مشاهده نسخه کامل
: نصب کارت گرافیک
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یک سوال به ظاهر ابتدایی دارم و آن اینکه من می خواهی کارت گرافیک سیستم را عوض کنم بدون اینکه ویندوز را عوض کنم . همینجوری که کارت را جابجا می کنم سیستم بالا نمیاد چکار باید بکنم ؟
با تشکر :11:
جاسم کدخدایی بنت
14-05-2010, 09:19
منظورتون از اینه که اصلا هیچی نشون نمیده یا اینکه بالا نمیاد ببین دسترسی با biose داری یانه
درایور قبلی روهم خذف کردی نه
منظورتون از اینه که اصلا هیچی نشون نمیده یا اینکه بالا نمیاد ببین دسترسی با biose داری یانه
درایور قبلی روهم خذف کردی نه
بله به بایوس دسترسی دارم ولی بعدش دیگه هیچی نشون نمیده .
نه درایور قبلی را حذف نکردم . چطور این کار را بکنم ؟
جاسم کدخدایی بنت
15-05-2010, 23:03
خوب کارت قبلی رو بذار درایورشرو خذف کن
در ضمن برو تویه بایوس تظیمات فکرکنم باید AGP یه جایی هست که عدد داره 64و 32و 128و 256و 512وشاید...
شما عداد پایین بذار مثلا 64 بعد از بایوس ذخیره کن بعد هم کارت جدیدتو بزن
ببین چی میشه
ممنون
یک سوال پیش میاد و اونم اینکه اگر من درایورش رو uninstal بکنم همون موقع دیگه کارت گرافیک غیر فعال میشه درسته ؟ پس تصویر من هم باید بره . پس حالا کامپیوتر را با کلید روی کیس خاموش کنم و کارت گرافیک را جابجا کنم .
اگر سیستم را دوباره روشن کنم خودش نصب میشه یا باید کار دیگه ای کنم ؟
اگر بازم مشکل داشت اونوقت بخواهم کارت اولی را دوباره بذارم چی ؟ آیا خودش دوباره نصب میشه ؟
سلام
آقا شاید گرافیکتون ایراد داشته باشه>>>> مطمءن شو که درست سره جاشه و اصلا گرافیکتون مدلش چیه شاید پاورتون ضعیف باشه..:13:
سلام
آقا شاید گرافیکتون ایراد داشته باشه>>>> مطمءن شو که درست سره جاشه و اصلا گرافیکتون مدلش چیه شاید پاورتون ضعیف باشه..:13:
والا چیزی که روش نوشته FX 5200 با گارانتی سریر ( البته گارانتیش تموم شده ).
ببنید سیستم من با این کارت گرافیک کار میکرد تا بتدریج یک مشکل پیدا کرد که در ابتدا که کامپیوتر را روشن می کردم تصویر بسیار محو و تاریک بود و با یکی دو بار ری استارت درست می شد. من فکر کردم مشکل از کارت گرافیکه . کارت گرافیک سیستم دیگمو روش گذاشتم دیدم مثل الان نصب نشد و چون ویندوزمم هم کمی مشکل داشت ویندوز را مجددا نصب کردم و کارت گرافیک هم نصب شد ولی مشکل تصویر پا بر جا بود . فهمیدم که مشکل از مونیتور بوده اون را درست کردم و مشکل هم حل شد و حالا مدتیه که سیستم با گرافیک دوم بخوبی کار می کنه . حالا می خواهم همون گرافیک اولی را بذارم ولی همانطور که گفتم تصویر ندارم . حالا می خواهم بدون تعویض ویندوز کارت قبلی را سر جای خودش بذارم .
ممنون از توجهتون .:11:
جاسم کدخدایی بنت
17-05-2010, 16:16
شما به تنظیمات بایوس ررفتین واعداد رو تغییر دادین یا نه نترسین مشکلی نداره
شما به تنظیمات بایوس ررفتین واعداد رو تغییر دادین یا نه نترسین مشکلی نداره
به تنظیمات رفتم و عدد آن روی 64 بود :41:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.