مشاهده نسخه کامل
: عدم نمایش زیرنویس در مدیا پلیر ویندوز 7 !!!
KING iMAN
13-05-2010, 11:27
سلام.
وقتی فیلمهام رو با WindowsMediaPlayer پخش میکنم زیرنویسها رو Load نمیکنه و نمایش نمیده(زیرنویسهای SRT یا Sub/idx که از فیلم جدا هستن رو منظورمه).در حالیکه توی xp براحتی نمایش داده میشد و توی همین ویندوز 7 هم با JetAudio و KM Player نمایش داده میشه.آیا تنظیمات خاصی داره؟لطفاً راهنماییم کنین.
سلام.
وقتی فیلمهام رو با WindowsMediaPlayer پخش میکنم زیرنویسها رو Load نمیکنه و نمایش نمیده(زیرنویسهای SRT یا Sub/idx که از فیلم جدا هستن رو منظورمه).در حالیکه توی xp براحتی نمایش داده میشد و توی همین ویندوز 7 هم با JetAudio و KM Player نمایش داده میشه.آیا تنظیمات خاصی داره؟لطفاً راهنماییم کنین.
.................................................. .................................................. ....................
ویندوز 7 با فرمت SRT زیر نویس های فارسی مشکل داره واون ها رو خوب نشون نمی ده و فونتها بهم ریخته هستش ...برای پخش زیر نویس های انگلیسی هم فکر کنم باید کدک های مربوط رو نصب کنی تا مدیا پلیر ویندوز 7 بتونه زیر نویس ها رو نشون بده..تنظیمات خاصی هم نداره........
من خودم زیر نویسها ی فارسی رو با XP نگاه می کنم و زیر نویسه ای انگلیسی رو با مدیا پلیر ویندوز 7......
mohsen_1363
13-05-2010, 12:37
دوست عزیز شما به سایت زیر برو و کدم وین 7 رو نصب کن مشکل حل میشه
و در ضمن زیز نویس باید با نام فیلم هم نام باشه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
saeed-constantine
13-05-2010, 22:47
آموزش اضافه کردن زیرنویس و همینطور ناخوانا بودن فونتش رو از وبلاگ ما بخون
خیلی خیلی کامل بود /از شما تشکر میشود /به دوستان هم توصیه میکنم سری بزنند من که عاشق جت ادیو هستم
:40::40::40:
KING iMAN
14-05-2010, 21:02
با این وبالگ که مدتهاست آشنا هستم.مال شماس؟چه جالب.دمت گرم آقا.من کلی باهاش حال میکنم.
========
در مورد مدیا پلیرم مگه توش چیزی گفتین؟
---------- Post added at 09:02 PM ---------- Previous post was at 08:59 PM ----------
دوست عزیز شما به سایت زیر برو و کدم وین 7 رو نصب کن مشکل حل میشه
و در ضمن زیز نویس باید با نام فیلم هم نام باشه
چیو باید دانلود کنم؟
اینو؟
احتمالا منظورش کدک بود اگر کدک نصب نکردی نصب کن
KING iMAN
16-05-2010, 20:35
احتمالا منظورش کدک بود اگر کدک نصب نکردی نصب کن
K-lite Codec Pack رو نصب کردم و درست شد.ولی میشه لطفاً بهم بگیم که چطور میتونم فونت زیرنویس و سایزش رو تو مدیا پلیر ویندوز 7 تنظیم کنم؟
mohsen_1363
16-05-2010, 20:45
خوب سمت راست کنار ساعت یه فلش سبز رنگ ظاهر میشه
تو قسمت فونش بری مشخصه
sardar ali
19-05-2010, 21:28
در لنگویچ ویندوز unicodeفارسی کن درست میشه
00775522
12-03-2011, 18:13
سلام.من توی نرم افزارهای مدیا پلیر مشکلات زیر رو دارم.اگه کسی بلده منو راهنکایی کنه
1-در نرم افزار جت آودیو قیمت لود کردن زیرنویس غیر فعاله
2-در km player هر کاری میکنم فونت بعضی فیلما خرچنگ قورباغه میشه.فونت هما و یاس رو امتحان کردم اما باز خرچنگی شد
3-ناچار از مدیا پلیر کلاسیک استفاده میکنم.و این نرم افزار هم تایمینگ نداره برا پس و پیش کردنشون
حالا با این مشکلات من چیکار کنم.ویندوز xp نصب کنم.یا توی 7 نرم افزار خاصی دارین تا من فیلم هامو ببینم؟ممنون:33:
taghdirrr
12-03-2011, 20:26
شما باید برای اینکه فونت فیلماتون هم در kmplayer هم در media player قاطی نشه از قسمت location زبان فارسی رو هم به سیستمون اضافه کنین .
اگه بعضی از زیر نویس هات فونتش یه هم میریزه کارای زیر رو انجام بده :
1.فایل زیر نویس رو با Word باز کن و هنگام باز شدن arabic(windows) رو انتخاب کن
2.کل متن رو داخل notepad کپی کن
3.فایل notepad رو با Encoding utf-8 و نام همون فایل تصویریت ذخیره کن
hamed2740
02-10-2015, 14:22
سلام
من یه فیلم دانلود کردم ولی وقتی با کی ام پلیر اجرا می کنم صدا نداره و وقتی که می خوام با مدیاپلیر اجرا کنم زیر نویسا باز نمی کنه
چیکار کنم؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.