مشاهده نسخه کامل
: شطرنجی بودن(پیکسلی شدن) تصویر در ویندوز ۷ در KM Player
KING iMAN
13-05-2010, 11:22
سلام.
همونطور که از عنوان تاپیک مشخصه توی ویندوز 7 وقتی ویدئوها رو با KM Player پخش میکنم شرنجی نمایش داده میشه در حالیکه با مدیا پلیر ویندوز و همچنین Jet Audio کاملاً بدون مشکل نمایش داده میشه.از اونجا که من علاقه زیادی به استفاده از KM Player دارم لطفاً در مورد حل این مشکل منو راهنمایی کنین.
نکته:توی جت آدیو هم ممکنه این مشکل بوجود بیاد که راه حلش رو بلدم که اینجوریه:
بر روی تصویر فیلم در حال پخش راست کلیک کنید و گزینه Configure Directshow options را انتخاب نمایید.
سپس در پنجره باز شده از قسمت Playback گزینه EVR را انتخاب نمایید و OK کنید. (در ویندوز XP بایستی گزینه VMR را انتخاب کنید.)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
JetAudio را ببندید و دوباره اجرا کنید تا شاهد تغییرات به وجود آمده باشید.
ضمن اینکه ظاهراً دلیل شطرنجی نشون دادن ویدئوها هم تغییر موتور پردازشگر تصویر نسبت به ویندوز ایکس پی هستش.
ممنون و منتظر راهنماییتون هستم.
سلام دوست عزیز
منم اینو نمی دونستم ولی پست شما باعث شد کنجکاوی کنم تا بدست آوردم:27:
روی تصویر درحال پخش کلیک راست کنید بعد گزینه(Video(advanced رو بزن بصورت منو کشویی باز میشه بعد گزینه Video Renderer رو که بصورت منو کشویی هست باز کنید حالا می تونین رندر های مختلف رو امتحان کنید که ببینید با سیستمتون کدم بهتره.
KING iMAN
13-05-2010, 21:58
خوب اینم از خاصیتهای بحث کردن توی فرومه دیگه.ممنون دوست عزیز.
قابلی نداشت.من ارادت خاصی نسبت به بچه های موبایلستان دارم.
3dmaxacad
14-05-2010, 15:11
سلام من مشکل شطرنجی شدن با مدیا پلیر ویندوز 7 دارم روی فیلم کلیک راست کردم و MORE OPTIONS , PERFORMANCEولی درست نشد. راه حل چیه؟
3dmaxacad
14-05-2010, 17:47
سلام kmplayer در ویندوز 7 وقتی فیلم تموم میشه قفل میکنه چکار باید انجام داد؟
KING iMAN
14-05-2010, 20:54
یه نکته رو فهمیدم امروز..بعضی از حالتهای Video Render با حالت Aero ویندوز 7 سازگاری ندارن و اگه اون حالتها رو انتخاب کنین با اجرای KM Player ویندوز پیغام زیر رو نمایش میده و خود بخود به حالت Basic میره و بعد از بستن KM Player مجددا به حالت Aero بر میگرده.اگه این حالت واستون پیش اومد Video Render رو تغییر بدین تا بحالت مطلوب و بدون اشکالش برسین.
سلام من مشکل شطرنجی شدن با مدیا پلیر ویندوز 7 دارم روی فیلم کلیک راست کردم و MORE OPTIONS , PERFORMANCEولی درست نشد. راه حل چیه؟
شما گزینه options رو از داخل برنامه مدیاپلیر بزن بعد به منوی DVD برید و بعد گزینه ...Advanced بزن.اینجا گرافهایی که فایلهای تصویری با اوون اجرا میشن،میان.دراینجا بهترین گراف رو انتخاب کنید تا تصویری خوب داشته باشید.
من با فایلهای مختلف تصویری امتحان کردم ولی به مشکل شما برخورد نکردم.شما مطمعن هستین فیلمتون مشکلی نداره؟چندتا کلیپ دیگه رو هم امتحان کنین.
KING iMAN
16-05-2010, 20:37
منم با فایلهای زیادی تست کردم اما چنین مشکلی واسم پیش نیومد.
3dmaxacad
17-05-2010, 17:09
شما گزینه options رو از داخل برنامه مدیاپلیر بزن بعد به منوی DVD برید و بعد گزینه ...Advanced بزن.اینجا گرافهایی که فایلهای تصویری با اوون اجرا میشن،میان.دراینجا بهترین گراف رو انتخاب کنید تا تصویری خوب داشته باشید.
سلام ممنون ولی advancedدر این قسمت خاموشه و هر چه سعی کردم روشن نشد
3dmaxacad
17-05-2010, 17:15
من با فایلهای مختلف تصویری امتحان کردم ولی به مشکل شما برخورد نکردم.شما مطمعن هستین فیلمتون مشکلی نداره؟چندتا کلیپ دیگه رو هم امتحان کنین.
سلام وقتی فیلم در kmplayerباز میکنم یه پنجره attention باز می شه که در مورد انتخاب موتور رندر فیلم می پرسه من vmr7 windowed انتخاب کردم که فیلم پخش می کنه ولی در پایان قفل می کنه با چند تای دیگه مثل vmr7 renderless امتحان کردم که فیلم پخش نمی کنه لطفا راهنمایی کنید
اگه رندر رو روی Enhanced video render بذارید به نظرم مشکل حل میشه و کیفیت بهتر میشه
ولی برای من بعضی وقتا تصویر وایمیسته .
