ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سئوال در مورد نصب کارت گرافیک

asd
13-04-2006, 22:18
با سلام
من لینوکس فدورا رو در ویژوال ماشین نصب کردم ولی نمیدونم چطوری باید کارت گرافیک رو نصب کنم آیا احتیاج به درایور مخصوص لینوکس هست لطفا راهنمایی کنید

rootnt
14-04-2006, 19:38
كارت گرافيك به صورت autodetect ميشود
شما چطور فهميدي كه كارت گرافيكت نصب نيست؟
كارت گرافيكتون چيه؟

asd
15-04-2006, 14:39
كارت گرافيك من ATI Radeon 7000 هست ولي لينوكس اون رو S3 ميشناسه البته وقتي نصب تموم ميشه وارد محيط گرافيكي لينوكس ميشم در قسمت تنظميات كارت گرافيك،مدل كارت گرافيك من در ليست درايورهاي لينوكس هستولي موقع نصب شناسايي نميشه وقتي انتخابش مي كنم همه چيز به هم مي ريزه و ديگه لينوكس به صورت گرافيك بالا نمي ياد

rootnt
15-04-2006, 21:05
این کارت گرافیک S3 هستش ولی روش نوشته ATI ... (قلابیه)
در لینوکس این کارت همون S3 savage 2000 شناسایی میشه و شما نباید ATI Radeon 7000 رو انتخاب کنید
این کارت گرافیکها خیلی ضعیف هستند و فکر نمی کنم شما بتونید در محیط گرافیکی کار کنید (محیط گرافیکی بالا نمیاد)

IVAN
15-04-2006, 21:23
rootnt ضد حال زدي به اين دوستمون كه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين كارت صداي منم درست نصب نميشه .البته ان برد هست .بعضي وقتا صدا مياد و بعضي وقتام خش خش ميكنه
قربانت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

rootnt
16-04-2006, 11:00
rootnt ضد حال زدي به اين دوستمون كه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين كارت صداي منم درست نصب نميشه .البته ان برد هست .بعضي وقتا صدا مياد و بعضي وقتام خش خش ميكنه
قربانت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تجربه شخصی بنده بود چون من خودمم از این کارتها داشتم (نمی خواستم ایشون رو ناراحت کنم , حقیقت رو گفتم)
در مورد کارت صدا:
شما از چه توزیعی استفاده می کنی؟
توزیع دیگری رو امتحان کردید؟

m a j r i x
17-04-2006, 22:48
در مورد کارت صدا:
شما از چه توزیعی استفاده می کنی؟
توزیع دیگری رو امتحان کردید؟
هر توزیعی از لینوکس که ار کرنل 2.6 به بالا استفاده میکنه با alsaconf میتونید کارت صدا رو کانفیگ کنید

alireza88
10-06-2007, 18:48
کارت گرافیکم GeForce FX 5200 است اما بازیهای سه بعدی در زوزه به صورت فریم به فریم اجرا می شه و پیغام no 3d support می ده لطفا راهنمایی کنید
با تشکر

m a j r i x
10-06-2007, 23:57
کارت گرافیکم GeForce FX 5200 است اما بازیهای سه بعدی در زوزه به صورت فریم به فریم اجرا می شه و پیغام no 3d support می ده لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
سلام
دوست عزیز با کمی دقت هم تاپیک زوزه داریم و هم گزینه جستجو
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

parasite
03-03-2009, 17:20
کارت گرافیک من NVIDIA GeForce 9400 GT

بعد یکی بهم گفته خودم نصبش نکنم چون نصب روی پنتیوم 5 ها یه جور دیگس کسی چیزی میدونه مارو بی خبر نزاره

sudotux
03-03-2009, 18:38

بعد یکی بهم گفته خودم نصبش نکنم چون نصب روی پنتیوم 5 ها یه جور دیگس کسی چیزی میدونه مارو بی خبر نزاره

اولا که نگفتید از کدوم توزیع لینوکس استفاده می کنید ؟
ثانیا کارت گرافیک من هم دقیقا همین مدل هست و تونستم با این راهنما ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])در کوبونتو ۸.۱۰ نصبش کنم.

m a j r i x
03-03-2009, 20:34

این چه مدل cpu هست که شما داری :18:
در موقع ارسال پست با دقت مطالب ارسالی رو چک کنید