مشاهده نسخه کامل
: بهترین انتخاب با 15-16 تومن از l90- سمندlx- پژو206 sd
mahdihajiali
14-05-2010, 21:15
با سلام خدمت دوستان.میخواستم بپرسم برای خانواده از بین گزینه ها کدوم ماشین مناسبتر از همه لحاظ(قدرت موتور-استهلاک-کولر-قطعات و...) میباشد
سمند LX EF7 در حال حاضر بهترینه
AmiRreZA_RAcEr
15-05-2010, 10:03
سمند LX EF7 در حال حاضر بهترینه
تایید میشه ...بهترین انتخاب به نظر میرسه باید باشه
سمند بهترین انتخابه.. امنیتش بهتره..
MoHaMaD ZaNd
15-05-2010, 10:39
دوست من شما توی این رنج قیمت چندتا انتخاب داری :
1 - همین سمند LX EF7 که دوستان گفتن
2 - تندر 90 فول
3 - پژو 206 SD مدل V8 !
سمند و 206 قیمتشون بیشتر از 16 تومنه !!! یه چیزی تو مایه های 16800 تا 16900 . اما تندر اگه اشتباه نکنم قیمتش بین 15.5 تا 16 تومنه !!!
از لحاظ قدرت موتور ، شتاب و ... که 100% سمند EF7 از اون دوتای دیگه برتره !!! یه مزیت دیگه هم که داره اینه که گازسوزم هست !!
کیفیت قطعات تندر و 206 از سمند بهتره اما مسلما قیمتشون هم بیشتره !!! البته خدمتتون عرض کنم که تندر مثل اینکه نزدیک به 80 درصدش ایرانی شده و 206 هم داره 91 درصدش ایرانی میشه !!!! سمند هم فعلا 87 درصدش ایرانیه !!!
اما اگه انتظاراتتونو از ماشین بگین بهتر میشه راهنماییتون کرد !!!
موفق باشین !!!
آرنولد بابام زینگر
15-05-2010, 16:02
1. سمند ef7
2. 206 وی8
اینکه وی8 دوم فقط بخاطره بنزین
3. تندر فول
تندر فول هم البته کاذب قیمتش بالاست . کاش اگه بخای تندر بگیری دیگه همینحالا بگیری چون همونطور که دوستمون گفتن داره کیفیت قطعات ایرانی میشه
ولی از استهلاک و دوام هنوز برتری با 206 ه
HASHEM289
16-05-2010, 15:28
سمند LX EF7 به نظر من از اون دوتای دیگه تقریبا بهتره و برتری هم که داره پایه گازسوزه موتورش و قطعاتشم بهتر گیر میاد تو بازار
به ترتیب میگم
1. سمند EF7
2. تندر فول
3. وی8
سمند EF7 دوگانه سوز هست و پایه گاز هست پس با این وضع بنزین بهترین انتخاب هست با موتور 1600 که 16 سوپاپ هست تندر هم میشه گفت مشخصات سمند رو داره فقط تک سوز هست و کیفیت مونتاژ بالایی داره 206 هم انقدر تنوع داره نمی دونم موتور V8 جند هست اما اگه 1600 باشه خوبه و ظاهر زیبایی هم داره .
کلا میشه گفت این 3 ماشین از نظر موتور در یک حد هستند فقط هر کدوم تو یک سری از فاکتور ها نسبت به هم برتری دارند
البته یکی از ضعف های EF7 عدم هماهنگی گیربکس و موتور هست واین که هیدرولیکش به صدا میفیته
REGISTERED-USER
16-05-2010, 16:56
من چند روز گذشته سمند EF7 رو تحویل گرفتم
جدا ماشین خوبیه ... فعلا اشکالی توش ندیدم
اولین چیزی هم که توجه ام رو جلب کرد ، کارکرد فوق العاده نرم و بی صدای موتور بود ... با گاز هم استارت میخوره و بسیار نرم کار میکنه ... سیستم انتقال سوختش هم اتوماتیکه یعنی وقتی سوخت بنزین کم داشت ، خودش اتوماتیک شیفت میکنه روی گاز
کمک های این ماشین هم خیلی خوب بود نسبت به سمند EL که چند وقتی داشتم ...
خلاصه بهترین انتخاب با 17 میلیون سمند EF7 هست
میگن موتورش آلمانیه !!!
