مشاهده نسخه کامل
: شما از کدوم خواننده متنفرید؟
HADI roni
13-05-2010, 19:38
سلام.میخواستم ببینم شما از کدوم خواننده ها خیلی بدتون میاد.
من خودم به شدت از سعید محمدی،سعید کرمانی و مرتضی بدم میاد.
البته باید سبک هم در نظر گرفت ! ...
از ایرانی ها کلا اونایی که 6و8 میخونن بدم میاد به خصوص ساسی ....
خارجی هم از امثال Lady gaga بدم میاد که تنها هنرشون لخت شدن و جذابیت جنسیشون هست ! ...
من از محمد اصفهانی متنفرم حالم ازش بهم می خوره
capitan black
13-05-2010, 19:45
تنفر حس خوبی نیست دوست عزیزم..
شاید کار یه بند رو دوست نداشته باشید که واضحه هر کسی یه سلیقه ای داره اما حس تنفر داشتن....
تاپیک هم مفهوم خاصی نداره..
HADI roni
13-05-2010, 19:48
البته منظور از تنفر نه تنفر به شخص بلکه به نوع سبک و کارش منظورم بود.
من از همین جا میگم به کسی قصد بی احترامی ندارم.
Big-Boss
13-05-2010, 20:08
عجب تاپیک پر محتوایی !!
عجب گزینه های جالبی !!
چه فرومی !!!
به به آفرین خیلی عالیه!!
پ.ن:
البته به ما گفتن تو تاپیک گالری عکس باید به به چه چه کنید گفتم شاید مشمول اینجا هم بشه
ramin1988
13-05-2010, 20:18
الان فرت میشه ..... :31:
ولی خدایی 2. 3 تاش واقعا چندش دمت گرم :31: .
Hamid Hamid
13-05-2010, 21:07
متين 18 :31: هنجره
مجید خراطها رو به نظر سنجیت اضافه کن خیلی مزخرف میخونه....
ramin1988
13-05-2010, 21:43
مجید خراطها رو به نظر سنجیت اضافه کن خیلی مزخرف میخونه....
ها ها ها ...... بامزه .
واسه شما که بی رگ و بی حس هستی نمیخونه .
S@nti@go_s&k
13-05-2010, 21:52
همه خواننده ها خوبن با هم دوست باشید:دی
چرا آدم باید از یک حواننده ای متنفر باشه ؟
---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
من از کلاغ متنفرم !!!!! چون کسی خوندن بهش یاد نداده صداش هم قشنگ نیست هی هم میخونه
capitan black
13-05-2010, 23:45
چرا آدم باید از یک حواننده ای متنفر باشه ؟
---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
من از کلاغ متنفرم !!!!! چون کسی خوندن بهش یاد نداده صداش هم قشنگ نیست هی هم میخونه
اتفاقا صدای کلاغ بسیار زیباست...خودش هم زیباست...( نظر شخصی )
راست میگه کلاغ واقعا حیوان اسرار آمیزیه:40::40: ولی خوب به دوستان بر نخوره ولی از داریوش بدم میاد>>>>؟! چون آهنگاش بهم فاز مصیبت میده همین:11:
hamed malekpour
14-05-2010, 06:52
من هم از متین دو هنجره خیلی بدم میاد ازش:2:
alihamid
14-05-2010, 08:48
من از مجید خراطها و متین دو حنجره بدم میاد
Scary Feelings
14-05-2010, 09:38
با اجازه
Nancy
Arch Enemy
Ebru Destan
cyrus_ln
14-05-2010, 09:45
چه عنوانی داره تاپیک :x :دی
چه نظر سنجی جالبی :دی
Hamid Hamid
14-05-2010, 09:57
راست میگه کلاغ واقعا حیوان اسرار آمیزیه:40::40: ولی خوب به دوستان بر نخوره ولی از داریوش بدم میاد>>>>؟! چون آهنگاش بهم فاز مصیبت میده همین:11:
دوسته عزيز آفرين حرفت كاملآ درسته.حالا ميدوني چرا؟
چون داريوش حقيقت ميخونه و خب حقيقت هم واقعا تلخه.خيلي تلخ.
شايد شما از تلخيه حقيقت خوشت نمياد.
