ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سازگاری ویندوز xp با پردازنده core i7

arjmand200
13-05-2010, 16:12
با سلام خدمت دوستان یه سوال واسم پیش اومده میخواستم ببینم دوستان در این مورد اطلاعاتی دارن و اون اینه که ایا میشه ویندوز xp رو روی سیستمی که پردازندش core i7 هست نصب کرد اگر میشه کدوم ورژن (32bit or 64bit) و چه مقدار از رم رو میشه باهاش استفاده کرد من رم سیستم 6GB DDR3 هستش ؟؟
در شمن من شنیدم که میگن بارگذاری ویندوز xp با این نوع پردازنده خیلی طول میکشه و حدود 15 دقیقه معطل میکنه
اصلا این درسته یا یه شایعه هستش ؟؟
پیشاپیش از دوستان ممنونم

arjmand200
13-05-2010, 18:25
دوستان کسی نبود بنده رو راهنمایی کنه ؟

f-secure
13-05-2010, 18:33
اصلاً این صحبتها نیست که
شما میتوانی ویندوز 98 را هم مثل آب خوردن نصب کنی.چه صحبتیه؟
پردازنده که ناسازگار نمیشه با OS
فقط یه مورد اونم نصب Mac OS بود که قدیما فقط روی سیستمهای مکینتاش نصب میشد و خدا رو شکر که اونم روی سیستمهای اینتلی نصب میشه حالا
در یک کلام:هیچ مشکلی نیست و حرفهایی که شنیدی مطلقاً چرند و کاملاً خنده داره
اگه میخوای از 3.5GB بیشتر رم استفاده کنی لازمه ویندوزت چه xp چه هفت... بایست 64 بیتی باشه تا بیش از 3.5 گیگ رم را شناسایی و استفاده کنه
اگه از ویندوزای 32 بیتی استفاده کنی سیستم عامل غفط میتوانه از 3.5 گیگ رم استفاده کنه و مابقی تقریباً بی استفاده میمانه

arjmand200
13-05-2010, 20:36
دوست عزیز خیلی ممنون از جوابت :46:

saeed774
14-05-2010, 00:08
شما میتوانی ویندوز 98 را هم مثل آب خوردن نصب کنی.چه صحبتیه؟

دوست عزيز شما نميتوني ويندوز 98 رو تو سيستمي که پردازنده 2.4 گيگاهرتزي به بالا داره نصب کني . باور نداري امتحان کن . چون پشتيباني نميکنه فقط ميتوني از برنامه هاي شبيه ساز مايکروسافت مثه VM Ware و ... استفاده کني .

اما جواب شما دوست عزيز ،‌ حرف هايي که گفتن همش شايعه هست من خودم نصب کردم و ويندوز هم سه سوته بالا مياد . فقط ويندوز xp نميتونه مثه 7 از تمام قوا و هسته هاي پردازنده بصورت بهينه استفاده کنه . البته مايکروسافت براي اين مشکل هم پچي ارائه داده که اگه ويندوز رو آپديت کني خودش دان و نصب ميکنه .

saeed774
14-05-2010, 00:13
اينم يه روش براي استفاده از چند هسته اي در ويندوز Xp :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید