفاده کردم (یعنی از هر 2 امکان رجیستر کردن استفاده کردم و دیگه تمام شد)
حالا متاسفانه مشکلی پیش اومده که باید xp رو پاک کنم و یه xp دیگه میخوام بریزم روی لب تاب! میخواستم ببینم اگر اینکارو بکنم اون رجیستر کاسپر میپره؟ یعنی به قول معروف دیگه میسوزه و از بین میره؟
ممنون میشم زاهنماییم کنید
غیر از شما دوستان کسی رو که با معلومات باشه سراغ ندارم
:11:

Dr Hannibal
15-05-2010, 15:06
سلام

نه عزیز اعتبار اکتیو کد آنلاین در سرور کسپرسکی باقی می مونه. حتی اکتیو کدت رو هم روی 20 تا سیستم دیگه بذاری و ریجیستر کنی اعتبارش تموم نمیشه ;) اما اگه ببیند بیشتر از 2 ip داره از لایسنس استفاده می کنه دیگه از حالت اورجینال در میاد و اگه ببیند توی اینترنت پخش شده کلا لایسنست رو بلوک می کنند.

مثل اینا:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

RAMINET
15-05-2010, 20:29
سلام

نه عزیز اعتبار اکتیو کد آنلاین در سرور کسپرسکی باقی می مونه. حتی اکتیو کدت رو هم روی 20 تا سیستم دیگه بذاری و ریجیستر کنی اعتبارش تموم نمیشه ;) اما اگه ببیند بیشتر از 2 ip داره از لایسنس استفاده می کنه دیگه از حالت اورجینال در میاد و اگه ببیند توی اینترنت پخش شده کلا لایسنست رو بلوک می کنند.

مثل اینا:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آقا دمت گرم خیر از جوونیت ببینی پدرجان:10:
من تا حالا فکر میکردم چون 2 بار سریال رو روی 2تا ویندوز روی یک لبتاب استفاده کردم پس دیگه نمیتونم روی یک سیستم دیگه کاسپر رو رجیستر کنم!!!!
یعنی با این حساب روی یک سیستم اگه چندتا ویندوز نصب باشه و در هر ویندوز ما کاسپر رو نصب کنیم و با سریال خودش رجیستر کنیم تازه این یدونه حساب میشه و بازم یکی دیگه میتونه روی سیستم خودش کاسپر رو رجیستر کنه؟!!
درواقع تعداد ویندوز مهم نیست تعداد سیستمها مهمه
اگر درست متوجه شدم یه مهر تایید روی حرفام بزنید تا با خیال راحت ویندوز xp رو پاک کنم و دوباره نصب کنم
ممنون عزیزان

Dr Hannibal
15-05-2010, 20:34
بله هر جقدر خواستی ویندوز رو عوض کن. ( فقط سریالت رو به کسی نده )