البته یکی از ضعف های EF7 عدم هماهنگی گیربکس و موتور هست واین که هیدرولیکش به صدا میفیته این اشکال در سری محصولات EF7 سال 89 ایران خودرو رفع شده توی اینترنت هم خبرش بود
الان گیربکس فوق العاده ای داره
بخصوص روی گاز من این قدرت رو تابحال حس نکرده بودم
من چند روز گذشته سمند EF7 رو تحویل گرفتم
جدا ماشین خوبیه ... فعلا اشکالی توش ندیدم
اولین چیزی هم که توجه ام رو جلب کرد ، کارکرد فوق العاده نرم و بی صدای موتور بود ... با گاز هم استارت میخوره و بسیار نرم کار میکنه ... سیستم انتقال سوختش هم اتوماتیکه یعنی وقتی سوخت بنزین کم داشت ، خودش اتوماتیک شیفت میکنه روی گاز
کمک های این ماشین هم خیلی خوب بود نسبت به سمند EL که چند وقتی داشتم ...
خلاصه بهترین انتخاب با 17 میلیون سمند EF7 هست
میگن موتورش آلمانیه !!!
این اشکال در سری محصولات EF7 سال 89 ایران خودرو رفع شده توی اینترنت هم خبرش بود
الان گیربکس فوق العاده ای داره
بخصوص روی گاز من این قدرت رو تابحال حس نکرده بودم
مبارکتون باشه . چه رنگی هست؟ (مواظب این جماعت عقده ای باشه)
بله موتورش المانی وطراحی دانشگاه اخن المان هست و اکثر قطعاتش هم bosch هست .
قدرت روی گاز با بنزین هیچ فرقی نداره خود ایران خودرو هم تنها 5 اسب بخار نوشته که فرق داره .
درباره گیربکس هم همون گیربکس قبلی هست
خود ایران خودرو هم گفته از سال 90 گیربکس جدید روی ماشین ها نصب میشه اینم لینک خبر ایران خودرو
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بی باک بی بال
16-05-2010, 19:33
نتیجه مشخص شد
سمند EF7
پیشاپیش خرید این ماشین را به mahdihajiali ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تبریک می گویم
harrypotter
16-05-2010, 20:24
دوست عزیز واقعن SD V8 شما رو نتونست مورد توجه قرار بده.
میشه بگید چرا انتخابش نکردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mahdihajiali
16-05-2010, 20:48
با تشکر از راهنمایی های دوستان.میخواستم بپرسم اینکه میگن سمند بعد از یکی دو سال لش میشه درسته یا نه؟یا اینکه در مورد LX EF7 صدق میکنه یا نه؟
دوم لذت رانندگی و سطح دید در سمند LX EF7 چگونه است؟
سوم مشخصات سمند LX EF7 چیست؟
farshad bugatti
17-05-2010, 11:47
به نظر منم V8 SD بهتره.
خب هر 3 ماشینه خیلی خوبی هستن و محاسن هایی به هم دیگه دارن اما من خودم اگه بودم اول 206 و بعد سمند رو انتخاب میکردم و دوستمون که گفتن (قدرت موتور-استهلاک-کولر-قطعات و...) خب 206 از همه یرتره اما برای خانواده در اولویت سوم قرار داره و اگه خانواده کم جمعیت هستید 206 sd و اگر پر جمعیت هستید سمند بهترین گزینست!
MoHaMaD ZaNd
17-05-2010, 13:48
فرشاد جان قدرت موتور EF7 که بیشتره !!! ( 5 اسب )
از لحاظ استهلاک هم که سمند بهتره ( البته کیفیتش قطعاتش هم کمتره و شکی توش نیست )
کولر هم که من تفاوتی ندیدم !!!
AmiRreZA_RAcEr
17-05-2010, 16:05
با تشکر از راهنمایی های دوستان.میخواستم بپرسم اینکه میگن سمند بعد از یکی دو سال لش میشه درسته یا نه؟یا اینکه در مورد LX EF7 صدق میکنه یا نه؟
دوم لذت رانندگی و سطح دید در سمند LX EF7 چگونه است؟
سوم مشخصات سمند LX EF7 چیست؟
لذت رانندگی با 206 بیشتره ، ولی خوب کلا مثل هم هستند راه رفتنشون ، سطح دید سمند lx خوبه مثل معمولیا بد نیست
REGISTERED-USER
17-05-2010, 20:09
مبارکتون باشه . چه رنگی هست؟ (مواظب این جماعت عقده ای باشه)
بله موتورش المانی وطراحی دانشگاه اخن المان هست و اکثر قطعاتش هم bosch هست .
قدرت روی گاز با بنزین هیچ فرقی نداره خود ایران خودرو هم تنها 5 اسب بخار نوشته که فرق داره .