Old_Chater
14-05-2010, 10:17
من از داريوش -مجيد خراطها-كلا خوانده هاي كه غمگين و عاشقانه ميخونن متنفرم
Alireza_SA
14-05-2010, 10:19
نمیدونم هر چی بگم باید 10 بار ویرایشش کنم.
hosseinfm
14-05-2010, 10:27
کلا هر کی 6*8 می خونه
ابی ساسی شهرام صولتی(آهنگاش بد بو می ده)
آرش هم بی انصافیه تو این لیست باشه
یه خواننده جهانی داریم باید بهش افتخار کنیم
همه دسا بالا
از داریوش و ساسی چاه کن افغانی و مجید خراطها خیلی خیلی بدم میاد...:2::2::2::2:
داریوش واسه اینکه آهنگاشو گوش میدم همه بدهکاریها و مشکلات زندگی و غم وغصه و کنکور :2::2: (عکی کنکوری) و همه چیزهای بد میاد جلوی چشمم...:2::2::2::2:
ساسی که ک....شر میخونه مثل خیلی های دیگه:2::2::2::2:..ساسی رو به نمایندگی از همه 6/8 خون ها انتخاب کردم...
مجید خراطها هم که نمیدونم چرا ولی خیلی ازش بدم میاد..آهنگاش همیشه غمه..یه حس خیلی بدی بهم دس میده وقتی آهنگاشو گوش میکنم...البته الان دیگه اصلا گوش نمیکنم.:2::2::2::2::2::2:
mohsen_gh1991
14-05-2010, 12:05
مجید خراطها........خیلی ماتمه.
EhsanEricsson
14-05-2010, 13:33
من از سوسکی محکم خیلی بدم میاد (ساسی مانکن )
کلا از هرچی خواننده ی بی حیا و جلف و مغروره بدم میاد .
راستی قبلا خونشون نزدیک محل ما بود ، خیلی هم خپل بود سر کوچه وایمیستاد ، یهو نمیدونم چجوری سوسکی محکم شد
این تایپیکم یه چیزی تو مایه هایه مدیریت انجمن گالری عکسه!!!!!!:2:
جالبه وقتی این یارو ساسی این همه دشمن داره بازم همه آهنگاشو گوش میدن!!
استفراغ سگه مرده واسم با ارزش تر از این ساسیه!
(ببخشید که اینقدر رک حرف زدم :دی)
pourya_bo2pmc
14-05-2010, 15:53
تاپیکی بسیار محتوادار و جذاب !!!!! مخصوصا نظرسنجیش
با اینحال :
حسن شماعی زاده
نانسی
بریتنی اسپرز
گزینه های این نظرسنجی بر چه اساسی تنظیم شده؟
شما از کجا فهمیدی این چند نفر منفورترین خواننده های ایران هستن؟
یا اینکه چون برای خودت منفورن فکر می کنی برای دیگران هم منفورن؟!
با اینحال چه تو این گزینه ها باشه یا نباشه منفورترین برای من ساسی مانکن هست.
---------- Post added at 05:05 PM ---------- Previous post was at 05:04 PM ----------
تاپیکی بسیار محتوادار و جذاب !!!!! مخصوصا نظرسنجیش
با اینحال :
حسن شماعی زاده
نانسی
بریتنی اسپرز
شماعی زاده رو دلت میاد؟
خواننده به این خوبی!
تازه آهنگساز بزرگی هم هست.
MoHaMaD ZaNd
14-05-2010, 16:19
من از تمامی خواننده های زن بدم میاد !!!
ramin1988
14-05-2010, 16:23
از داریوش و ساسی چاه کن افغانی و مجید خراطها خیلی خیلی بدم میاد...:2::2::2::2:
داریوش واسه اینکه آهنگاشو گوش میدم همه بدهکاریها و مشکلات زندگی و غم وغصه و کنکور :2::2: (عکی کنکوری) و همه چیزهای بد میاد جلوی چشمم...:2::2::2::2:
ساسی که ک....شر میخونه مثل خیلی های دیگه:2::2::2::2:..ساسی رو به نمایندگی از همه 6/8 خون ها انتخاب کردم...
