مشاهده نسخه کامل
: استفاده از مترجم گوگل
Dark.Lord
13-05-2010, 21:57
سلام دوستان،
آیا با VB6 امکان این وجود دارد که بشه با استفاده از مترجم گوگل مثلا متنی را در تکست 1 بدهیم و معنی اش را در تکست 2 بگیریم؟
اگر امکانش هست به چه صورت؟، من در این مورد تا به حال کار نکرده ام،
اگر به صورت تئوری یا به صورت نمونه سورس کد راهنمایی کنید ممنون می شوم.
Dark.Lord
14-05-2010, 09:48
بچه ها کسی نمی خواهد جواب بدهد؟
اگه می خوای مترجم گوگل رو به صورت برنامه داشته باشی خود گوگل این کار رو کرده Google Translate Client 4.4.360
ولی ااگه هدف دیگه ای داری می تونی یکی از این کار ها رو بکنی:
1- با دانش API خوب می تونی بدون این که کاربر بفهمه از همین برنامه به عنوان مترجم استفاد کنی.
2-می شه از کامپونت های وب استفاده کرد و با متد پست متن تکست 1 رو (که به فایل تبدیل شده) آپلود کرد و خروجی رو ازش گرفت.
بدیهیست که در تمام مراحل باید به اینترنت وصل باشی.
Dark.Lord
15-05-2010, 22:54
2-می شه از کامپونت های وب استفاده کرد و با متد پست متن تکست 1 رو (که به فایل تبدیل شده) آپلود کرد و خروجی رو ازش گرفت.
بدیهیست که در تمام مراحل باید به اینترنت وصل باشی.
منظور من همین مورد 2 هست،
ممنون می شوم اگر مراحلش را توضیح بدهید و یا اینکه اگر مقدور بود نمونه سورس بگذارید...
شما این رو داشته باش به درد نخورد بگو ببینیم چی کار می تونیم بکنیم.
Google Translator
Translate any word or any documents from Google translator and return result in VB forms ! Very, very fast. (16 languages mode) You must see my technics !
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Dark.Lord
16-05-2010, 13:37
شما این رو داشته باش به درد نخورد بگو ببینیم چی کار می تونیم بکنیم.
Google Translator
Translate any word or any documents from Google translator and return result in VB forms ! Very, very fast. (16 languages mode) You must see my technics !
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون اما این سورس کار نمی کند،
خودم هم 2 مورد از سایت های خارجی دانلود کرده بودم که کار نمی کرد...
واقعا ممنون می شوم اگر سورسی بگذارید که با همین ساختار باشد اما واقعا نتیجه بدهید،
پیشاپیش از کمکتون ممنونم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.