درباره گیربکس هم همون گیربکس قبلی هست
خود ایران خودرو هم گفته از سال 90 گیربکس جدید روی ماشین ها نصب میشه اینم لینک خبر ایران خودرو
قربان شما
رنگش سفید هست ... کلا توی خوزستان - اهواز با این همه خاک و یه سری زیاد از شهدوندان خیلی خاص (:31:) ، بهترین رنگ سفیده
البته گرونترین هم هست
فعلا دنبال اینم که ضبط سونی که روشه (BT و یو اس بی داره) عوص کنم تصویری JVC بخرم :31:
MoHaMaD ZaNd
17-05-2010, 20:53
دوست عزیز از کارخونه تحویل گرفتید ؟؟؟
ضبط روش بود ؟؟؟ :18:
farshad bugatti
17-05-2010, 22:36
فرشاد جان قدرت موتور EF7 که بیشتره !!! ( 5 اسب )
از لحاظ استهلاک هم که سمند بهتره ( البته کیفیتش قطعاتش هم کمتره و شکی توش نیست )
کولر هم که من تفاوتی ندیدم !!!
تفاوتشون 5 اسب نیست که 3 اسبه! :31:البته اگه ایران خودرو دقیق بگه حالا 3 - 4 اسب هم بیشتر
میگه ...!:31:
بگذریم در کل وزن سمند هم بیشتره 1220 کیلو که sd v8 فقط 1100 کیلو وزنشه که این تو سرعت و شتاب خیلی تاثیر داره! و ترمزاش هم نسبت به 206 ضعیف تره (دیگه بهتر از این چیزی یادم نیومد:31:) ولی تو عملکرد کولر سمند از 206 کمی بهتره!
MOHAMMAD2010
17-05-2010, 22:54
بگذریم در کل وزن سمند هم بیشتره 1220 کیلو که sd v8 فقط 1100 کیلو وزنشه که این تو سرعت و شتاب خیلی تاثیر داره!
ولی فک کنم شتاب EF7 تو حالت بنزین از 206 sd بیشتر باشه ها
-----------------------------------------------------------------------
دو تا سوال خارج از تاپیکم داشتم
1 - چند درصد موتور EF7 آلمانیه ؟ همش که نیست ؟
2 - پخش فابریکی که روش هست مدلش چیه ؟
ممنون
D r i v e r
17-05-2010, 23:52
تفاوتشون 5 اسب نیست که 3 اسبه! :31:البته اگه ایران خودرو دقیق بگه حالا 3 - 4 اسب هم بیشتر
میگه ...!:31:
بگذریم در کل وزن سمند هم بیشتره 1220 کیلو که sd v8 فقط 1100 کیلو وزنشه که این تو سرعت و شتاب خیلی تاثیر داره! و ترمزاش هم نسبت به 206 ضعیف تره (دیگه بهتر از این چیزی یادم نیومد:31:) ولی تو عملکرد کولر سمند از 206 کمی بهتره!
فرشاد با بخش عمده ای ازحرفات کاملا موافقم
این 4 - 5 تا اسب جایی نمیره
حقیقتش من تا ماشین رو جلوی چشم خودم روی داینو نبرن به این آمار و ارقام اعتماد نمیکنم
خیلی چیز ها توی این تعداد اسب ها و شتاب ماشین تاثیر داره
بهتره بحث قدرت ماشین رو فعلا کنار بذاریم و بچسبیم به بحث مصرف سوخت و امنیت و آسایش سرنشینان
از نظر کولر من 206 رو به خاطر تهویه اتوماتیکش بیشتر میپسندم و فرشاد واقعا من تفاوتی حس نکردم بین 206 و پرشیا(کمپرسور ها که یکی هستن با سمند و...)
Mahdi_Moosavi
18-05-2010, 00:19
با اجازه صاحب تاپیک ....
تا اینجا بحث خوبی بود ، حالا اگر تو مایه های حداکثر 18 تومان بودجه رو محدود کنیم نظر دوستان رو چیه ؟
ضمنا دوگانه سوز بودن برام خیلی اهمیت داره .
من PEUGEOT 206 SD V10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ducts%2FFa%2FOverview.aspx%3FModelName%3D206%2BSD% 2BV10%26Section%3DIID0magyvrw%253d) دوگانه سوز رو 17.500 قیمت دارم . سمند LX EF7 پایه گازسوز رو هم 16.700 قیمت دارم .
از طرفی از سال 83 سمند معمولی داشتم و خیلی هم راضی هستم.
خوشحال می شم روی هم رفته نظر دوستان رو بدونم .
