مشاهده نسخه کامل
: حمایت از اثر هنری یک ایرانی
سلام به همه دوستان:40:
از یک پروژه ایرانی در یک مسابقه ی خارجی حمایت کنید!
این پروژه ،شبیه سازی یک بنای کهن ایرانی به نام مسجد نصیرالملک است که به همت فرخ تابند شبیه سازی شده است.
شما میتوانید با حمایت از این طرح معماری کهن ایرانی آن را برتر از صدها طرح اروپایی و آمریکایی جلوه دهید.
برای حمایت فقط کافیه به لینک زیر برید و به اسم
f_tabande
رای بدید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا به دوستانتون هم اطلاع بدید.
ایشون در حال حاظر نفر دوم برای کسب رتبه چهارم هستند...
نتایج 3 روز دیگه (17 می) اعلام میشه:10:
موفق باشید:11:
Mostafa 3D
14-05-2010, 00:13
من بهش رای دادم :5:
البته کار اون نفر اولیه خداییش خیلی خیلی باحال تره
اگه تو لیست تاپیک های مسابقه نگاه کنین میبینین که تایپیک دوستمون دیرتر از همه آپ شده و بعد از اون هم تاپیک ها قفل شده
تقریبا یدونه رندر گرفته شده و بدون پست با عجله آپ شده بود که برسه به مسابقه
رندر اصلیش اصلا قابل مقایسه نیست با این کار
به هر حال این کار هم زحمت زیادی کشیده شده پاش ، شما هم کمک کنین که بالا بیاد
فقط یکی دو روز باقی مونده تا اعلام نتیجه
ممنون از همگی
*Forgotten*
14-05-2010, 10:34
منم رای دادم
موفق باشی
up.......................
من هم رای دادم :10:
shahab47
14-05-2010, 11:24
منم را ی دادم
نمیدونم چرا کارش واسه من نمیاد ؟
اگه می تونه یکی لینکشو بزاره
منم را ی دادم
نمیدونم چرا کارش واسه من نمیاد ؟
اگه می تونه یکی لینکشو بزاره
اینجا:
ehsan_wwe
14-05-2010, 14:06
من كه از كارش خوشم نيومد از camilagc بيشتر خوشم اومد
البطه بهش راي ندادم
بجاش به كار فرخ راي دادم
به اميد پيروزيش
ما ايرانيا هيچ وقت سعي نميكنيم بهترين بشيم سعي ميكنيم با گول زدن مردم بهترين بشيم
شايد راي دادن ما باعث بشه كه اين فرخ بابا زحمت بيشتري براي كارش نكشه و بجاي پيشرفت بهش پس رفت بده
ehsan_wwe
14-05-2010, 14:11
راستي با يه برنامه ip چنجر هركي مي خواد از اين بابا حمايت كنه بره بهش 5000 تا راي بده
هر 5 دقيقه يه آي پي از يه جاي جهان ميوفته
FARROKH_T
14-05-2010, 21:44
از تمام دوستان بسیار ممنونم
واقعا انتظارش رو نداشتم که اینجا هم حمایت هموطن ها رو ببینم
در جواب دوست عزیز " احسان " :
این راه رای دادن راه قانونی خود مسابقه هست و نفر اول فعلی هم همین کار رو داره انجام می ده (به احتمال قوی )
و اصلا تقلب و گول زدن نیست
رای هست و هر کسی هم می تونی به کسانی که کارشون توسط داور ها قبول شده رای بده (این توضیح رو بدم که کار های زیادی توسط داور ها رد شد و در مرحله ی قضاوت قرار نگرفت )
این کار برای رسیدنش به تایم مسابقه خیلی تلاش شد
و حتی نمونه ی با کیفیت تری از کار (ادیت شده در post production ) فقط با اختلاف چهار دقیقه از آپلود ایمیج فعلی ، آماده شد ولی متاسفانه تاپیک ها قفل شدند (البته حاشیه هایی نسبت به قفل شدن زود هنگام تاپیک ها در سایت اورموشن هنوز در جریان هست )
این کار بعد از بسته شدن تاپیک ها باز هم پیش برده شده
