مشاهده نسخه کامل
: کمک برای انتخاب خودرو
سلام دوستای عزیز...
من میخواستم نظر شما دوستان عزیزو در مورد دو خودروی (روا سال) و (پراید) بدونم و به نظر شما کدوم رو
بخرم؟؟؟
میگن روا سال دیگه اون صدای زیاد روای قدیمو نداره. راست میگن ؟؟
درضمن من میخوام با این ماشین کار هم بکنم.
مصرف بنزینش واسم مهم نیست.
خواهش میکنم رو علاقه ی شخصی جواب ندید و بر اساس کارایی و مقایسه این دو ماشین نظرتونو بگین.
ممنون میشم راهنماییم کنین.
آرنولد بابام زینگر
14-05-2010, 10:13
روآ سال بهتره
edison2005
14-05-2010, 11:32
رواسال بگیر
AmiRreZA_RAcEr
14-05-2010, 15:22
روا استحلاک بالایی داره ، باید در صورت نیاز به تعمیرات مثل یه پژو باهاش رفتار کنی ولی وقتی ازش سواری میخوای اصلا قانع کننده نیست
در عوض پراید خیلی خیلی ارزون و فراوون همه چیزش هست
مشکل بنزین به کنار اگه مشکل قطعات و خرج های بعدی هم نداری روا سال اگه میخوای دیگه ماشین خرج رو دستت نذاره و باش زندگیتو بگذرونی پراید
farshad bugatti
14-05-2010, 18:12
مصرف بنزینش واسم مهم نیست.
خواهش میکنم رو علاقه ی شخصی جواب ندید و بر اساس کارایی و مقایسه این دو ماشین نظرتونو بگین.
درضمن من میخوام با این ماشین کار هم بکنم.
خب اول از پراید اغاز میکنم به نظر من که صفرش به صرفه نیست دست دوم بخری مثلا مدل 85 تمیز با کارکرد پایین باصرفه تره!
چون کلا پراید کیفیت ساختش جدیدا (3 سالی میشه!)افتضاح شده!!! واسه کار کردن در داخل شهر گزینه خوبیه کم مصرف و کم خرج تر از روآ هستش!
روآی جدید هم چند روز پیش رفته بودم ایرانخودرو یارو یه هفته بود خریده بود و موتورشو رو زمین گذاشته بودن!
یعنی خرید این ماشین شانسیه! درضمن کیفیت ساخت زیاد بالایی نداره (در حد همون اردی سابق!) اما در کل کیفیت ساختش کمتر از پراید نباشه بیشتر هم نیست! اما واسه کار (بین شهری ) و مسافرت گزینه خوبیه نسبت به پراید.
به نظر من روا ی سال بهتره
چون:
1)شاسیش محکم تره(این یکی خیلی مهمه)
2)نسبت به قبلی ها مزایایی داره مثلا فرمان هیدرولیک
3)از عقب مثل 405 می مونه فقط دیفرانسیل اونو ضایع می کنه
4)روندن روا خیلی راحت تره و پراید تو نا همواری ها زیاد می لرزه
5)...
البته اگه مصرف سوخت برای کسی مهم باشه یا این که بیشتر داخل شهر رانندگی کنه ، پراید با فرمان هیدرولیک ماشین خیلی خوبیه
ghjamali
19-05-2010, 06:51
کسی روای سال داره ؟
به نظر منم پراید بگیر!یکی از آشناهامون روآ داشت خیلی زود خراب شد...مثل اینکه میگن روآ شانسی از آب در میاد!
هر چی دلت میگه همون کار رو بکن
من قبلا پراید داشتم افتضاح در حد المپیک هیچی نداره مخوصا امنیت !!!!
روا گرفتم فعلا گوش چشم شیطون کر طوریش نیست
mortezaon
19-05-2010, 13:15
از هر دوتا بدم ميياد ولي از ميان بد و بدتر روآ رو انتخاب مي كنم
به خاطر ايمني بيشتر و خدمات پس از فروش
شباهتش با 405
شاسي محكم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.