ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گجت فید خوان در ویندوز سون

Mig33
14-05-2010, 08:09
سلام
دوستان همانطور که میدونید یه گجت خیلی عالی تو سون هست که وظیفش خوندن فید های خبری هست...البته تو تنظیماتش شما نمی تونید آدرس فید وارد کنید بلکه از فید های قرار گرفته تو اینترنت اکسپلورر(تو بخش favorite) باز خونی میکنه ...حالا سوال من:
- من کلی آدرس فید دارم که از مال اینترنت اکسپلورر و این فید خوان مال سون بهتره چطوری میتونم آدرس ها مو با مال اینترنت اکسپلورر جایگزین کنم؟؟؟؟
-و اینکه نگید فلان گجت رو نصب کن (چون قبلا نصب کردم ) من میخوام از مال خود سون استفاده کنم
ممنون

firefox7
14-05-2010, 08:12
گجت فید خوان فارسی هم در ویندوز سون داریم؟

Mig33
14-05-2010, 09:17
راهشو خودم پیدا کردم:
آدرس فید رو تو اینترنت اکسپلورر وارد میکنید و آدرس را سابسکرایب میکنید تا به لیست فید اینترنت اکسپلورر اضافه بشه... خود فید خوان انومات اونو میاره ..... فقط قبلش اون آدرس های فید اضافی رو از اینترنت اکسپلورر تو بخش favorite پاک کنید :5:

Mig33
14-05-2010, 09:24
گجت فید خوان فارسی هم در ویندوز سون داریم؟

همین مال سون فید های فارسی رو هم میخونه :
مثلا این مال خبر آنلاینه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو اینترنت اکسپلورر برید تو آدرس بار اینو وارد کنید بعد subscribe to feed رو بزنید و اونو ذخیره کنید.
آدرس های دیگه تو فید رو که تو پست بالا گفتم حذف کنید و اونموقع گجت فید خوان ویندوز سون رو باز کنید و اخبار فارسی رو رو داشته باشید :31:
من به این روش دارم اخبارو میخونم .... خیلی باحاله
اینم مال cnn:

firefox7
14-05-2010, 16:24
همین مال سون فید های فارسی رو هم میخونه :
مثلا این مال خبر آنلاینه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو اینترنت اکسپلورر برید تو آدرس بار اینو وارد کنید بعد subscribe to feed رو بزنید و اونو ذخیره کنید.
آدرس های دیگه تو فید رو که تو پست بالا گفتم حذف کنید و اونموقع گجت فید خوان ویندوز سون رو باز کنید و اخبار فارسی رو رو داشته باشید :31:
من به این روش دارم اخبارو میخونم .... خیلی باحاله
اینم مال cnn:

گجت فید خوان ویندوز سون را از کجا باز کنم؟

Mig33
14-05-2010, 20:27
گجت فید خوان ویندوز سون را از کجا باز کنم؟

راست کلیک رو دسکتاپ بعد gadjet رو انتخاب کنید.... از جدولی که میاد توش feed headlines رو انتخاب کن خودش میاد رو دسکتاپ...

onlyiran
17-10-2010, 18:41
سلام

چجوری میشه gadjet ساخت؟

najafi-55
30-04-2011, 10:05
طریقه اضافه کردن ادرس سایت در گجت فید خوان ویندوز سون چگونه است با تشکر