ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی خرید هارد اکسترنال

roozbeh1369
15-05-2010, 13:04
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم
شدیدا دچار مشکل شدم
من دوتا هارد اکسترنال 1tb و 500mb می خوام که هر دو بدون نیاز به برق باشن و حتما مجهز به درگاه firewire 800
باشه اگر درگاه پر سرعت تر از firewire 800 هم سراغ دارید ایراد نداره ممنون میشم کمک کنید
مارکش مهم نیست فقط کیفیت و سرعت مهمه واینکه تو ایران پیدا بشه
اگر قیمتش هم بگین ممنون میشم
و اینکه جایی رو معرفی کنید برای تهیه کردن ( پ . خ بدین )
ممنون

Kourosh_Jal
15-05-2010, 13:14
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم
شدیدا دچار مشکل شدم
من دوتا هارد اکسترنال 1tb و 500mb می خوام که هر دو بدون نیاز به برق باشن و حتما مجهز به درگاه firewire 800
باشه اگر درگاه پر سرعت تر از firewire 800 هم سراغ دارید ایراد نداره ممنون میشم کمک کنید
مارکش مهم نیست فقط کیفیت و سرعت مهمه واینکه تو ایران پیدا بشه
اگر قیمتش هم بگین ممنون میشم
و اینکه جایی رو معرفی کنید برای تهیه کردن ( پ . خ بدین )
ممنون

سلام دوست عزیز....
تا اونجایی که من دیدم هارد اکسترنالی که هم درگاه firewire 800 داشته باشه و هم بدون نیاز به برق باشه نبوده.این پورت توان الکتریکی زیادی میطلبه واسه همینم بدون برقش نیست.
اگه میخوای راحت با usb و بدون نیاز به برق کار کنی wd passport خوبه و اگه در گاه firewire میخوای wd my book رو بخر.من خودم مای بوک دارم و خیلی هم راضیم ازش واقعا بی همتاس

roozbeh1369
15-05-2010, 13:38
سلام دوست عزیز....
تا اونجایی که من دیدم هارد اکسترنالی که هم درگاه firewire 800 داشته باشه و هم بدون نیاز به برق باشه نبوده.این پورت توان الکتریکی زیادی میطلبه واسه همینم بدون برقش نیست.
اگه میخوای راحت با usb و بدون نیاز به برق کار کنی wd passport خوبه و اگه در گاه firewire میخوای wd my book رو بخر.من خودم مای بوک دارم و خیلی هم راضیم ازش واقعا بی همتاس

درگاه usb نسبت به firewire سرعت پایینی داره و من به سرعت بالا نیاز مندم اما چیزی رو که خیلی برام مهمه اینه که بدون برق باشه و این تنها موردی که خیلی برام مهمه

Loyal370
17-05-2010, 15:38
قيمت 1ترابايتشو نگفتينا!
لطفا قيمت هم بگين آخه منم ميخوام بخرم.
ممنونم

roozbeh1369
18-05-2010, 18:56
من خودم این مدل رو پیدا کردم خیلی جمع و جور هست هم بدون برق کار میکنه هم درگاه پر سرعت firewire 800 رو داره جهت اطلاع دوستان اینم لینکش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

چون نشانی سایت رو ف ی ل ت ر کرده اون نوشته digikala

roteal2007
18-05-2010, 20:01
من خودم این مدل رو پیدا کردم خیلی جمع و جور هست هم بدون برق کار میکنه هم درگاه پر سرعت firewire 800 رو داره جهت اطلاع دوستان اینم لینکش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

چون نشانی سایت رو ف ی ل ت ر کرده اون نوشته digikala

خوشگله !
کسی میتونه سرعت انتقال fw 800 با usb 2
بگه؟

roozbeh1369
18-05-2010, 20:22
خوشگله !
کسی میتونه سرعت انتقال fw 800 با usb 2
بگه؟

سرعت انتقال firewire800 حدود 800m/s هست اما usb سرعتش نصف هست یعنی 400m/s