ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با مودم ای دی اس ال tp link - td w8901g

H.Operator
14-05-2010, 19:26
سلام
من به تازگی یک مودم tp-link مدل td-w8901g خریدم الان بعد از 2 روز زیاد با تنظیماتش که ور رفتم یکم قاط زد وقتی که رفتم تو تنظیمات مودم( از طریق وارد کردن 192.1698.1.1 تو آدرس بار) و مودم رو ریسیت کارخونه ای کردم حالا هر کاری می کنم نمی تونم از طریق 192.168.1.1 وارد تنظیماتش بشم دیگه کلافم کرده:41:.(گفتم شاید اشکال از سیستم باشه و رفتم مودم دوستم رو آوردم و امتحان کردم هیچ مشکلی نداشت مثل مودم خودم بود مدلش و به راحتی تونستم برم تو تنظیماتش).

البته بگم میشه به صورت دستی براش کانکشن ساخت ولی از اون طریق نمیشه رفت توش تا بشه از وایرلسش استفاده کرد.

در ضمن با اون سوراخه که پشتشه هم ریسیتش کردم اما هیچی به هیچی:19:.
خواهشمندم راهنماییم کنید:11:.

kourosh_sos
14-05-2010, 19:40
دوست عزيز مودمت رو از طريق كابل LAN به كامپيوتر ومتصل كن در حالت روش Reset كن بعد مرورگر فايرفاكس رو نصب كن و از طريق اين مرورگر بزن 192.168.1.1 بعد يوزرنيم و پسورد رو admin بزن و راحت Config رو انجام بده بعدش اتصال LAN رو قطع كن و بهش كانكت شو

H.Operator
14-05-2010, 20:57
دوست عزيز مودمت رو از طريق كابل LAN به كامپيوتر ومتصل كن در حالت روش Reset كن بعد مرورگر فايرفاكس رو نصب كن و از طريق اين مرورگر بزن 192.168.1.1 بعد يوزرنيم و پسورد رو admin بزن و راحت Config رو انجام بده بعدش اتصال LAN رو قطع كن و بهش كانكت شو
ممنون درست شد(راستی من همیشه از فایر فکس استفاده می کنم چون همه توصیه می کنن).
5-6 بار با اون سوراخ پشتش ریسیتش کردم تا درست شد.
ممنون از راهنماییت.