PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه مورد عجیب!!! و اضطراری

RAMINET
15-05-2010, 12:53
دوستان فقط امیدم به شماست:

لبتاب دارم با 2 ویندوز یکی ویستا 64 بیت اورجینال و یکی xp که خودم نصب کردم
توی xp که هستم وقتی سیستم رو خاموش میکنم دفعه بعد که میخوام با xp دوباره بیام بالا (البته گاهی این اتفاق میافته!) یه صفحه آبی میاد و شروع به scan کردن میکنه و یکسری فایل رو پاک میکنه (آهنگ و فیلم و ...) !!!

قبل از بالا اومدن ویندوز xp اینطور میشه (دیدین بعضی موقع ها سیستم که یهو برق میره و خاموش میشه بعد که میخواد بیاد بالا یه چک دیسک انجام میده قبل از بالا اومدن ویندوز الان همونجوری میشه!!)
مشکل اینجاست نمیدونم چرا فایل هارو پاک میکنه یهو رفتم دیدم 1 گیگ موزیک رو خودش پاک کرده!!
خیلی عجیبه

اصلا نمیفهمم قضیه چیه!!! قبلا اینطور نبود جدیدا اینطور شده
البته تقریبا مطمئن هستم ویروس و تروجان ندارم! چون آنتی ویروس کاسپر اورجینال رو خریدم و هر روز هم آبدیتش میکنم و مشکل ویروس ندارم
نمیدونم این قضیه مربوط یه چی میشه!
فقط خواهشا راهنماییم کنید
منتظر میمونم
ممنون

Dew Drop
15-05-2010, 13:04
سلام
این راه رو امتحان کنید تو cmdبنویسید :chkntfs /x c البته اون درایوی که اسکن میکنه به جای c قرار بدید.ریستارت کنید ببینید درست میشه.

RAMINET
15-05-2010, 13:28
سلام
این راه رو امتحان کنید تو cmdبنویسید :chkntfs /x c البته اون درایوی که اسکن میکنه به جای c قرار بدید.ریستارت کنید ببینید درست میشه.

شریف جان ممنونم که زود جواب دادی عزیزم
راستش ویندوز که میخواد بالا بیاد همه درایوهارو چک میکنه! ولی فایل ها و برنامه ها و آهنگ هام رو از توی درایو E پاک میکنه! البته همشون رو نه مثلا همین چند دقیقه پیش وقتی دوباره خواستم با xp بیام بالا (توی ویستا این مشکل رو ندارن) اون صفحه آبیه اومد و یه scan disk زد و 3 تا mp3 و یه فایل txt رو خودش پاک کرد!!

با عوض کردن ویندوز مشکل احتمالا حل میشه اما نمیخوام عوض کنم چون یه آنتی ویروس کاسپر اورجینال خریدم که توی xp رجیسترش کردم اگر ویندوز عوض کنم ممکنه رجیسترش از بین بره!

اون راهی که شما گفتی به نظرم خوبه! ولی دقیق متوجه نشدم چه کار کنم! بجای x اسم درایو E رو بزنم؟ میشه واضح تر توضیح بدی؟و بگی کار این دستور که گفتی چیه؟
خیلی ازت ممنونم:11:

Dew Drop
15-05-2010, 13:39
خواهش ميكنم
تو run بنويسيد cmd بعد ok و بزنيد. بعد تو اون صفحه اين رو بنويسيد:chkntfs /x c: e براي همه درايو هاتون ميتونيد اينكار رو انجام بديد.يعني به جاي :c بنويسيد :d يا اسم يكي ديگه از درايوهاتون رو.احتمالا درايو eتون مشكلي داره كه فايلهاش رو پاك ميكنه.برا منم اين اتفاق افتاده بود اين كار رو كردم.فايلهاش رو يه جاي ديگه كپي كردم.بعد درايو رو فرمت كردم مشكلم حل شد.حالا نمي دونم بقيه دوستان چه نظري دارند.

RAMINET
15-05-2010, 14:51
خواهش ميكنم
تو run بنويسيد cmd بعد ok و بزنيد. بعد تو اون صفحه اين رو بنويسيد:chkntfs /x c: e براي همه درايو هاتون ميتونيد اينكار رو انجام بديد.يعني به جاي :c بنويسيد :d يا اسم يكي ديگه از درايوهاتون رو.احتمالا درايو eتون مشكلي داره كه فايلهاش رو پاك ميكنه.برا منم اين اتفاق افتاده بود اين كار رو كردم.فايلهاش رو يه جاي ديگه كپي كردم.بعد درايو رو فرمت كردم مشكلم حل شد.حالا نمي دونم بقيه دوستان چه نظري دارند.

شریف جان فاصله هارو همونطور که خودت نوشتی بزارم؟ بین x و c یه فاصله و بین c و e یک فاصله داره درسته؟
کار این دستور رو نگفتی عزیز! یعنی اگر chkntfs /x c: e رو تایپ کنم از این به بعد موقع بالا اومدن ویندوز درایو E اسکن نمیشه؟! یا c دیگه اسکن نمیشه (کدومش؟)؟!! اگر درایو e قرار باشه با این دستور اسکن بشه که فایده ای نداره! خب دوباره سیستم اسکن میکنه و از درایو e من برنامه و آهنگ و فیلم پاک میکنه!!! میخوام اون صفحه آبی که مربوط میشه به scan disk کلا بیخیال e بشه

ضمنا اگر درایو e من مشکل داشته باشه خب اگه ویندوز هم عوض کنم پس باز باید همین اتفاق بیافته؟ درسته؟
ممنون که راهنماییم کردی
اگر چیزی به ذهنت میرسه محبت کن بازم بم بگو (الان بدجوری ذهنم درگیر شده خیلی ناراحتم) :41:

RAMINET
16-05-2010, 13:34
دوستان خواهشا یکی راهنمایی کنه!
به خدا کمک به کسی که مشکل اضطراری داره کلی ثواب داره

Dew Drop
16-05-2010, 14:42
سلام
اين دستور اسكن ديسك رو متوقف ميكنه.چون شما گفتين همه درايو ها رو اسكن ميكنه من اون رو نوشتم.حالا فرقي نميكنه شما جلوي اين دستور chkntfs /x يه فاصله ميذارين اسم درايو مورد نظر رو مينويسين كه ميخوايد ديگه اسكن نشه بعد اينكه اين دستور رو اجرا كردين ريستارت كنيد.مثلا اگه براي درايو e ميخواين اين رو تو cmd كپي,paste كنيد :chkntfs /x e
ببينيد شما اين كار رو هم ميتونيد انجام بديد يه بار محتويات درايو e رو يه جاي ديگه كپي كنيد بعد درايوتون رو فرمت كنيد ببينيد مشكل حل ميشه.چون وقتي اسكن ميكنه و يه چيزهايي رو پاك ميكنه حتما مشكلي هست كه اين كار انجام ميشه.

RAMINET
16-05-2010, 22:44
sharifdorsa به توصیه ات عمل کردم و محتوی e رو توی درایو دیگری ریختم و بعد e رو فرمت کردم ضمنا قبل از این کار یکبار هم از restore point ویندوز استفاده کردم و زمان تنظیمات رو به 1 ماه قبل برگردوندم
فعلا که مشکلی نداشته
بابت راهنمایی که کردی ممنونم اگر تشریف بیارین اصفهان انشا... از شرمندگیت در میام