ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با 9800 gt آلباترون

morteza.m2n
13-05-2010, 15:51
سلام

من امروز یه گرافیک 9800 از برند آلباترون گرفتم.

کارتو که رو سیستم انداختم، با بازیهای سبک کارت رو امتحان کردم هیچ مشکلی نداشت

وی وقتی gta iv رو باز کردم، همون اول بازی ارور داد صفحه آبی شد، و مجبور شدم pc رو ست کنم،

دوباره که امتحان کردم همون اول بازی گیر کرد و ای ارور رو داد:

Gta iv fatal error: out off video memory reset pc....

چند بار امتحان کردم به همین شکل بود، درایور جدید رو هم دانلود کردم ولی نصب نشد!!!!

درایور خودش رو هم چند بار پاک کردم و دوباره نصب کردم،ولی مشکل حل نشد.

اولش فکر کردم حتما تو این بازی مشکل دارم، ولی وقتی با gpuz هم تست کردم، gpuz اجرا نشد و ارور داد و

بعدش Dont send ،

چطور میتونم از سالم بودن کارت مطمئن شم? به احتمال 90 درصد مشکل از کارت هست، چون تا حالا با کارتهای

دیگه رو این سیستمم مشکلی نداشتم،

P7p55d deluxe

Corsair 4 gig cl 8 1600

i5 750

Gp885

EXTREME
13-05-2010, 16:24
حتما با کارت های گرافیک دیگه مثل 4850 امتحان کنید که اگر باز هم این مشکل پیش اومد اونموقع یا از رمه یا هارد
و لی اگه با کارت های دیگه اینطور نشد و با درایور جدید هم کار نکرد به احتمال زیاد گرافیک ایراد داره
شما گرافیک رو روی سیستم دیگه حتما چک کنید تا مطمئن بشید ایراد از گرافیکه و از قطعه ی دیگری نیست
ولی اگه روی یه سیستم دیگه درست بود دیگه ایراد از سیستم شماست
یک دور ویندوز رو عوض کنید و جدیدترین درایور رو هم نصب کنید ببینید درست میشه؟

morteza.m2n
14-05-2010, 01:53
الان با همون درایور دوباره رفتم تو بازی بعد یکم بازی کردن بازم هم گیر کرد و اومد بیرون از بازی

gpu-z هم ورژن 3.2 رو باز کردم اطلاعات کارتو نشون داد.

آخرین درایورو نصب میکنم ارور میده،نصب نمیشه،از سایت nvidia دانلود کردم،

EXTREME
14-05-2010, 09:59
اون کاری که گفتم کردین؟
گرافیکتونو روی یه سیستم دیگه امتحان کردید؟
اگه روی یه سیستم دیگه هم همینطور بود گرافیک ایراد داره وگرنه ایراد از سیستم خودتونه که با توجه به اینکه ارور صفحه آبی
میاد یا از رمه یا هارد

morteza.m2n
14-05-2010, 16:26
اون کاری که گفتم کردین؟
گرافیکتونو روی یه سیستم دیگه امتحان کردید؟
اگه روی یه سیستم دیگه هم همینطور بود گرافیک ایراد داره وگرنه ایراد از سیستم خودتونه که با توجه به اینکه ارور صفحه آبی
میاد یا از رمه یا هارد

اون ارور صفحه آبن فقط یه بار اومد الان فقط تو بازی هنگ میکنه میپره بیرون!

رو سیستم دیگه هنوز امتحان نکردم.

EXTREME
14-05-2010, 17:38
پس گرافیکو روی یه سیستم دیگه امتحان کنید یا اینکه یک گرافیک سالم روی سیستم بزارید تا معلوم بشه مشکل از گرافیکه یا
قطعه ی دیگری

morteza.m2n
17-05-2010, 17:17
سلام، رو یه سیستم دیگه امتحان کردم، هیچ مشکلی نداشت، خیلی خوب کار کرد، 2 ساعتم باهاش gta بازی کردم، آخ هم نگفت، با سیستم خودم 5 مین نشده ارور میده و یا هنگ میکنه!

البته بگم من ویندوزم رو عوض نکردم،از اون موقع تا حالا، امکانش هست که مشکل از ویندوزم باشه ؟

EXTREME
17-05-2010, 18:14
حوب پس ویندوزو عوض کنید و آخرین ورژن درایور رو هم نصب کنید
اگه با گرافیک های دیگه مشکلی نداره و فقط با همین گرافیکه شاید مین با این گرافیک سازگاری نداره و به چیز دیگه ای ربط نداره
ولی اگه با کارت های دیگه هم این مشکل هست
رم و پاور ومین رو حتما چک کنید
و مطمئن شید که پاور برق مورد نیاز گرافیک رو تامین میکنه
رم و مین رو هم چک کنید
از دمای گرافیک نمیتونه باشه چون روی اون سیستم دیگه بازی میکردید
پس تنها یه کار دیگه شما بکنید
یه گرافیک که مطمئنید سالمه روی سیستم خودتون امتحان کنید ببینید چه اتفاقی میفته اگه درست بود حالت اولیه
وگرنه حالت دوم رو باید بررسی کنید
حالا امیدوارم با تعویض ویندوز درست شه

morteza.m2n
17-05-2010, 22:48
حوب پس ویندوزو عوض کنید و آخرین ورژن درایور رو هم نصب کنید
اگه با گرافیک های دیگه مشکلی نداره و فقط با همین گرافیکه شاید مین با این گرافیک سازگاری نداره و به چیز دیگه ای ربط نداره
ولی اگه با کارت های دیگه هم این مشکل هست
رم و پاور ومین رو حتما چک کنید
و مطمئن شید که پاور برق مورد نیاز گرافیک رو تامین میکنه
رم و مین رو هم چک کنید
از دمای گرافیک نمیتونه باشه چون روی اون سیستم دیگه بازی میکردید
پس تنها یه کار دیگه شما بکنید
یه گرافیک که مطمئنید سالمه روی سیستم خودتون امتحان کنید ببینید چه اتفاقی میفته اگه درست بود حالت اولیه
وگرنه حالت دوم رو باید بررسی کنید
حالا امیدوارم با تعویض ویندوز درست شه

ممنون از شما

با تعویض ویندوز مشکل حل نشد، درایور جدید نصب میکنم ارور میده :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با کرافیک دیگه مشکلی ندارم، امتحان کردم.

فکر کنم با مین سازگاری نداره؟ همچین چیزی ممکن هست ؟

EXTREME
17-05-2010, 23:28
اگه با گرافیک دیگه ای این مشکلو نداره و فقط با این گرافیک مشکل داره احتمالا همون سازگاری نداره علت دیگه ای نمیتونه باشه
از اونجا که گرافیک روی یه سیستم دیگه چک شده و درست کار کرده پس گرافیک سالمه پس علت دیگه ای نمیتونه داشته باشه

alirezak4
20-05-2010, 14:47
کارتتون چه گارانتی داره ، اگه گارانتی شرکتی باشه که کارتتون ریمارک هستش .و به احتمال زیاد هم مشکل از همین جاست.شما یک بازی مثل cod6 رو هم اجرا کنید با رزولوشن معمولی و دیتیل نرمال اگه باز هم به همین مشکل برخوردید کارتتون تقلبی هستش.چون من با 7300 خیلی راهت انجامش میدم

morteza.m2n
28-05-2010, 00:23
کارتتون چه گارانتی داره ، اگه گارانتی شرکتی باشه که کارتتون ریمارک هستش .و به احتمال زیاد هم مشکل از همین جاست.شما یک بازی مثل cod6 رو هم اجرا کنید با رزولوشن معمولی و دیتیل نرمال اگه باز هم به همین مشکل برخوردید کارتتون تقلبی هستش.چون من با 7300 خیلی راهت انجامش میدم

گارانتی گروه شمال بود، همونطور که گفتم رو سیستم دیگه به خوبی کار میکرد، و رو سیستم من مشکل داشت، در هر صورت کارت رو تعویض کردم.:20:

mehpan
12-03-2011, 11:29
سلام این مشکل شما فقط از کرک بازی هست . رازور بهترین کرکه که تا حالا منتشر شده
ولی در خصوص کارت گرافیکتون باید بگم من هم همین مشکل رو با همین کارت گرافیک داشتم این کارت کاملا تقلی هست که با گارانتی گروه شمال وارد بازار شده (SNG) من با گارانتی تماس گرفتم و مشکل رو مطرح کردم و گفتند یه کارت دیگه بهت میدیم ولی هیچ کدوم زیر 250000 تومان نبود . این کارت با ویندوز 7 64bit سازگار نبوده و فقط با cd خودش نصب میشه که اون هم vita 32bit هست .