PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در نصب Primiere Pro CS4

saied2009
13-05-2010, 23:47
سلام به همه ی دوستان عزیز!!!!
من برنامه ی Adobe Primiere Pro CS4 رو تا حالا سه بار گرفتم هر سه بار نصب نشد و این ارور رو میده!!!!!
احتمالا ارور میگه باید یه نرم افزارایی رو غیره فعال یا ببندی!!!!ولی هر نرم افزاری هم به نظرم رسید بستم باز فایده ای نداره!!!!نمی دونم چی کار کنم!!!!خدایی مردونگی کنین مشکل من رفع بشه!!!!
دفعه اول نصب شد وقتی می خواستم اجراش کنم به فایل های dll گیر میداد!!!!
:41::41::41:

اینم عکس ارورشه >>>>>>
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

DD22
14-05-2010, 08:00
من مشکلی که هنگام نصب برنامه دارم اینه که 2مگ رم می خواد ولی من روی سیستمم یک رم 1مگ و یک 512 دارم که در مجموع 2 مگ نمیشود ایا راهی هست که برنامه را با توجه به این مشکل نصب کنم ممنون میشوم توضیح دهید با تشکر:10:

specter-1369
14-05-2010, 12:07
سلام به همه ی دوستان عزیز!!!!
من برنامه ی Adobe Primiere Pro CS4 رو تا حالا سه بار گرفتم هر سه بار نصب نشد و این ارور رو میده!!!!!
احتمالا ارور میگه باید یه نرم افزارایی رو غیره فعال یا ببندی!!!!ولی هر نرم افزاری هم به نظرم رسید بستم باز فایده ای نداره!!!!نمی دونم چی کار کنم!!!!خدایی مردونگی کنین مشکل من رفع بشه!!!!
دفعه اول نصب شد وقتی می خواستم اجراش کنم به فایل های dll گیر میداد!!!!
:41::41::41:

اینم عکس ارورشه >>>>>>
شما آنتی ویروس و فایروال اگه دارید غیر فعال کنید سعی کنید هیچ نرم افزاری موقع نصب در حال اجرا نباشه اگر قبلا مستر کلکشن رو روی سیستم نصب کردید و بعد پاک کردید adobe clean script cs4 رو دانلود کنید و اجرا کنید بعد یک بار دیگه سعی کنید نصب کنید:

---------- Post added at 01:07 PM ---------- Previous post was at 01:06 PM ----------

من مشکلی که هنگام نصب برنامه دارم اینه که 2مگ رم می خواد ولی من روی سیستمم یک رم 1مگ و یک 512 دارم که در مجموع 2 مگ نمیشود ایا راهی هست که برنامه را با توجه به این مشکل نصب کنم ممنون میشوم توضیح دهید با تشکر:10:
مشکل شما هیچ ارتباطی به رم نداره اما شما میتونید از پریمیر پرو 2 استفاده کنید که یک مقدار سبک تره

saied2009
14-05-2010, 17:48
انتی ویروس رو کلا پاک کردم فایر وال رو هم بلد نیستم آف کنم(اگه میشه بگین چه جوری میشه آفش کرد)!

اون لینکی هم که دادین خراب بود!!!!

saied2009
15-05-2010, 10:30
این چه مسخره بازیه!!!من یه پیام میفرستم باید یه روز نزد مقام های والا نقد بررسی بشه تا ببینیم کی میزارن بعدشم میاد اینجا ماهی یه جواب میدن اون نه کامل!!!!!

با این کارا می خوایین مردم رو اذیت کنین یا کاربرای جدید رو فراری بدین:19::41:

specter-1369
15-05-2010, 12:05
انتی ویروس رو کلا پاک کردم فایر وال رو هم بلد نیستم آف کنم(اگه میشه بگین چه جوری میشه آفش کرد)!

اون لینکی هم که دادین خراب بود!!!!
از control panel وارد windows firewall بشید بعد فایروال رو غیر فعال کنید در ضمن لینک من مشکلی نداره متاسفانه از شاهکارهای هیتلرینگ جمهوری اسلامی ایران هست شما بهتره از هیتلرشکن استفاده کنید:46:

saied2009
15-05-2010, 14:27
اقا دستت واسه جوابا درست!!!!
ولی به خدا دارم دیونه میشم از بس این ارور رو دیدم!!!
لینک دانلود تو سایت خرابه ولی از یه جای دیگه گیر اوردم.باید با اون نرم افزارهای ادوب نصب شده رو پاک کنم.
اگه منظورتون اینه که ارور میده!!!
ای خدا چرا همش من بد شانسی میارم!!!
یکی بزرگی و اقایی کنه کمک ما کنه!!!!دست شما هم درد نکنه واسه پاسخ ها!!!

Mr Andersson
18-05-2010, 00:25
درود;

با یه Uninstaller پاکش کن.. شما هم زیاد بد شانس نیستی این ارور واسه خیلی ها اومده!! واسه همین اون کلینر رو درست کردند..

خیلی گیری میتونی ویندوزت رو عوض کنی.. یا اینکه از این نسخه های جدا جدا استفاده کن و اونا رو نصب کن.

.......

Mr Andersson
20-05-2010, 23:17
درود;

.......