مورد نقد دوستان نزدیک من قرار گرفته ، ایرادات ئه گرفته شده از کار تا جایی که امکانش وجود داشته اصلاح شده و پس از حدود دو هفته کار و ادیت با حوصله ، در حال حاظر در حال رندر نهایی هست
احتمالا بعد از مراحل پست پروداکشن تا چند روز دیگه خروجی نهایی آماده می شه
این قول رو هم به دوستان می دم که تصویر نهایی رو در این انجمن آپلود کنم تا همه بتونید ببینیدش
در مورد کیفیت پایین هم قبول دارم
ولی تا دد لاین مسابقه این بهترین نتیجه ای بود که می تونستم بهش برسم
امیدوارم رندر نهایی کار بتونه هم از نظر تکنیکی و هم از نظر هنری و هم از نظر بصری نظر دوستان رو جلب کنه
ممنون از همه
به امید پیروزی تک تکتون
فرخ تابنده
از تمام دوستان بسیار ممنونم
واقعا انتظارش رو نداشتم که اینجا هم حمایت هموطن ها رو ببینم
در جواب دوست عزیز " احسان " :
این راه رای دادن راه قانونی خود مسابقه هست و نفر اول فعلی هم همین کار رو داره انجام می ده (به احتمال قوی )
و اصلا تقلب و گول زدن نیست
رای هست و هر کسی هم می تونی به کسانی که کارشون توسط داور ها قبول شده رای بده (این توضیح رو بدم که کار های زیادی توسط داور ها رد شد و در مرحله ی قضاوت قرار نگرفت )
این کار برای رسیدنش به تایم مسابقه خیلی تلاش شد
و حتی نمونه ی با کیفیت تری از کار (ادیت شده در post production ) فقط با اختلاف چهار دقیقه از آپلود ایمیج فعلی ، آماده شد ولی متاسفانه تاپیک ها قفل شدند (البته حاشیه هایی نسبت به قفل شدن زود هنگام تاپیک ها در سایت اورموشن هنوز در جریان هست )
این کار بعد از بسته شدن تاپیک ها باز هم پیش برده شده
مورد نقد دوستان نزدیک من قرار گرفته ، ایرادات ئه گرفته شده از کار تا جایی که امکانش وجود داشته اصلاح شده و پس از حدود دو هفته کار و ادیت با حوصله ، در حال حاظر در حال رندر نهایی هست
احتمالا بعد از مراحل پست پروداکشن تا چند روز دیگه خروجی نهایی آماده می شه
این قول رو هم به دوستان می دم که تصویر نهایی رو در این انجمن آپلود کنم تا همه بتونید ببینیدش
در مورد کیفیت پایین هم قبول دارم
ولی تا دد لاین مسابقه این بهترین نتیجه ای بود که می تونستم بهش برسم
امیدوارم رندر نهایی کار بتونه هم از نظر تکنیکی و هم از نظر هنری و هم از نظر بصری نظر دوستان رو جلب کنه
ممنون از همه
به امید پیروزی تک تکتون
فرخ تابنده
سلام
از تلاشتون ممنونم
همینکه نام ایرانو توی زمینه ی انیمیشن مطرح میکنید ، عالیه
فقط میشه عکسو اینجا بزارید ؟ من از هر لینکی میرم کاره شما رو نمیتونم ببینم :-"
FARROKH_T
14-05-2010, 22:51
ممنون
چشم
نسخه ی با پست پروداکشنی که چهار دقیقه پس از بسته شدن آماده شد رو براتون می ذارم
کاری که توی مسابقه شرکت کرده همین کار به صورت رندر خام بدون پست پروداکشن هست
لطفا به این کار به عنوان یک تست رندر نگاه کنید نه یک کار تمام شده
من نتونستم روی سرور سایتتون آپلودش کنم ، جای دیگه آپلود کردم
ایشالا کار نهایی رو توی یک تاپیک جدا گانه توی انجمنتون می ذارم
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pcforlife
14-05-2010, 23:51
منم راییدم!:20::10:
یاعلی:11:
RezaTayebiJ
15-05-2010, 00:03
ما هم رای دادیم.
