ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مراقب نمادهایی که انتخاب می کنید باشید

p30pc30
14-05-2010, 11:48
به نام خدا
بعضی دوستان عزیز علیرغم مطالب مفید و ارزنده ای که توی فروم ها منتشر می کنند اما در انتخاب نام کاربری ، آواتار یا عکس شخصی آی دی شون و یا سایر اطلاعات ثابت که مشخصه ی اون ها در انجمن های پی سی ورلد محسوب میشه دقت لازم رو نمی کنند و چه بسا از علائم و یا عباراتی استفاده میکنند که برای ما ایرانی ها و مسلمان ها دارای خصوصیت ضد فرهنگی هست .
من این باب رو باز کردم تا هر کس به چنین مواردی برخورد میکنه اینجا متذکر بشه تا هم دیگران ازش آگاه بشن و هم خود عضو محترم مربوطه نسبت به اصلاح اشکال اقدام بکنه .
تذکر مهم : بحث من نقد مذهب یا عقاید دیگران نیست . بلکه دو مطلب مد نظر من هست :
1- فضای انجمن یک فضای عمومی است و در این فضا ما موظف به رعایت قواعد مورد قبول هستیم . خود همین سایت هم تحت قوانین کشور عزیزمون کار میکنه . بنابراین وقتی ما در حوزه ی خصوصی خودمون عقیده ای رو داریم ، به کسی مربوط نیست ، اما در فضای عمومی مثل همین جاها حق انتشار یا ارسال علائمی که مغایر قوانین کشور هست رو نداریم . زیرا چه بسا آتشش در ابتدا دامن کل سایت رو میگیره و مدیرانش رو با مشکلات قضایی مواجه میکنه . پس دوستان عزیز حتما رعایت کنند .
2- در برخی موارد هم واقعا ما ناآگاهانه از علائم و نشانه هایی استفاده میکنیم که مستقیما بر ضد عقاید ماست در حالی که ما نمی دونیم . عمده ی احتمال من همینه که دوستان در مورد استفاده از نشانه ها ی نامطلوب مقصر نیستند بلکه فقط غفلت کردند و اگه از مطلب مطلع بشن مشکل رو اصلاح میکنند .
3- حالا چرا خصوصی به خودشون نگیم و بیایم اینجا جار بزنیم ؟ به خودشون هم جداگانه پیغام میدیم اما مسئله اطلاع رسانی به دیگران هم هست . اینجوری یک آموزش و اطلاع رسانی عمومی هم ایجاد میشه و باعث میشه سطح آگاهی دیگران هم افزایش پیدا کنه .

اگه دوستان موافق هستند لطفا نظرشون رو بذارن و اگه در جایی به موضوع برخورد کردند ، علاوه بر اطلاع به خود فرد ، اینجا هم مطرح کنند ...ممنون .

Ezel
14-05-2010, 13:32
قوانین عمومی :

1- تمامي کاربران مي بايست در هنگام ثبت نام در سايت ، از کلمات مناسب جهت استفاده در نام کاربري خود استفاده نمايند. در صورت مشاهده کلمات رکيک و نامناسب، اشتراک آن كاربر در اولين فرصت حذف خواهد شد و دسترسي وي به انجمنها قطع خواهد شد حتي المقدور نام كاربري را با حروف انگيسي به جاي فارسي ايجاد نماييد.

فعالیت های ممنوعه :

10- لطفا در زمان مطرح كردن مطلبي در انجمنها ، به مسايل و قوانين جمهوري اسلامي ایران احترام بگذاريد و از قرار دادن مطالب و تصاوير مخالف با آن جداْ خودداري فرماييد. ضمناْ از نوشتن هرگونه مسايل مربوط به سياست جلوگيري كنيد كه در اين صورت، دسترسي كاربر براي هميشه به سايت قطع خواهد شد.

.........

26- چنانچه کاربری از هر کدام از قوانین بالا سرپیچی کرد و این قوانین را زیر پا گذاشت هیچ کدام از کاربران دیگر حق ندارند به آن کاربر تذکر دهند و اشتباه آنها رو به آنها اطلاع دهند و تذکر فقط مخصوص مدیران و همکاران سایت است. کاربران میتوانند توسط پیغام خصوصی اشکالات و ... را با مدیریت در میان بگذارند.

رفع مسئولیت :
31- مسئوليت مطالب ارسال شده توسط کاربران و حتی مدیران و همکاران سایت به عهده خود ايشان مي باشد و به هيچ وجه نظر و يا مطلب صاحبان سايت نمي باشد. این یک امر بدیهی بوده و ماهیت سایت های گفتگو این طور اقتضا میکند.

قانون گزار در بند 26 فعالیتهای ممنوعه به صراحت حدود رو مشخص میکنه .

timsar jackson
14-05-2010, 13:36
اگه دوستان موافق هستند لطفا نظرشون رو بذارن و اگه در جایی به موضوع برخورد کردند ، علاوه بر اطلاع به خود فرد ، اینجا هم مطرح کنند ...ممنون .

به شدت مخالفم!!!دلیلشم بخوام بگم بن میشم!

rassool
14-05-2010, 13:41
میزاشتی 4 تا پست بدی بعد تاپیک میزدی اونم همچین تاپیکی :31: . مخالفم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]