مشاهده نسخه کامل
: خرید ماشین حساب مهندسی
Kourosh_Jal
13-05-2010, 21:52
سلام دوستان.....
من میخوام یه ماشین حساب مهندسی خوب بخرم که بشه توش فرمول save کرد و راحت تقلب کرد باهاش.
این مدل algebra میتونیم فرمول توش بریزیم؟
در ضمن اگه دو معادله دو مجهولی و اینا هم حل کنه چه بهتر...
لطفا کمکم کنید تا امتحانات چیزی نمونده.
لطفا دوستانی هم که الجبرا دارن یه نظری بدن ببینیم راضی هستن یا نه
ممنون
سلام
این قسمت جای مطرح کردن این سوال نیست
ولی می تونم بگم که بهترین کسا نی که می تونن بهتون کمک کنند سال بالایی هاتون هستند
من خودم رشته ام ریاضی کاربردی هست و نیاز چندادنی به ماشین حساب نداریم چون بیشتر سوالات ما اثبات کردنی هستند و نیازی به محاسبات عددی نداریم ولی یه درسمون که آنالیز عددی هست شاید نیاز پیدا کنیم (برای همین اطلاعی از مدل ها ندارم)
البته این رو هم بگم اگر استادتون زرنگ باشه ماشین حسابتون رو ریست می کنه تا هرچی سیو کردید پاک بشه
Kourosh_Jal
14-05-2010, 00:29
سلام
این قسمت جای مطرح کردن این سوال نیست
ولی می تونم بگم که بهترین کسا نی که می تونن بهتون کمک کنند سال بالایی هاتون هستند
من خودم رشته ام ریاضی کاربردی هست و نیاز چندادنی به ماشین حساب نداریم چون بیشتر سوالات ما اثبات کردنی هستند و نیازی به محاسبات عددی نداریم ولی یه درسمون که آنالیز عددی هست شاید نیاز پیدا کنیم (برای همین اطلاعی از مدل ها ندارم)
البته این رو هم بگم اگر استادتون زرنگ باشه ماشین حسابتون رو ریست می کنه تا هرچی سیو کردید پاک بشه
سلام عزیز.راستش یه تاپیک قدیمی در این مورد توی همین بخش بود واسیه همین اینجا پرسیدم.
سال بالایی ها اصلا تو این خطا نیستن بیپاره ها.
ما خیالمون از بابت استادهامون راحته.یکی از یکی خسته ترن بیچاره ها :31:
من رشته ام مهندسی عمران هست و ClassPad 330 دارم و خیلی هم به کارم اومده
خوب این کارو همه استادا قبل از امتحان میکنن و ربطی به زرنگیشون نداره :31:
اما مزیت class pad 330 اینه که حتی اگه استادتون هم ریستش کنه ریست نمیشه
برای من همیشه این اتفاق میفته و استاده فکر میکنه همه چیو پاک کرده اما کور خونده :27::21:
ramtin_x1
14-05-2010, 11:59
برای رشته ی عمران چه ماشین حسابی بهتره؟؟؟
Casio class pad 330 یا Casio algebra
:23:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.