سلام وقتی فیلم در kmplayerباز میکنم یه پنجره attention باز می شه که در مورد انتخاب موتور رندر فیلم می پرسه من vmr7 windowed انتخاب کردم که فیلم پخش می کنه ولی در پایان قفل می کنه با چند تای دیگه مثل vmr7 renderless امتحان کردم که فیلم پخش نمی کنه لطفا راهنمایی کنید
با رندر VMR9 هم مشکل داری؟!!!
الان من رو همین رندر گذاشتم و مشکلی ندارم.به نظرم شما نیاز داری گراف ffdshow رو نصب کنی که هم گزینه Advanced مدیا پلیرت فعال بشه و هم احتمالا مشکل گیر کردنت برطرف بشه.کلن ویندوز 7 کدکهای ضعیفی داره و باید کدکها و گرافهای مختلف نصب کنی تا مشکلاتت برطرف بشه.شما کدکهای زیر رو نصب کن.ایشالا مشکلت حل میشه.البته این اولی رو باید با ف ی ل ت ر ش ک ن بری:21:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3dmaxacad
18-05-2010, 15:12
با رندر VMR9 هم مشکل داری؟!!!
الان من رو همین رندر گذاشتم و مشکلی ندارم.به نظرم شما نیاز داری گراف ffdshow رو نصب کنی که هم گزینه Advanced مدیا پلیرت فعال بشه و هم احتمالا مشکل گیر کردنت برطرف بشه.کلن ویندوز 7 کدکهای ضعیفی داره و باید کدکها و گرافهای مختلف نصب کنی تا مشکلاتت برطرف بشه.شما کدکهای زیر رو نصب کن.ایشالا مشکلت حل میشه.البته این اولی رو باید با ف ی ل ت ر ش ک ن بری:21:
سلام وای فیلتر شکن چیه!!
ممکنه رو رپیدشر لینکشو بذاری
مگه هر سایتی با ف ی ل تر ش ک ن باز بشه مفسد فی العرض؟!! نه.بدلیل تحریم بودنمون اجازه دانلود نمی ده.این لینک زیر رو برو که ورژن جدیدتر همون ffdshow هست مشکلی نداره ولی هنوز من نصبش نکردم
کیفیت عکسها هم موقع زوم کردن پیکسلی میشه.طوری عکس اصلا مشخص نمیشه.درحالیکه در ایکس پی وقتی تصویرو زوم میکنی یکم تار میشه ولی عکس مشخصه!مثل این :
این مشکلو چطور میشه برطرف کرد؟کارت گرافیکم بروزه.هر چیم بنظرم بیاد انجام دادم اما باز همون مشکل هست.انگار ذاتیه!
Dew Drop
01-07-2010, 15:31
کیفیت عکسها هم موقع زوم کردن پیکسلی میشه.طوری عکس اصلا مشخص نمیشه.درحالیکه در ایکس پی وقتی تصویرو زوم میکنی یکم تار میشه ولی عکس مشخصه!مثل این :
این مشکلو چطور میشه برطرف کرد؟کارت گرافیکم بروزه.هر چیم بنظرم بیاد انجام دادم اما باز همون مشکل هست.انگار ذاتیه!
سلام
اگه نرم افزار افیس رو نصب کردین از microsoft picture manager استفاده کنید که با open with میتونید برای دیدن عکسهاتون تو منو تون داشته باشین که موقع زوم کردن کیفیت تصویر زیاد پایین نمیاد.
درسته با microsoft picture manager این مشکل وجود نداره ولی اونم برا خودش محدودیتایی داره.و همه دوس دارن که از نمایشگرتصویر خود ویندوز استفاده کنند که راحتم هست.
این خودش ضعفه و از مشکلات ویندوز 7 هست.
یک مسله دیگر در ویندوز 7 اینه که تصاویر متحرک و با فرمت .gif رو هم نمیتونه نمایش بده و برای دیدنش باید از Internet Explorer استفاده کرد.
tare_soti
16-07-2010, 20:04
سلام دوستان عزیز من وقتی تو ویندوز7 kmplayer باز میکنم خیلی طول میکشه تا اجرا بشه و وقتی که فیلم باهاش باز میکنم قفل میکنه بعد از چند ثانیه یه erorr میده و بعد درست کار میکنه.اگه امکان داره کمکم کنید تا این مشکل حل کنم.با تشکر
simorgh_m3
18-10-2010, 14:29
آقایون من با فایل .dat که مال VCD هست هم مشکل دارم مدیا پلیر اونو کمیشطرنجی نشون میده ولی بقیه فایل هارو عالی نشون میده
(کلا اون فایلا کیفیتشون تو ایکس پی خوب بود ولی تو 7:41:)
Mohammad King
19-10-2010, 00:11
اخرین پست این تاپیک برای 3 4 ماه پیش بوده شما سوالی دارید؟؟
simorgh_m3
21-10-2010, 01:16
مگه شفاف نبود؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.