ممنون.
D r i v e r
18-05-2010, 02:40
با اجازه صاحب تاپیک ....
تا اینجا بحث خوبی بود ، حالا اگر تو مایه های حداکثر 18 تومان بودجه رو محدود کنیم نظر دوستان رو چیه ؟
ضمنا دوگانه سوز بودن برام خیلی اهمیت داره .
من PEUGEOT 206 SD V10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ducts%2FFa%2FOverview.aspx%3FModelName%3D206%2BSD% 2BV10%26Section%3DIID0magyvrw%253d) دوگانه سوز رو 17.500 قیمت دارم . سمند LX EF7 پایه گازسوز رو هم 16.700 قیمت دارم .
از طرفی از سال 83 سمند معمولی داشتم و خیلی هم راضی هستم.
خوشحال می شم روی هم رفته نظر دوستان رو بدونم .
ممنون.
سلام آقا مهدی
در حالت کلی من اگه بخوام برای خودم انتخاب کنم به احتمال خیلی زیاد 206 SD رو انتخاب میکردم
ولی اگه بخوام برای مصارف خانوادگی و مسافرت ها ماشین انتخاب کنم به احتمال خیلی زیاد سمند EF7 رو انتخاب میکردم
از نظر ایمنی میشه به کیسه های هوای V10 اشاره کرد و اینکه درسته جز ستاره های ایمنی حساب نمیشه ولی V10 میتونه توی مسافت کمتری ایست کنه
تهویه مطبوع اتوماتیک ، اینترفیس ، دیسک های عقب اشاره کنیم
ولی فضای سرنشین های عقب کمه
سمند هم نقاط قابل اتکایی دارن که خود شما بهتر از من میدونین:11:
Mahdi_Moosavi
18-05-2010, 12:09
سلام آقا مهدی
در حالت کلی من اگه بخوام برای خودم انتخاب کنم به احتمال خیلی زیاد 206 SD رو انتخاب میکردم
ولی اگه بخوام برای مصارف خانوادگی و مسافرت ها ماشین انتخاب کنم به احتمال خیلی زیاد سمند EF7 رو انتخاب میکردم
از نظر ایمنی میشه به کیسه های هوای V10 اشاره کرد و اینکه درسته جز ستاره های ایمنی حساب نمیشه ولی V10 میتونه توی مسافت کمتری ایست کنه
تهویه مطبوع اتوماتیک ، اینترفیس ، دیسک های عقب اشاره کنیم
ولی فضای سرنشین های عقب کمه
سمند هم نقاط قابل اتکایی دارن که خود شما بهتر از من میدونین:11:
مرسی عزیز. نظرت در مورد Soren ELX چیه ؟ تو بازار موجود هست ؟ من تو لیست ثبت نامی های ایران خودرو ندیدم .
قیمتش چه حدودی هست ؟
MoHaMaD ZaNd
18-05-2010, 12:35
توی شتاب که EF7 صد در صد برتره !!! ( با اون اضافه وزنش )
ترمز هم که صد در صد موافقم 206 برتره !!! چون علاوه بر دیسکی بودن چهار چرخ وزنش هم کمتره و همین روی ترمز گیری خیلی تأثیر داره !!!
--------------------------------------------------------------------------
این 4 - 5 تا اسب جایی نمیره
امیر جان ببخشید ولی در مورد این حرفت موافق نیستم !!! همین 5 اسب خودش خیلی روی شتاب ماشین تأثیر داره !!!
----------------------------------------------------------------------------
مرسی عزیز. نظرت در مورد Soren ELX چیه ؟ تو بازار موجود هست ؟ من تو لیست ثبت نامی های ایران خودرو ندیدم .
قیمتش چه حدودی هست ؟
دوست من سورن ELX ماشینی هستش که واقعا نسبت به سمند های الان تغییر کرده . موتورش EF7 بنزینی هستش که که 115 اسب قدرت داره و ایمنیش واقعا ارتقا پیدا کرده . چون شاسی ماشین تغییر کرده و دوتا کیسه هوا نصب شده و ...
قیمتش هم که احتمالا 20 تومن باشه !!! ثبت نام هم فعلا خبری ازش نیست !!
farshad bugatti
18-05-2010, 16:49
توی شتاب که EF7 صد در صد برتره !!! ( با اون اضافه وزنش )
محمد جان مگه شتاب صفر تا صد سمند ef7 د 9/11 ثانیه نیست؟! 206 sd هم که 4/11 ثانیه است و علاوه بر اون بیش از 100 کیلو سبک تره پس صد در صد 206 شتابش از سمند بیشتره!