مجید خراطها هم که نمیدونم چرا ولی خیلی ازش بدم میاد..آهنگاش همیشه غمه..یه حس خیلی بدی بهم دس میده وقتی آهنگاشو گوش میکنم...البته الان دیگه اصلا گوش نمیکنم.:2::2::2::2::2::2:
یه روانپزشک رو راحت میخوای .... :27:
غم بدت میاد . شاد بدت میاد . واسه چی زنده ای پس ؟؟؟؟؟؟؟؟! :31:
رجوع به امضا .... :11:
از هرچی 6.8 خونه خالتور :2: ام میگیره
ramin1988
14-05-2010, 16:32
مجید خراطها هم که نمیدونم چرا ولی خیلی ازش بدم میاد..
2 تا حالت داره ؟
یا از عشق و احساس چیزی نمیدونی .....
یا از اون هایی هستی که خوانندش بعد مدت ها آلبوم داده و آبروریزی کرده ..... :27: و دیده یه خواننده بدون پارتی . تبلیغ و مجوز همه رو کنسل کرده و بهترین آلبوم سال رو داده ..... :27:
2 تا حالت داره ؟
یا از عشق و احساس چیزی نمیدونی .....
یا از اون هایی هستی که خوانندش بعد مدت ها آلبوم داده و آبروریزی کرده ..... :27: و دیده یه خواننده بدون پارتی . تبلیغ و مجوز همه رو کنسل کرده و بهترین آلبوم سال رو داده ..... :27:
":41: " همین.
رامین جان شما سخت نگیر بالاخره هر کی یه نظر خاصی داره و قابل احترام هست ..
یا اینکه کلا از سبک مورد نظر خوششون نمیاد ....
درسته خودمم پست دادم ولی این تاپیک ها بی محتوا هستش و هیچ بار محتوایی خاصی نداره مدیرا یه کاریش بکنن ممنون میشم !
halflife g
14-05-2010, 16:40
خداییش تاپیک بی محتوایی هستش..... .
ولی خوب نظرمو میگم: ساسی مانکن و دار و دستش(که نزدیک به 100 تا خواننده ای میشه)-خراطها...از این دوتا متنفرم بقیه رو خوشم نمیاد........... .
حالا باز لااقل خراطها یه اصولی داره کارش ولی ساسی ......... .
راستی خود 6*8 که بد نیس یا قرار نیس همه آهنگهای 6*8 مثه آهنگهای ساسی باشن خیلی از آهنگهای خود داریوش 6*8 هستش ولی با تمپو و سرعتی کمتر........ .
ramin1988
14-05-2010, 16:45
":41: " همین.
با همون یوزر بیا صحبت کنیم ..... :41:
---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:41 PM ----------
رامین جان شما سخت نگیر بالاخره هر کی یه نظر خاصی داره و قابل احترام هست ..
یا اینکه کلا از سبک مورد نظر خوششون نمیاد ....
درسته خودمم پست دادم ولی این تاپیک ها بی محتوا هستش و هیچ بار محتوایی خاصی نداره مدیرا یه کاریش بکنن ممنون میشم !
دوست من سخت نمیگیرم .... الان دیدم 3. 4 نفر گفتن مجید خراطها ولی خیلی خیلی واسم جالب بود همه بدون دلیل ..... :31: و فقط معلوم میشه به خاطر این که بدون اون کارهایی که بالا گفتم بهترین آلبوم سال رو داد خیلی ها ناراحتن که چرا فلان خواننده که بعد 4 سال آلبوم داده خراب کرده و خراطها بهترین ؟!
خدایا شکرت آرزوی این روز رو داشتم که مجید خراطها همه رو بزنه زمین .البته تو این راه چند تا دشمن هم پیدا میشه .
که مثل علف هرز میرن کنار . سلطان پاپ ایران استاد خراطها .
در مورد از چه کسی هم متنفرید ؟ با احترام به طرفداراش اسم نمیبرم . :11:
با همون یوزر بیا صحبت کنیم ..... :41:
---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:41 PM ----------
دوست من سخت نمیگیرم .... الان دیدم 3. 4 نفر گفتن مجید خراطها ولی خیلی خیلی واسم جالب بود همه بدون دلیل ..... :31: و فقط معلوم میشه به خاطر این که بدون اون کارهایی که بالا گفتم بهترین آلبوم سال رو داد خیلی ها ناراحتن که چرا فلان خواننده که بعد 4 سال آلبوم داده خراب کرده و خراطها بهترین ؟!
کاش اسم خراطها رو هم میزاشتید .
