مشاهده نسخه کامل
: درخواست - نیاز برای معرفی کتاب برای شروع الکترونیک از پایه
jericho-sina
14-05-2010, 20:20
سلام دوستان
راستش من دانشجو ترم 2 الکترونیک دانشگاه لاهیجان هستم و هنوز دروس تخصصی ما شروع نشده
راستش می خواستم ببینم اگه میشه یه کتاب برام معرفی کنین که هم من رو در دروس تخصصی آینده جلو بندازه هم اگه یه کم کار ساخت مدار های ساده هم داشته باشه که محشره
راستش خودم الان که وقت دارم کنار درس دانشگاه تو یه آموزشگاه فنی دارم مبانی برق صنعتی رو می خونم
و بعد این دوره اگه قبول بشم PLC برق صنعتی رو شروع میکنم
لطفا کمکم کنین
iman-online
16-05-2010, 11:37
برای ساخت مدارهای ساده کتاب های 301 مدار و 303 مدار هستند .
برای یادگیری مقدمات مدار هم کتاب های مدار دکتر جبه دار (که 2 جلده و شاید حجمش برات زیاد باشه) و کتاب مدار هیت هست .
برای یادگیری درس الکترونیک من پیشنهاد می کنم کتاب میکروالکترونیک دکتر رضوی (که اخیرا توسط انتشارات نص ترجمه شده) رو بخونی ، جون خیلی کاربردی و به روز هست .
موفق باشی
اگه جبه دار برات سنگین بود.بد نیست از کتاب عابدی هم برای مدار الکتریکیاستفاده کنی.خیلی روان تر توضیح داده
MehranVB
20-05-2010, 22:32
مطمئنا جبه دار خیلی سنگین خواهد بود، چون خودشم نفهمیده چی نوشته!! ولی برای یادگیری الکترونیک در حد Basic و بدون توجه به مباحث تخصصی میتونی کتاب اصول الکترونیک انتشارات دیباگران رو امتحان کنی که از پایه شروع کرده و واسه هر کسی که میخواد از صفر شروع کنه مناسبه!
کتابای درس الکترونیک که توی دانشگاهها تدریس میشن معمولاً میرعشقی هست و در سطح بالاتر صدرا و میلمن.
Peji2010
20-05-2010, 22:42
یه کتاب دوجلدی هست به نام قطعات و مدارات الکترونیک تالیف رابرت بویل اشتاد و لوئیز نشلسکی.
بهتر از این کتاب پیدا نمیکنی!
iman-online
27-05-2010, 11:40
یه کتاب دوجلدی هست به نام قطعات و مدارات الکترونیک تالیف رابرت بویل اشتاد و لوئیز نشلسکی.
بهتر از این کتاب پیدا نمیکنی!
به نظر من کتاب نشلسکی برای الکترونیک 1 خیلی مفیده ولی برای الک 2و3 بهتره از کتابای دیگه مثل سدرا اسمیت یا رضوی استفاده بشه .
ali_manutd_2007
27-05-2010, 20:50
نشلسكي براي الك 1 و هيت براي مدار. دو كتاب پايهاي با بيان مناسب
sefid par
03-06-2010, 22:24
از همه دوستان ممنون. دوست گلم اگر دوست داشتی کتابهای زبان اصلی بخونی سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مقالات جالبی داره. وارد بخش article بشید مطالب کوتاه و مفیدی داره. از دستشون ندید.
بابا طرف ترم 2 اين كتابا چيه ديگه؟؟
1.كتاب الكترونيك فني حرفه اي ==چون برا دانش اموزاس زبونش سادس وبرا شروع عاليه(تو اينترنت Ebook هست)
2.كتاب الكترونيك عملي انتشارات فني ايران==ميفهمي ترانزيستور كه مهمترين قطعه اس چيه و چجوري كار ميكنه
3.كتاب الكترونيك ميرعشقي==مرجع دانشگاه
4.كتاب کتاب میکروالکترونیک دکتر رضوی == كتاب عالي و مرجع كنكور ارشد
اينارو بترتيب بخون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.