PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه مورد عجیب!!!

RAMINET
14-05-2010, 13:44
دوستان فقط امیدم به شماست:

لبتاب دارم با 2 ویندوز یکی ویستا 64 بیت اورجینال و یکی xp که خودم نصب کردم
توی xp که هستم وقتی سیستم رو خاموش میکنم دفعه بعد که میخوام با xp دوباره بیام بالا (البته گاهی این اتفاق میافته!) یه صفحه آبی میاد و شروع به scan کردن میکنه و یکسری فایل رو پاک میکنه (آهنگ و فیلم و ...) !!!
اصلا نمیفهمم قضیه چیه!! خیلی عجیبه! قبلا اینطور نبود جدیدا اینطور شده
البته تقریبا مطمئن هستم ویروس و تروجان ندارم! چون آنتی ویروس کاسپر اورجینال رو خریدم و هر روز هم آبدیتش میکنم و مشکل ویروس ندارم
نمیدونم این قضیه مربوط یه چی میشه!
فقط خواهشا راهنماییم کنید
منتظر میمونم
ممنون

Dr Hannibal
14-05-2010, 13:50
این اتفاق کی می افته. قبل از بالا اومدن ویندوز ؟ مثل چک دیسک یا موقعی که ویندوز بالا میاد در جا میشه ؟

این رو هم اضافه کنید.

RAMINET
14-05-2010, 22:09
این اتفاق کی می افته. قبل از بالا اومدن ویندوز ؟ مثل چک دیسک یا موقعی که ویندوز بالا میاد در جا میشه ؟

این رو هم اضافه کنید.

قبل از بالا اومدن ویندوز xp اینطور میشه (دیدین بعضی موقع ها سیستم که یهو برق میره و خاموش میشه بعد که میخواد بیاد بالا یه چک دیسک انجام میده قبل از بالا اومدن ویندوز الان همونجوری میشه!!)
مشکل اینجاست نمیدونم چرا فایل هارو پاک میکنه یهو رفتم دیدم 1 گیگ موزیک رو خودش پاک کرده!!
خیلی عجیبه
خواهشا یه راهنمایی بکنید مطمئن هستم ربطی به ویروس و تروجان و ... نداره!

Dr Hannibal
14-05-2010, 22:15
اره به نظر نمیرسه. پس کاشکی تاپیک رو اینجا میزدی چون از الودگی نیست. به جواب میرسی.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

میتونی xp رو هم عوض کنی و یه ویندوز خوب اکس پی سرویس پک 3 سالم و دست کاری نشده نصب کنی.

موفق باشید

RAMINET
15-05-2010, 12:50
ممنونم که راهنمایی کردی
میخواستم تا جایی که میشه ویندوز عوض نکنم آخه روی xp آنتی ویروس کاسپر رو رجیستر کردم (اورجینال 48 تومن خریدمش) اگر ویندوز رو عوض کنم میترسن رجیسترش بپره!
ولی بازم ممنون

Dr Hannibal
15-05-2010, 14:31
ممنونم که راهنمایی کردی
میخواستم تا جایی که میشه ویندوز عوض نکنم آخه روی xp آنتی ویروس کاسپر رو رجیستر کردم (اورجینال 48 تومن خریدمش) اگر ویندوز رو عوض کنم میترسن رجیسترش بپره!
ولی بازم ممنون

اکتیو کد دارید دیگه. اون اکتیو آنلاین هست و زمان استفاده توی خود سایت کسپرسکی محاسبه میشه. هرچند بار که ویندوز تعویض کنید زمان باقی مونده در سرور ثابت باقی می مونه و چیزی روی سیستم شما نیست.

موفق باشید.