منم از خراطها متنفرم . فقط ناله میکنه . خواننده نیستش .
از ساسی هم بدم میاد .
ramin1988
14-05-2010, 17:00
کاش اسم خراطها رو هم میزاشتید .
منم از خراطها متنفرم . فقط ناله میکنه . خواننده نیستش .
از ساسی هم بدم میاد .
به خاطر شما نمیشد گذاشت !
رکورد دانلود موزیک و نمره در بین سایت های ایرانی .........
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
این تاپیک باعث میشه بین دوستان بحث پیش بیاد و اصلا خوب نیست
ولی خب هر خواننده یک سبک خاص خودش رو داره و فکر میکنه خوب میخونه البته من نمیگم بد میخونه
شاید بعضی ها بگن تنفر کلمه صحیحی نیست ولی خب من از ساسی مانکن متنفرم
میدونید چرا؟
چون نمیخونه به نظر من داره ملت رو دست میندازه!!!!
آهنگهاش حالت طنز داره و میدونید که هدف طنز چیه؟!ولی این به قول خودش که یک جا خوندم میخواد دل مردم رو شاد کنه!!!شاید به درد مجلس عروسی بخوره!!!
البته ببخشید با اجازه طرفدارن مجید خراطها....از مجید خراطها خوشم نمیاد.
به گذشته موسیقی ایران مراجعه کنید متوجه دلیلش میشید.
موفق باشید
akbaraghaaaa
14-05-2010, 17:07
اونی که تایپیک رو زده کجاست ؟
رامین جان واسه چی دعوا میکنی همه میدونن بهترین آلبوم سال واسه مجید خراطها بود . خود اینا هم چندین و چند بار گوش دادن و حال کردن و بزار هر چی میخوان بگن . با 2 .3 تا نظر نه مجید خراطها از محبوبیتش کم میشه نه آلبومش که بی شک زیباترین آلبوم سال های اخیر بود بد میشه .
من از تمامی خواننده های زن بدم میاد !!!
منظورت خواننده های داخلیه؟ اگه اینجوریه موافقم ولی با خارجیها حال میکنم:40:
بعد دوستان چرا ناراحت میشید؟! خوبه حالا طرفدارا تو هر جهت زیادن.... مثلا من به موسیقی بدون کلام ترنس علاقه دارم ولی کلا طرفداراش کمه...
Hamid Hamid
14-05-2010, 18:05
کلا هر کی 6*8 می خونه
ابی ساسی شهرام صولتی(آهنگاش بد بو می ده)
آرش هم بی انصافیه تو این لیست باشه
یه خواننده جهانی داریم باید بهش افتخار کنیم
همه دسا بالا
دوسته عزيز چطور شما سبك كاره آقاي صدا"ابي" رو با مانكن و شهرام صولتي يكي ميدوني؟؟؟
ابي 100 تا آهنگ خونده كه 5.6تاش شاده.اما بقيش اجتماعي و احساسيه.
ولي آقا رامين از حرفم ناراحت نشو دوست عزيز نظر شما كامآ محترمه واقعآ سبك مجيد خراطها عاليه.چرا؟ چون صحبت از غم كاره بسيار سختيه كه ايشون اين كارو در كناره بزرگاني مثل داريوش.سياوش قميشي و حتي محسن چاووشي انجام ميده و كارش واقعآ قابله تحسينه اما به نظرم مجيد خراطها صداش اون فاكتوره خاص بودن رو نداره.هرچند گفتم كارش و بيان كردن غم تو كاراش عاليه چون اين كاره هر كسي نيست.
اما در كل دوست داشتنه صداي هر كس كاملآ سليقه اي هست.شايد شما مجيد و داريوش و دوست داري اما مثلآ چاووشي و نميپسندي.
من كاملآ بهش احترام ميزارم چون كارش خيلي سخته.وگرنه شاد خوندن كه كاري نداره حتي چاووشي هم تو ژاكت سعي داشت يكي 2تا كاراش شاد باشه.
درود بر نظر و سليقه ي همه ي دوستان راجبه صدا(نه سبك.ابي=ساسي:11:) چون هيچ دو انساني سليقشون حتي 10 درصد هم شبيه نيست.
ramin1988
14-05-2010, 18:14
دوست گلم من ناراحت نمیشم اگه با منطق باشه ....
