مشاهده نسخه کامل
: ويروس Ravira32.exe
ilam_1383
13-05-2010, 12:31
با سلام مدتي است اين ويروس روي فلش من قرار دارد چگونه آن را حذف كنم
pcnondaily
13-05-2010, 12:55
شما اصولا باید با فرمت کردن فلش بتونی فایلو پاک کنی. اگه نمی شه، احتمالا سیستم هم آلودست. با یه ضد ویروس به روز اسکن بکن سیستمو.
من چیزی درباره Ravira32.exe ندیدم جایی، اگه احیانا همون Avira W32 virus باشه، خود Avira پاکش میکنه.
:31:
Dr Hannibal
13-05-2010, 13:17
آپدیت آنتی ویروس رو جدی بگیرید
با عرض سلام
سیستم من مدتی است که با مشکلی روبرو است و آن هم این است که بعد از چند روز از نصب ویندوز فایلهای زیپ شده و بعضی از برنامه ها دیگر اجرا نمی شوند و با پیغامی که با یک صفحه ام اس داس است مواجه می شوم
amd>intel
24-05-2010, 12:10
AVIRA تو بعضی از موارد خطاهائی هم داره . مثل تشخیص ویروسی بودن NTOSKRNL.EXE که ویروسی نبود . باعث شد ویندوز بپره
alpha007
24-05-2010, 18:12
AVIRA تو بعضی از موارد خطاهائی هم داره . مثل تشخیص ویروسی بودن NTOSKRNL.EXE که ویروسی نبود . باعث شد ویندوز بپره
همه آنتی ویروسها خطا دارن بگو کدومشون ندارن !
کسپر ، بیت دفندر ، آویرا هم جزء شونه و غیره ....
همشون تو مواردی بحث برانگیز میشن
Dr Hannibal
29-05-2010, 22:15
این مشکلات بیشتر نشون دهنده ویندوز بوده. ویندوز دست کاری شده مطمئن نیست یعنی همین.
ویندوز سالم این خطا بوجود نمیاد.( نه اینکه آویرا یهو ممکنه صبح بیدار بشه ویندوز رو پاک کنه )
picher_s
30-05-2010, 10:56
این مشکلات بیشتر نشون دهنده ویندوز بوده. ویندوز دست کاری شده مطمئن نیست یعنی همین.
ویندوز سالم این خطا بوجود نمیاد.( نه اینکه آویرا یهو ممکنه صبح بیدار بشه ویندوز رو پاک کنه )
تایید میشه.
مخصوصا به ویندوزهای MRT SP3 این گیرو میده.
یه نگاه هم به این بندازید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.