فقط این دوستمون ۷۰ ۸۰ رای کم داره تا مقام بیاره. دوستان لطفا حمایت کنید :31:
خب اینجاست که من وارد میشم رضا جان 70 رای چیزی نیست این با من:21:فقط اعلام کنید دقیقا تا چه موقع میتونیم رای بدیم؟؟؟:11:
ولی به راستی که فرخ جان افتخار ایرانی:10:
جناب فرخ ماموریت داره انجام میشه سپردم به یک سایت بزرگ رای بدن ایشالا کمبود رای جبران میشه ولی براستی حق برتر با شماست:11:
نتایج اخرین رای گیری
ohadac 31.77% (319 votes)
f_tabande 26% (261 votes
ehsan_wwe
15-05-2010, 09:16
نتایج اخرین رای گیری
--------------------------------
) f_tabande 26% (261 votes
بابا اونارو من الان دادم :18:
5 تا راي بهت دادم :20:
میگم نفر سوم رو کارهاشو نگاه کنید نظرتونو بدید:18::2:
ما هم رای دادیم طرح از شما رای از ما:46:
ما هم رای دادیم.
فقط این دوستمون ۷۰ ۸۰ رای کم داره تا مقام بیاره. دوستان لطفا حمایت کنید :31:
:27::27:
آخرین اخبار از ستاد انتخاباتی کل:31:
جناب فرخ همچنان نزدیکترین فرد به اجنبی ohadac هست
ohadac 31.88% (337 votes)
f_tabande 27.91% (295 votes)
wow!!!
من یاد ندارم رای بدم
بعدشم 2 ماه دیگه میشه 18 سالمو حق رای دارم :دی
ولی عجب کاریه
خیلی قشنگه
ممنون از همه دوستان گل:40:
تنها با 30 رای دیگه میتونیم اول بشیم:19:
به دوستانتون اطلاع بدید:10:
خب دارم کارمو به نحو احسن انجام میدم البته وظیفه ایجاب میکنه پس دوستان تلاش کنن:11:
ایشون تقریبا 80 رای عقب بود ولی در حال حاظر 34 رای عقبه
ohadac 31.82% (343 votes)
f_tabande 28.66% (309 votes)
خب دارم کارمو به نحو احسن انجام میدم البته وظیفه ایجاب میکنه پس دوستان تلاش کنن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشون تقریبا 80 رای عقب بود ولی در حال حاظر 34 رای عقبه
ohadac 31.82% (343 votes)
f_tabande 28.66% (309 votes)
عزیز من اینجا اسمش انجمن تخصصیه سه بعدی هست نه انجمن تخصصی میهن پرستی و دوز کلک بازی
جناب اقای تابنده شما هم اگه میخوای به هر نحوی موفق باشی سعی کن بیشتر کار کنی تا بتونی جایگاه خودت رو بدست بیاری اون شخصی هم که اون سره دنیا کار گذاشته تو این سایت مطمئن باش از سره تفریح کار نذاشته کلی زحمت کشیده و با یه هدفی کار گذاشته یه حساب سر انگشتی هم اگه بکنی میبینی موقعیت ما ایرانی ها به دلیل نبود کپی رایت توی این رشته خیلی بهتره به شخصه 10000 دلار اموزش های مایا رو تونستم با 100 هزار تومن بخرم پس از شما انتظار دارم حداقل تویه این زمینه یه کم منصفانه برخورد کنی در ضمن این کار جایگاه ایرانی رو که بالا نمیبره پایین هم میاره.
FARROKH_T
15-05-2010, 13:20
از تمام دوستان به خاطر محبتشون ممنونم
واقعا نمی دونم با چه زبونی تشکر کنم
SevenART
15-05-2010, 13:39
خوب ما هم یه چیزی بگیم ...
تاپیک خوبیه .. ایشون همین که به قول معروف رفتن شرکت کردن خودش کلیه ...
من خودم واقعا از کار ایشون خوشم اومد.. به نظر من کارتون بزارید تو گالری تا بچه ها هم نظرات خودشون را بدن ...
امیدوارم رای بیاری ...