آخه میان از داریوش و مجید خراطها که این ور آب و اون آب نگم بهترین جزو بهترین ها هستن ایراد میگیرن .
من هم از خیلی ها بدم میاد ولی واسه احترام به طرفداراش اصلا اسم نبردم . حتی همین ساسی مانکن .
موفق باشید :11:
MOHAMMAD2010
14-05-2010, 18:23
این تاپیک اصلا درست نبود زده بشه ، میدونین چرا ؟ چون هر خواننده ای بالاخره طرفدارای خودشو داره در نتیجه اینجا چیزی به جز بحثو دعوا نداره
اینو همه یادتون باشه هر خواننده ای طرفدارای خودشو داره ، درستم نیست که یکی بیاد بگه من ازش متنفرم
Hamid Hamid
14-05-2010, 18:34
درسته به نظرم اگرم دوستي كاره 1خوانندرو نمي پسنده بگه دوست ندارم به اين دليل...
ولي اگه انتقاد محترمانه بشه واقعآ خوبه كه همه نظر ديگرانو بدونيم.
پس لطفآ دوستان اگه كاره كسيو نميپسنديد كاملآ محترمانه و با انتقاد صحيح بگيد مثلآ اين فاكتورش خوب نيست اما اين مشخصش خوبه.
به خدا همه خوبن فقط ماها بايد رو فاز و حالت اون آهنگ باشيم.مثلآ غمگيني ميري مجيد خراطها گوش ميدي.يا شادي ميري ساسي گوش ميدي.
rosenegarin13
14-05-2010, 18:37
سلام
یعنی چی از کدام خواننده متنفرید؟! هر خواننده ای یه سبکی داره برای خوندن...نمیشه از خواننده به خاطر سبکش متنفر بود که...این تاپیک به جز دعوا فایده ای نداره...هم آهنگ غمگین لازمه هم شاد...حالا چون یکی غمگین گوش نمیده دلیل نمیشه از هر خواننده ای که غمگین میخونه متنفر باشه...
ommolfesad
14-05-2010, 19:05
نظر من ابی
Tra Rapid
14-05-2010, 19:07
آخه میان از داریوش و مجید خراطها که این ور آب و اون آب نگم بهترین جزو بهترین ها هستن ایراد میگیرن . کسی که از داریوش(شناسنامه موسیقی ایران )متنفره به نظر من از موسیقی چیزی نمی دونه
Hamid Hamid
14-05-2010, 19:34
نظر من ابی
ابي؟؟؟؟؟؟
حالا دليل؟؟؟
اما شما كه طرفداره داريوشي اگه دقت كني همه ميگن ابي و داريوش.
شما اولين نفري هستي كه ديدم مثل من عاشقه داريوشي اما از ابي متنفر.
مرسي دوست عزيز اما كاش دليل هم مياوردي.
---------- Post added at 08:34 PM ---------- Previous post was at 08:31 PM ----------
شايد به خاطره نخوندنه خليج فارس تو دبي اسمشو گفتي.حق با شمائه ابي آدم خوبي شايد نباشه اما به نظرم هنرمنده خوبيه.وسعت صداش بينظيره.
سلام.
نقض قانون اول انجمن موسیقی:
1-1- از هرگونه توهین و بی احترامی نسبت به هر گروه، خواننده، نوازنده، سبک و ... خودداری کنید.
این دوستانی که اسمشون در لیست اومده قبل از هر چیز یه انسان، یه هموطن هستن.
خودمون رو بزاریم جای اون افراد، دوست داریم همچین برخوردی با ما صورت بگیره؟!
قفل شد !
با تشکر مهران...
علاوه بر صحبت های مهران جان؛
دوستان عزیز، با توجه به بند اول قوانین انجمن موسیقی، خیلی از پست های این تاپیک در خور اخطار هستن.
خود تاپیک کاملا بر خلاف قوانینه. وقتی تاپیکی رو می بینید که حس می کنید مورد داره، اصلا لزومی نداره در بحثش شرکت کنید. شرکت در این نوع تاپیک ها و ارسال پست، در واقع اسپم نویسی محسوب میشه که برخورد های خاص خودش رو داره. قابل توجه اونایی که تو تاپیک پست دادن!
و جالب اینه که حتی یک نفر این تاپیک رو اعلام تخلف نکرده. به به... :20:
:40::40::40::40::40:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.