امیر جان ببخشید ولی در مورد این حرفت موافق نیستم !!! همین 5 اسب خودش خیلی روی شتاب ماشین تأثیر داره !!!
خوب اگه قرار بشه که صحبت 1- 2 اسب بشه اگه دقیق حساب کنیم 113 اسب بخار قدرتشه!:31:که حالا اگه ایران خودرو مثل موتور xu7 که 97 اسب بخار قدرتشه و 100 اسب میگه!!!:31:
MoHaMaD ZaNd
18-05-2010, 22:42
فرشاد جان به سایت ایرانخودرو اعتماد نکن !!! شتاب رو اشتباه زده !!!
الان با فیلم بهت ثابت میکنم که سمند EF7 توی شتاب از 206 برتره !!!
این کلیپ رو یکی از دوستانم که توی سایت پی هالز هستش گرفته !!! ماشینش پژو 206 مدل V8 با ECU 7.4.5 هستش و ماشین دوستشون هم سمند ال ایکس EF7 هست !!! خودتون بقیشو ببینید !!!
D r i v e r
18-05-2010, 23:19
فرشاد جان به سایت ایرانخودرو اعتماد نکن !!! شتاب رو اشتباه زده !!!
الان با فیلم بهت ثابت میکنم که سمند EF7 توی شتاب از 206 برتره !!!
این کلیپ رو یکی از دوستانم که توی سایت پی هالز هستش گرفته !!! ماشینش پژو 206 مدل V8 با ECU 7.4.5 هستش و ماشین دوستشون هم سمند ال ایکس EF7 هست !!! خودتون بقیشو ببینید !!!
محمد اصلا نمیشه روی این شتاب گیری ها و فیلم ها اعتماد کرد
منظورم اینه که نمیشه تصمیم گرفت
مهارت راننده فوق العاده تاثیر گذاره
وضعیت ماشین هم فوق العاده مهمه
من الان بگم باورت نمیشه
من با پراید توی شتاب گیری سمند و پارس رو زدم
ولی این میتونه برای همه ی سمند ها و پارس ها صدق کنه؟
مطمئنا نه!
یا ماشین من غیر عادی خوب راه میره
یا ماشین اونا راه نمیره
یا مهارت من توی شیفت کردن و حرکت اولیه نسبتا خوب شده
به شتاب گیری این 206 توی دنده 2 دقت کن!
واقعا ضعیفه
خیلی هم زود از 2 به 3 شیفت میکنه و خیلی کند!
از یک به 2 هم کند شیفت میکنه
ولی نگاه کن راننده سمند برای خودش چقدر ریلکسه!
همین 206 رینگ و لاستیک عوض نکرده؟؟؟
MoHaMaD ZaNd
19-05-2010, 09:24
امیر جان خودش میگه من بعد از چند باری که انجام دادیم این کلیپ رو گرفتم !!!
رینگ و لاستیک هم عوض نکرده !!!
ولی من بهت پیشنهاد میکنم یه بار پشت EF7 بشینی و شتابش رو ببینی !!! حاضرم شرط ببندم نه تنها 206 ( مدل SD ) بلکه خیلی از ماشینای زیر 20 تومن هم شتابش رو ندارن !!!
D r i v e r
19-05-2010, 16:31
امیر جان خودش میگه من بعد از چند باری که انجام دادیم این کلیپ رو گرفتم !!!
رینگ و لاستیک هم عوض نکرده !!!
ولی من بهت پیشنهاد میکنم یه بار پشت EF7 بشینی و شتابش رو ببینی !!! حاضرم شرط ببندم نه تنها 206 ( مدل SD ) بلکه خیلی از ماشینای زیر 20 تومن هم شتابش رو ندارن !!!
منم حاضرم شرط ببندم که یه 405 مدل 84 راحت میگیرتش :دی
بازم میگم SD خیلی کند شتاب گیری میکنه مخصوصا توی دنده 2
حتما یه مشکلی یا مشکلاتی داره
farshad bugatti
19-05-2010, 18:17
البته من یه چیزی رو هم بگم موتور tu5 کلا به بنزین سوپر خیلی حساس هستش و با بنزین معمولی اصلاسازگارینداره این خودش خیلی تاثیر داره فکر کنم علاوه بر اینایی که امیر میگه از بنزین هم باشه
در ضمن محمد جان نمیدونم چه طور بگم اما من خودم با اردی (معمولی) پارسال بود که حال یه 206 تیپ دو رو گرفتم!البته مسیر سرپایینی بود و من تا 165 کیلو متر راحت شتاب گرفتم ! این عامل نمیشه که بگیم اردی از 206 پرشتاب تره خوب دلایلی هم وجود داره...