عزیز من اینجا اسمش انجمن تخصصیه سه بعدی هست نه انجمن تخصصی میهن پرستی و دوز کلک بازی
جناب اقای تابنده شما هم اگه میخوای به هر نحوی موفق باشی سعی کن بیشتر کار کنی تا بتونی جایگاه خودت رو بدست بیاری اون شخصی هم که اون سره دنیا کار گذاشته تو این سایت مطمئن باش از سره تفریح کار نذاشته کلی زحمت کشیده و با یه هدفی کار گذاشته یه حساب سر انگشتی هم اگه بکنی میبینی موقعیت ما ایرانی ها به دلیل نبود کپی رایت توی این رشته خیلی بهتره به شخصه 10000 دلار اموزش های مایا رو تونستم با 100 هزار تومن بخرم پس از شما انتظار دارم حداقل تویه این زمینه یه کم منصفانه برخورد کنی در ضمن این کار جایگاه ایرانی رو که بالا نمیبره پایین هم میاره.
اینا هم تایید می کنم به شدت ....
آره عزیز شما درست میگید اینجا انجمن تخصصیه سه بعدی هست شما اشتباه اومدید :13:و نیازی هم نیست به ماها درس اخلاق و قانون کپی رایت بدید شما اگر فقط یکی از کارهای جناب تابنده رو دیده بودید اینطور قضاوت نمیکردید
ولی عجب سوتی دادی یه باره دیگه پستتو بخون اینگار داری با یه آدم مبتدی درس میدی:18::27:
((جناب اقای تابنده شما هم اگه میخوای به هر نحوی موفق باشی سعی کن بیشتر کار کنی تا بتونی جایگاه خودت رو بدست بیاری))
با کمال احترام mcsg عزیز منتظر کارهای شما هستیم :11:
SevenART
15-05-2010, 13:41
ولی عجب سوتی دادی یه باره دیگه پستتو بخون اینگار داری با یه آدم مبتدی درس میدی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
((جناب اقای تابنده شما هم اگه میخوای به هر نحوی موفق باشی سعی کن بیشتر کار کنی تا بتونی جایگاه خودت رو بدست بیاری)) ای بابا از دست ما ایرانیا ... چقد خودمون بالا می گیریم.... واقعا ...
ohadac 40.08% (515 votes)
f_tabande 26.69% (343 votes))
یکی از دوستان خبر را در سايت اشتراکي مهندسی ارسال کرد
FARROKH_T
15-05-2010, 13:46
دوست عزیز
نظر شما محترم
ولی :
جایگاه چهارم فقط با رای یوزر ها انتخاب می شه
پس هر کسی بهتر رای بیاره برنده هست
با این وجود خدا حلال کنه بنده فقط به دوستان نزدیکم خبر دادم (که تعداد اونها هم از 20 نفر تجاوز نمی کنه )
من نه جایی تاپیک زدم و نه چیز دیگه ای
محبت دوستان و هموطنان من بوده و در جاهایی که من هرگز به عمرم هم نرفتم برام تبلیغ کردند
دست همشون مخصوصا آقا رضا و آقا علی رضای عزیز درد نکنه
حمایتشون واقعا موجب دلگرمی هست
در مورد زحمت کشیده شده به پای کار باید بگم در حال حاظر بنده 150 تست رندر از مراحل پیشرفت پروژه روی سیستمم سیو شده (حالا تست رندر هایی رو که بدون سیو بستم بماند ) که اگه نیاز باشه آپلود می کنم که شبهه ای وجود نداشته باشه
حدود یک ماه و نیم روی این کار زحمت کشیده شده
تمام اون مسجد رو بنده متر کشی کردم و نقشه برداری کردم (حتی ارتفاع نیمچه گنبد ها رو با یک متر نواری بسیار ساده اما دقیق برداشت کردم)
(عکس های مراحل برداشت موجوده و در صورت نیاز قابل ارائه هست )
برای جمع آوری تکسچر بیش از 5 بار به محل رفتم
ساعت ها وقت صرف یووی متریال
تکسچر مدلینگ و هزار ریزه کاری دیگه شده
با این وجود شاید حق با شما باشه
زحمتی به پای این کار کشیده نشده و فقط دوز و کلک بازی هست
موفق باشید
ای بابا از دست ما ایرانیا ... چقد خودمون بالا می گیریم.... واقعا ...
ohadac 40.08% (515 votes)
f_tabande 26.69% (343 votes))
بعله بایدم بالا بگیریم خودمونو با این وضعیت مملکتمون که نمیخوام واردش بشم !!!
بخدا قسم اگر بها میدادن به این صنعت 3 بعدی اون موقع این پستو هیچ وقت نمیزدی :41:
FARROKH_T
15-05-2010, 13:56
خوب ما هم یه چیزی بگیم ...
تاپیک خوبیه .. ایشون همین که به قول معروف رفتن شرکت کردن خودش کلیه ...
من خودم واقعا از کار ایشون خوشم اومد.. به نظر من کارتون بزارید تو گالری تا بچه ها هم نظرات خودشون را بدن ...
امیدوارم رای بیاری ...
حتما این کار رو می کنم
گفتم فعلا خروجی نهایی داره رندر می شه
فردا پس فردا اگه خدا بخواد کار رو می ذارم توی گالری این سایت تا دوستان ببینند و کار رو نقد کنند
(نمی دونم چرا پست هام باید توسط مدیران تایید بشه - شاید چون تا بحال اینجا پست ندادم باشه )
بازم ممنون
جناب اقا یا خانوم max_3d
اولا جمله اولی فقط به شما مربوط میشد که اگه بی احترامی توش بود من از شما معذرت میخوام فقط میخواستم یاداوری کنم که اینجا برای چی فعالیت میکنن
بعدیشم اینه که این سوتیارو جمع کن به ده تا که رسید ارسال کن 20 روز بعد با پست پیشتاز یه جایزه خوب بهت میدن
سومیشم اینه که من کارهای ایشونو زیر سوال نبردم شما منظور منو بد فهمیدی
منظور بنده تلاش بیشتر برای موفقیت بیشتر ایشون بود
منتظر کارهای منم نباش من فعلا بیکارم
ولی خدائیش این طرح رو ببینید از جناب فرخ
رئال بودن این طرح ادمو دیونه میکنه :10:
حالا اینم ببینید وجدانن به کدومشون رای میدی بگذریم از ایرانی بودن و .......
اینم از طرح رقیب جناب تابنده
منکر کار زیبای این هم نیستم این هم شاهکاره ولی در مقابل طرح جناب تابنده حرفی برای گفتن نداره در رئال بودن
A.M.D.D.E.V.I.L
15-05-2010, 14:43
من رای دادم
به امید پیروزیت
120 تا رای کم داریم
از کجا بیاریم؟
FARROKH_T
15-05-2010, 20:23
لازمه که یه توضیحی رو بدم
اون تصویری که دوست عزیزمون max_3d ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از تاپیک من اینجا قرار دادند عکس رفرنس هست نه رندر کار
ضمنا این محدودیت پست زدن واقعا آزارنده هست
نمی دونم مدیران بتونن برش دارن یا نه
حتی حق پیغام خصوصی هم به یوزراتون نمی دید ؟ آخه چرا ؟
با این وجود شاید حق با شما باشه
زحمتی به پای این کار کشیده نشده و فقط دوز و کلک بازی هست
بازم سلام
شاید طریقه نوشتاریه من خیلی بده که شما یه همچین فکری کردی
کار شما واقعا زیباست شکی هم بر حرفه ای بودن شما نیست منظور من این بود کسی نباید بر اساس ایرانی بودن یا دوست بودن با کسی به کار دیگران نظر بده منظور فقط منصفانه رای دادن به یک کار بود مطمئن باش اگه نفر اخرم که بشی چیز زیادی رو از دست ندادی همین که این همه زحمت کشیدی و کار کردی بهترین جایزه رو به خودت دادی . من هم برای شما ارزوی موفقیت میکنم در ضمن قصد جنجال و توهین به هیچ شخصی رو هم نداشتم
FARROKH_T
15-05-2010, 22:06
من هم نسبت به شما ارادت دارم
نظر شما کاملا محترمه
و اساسا جایزه ی این کار یه سیدی ئه آرچ مدله که ارزشش توی ایران 500 تومن هم نیست خودم آرشیوشو دارم
منتها حمایت دوستان برای من خیلی ارزشمنده و حتی اگه نتیجه هم نده برای من نفس حمایتشون ارزشمنده
هرچند که آرزو دارم که این همه تلاش و حمایت ایرانی ها نتیجه بده
به هر حال خوشحال شدم که با این فروم و یوزرای خوبش آشنا شدم
امیدوارم در آینده باز هم بین شما دوستان باشم
موفق باشید
فرخ تابنده
ضمنا این محدودیت پست زدن واقعا آزارنده هست
نمی دونم مدیران بتونن برش دارن یا نه
حتی حق پیغام خصوصی هم به یوزراتون نمی دید ؟ آخه چرا ؟
سلام دوست عزيز
من همون اولا به كارت راي دادم چون واقعاً ديدم خوبه ( قبلاً اينكه اينجا تاپيك بزنن ) از يه جا فهميدم ديگه eeee :31: :46:
واسه اون محدوديت هم بگم
بايد تعداد پست هاي شما به 10 برسه كه از اين محدوديت ها خلاص بشين .
حالا چرا اين كارو ميكنن ؟
خوب بعضي ها هستن كه ميان روبات درست ميكنن كه بيان توي انجمن ها اسپم بدن و با اين كار تقريباً 99.99% جلوشونو ميگيرن
و شايد يه دليل ديگه داشته باشه كه من فقط اينو ميدونم .
موفق باشي دوست عزيز:11:
ehsan_wwe
16-05-2010, 07:54
من كه واقآ تو اين كار هيچ چيز خواصي نميبينم
يه مدل ساده
يه تكسچرينگ ساده
اما رندر خوب
اي كاش يه كار سنگين و تو چش تر انجام ميدادي
فرخ جان خودتو با ايرانيا نسنج ! تو سطح دنيا كار كن
براي شيسه سازي محيط هم طرفند ها و روش هايي خواصي داريم كه 1 ماهو نيم زمانتو نگيره
يكم برو تو كار ياد گيريه similitude و علم مربوط بحش
3دي تو ايران اينطوري جا افتاده
يه مدل ساده و كليك رو دكمه رندر ..... شايد تو 100 تا كار ايراني كه ميبينم يكيش استسنا باشه
من كه واقآ تو اين كار هيچ چيز خواصي نميبينم
يه مدل ساده
يه تكسچرينگ ساده
اما رندر خوب
اي كاش يه كار سنگين و تو چش تر انجام ميدادي
فرخ جان خودتو با ايرانيا نسنج ! تو سطح دنيا كار كن
براي شيسه سازي محيط هم طرفند ها و روش هايي خواصي داريم كه 1 ماهو نيم زمانتو نگيره
يكم برو تو كار ياد گيريه similitude و علم مربوط بحش
3دي تو ايران اينطوري جا افتاده
يه مدل ساده و كليك رو دكمه رندر ..... شايد تو 100 تا كار ايراني كه ميبينم يكيش استسنا باشه
واقعا یه مدل ساده
يه تكسچرينگ ساده :18:
شما پست شماره 31 جناب تابنده رو مطالعه کنید ببینید برای همین به قول خودتون مدل ساده که کارهایی انجام داده ایشون:11:
L u K e !
16-05-2010, 09:39
اینا که کارای اول دوم سوم و گذاشتن پس کار این دوستمون کجاست ؟
مثل اینکه طرفدارای ohadac از ما فعال ترن !
فرصت تموم شد ؟
من رای دادم گیر کرد بعد رفرش کردم صفحه رو دیدم نیست دیگه اونا
بعد از رای دادن شما به یک صفحه دیگه منتقل میشین ، بعد از اون اگه دوباره به صفجه رای گیری برگردین فقط نتایج برای شما قابل مشاهده هست.
موفق باشید.
FARROKH_T
16-05-2010, 09:52
دوست عزیز رای گیری هنوز پا برجاست و تا فردا هم پا بر جا می مونه ظاهرا
شما یک بار برای رای دادن اقدام کردید و آیپیتون سوخته
در هر صورت ممنون از حمایتتون موفق باشید
ehsan_wwe
16-05-2010, 10:22
خيلي از كاراي كه فرخ جان انجام دادن لقمه دور سر چرخوندن بوده پست 31 ايشونو مطالعه كردم
حالا بگذريم محيط كل كل نيست كه ...
