ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دو سوال بسیار ساده!

Space-boy
15-05-2010, 11:48
سلام.
دوستان مسلما اینا برای شما سوالای آب خوردنه. حقیقتش من هیچی از برنامه نویسی نمیدونم اما دو تا سوال افتاده دستم که تا فردا باید جواب و توضیحشون بدم. این سوالا تو مدرسه ی تیزهوشان و سمپاد ارائه میشه به بچه ها و من سمپادی نیستم! اما به دلایلی الان باید جواب اینارو با توضیح بدونم. واقعا ممنونتون میشم اگه بهم کمک کنید و توضیح هم بدید.

1. برنامه ای بنویسید که محسابه کند تا یک گرمکن به توان 4 کیلو وات دمای 1 کیلوگرم آبی را که داخل ظرف مسی به جرم 2 کیلوگرم قرار دارد از 10 درجه سانتی گراد به 30 درجه برساند. (C مس=400) (Cآب=4200)

2. برنامه ای بنویسید که عددی را از ورودی بگیرد و تعداد ارقام آن را محاسبه کند و سپس آن عدد را به صورت مقدور خروجی چاپ کند.

دوستان میدونم مسخره س و تکلیفمو باس خودم انجام بدم!! ولی مساله اینه که این تکلیف من نیس و واقعا نمیدونم چرا انداختنش گردن من؟

ممنونم از لطفتون!:40:

Space-boy
15-05-2010, 16:49
دوستان خواهش میکنم! من نیاز دارم به جواب این سوالا تا فردا! :(

sin2x=2sinxcosx
15-05-2010, 20:46
دوست عزیز اینجا اگه چیزی از برنامه نویسی هم بدونیم دیگه فیزیک و شیمی یادمون رفته .

Space-boy
15-05-2010, 21:04
دوست عزیز اینجا اگه چیزی از برنامه نویسی هم بدونیم دیگه فیزیک و شیمی یادمون رفته .
شناسه ات که پر از سینوس کسینوسه رفیق! :دی

اون مس و آب و اینا فرمولش کیو مساوی با ام.سی.دلتا تتاست!

sin2x=2sinxcosx
15-05-2010, 22:55
آخه اولی فقط با این فرمول حل نمیشه که . اینو رو کاغذ شما حل کن ما برنامه اشو بنویسیم .
تو دومی هم اگه منظورتون از مقدور ، مقلوب بوده این میشه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید