مشاهده نسخه کامل
: مشکل lcd دوربین Sony W210
سلام
من چند روز قبل از عید یه دوربینه w210 سونی خریدم کلا زیاد ازش استفاده نکردم چند روز پیش داشتم lcd شو تمیز میکردم که متوجه شدم که یه نقطه سفید وسط صفحش هست که چه دوربین خاموش باشه چه روشن از بین نمیره به نظر شما مشکلش چیه پیکسلش سوخته؟؟ lcd باید عوض شه ؟؟راستش من زیاد ازین چیزا سر در نمیارم.حالا اگه کنار بود مهم نبود ولی این کاملا وسطه. ممنون میشم جوابمو بدین
سلام
من چند روز قبل از عید یه دوربینه w210 سونی خریدم کلا زیاد ازش استفاده نکردم چند روز پیش داشتم lcd شو تمیز میکردم که متوجه شدم که یه نقطه سفید وسط صفحش هست که چه دوربین خاموش باشه چه روشن از بین نمیره به نظر شما مشکلش چیه پیکسلش سوخته؟؟ lcd باید عوض شه ؟؟راستش من زیاد ازین چیزا سر در نمیارم.حالا اگه کنار بود مهم نبود ولی این کاملا وسطه. ممنون میشم جوابمو بدین
بزرگی نقطه سفید چقدره؟ یک پیکسل؟
کلا زیاد ازش استفاده نکردم
اگه گارانتیش تمام نشده ببر نمایندگیش
یه نقطه سفید وسط صفحش هست که چه دوربین خاموش باشه چه روشن از بین نمیره به نظر شما مشکلش چیه پیکسلش سوخته؟؟
باتری در بیار دوباره جا بزار/ببین چی میشه
معمولا و به احتمال 90% مشکل سخت افزاری داره
بزرگی نقطه سفید چقدره؟ یک پیکسل؟
اگه گارانتیش تمام نشده ببر نمایندگیش
باتری در بیار دوباره جا بزار/ببین چی میشه
معمولا و به احتمال 90% مشکل سخت افزاری داره
با دوست خوبم موافقم ولی به نظر من حتما یه سر به نمایندگیش بزن. حتما!
یه چیز دیگه:
نمایندگی های سونی خیلی به کار آدم سریع رسیدگی میکنند (تجربه) میشه گفت دوربین برات سرپایی درست میکنند. :31:
ولی به نظر من حتما یه سر به نمایندگیش بزن. حتما!
100% تایید میشه
باشه فردا میبرمش نمایندگی ببینم چی میگن
سلام
امروز رفتم نمایندگی یه مرده حدوده 50 سال میخورد بد اخلاق اونجا بود دوربینو که بهش نشون دادم گفتش که چیزیش نیست خاک رفته توش. کلی واسش توضیح دادم خاک نیستو از خوده lcd هست گفتش اصلا این به ما ربطی نداره و رفت منم شاکی شدم یه خانومی اونجا بود اومد نگاه کرد رفت به یکی دیگه نشون داد بالاخره قانع شدن خاک نیست بعذش گفتن حتما یه چیز مثله تینر ریختی روش اخرش با کلی جرو بحث راضی شدن که مشکل از lcd هست گفت بذار اینجا روکششو عوض میکنیم دیگه نمیدونم چیکار میخان بکنن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.