هیچ وقت ایران خودرو شتاب ماشینی اونم سمند رو تو سایت اصلیش کم نمیگه شاید زیاد بگه اما دیگه کم نمیگه!
به قول امیر به این کلیپ ها زیاد اطمینان نکن!
MoHaMaD ZaNd
19-05-2010, 18:38
منم حاضرم شرط ببندم که یه 405 مدل 84 راحت میگیرتش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما یه مشکلی یا مشکلاتی داره
نه دیگه امیر جون نداشتیم . 405 دیگه ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم حاضرم شرط ببندم EF7 میخورش !!!! اگه مسیرت به لرستان میخوره بگو تا به پسر عموم بگم بری پیشش با 405 مدل 84 مقایسش کنی !!!
البته من یه چیزی رو هم بگم موتور tu5 کلا به بنزین سوپر خیلی حساس هستش و با بنزین معمولی اصلاسازگارینداره این خودش خیلی تاثیر داره فکر کنم علاوه بر اینایی که امیر میگه از بنزین هم باشه
در ضمن محمد جان نمیدونم چه طور بگم اما من خودم با اردی (معمولی) پارسال بود که حال یه 206 تیپ دو رو گرفتم!البته مسیر سرپایینی بود و من تا 165 کیلو متر راحت شتاب گرفتم ! این عامل نمیشه که بگیم اردی از 206 پرشتاب تره خوب دلایلی هم وجود داره...
هیچ وقت ایران خودرو شتاب ماشینی اونم سمند رو تو سایت اصلیش کم نمیگه شاید زیاد بگه اما دیگه کم نمیگه!
به قول امیر به این کلیپ ها زیاد اطمینان نکن!
داداش فرشاد بازم میگم اطلاعات ایرانخودرو غلطه !!! اونم واسه سمند !!! به عنوان مثال یه سر به لینک سمند ال ایکس با موتور TU5 بزن . این ماشین موتورش با پژو 206 مدل V8 یکیه و ECU اون مدل 7.4.4 هستش . یعنی دقیقا عین تیپ 5 . خوب این ماشین 110 اسب نیرو تولید میکنه ولی سایت ایرانخودرو زده 104 اسب !!!
بازم میگم اگه تونستی یه بار پشت EF7 بشین و خودت تستش کن !!!
farshad bugatti
19-05-2010, 19:51
اطلاعات ایرانخودرو غلطه !!! اونم واسه سمند !!!
باشه قبول.
البته به کلیپ هم چندین بار به دقت نگاه کردم علاوه براین که دنده 1 رو خوب پر نمیکنه و با عجله به دو تعویض میکنه هنوز بیش از 12 ثانیه گذشته بود که سرعتش روی 90 بود!!!! و خیلی اهسته امپر بالا میرفت که این کار یا از عمد بود و یا ماشبن مشکل اساسی داشت!!! بگذریم نمیخوام زیاد در این مورد بحث بشه رو این موضوع حتما تحقیق میکنم.
در ضمن به گفته ی خود شما صفر تا صد سمند EF7 چقدره؟
D r i v e r
19-05-2010, 22:36
نه دیگه امیر جون نداشتیم . 405 دیگه ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم حاضرم شرط ببندم EF7 میخورش !!!! اگه مسیرت به لرستان میخوره بگو تا به پسر عموم بگم بری پیشش با 405 مدل 84 مقایسش کنی !!!
داداش فرشاد بازم میگم اطلاعات ایرانخودرو غلطه !!! اونم واسه سمند !!! به عنوان مثال یه سر به لینک سمند ال ایکس با موتور TU5 بزن . این ماشین موتورش با پژو 206 مدل V8 یکیه و ECU اون مدل 7.4.4 هستش . یعنی دقیقا عین تیپ 5 . خوب این ماشین 110 اسب نیرو تولید میکنه ولی سایت ایرانخودرو زده 104 اسب !!!
بازم میگم اگه تونستی یه بار پشت EF7 بشین و خودت تستش کن !!!
بحث لرستان حیف که 405 ماله خودم نیست وگرنه میدونی که برای من تا حدودی نزدیکه که تا لرستان بیام:31:
بحث TU5 رو وسط کشیدی
من یه سوال ازت میپرسم
سیستم مکش هوا و اگزاست(تخلیه دود) سمند TU5 با 206 TU5 یکیه؟
MoHaMaD ZaNd
19-05-2010, 22:48
باشه قبول.
البته به کلیپ هم چندین بار به دقت نگاه کردم علاوه براین که دنده 1 رو خوب پر نمیکنه و با عجله به دو تعویض میکنه هنوز بیش از 12 ثانیه گذشته بود که سرعتش روی 90 بود!!!! و خیلی اهسته امپر بالا میرفت که این کار یا از عمد بود و یا ماشبن مشکل اساسی داشت!!! بگذریم نمیخوام زیاد در این مورد بحث بشه رو این موضوعحتاما تحقیق میکنم.
در ضمن به گفته ی خود شما صفر تا صد سمند EF7 چقدره؟
راستش من 0 تا 100 رو اندازه نگرفتم و نمیتونم اندازه بگیرم !! چون حساب کردن 0 تا 100 نیاز به دستگاه داره ما هم اون دستگاه هارو نداریم !!!
بحث لرستان حیف که 405 ماله خودم نیست وگرنه میدونی که برای من تا حدودی نزدیکه که تا لرستان بیام[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بحث TU5 رو وسط کشیدی
من یه سوال ازت میپرسم
سیستم مکش هوا و اگزاست(تخلیه دود) سمند TU5 با 206 TU5 یکیه؟
امیر نگاه کن دیگه داری گیر میدی !!! :31: آخه مگه من چی گفتم که تو کشیدی به سیستم مکش هوا و ... ؟؟؟
راستی تو لرستان بیا اگه خودم بودم 405 ش رو هم از بنگاه عموم واست جور میکنم !!!
D r i v e r
19-05-2010, 22:54
راستش من 0 تا 100 رو اندازه نگرفتم و نمیتونم اندازه بگیرم !! چون حساب کردن 0 تا 100 نیاز به دستگاه داره ما هم اون دستگاه هارو نداریم !!!
امیر نگاه کن دیگه داری گیر میدی !!! :31: آخه مگه من چی گفتم که تو کشیدی به سیستم مکش هوا و ... ؟؟؟
راستی تو لرستان بیا اگه خودم بودم 405 ش رو هم از بنگاه عموم واست جور میکنم !!!
آخه محمد تو میگی TU5 روی 206 110 اسب میده و روی سمند 104 اسب و این اشتباه از طرف ایرانخودرو یی هاست
خود این اسب ها به سیستم تخلیه و مکش هوا بستگی داره دیگه
شاید مکش هوا و تخلیه توی سمند از 206 ضعیف تر باشه که باعث این افت قدرت میشه
همین
البته من یه عکس از یکی از نمایندگی های ایرانخودرو گرفته بودم که مشخصات 2 تا موتور TU5 بود که اگه درست یادم باشه فرقشون فقط توی ضریب تراکم موتور بود
محمد همین ضریب تراکم هم خودش میتونه افت قدرت یا افزایشش رو به همراه داشته باشه
MoHaMaD ZaNd
20-05-2010, 12:19
میدونم داداش !!! یکی از بچه های پی هالز که سمند TU5 گرفته بود برده بودش زیر دستگاه داینو ( اگه درست گفته باشم ) دقیقا 110 اسب قدرتش بوده !!!
D r i v e r
20-05-2010, 16:25
میدونم داداش !!! یکی از بچه های پی هالز که سمند TU5 گرفته بود برده بودش زیر دستگاه داینو ( اگه درست گفته باشم ) دقیقا 110 اسب قدرتش بوده !!!
برای خودش کشک گفته و خواب دیده
تو چرا باور میکنی؟
اگه اشتباه نکنم ماشین وقتی میره روی تست داینو قدرت ماشین رو نشون نمیده
بلکه قدرتی که روی چرخ ها میره رو نشون میده
MoHaMaD ZaNd
20-05-2010, 22:47
نمیدونم دیگه راست و دروغش پای خودش !!
من اگه یه روز به عمرم مونده باشه باید تمام ماشینای ایرانخودرو رو تست کنم ببینم قدرتشون چنده !!!
farshad bugatti
21-05-2010, 08:54
بحث لرستان حیف که 405 ماله خودم نیست وگرنه میدونی که برای من تا حدودی نزدیکه که تا لرستان بیام[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
امیر برو یه 405 پیدا کن حاضرم از جیبم پوله کرایه و زحمتشو بهت بدم!:دی
راستش من 0 تا 100 رو اندازه نگرفتم و نمیتونم اندازه بگیرم !!
