مشاهده نسخه کامل
: درخواست راهنمایی کامل جهت خرید Vbulletin و نکات مهم و کلی درباره ی خرید ، نگه داری و استفاده از آن
EhsanEricsson
14-05-2010, 18:28
سلام بچه ها
من میخوام از Vbulletin استفاده کنم و ممنون میشم اگه به این سوال هام جواب بدین .
1- برای استفاده از Vbulletin اگر اون رو رایگان دانلود و استفاده کنم بعد ها چه مشکلی ممکنه پیش بیاد؟
2- اگر بخوام Vbulletin رو بخرم و به صورت فارسی راه اندازیش کنم از کجا باید بخرم با چه قیمتی؟ آیا تخفیف هم داره اصولا؟
3- برای استفاده از Vbulletin در کل باید به چه نکات مهمی توجه کنم تا به خوبی و به صورت مطمئن و بی مشکل ازش استفاده کنم؟
4- بهترین ورژن Vbulletin برای استفاده ی فارسی کدومه؟ من برای راه اندازی یک انجمن عمومی و تفریحی اجتماعی و حالا بعضا قسمت های تخصصی میخوام .
ممنون
EhsanEricsson
28-06-2010, 00:45
دوستان جواب اون سوال منو که ندادین . حالا یه سوال دیگه دارم که بد نیست اگه یه جوابی بهش بدین :
برای اداره ی یه تاپیک معمولا اعضاش از کجا جذب میشن؟ و آیا کسایی که به عنوان مدیرهای انجمنهای یک فروم دائما فعالیت میکنن سودی بهشون میرسه؟ منظورم از لحاظ مالیه .
و یه سوال دیگه اینکه اصولا چند نفر برای اداره ی یه تاپیک مثلا مثل همین پیسی ورلد مورد نیاز هستش؟
البته اینم بگم که انجمنی که من میخوام راه بندازم یه موضوع خاص داره و اصلا قرار نیست از اینجا یا هرجای دیگه کپی برداری بشه . فقط کلیاتشو واسه پا گرفتن یه انجمن میخوام بدونم ، مرسی
EhsanEricsson
28-06-2010, 00:45
duplicate..........
delta-pt
28-06-2010, 01:38
سلام
اگه ميخواهيد ميتونيد vbulletin نال شده رو از سايت هايي مثل persianscript يا p30vel دانلود كنيد فارسيشو هست آخرين ورژنش رو هم هست همونجا
براي نصبش مشكلي نيست البته اگه هاستتون وارز باشه اگه نباشه و نويسندگان vbulletin از هاست شكايت كنند هاست شكايت رو به شما ارجاع ميده و همچنين هاستتون رو هم پاك ميكنه
براي مديريت بخش ها دست خودته ميتوني پول بدي ميتوني ندي براي مديريت تعداد نفرات مهم نيست كيفت و حاضر بودن در سايت مهمه فكر نكنم براي يه سايت نو پا تو هر بخش 2 مدير بيشتر نياز باشه اما اگه از من ميشنوي اصلآ سراغ انجمن گفت و گو نرو (البته اگه يك نفري ) اگه چند نفريد ميتونيد پيشرفت كنيد ولي يك نفري نه نميتونيد و كمرت زير بار مشكلات خم ميشه تجربه ي خودم همين بود
- برای استفاده از Vbulletin اگر اون رو رایگان دانلود و استفاده کنم بعد ها چه مشکلی ممکنه پیش بیاد؟
اگر سایتت بزرگ بشه و ویبی شناسایی کنه به هاستتون اگر وارز نباشه شکایت میکنه و اونا مجبورن شما رو حدف کنن . اگرم کسی راپورت بده همون روزای اول شکایت میکنن.
- اگر بخوام Vbulletin رو بخرم و به صورت فارسی راه اندازیش کنم از کجا باید بخرم با چه قیمتی؟ آیا تخفیف هم داره اصولا؟
از خود سایت ویبی میتونی بخری الان 2 تا نسخه موجوده یکی نسخه سویت 4 که هم ادونسد داره هم بلاگ و نسخه فروم خالی
که نسخه اول حدود 285 $ و نسخه دوم هم 195 $ قیمت داره
میتونید اطلاعات کامل را از این سایت بردارید .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای فارسی سازی هم نسخه های فارسی ساز زیادی منتشر شده که میتونم به نسخه رایگان پرشین فروم اشاره کنم که کامل ترینه و اکثرا از اون کپی کردن .
در مورد تخفیف هم حرفشو نزن که معاملمون جور نمیشه ها
- برای استفاده از Vbulletin در کل باید به چه نکات مهمی توجه کنم تا به خوبی و به صورت مطمئن و بی مشکل ازش استفاده کنم؟
ابتدا توی لوکال هاست توی کامپیوتر شخصی نصب کن . هوک ها و پلاگین هاش را دانلود کن و استفاده کن کاملا که باهاش آشنا شده توی هاستت پیاده کن تا دردسر نکشی وگرنه خیلی قلق خاصی نداره
- بهترین ورژن Vbulletin برای استفاده ی فارسی کدومه؟ من برای راه اندازی یک انجمن عمومی و تفریحی اجتماعی و حالا بعضا قسمت های تخصصی میخوام .
فعلا ورژن های مختلفی موجوده ولی میتونی از 4 شروع کنی چون کامل ترینه
برای اداره ی یه تاپیک معمولا اعضاش از کجا جذب میشن؟ و آیا کسایی که به عنوان مدیرهای انجمنهای یک فروم دائما فعالیت میکنن سودی بهشون میرسه؟ منظورم از لحاظ مالیه .
نخیر هیچ پولی گیرشون نمیاد مگر اینکه خود سایت پولداری داشته باشن تا بهشون چیزی بده .
وقتی مطالب شما مفید باشن افرادی که تو اینترنت هستن به سایت شما جذب می شن و این باعث میشه سایتتون رونق بگیره
و یه سوال دیگه اینکه اصولا چند نفر برای اداره ی یه تاپیک مثلا مثل همین پیسی ورلد مورد نیاز هستش؟
برای اداره یه تایپیک که یه نفر هم کافیه ولی اکثرا برای اداره یک تالار از یک فروم هم یک یا بیشتر نفر کافیه ولی در کل بستگی به افرادی که در یک سایت عضو هستند داره . مثلا این سایت با تعداد عضو های زیاد نیاز به مدیریت های زیادی داره ولی یه سایت جدید به 3 تا مدیر میتونه اکتفا کنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.