اما خيلي سادست
البطه شبيه سازي قيمت بالاي داره خودم براي يه همچين كاري 800 مليون كم تر راضي نميشدم ( البطه با برنامه نويسي )
Dark Kingdom
16-05-2010, 10:37
من که اونجا چیزی ندیدم . یکی یه لینک بذاره منم ببینم :)
FARROKH_T
16-05-2010, 11:21
توی صفحه ی دوم همین تاپیک کار رو قرار دادم
ممنون
من که اونجا چیزی ندیدم . یکی یه لینک بذاره منم ببینم :)
تو صفحه اول پست 7 هست. :46:
آخرین اخباره رسیده رقابت تنگاتنگ شده دوستان تلاش کنن
ohadac 38.4% (664 votes)
f_tabande 36.44% (630 votes)
[B]
2010/05/16
7:47Pm
[SIZE="3"]f_tabande 41.25% (848 votes)
ohadac 37.35% (768 votes)
خيلي از كاراي كه فرخ جان انجام دادن لقمه دور سر چرخوندن بوده پست 31 ايشونو مطالعه كردم
حالا بگذريم محيط كل كل نيست كه ...
اما خيلي سادست
البطه شبيه سازي قيمت بالاي داره خودم براي يه همچين كاري 800 مليون كم تر راضي نميشدم ( البطه با برنامه نويسي )
احسان جان !
-
میگم کارای دیگتو هم بزار اینجا
آخه این لینکایی که دوستمون دادن به اورموشن میانجامه که میگه عضو شین
عضوم که میشم ایمیل فعال سازی نمیده !
ایشالله رتبه های برترو بیارید ;)
بیخیال
هادی جون زحمت این پست هم گردن شما
ظاهرا رفیقمون خوشش نیومده
FARROKH_T
16-05-2010, 22:27
ببخشید
من مدتی نبودم (سیستم در حال رندر وایر فریم برای زدن تاپیک نهایی بود)
در مورد پست آقا احسان جواب خاصی نداشتم که بدم (محدودیت تاپیک هم اعصابمو خورد کرد کلا جواب ندادم )
اگر منظورتون از کار های دیگه نمونه کار های منه که در گالری بنده قابل مشاهده هستند :
اگر هم منظورتون رندر نهایی همین کار مسجد نصیر الملک هست خواهش می کنم تا فردا صبر کنید تا یک تاپیک شکیل براش بزنم و نمایشش بدم (چون رندر نهایی اونی نیست که توی تاپیک مسابقه هست )(اون فقط یه تست رندره که زمان اجازه نداده تکمیلش کنم)
از تمام دوستان متشکرم
الان هاج و واج موندم از حمایت هموطنام
واقعا نمی دونم چی بگم
فقط می تونم بهشون تبریک بگم
پیروز باشید
Mostafa 3D
17-05-2010, 00:56
به به فرخ خان میبینم که همچنان اولی
درود
آخرین اخبار از ستاد انتخاباتی رقیب سرسخت جناب فرخ تابنده همچنان رو به عقب میتازد
فکر کنم محبت دوستان داره جواب میده و بعید میدونم بتونه نزدیک فرخ خان بشه
آمار رسیده شده رو بنگرید و حال کنید
:8:f_tabande 42.78% (1013 votes)
ohadac 38.39% (909 votes):18::21:
FARROKH_T
17-05-2010, 10:39
ای کاش می تونستم از تک تک هموطنام تشکر کنم و بهشون تبریک بگم
اما حیف که از توانم خارجه
پس همین امروز با پرده برداری از رندر نهایی این کار و نشون دادنش به همشون ازشون تشکر می کنم و بهشون خسته نباشید می گم
منتظر باشید
یک خبر خوب. همدلی ایرانیها جواب داد و ایشون رو به عنوان نفر 4 انتخاب کردند. امیدوارم موفق باشند:8:
---------- Post added at 12:46 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------
جناب تابنده اول به شما تبریک میگم و بعدم به جامعه گرافیکی :10::11: بالاخره به حقتون رسیدید با این طرح رئال ولی منتظر رندر نهایی شما هستیم
SevenART
17-05-2010, 16:36
آقا فرخ فردا صب حتما کارتو بزار می خوام یه چند تا سوال بپرسم .. با اجازتون چند تا اشکال هم بگیرم :دی
FARROKH_T
17-05-2010, 22:02
با تشکر از تمام دوستان و هموطنان
همون طور که قول داده بودم
تاپیک رندر نهایی مسجد نصیر الملک :
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.