ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در رایت dvd لطفا کمک کنید

ghadami2005
14-05-2010, 18:54
با عرض سلام

من راستش یه مشکل حیاتی دارم و اونم اینه که نمیدونم با چه نرم افزاری میتونم چند فیلم رو با فرمت avi به صورت پوشه به پوشه( یعنی هر فیلم در یک پوشه باشه) برروی dvd رایت کنم و برای پلیر خانگی هم قابل اجرا باشه.

مثلا اینجوری رایت بشه: این محتویات یه dvd هست که بصورت پوشه به پوشه رایت شده:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نرو 7 که اصلا فایلهای avi رو برای رایت دی وی دی نمیشناسه فقط vob میشناسه تازه پوشه هم قبول نمیکنه و فقط به صورت فایل قبول میکنه

الان ببینید من پوشه ferrari رو انتخاب کردم ولی محتویاتشو بالا میاره مشکلی که هست اگه بخوام چنتا فیلم dvd رو روی یه dvd رایت کنم قبول نمیکنه و میگه اسمشون مشابه هست renam هم میکنم بازم ایراد میگیره

نمیدونم چیکار کنم الانم کارم گیره لطفا سریع راهنمایی کنید

ممنونم:40::40:

H.A.M.E.D
14-05-2010, 19:07
سلام
ببینید شما اگه میخواین یه صورت DVD-VIDEO رایت کنید حتمآ باید به همون فرمتهای VOB و .. تبدیل کنید
برای رایت AVI باید اونو در حالت DATA رایت کنید اگه پلیرتون قابلیت پخش AVI رو داشته باشه

EXTREME
14-05-2010, 20:03
با توجه به اینکه اکثر dvd player ها فرمت vob رو اجرا میکنن به همین خاطر
شما برای اینکه فرمت avi رو به vob تبدیل کنید باید اول از نرم افزار dvd flick استفاده کنید
این نرم افزار هر فرمتی را به vob تبدیل میکند در این نرم افزار نیز امکان اضافه کردن زیر نویس هم وجو دارد بعد فایل تولید شده را
به صورت dvd player با nero8 برروی dvd رایت کنید.

ghadami2005
14-05-2010, 22:44
حامد و مهرداد عزيز ممنون از توضيحتون.فقط يه سوال برام پيش اومده ايا اگه يه dvd بصورت data رايت بشه ( مثلا چنتا فيلم با فرمت avi ) در دستگاه هاي پلير خانگي كه اين فرمت رو ساپورت ميكنه قابل نمايش هست؟

H.A.M.E.D
14-05-2010, 22:57
حامد و مهرداد عزيز ممنون از توضيحتون.فقط يه سوال برام پيش اومده ايا اگه يه dvd بصورت data رايت بشه ( مثلا چنتا فيلم با فرمت avi ) در دستگاه هاي پلير خانگي كه اين فرمت رو ساپورت ميكنه قابل نمايش هست؟
بله پخش میکنه و مشکلی نداره

ghadami2005
14-05-2010, 23:08
حامد جان ممنونم. جالب بود نميدونستم اخه قبلا ديتا رو دستگاهها ساپورت نميكردن. بگذريم

من يه سوال ديگه هم دارم

بنده بجز سيستم جديدم كه تازه خريدم يه سيستم قديمي هم دارم كه سوكت478 هست و باهاش جديدا نقاشي ميكنن و برنامه كودك نگاه ميكنن

الان هاردش پر شده و ميخوام براش هارد بخرم. مادربوردش msi 865pe neo2v هست 2تا پورت ساتا داره كه يكيش به هارد ساتا كه مكستور120گيگ هست وصله يكيشم به رايتر .
اين مشخصات مينبوردمه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بقيه قطعات:
intel 3000 1mbcache
1gig ram ddr400
fx5500 256mb 128bit
الان ميخوام بدونم ايا ميتونم اين هارد رو در بيارم و بجاش يكدونه هارد sata2 500gb بخرم و وصل كنم؟ مشكلي نداره ؟

H.A.M.E.D
14-05-2010, 23:38
الان ميخوام بدونم ايا ميتونم اين هارد رو در بيارم و بجاش يكدونه هارد sata2 500gb بخرم و وصل كنم؟ مشكلي نداره ؟
نه مشکلی نداره فقط دقت کنید جامپر روش نباشه که براتون محدودیت ایجاد نکنه
هار هم SAMSUGNG F3 و WD CAVIAR BLACK 32MB از بهترینهای بازار هستند

ghadami2005
16-05-2010, 15:03
سلام حامد جان. دیروز رفتم بازار شهرمون ساری یه هارد سامسونگ 500 و یدونه رایتر HP 1270i خریدم

هارد 52 تومن با مشخصات HD502HJ 7200 16M با 3 سال گارانتی تا 1389/2/14 فروشنده نمیدونست F3هست یا نه ایا F3 هست؟

رایتر هم 36 تومن خریدم

گرون نخریدم که :31:

دیشب نصبشون کردم اقا سیستمم داره پرواز میکنه خیلی با هم خوب کار میکنن سرعت انتقال اطلاعات از فلش مموری هم خیلی زیادتر شده شاید 5 برابر بهتر شده.

-------------------------------------------------------------------------

فقط یه مشکل البته اگه مشکل بشه گفت اینه که بعد از ÷ارتیشن بندی هارد به 5 درایو اسم درایوام اینجوری شده:

C -F-G-H-I و درایوهای E,D رو 2تا درایو نوری نام گزاری شدن

چجوری میتونم درستش کنم چون بعضی جاها برام دردسر میشه اخه عادت ندارم به این شکل نامگذاری؟