کلا تا حالا چند شنیدی؟
البته من یه عکس از یکی از نمایندگی های ایرانخودرو گرفته بودم که مشخصات 2 تا موتور TU5 بود که اگه درست یادم باشه فرقشون فقط توی ضریب تراکم موتور بود
محمد همین ضریب تراکم هم خودش میتونه افت قدرت یا افزایشش رو به همراه داشته باشه
بله درستش اینه اما نمیدونم چرا اینو به مردم نمیگن یا معلومات دوستانی که تو پشت میز نمایندگی نشستن کمه یا اینکه یه چیزایی است که خودشون نمیخوان بگن!
من اگه یه روز به عمرم مونده باشه باید تمام ماشینای ایرانخودرو رو تست کنم ببینم قدرتشون چنده !!!
منم مثل تو رو این مساله با خیلی ها بحث کردم اما هیچ وقت برام یه تست درست و حسابی و منطقی پیش نیومده که مثل برنامه تاپگیر ماشین رو تست بکنم!:دی
خلاصه جدا از این بحث ها اگه بخواهیم این دو ماشینرو مقایسه کنیم :
..................206 SD تیپ V8 ........................... سمند EF7
سیلندر ..................4............................... ...........4
سوپاپ....................16.................. ......................16
قدرت موتور.......110 اسب در 5800 دور در دقیقه..................113 اسب در 6000 دور در دقیقه
حد اکثر گشتاور 143 در 4000 دور.............................155 دردر 4500 دور
حد اکثر سرعت................193....................... ............189
شتاب 0-100....................4/11..................................9/11
وزن................................1100 ................................1220
و با توجه به اینه 206 طراهیش ایرو دینامیک تر از سمنده به هر حال 206 تو شتاب و سرعت از سمند بهتره اینو کاتالوگ میگه حالا ببینیم تو عمل چی پیش میاد...
afshin b
21-05-2010, 09:58
منم مثل تو رو این مساله با خیلی ها بحث کردم اما هیچ وقت برام یه تست درست و حسابی و منطقی پیش نیومده که مثل برنامه تاپگیر ماشین رو تست بکنم!
قدرت موتور.......110 اسب در 5800 دور در دقیقه..................113 اسب در 6000 دور در دقیقه
و با توجه به اینه 206 طراهیش ایرو دینامیک تر از سمنده به هر حال 206 تو شتاب و سرعت از سمند بهتره اینو کاتالوگ میگه حالا ببینیم تو عمل چی پیش میاد...
ايروديناميك كه روي شتاب، زياد تاثيري نداره، بيشتر روي سرعت و مصرف سوخت در سرعت بالا تاثير داره.
چون نسبت وزن به توان توي 206 10 هست ولي توي سمند 10.8 پس از نظر تئوريك شتاب 206 بايد بيشتر باشه. همونطور كه ميدونين يعني هر اسب بخار توي 206 10kg رو حمل ميكنه و هر اسب بخار توي سمند 10.8kg رو.(البته به عوامل ديگه اي هم بستگي داره)
farshad bugatti
21-05-2010, 15:50
ايروديناميك كه روي شتاب، زياد تاثيري نداره، بيشتر روي سرعت و مصرف سوخت در سرعت بالا تاثير داره.
چرا در بعضی شرایط هم بستگی داره...
اما در کل میشه جمع بندی کرد که 206 میتونه تو سرعت سمند رو مغلوب کنه!
.(البته به عوامل ديگه اي هم بستگي داره)
همین وزن خودش خیلی بین این دو بحث مهمیه! در ضمن گیر بکس 206 رو پورشه طراحی کرده و این خودش از نکات مثبت 206 هستش که ضریب گیربکسش کوتاهه و تو شتاب گیری تاثیر داره.
MoHaMaD ZaNd
21-05-2010, 19:08
فرشاد جان از این موضوع مطمئن نیستم !!!
ولی یه تحقیق در مورد آیرودینامیک ماشین درآوردم که نوشته بود ضریب آیرودینامیک بعد از سرعت 100 کیلومتر در ساعت تأثیرش زیاده کمتر از اون تأثیرش خیلی ناچیزه !!!
MOHAMMAD2010
21-05-2010, 19:14
منم مثل تو رو این مساله با خیلی ها بحث کردم اما هیچ وقت برام یه تست درست و حسابی و منطقی پیش نیومده که مثل برنامه تاپگیر ماشین رو تست بکنم!
یعنی شما میگین شتاب V8 از EF7 بیشتره !؟
من که تو چند تا فروم بر عکس اینو خوندم
یه کلیپم بود که تو اون شتاب EF7 بیشتر بود ( البته تو حالا بنزین )
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.