ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فرم شیشه ای برای اولین فرم برنامه

abrras
13-05-2010, 09:49
اولین فرم برنامه دلفی طوری طراحی شود که تمام برنامه های روی desktop در زمان اجرای برنامه دلفی قابل دسترسی و اجرا باشند.

مرد مباح
13-05-2010, 20:03
میشه قابل مشاهده باشه.
ولی قابل دسترس!!؟؟ تو این مایه چیزی ندیدم.

abrras
15-05-2010, 11:56
فرض کنید عکسی رو در اواین فرو برنامه قرار دادیم ... در هنگام اجرا فقط این عکس قابل مشاهده باشد ... اگر در فرم اول یک دایره قرار داده باشیم هنگام اجرا فقط همین دایره نشان داده بشه و ما بقی فرم نشان داده نشه ...

abrras
15-05-2010, 12:01
اگر روی فرم ابتدایی عکسی قرار بدیم هنگام اجرا فقط همین عکس نشون داده بشه... واقعا ممنونم که بهم کمک کردید...تو یه برنامه ای دیده بودم ..

DrXoX
22-05-2010, 03:55
اولین فرم برنامه دلفی طوری طراحی شود که تمام برنامه های روی desktop در زمان اجرای برنامه دلفی قابل دسترسی و اجرا باشند.

قابل دسترسی میشه ولی اجرا رو نمی دونم

فرض کنید عکسی رو در اواین فرو برنامه قرار دادیم ... در هنگام اجرا فقط این عکس قابل مشاهده باشد ... اگر در فرم اول یک دایره قرار داده باشیم هنگام اجرا فقط همین دایره نشان داده بشه و ما بقی فرم نشان داده نشه ...

اگر روی فرم ابتدایی عکسی قرار بدیم هنگام اجرا فقط همین عکس نشون داده بشه... واقعا ممنونم که بهم کمک کردید...تو یه برنامه ای دیده بودم ..

هر فرم یه خاصیتی داره دقیق یادم نیست اسمش چی بود ولی فکر کنم Alpha بود که به طور پیش فرض روی 100 تنظیم شده ، شما اگه این عدد رو کمک کنید فرمتون شفاف میشه

abrras
22-05-2010, 07:55
ممنووووووووووووووووونم از اینکه وقت گذاشتید..
این کار دقیقا مثل opacity تو photoshop عمل میکنه....
من اینو نمی خواستم....

CPUSatan
24-05-2010, 14:47
شما می خواید از حالت MASK استفاده کنید.
یه مثال برات می ذارم تا روشن شی....
یه Shape بذار رو فرمت و رنگ فرمت رو بنفش کن. حواست باشه رنگ فرم نه رنگ Shape. رنگاشون با هم فرق کنه...... فرمت یه خاصیتی داره به اسم TransparentColor . اون رو برابر رنگ فرمت قرار بده.... البته فکر کنم یه چیزی هم باید Tru می کردی که درست یادم نیست چی بود اگر باشه اون هم باید یه چیزی تو مایه های همون Transparent باشه. حالا اجرا کن. چیزی که می خوای رو باید این جوری درستش کنی.
امیدوارم که کمک کرده باشه.
مشکل حل نشد مطرح کن

abrras
25-05-2010, 09:01
سلام .. ممنونم .. با رنگ مشکی اجرا کردم ، درست شد .. فقط مونده مخفی کردن Title...
فکر کنم با یه Component خاصی باشه ..

مرد مباح
25-05-2010, 11:56
نوع فرمت رو عوض کن.
یکی از مدله title نداره

abrras
25-05-2010, 12:07
BorderStyle مر بوط به فرم باید روی bsNone باشه ....:5:

کامپوننتی برای Button دارید؟؟؟؟؟(برای زیباییش) آخه براش عکس طراحی کردم ...:13:

مرد مباح
25-05-2010, 13:37
یک کامپوننت هست که فقط دکمه ساده با امکانات رنگی و سایه خوب هستش
نمیدونم به دردت میخوره یا نه.

abrras
26-05-2010, 14:39
یعنی خودش BUtton طراحی کرده؟؟؟ نمیشه رو Buttoni که خودم طراحی کردم اجراش کنم؟؟؟
خوب شما کامپوننتشو لطف کنید برام بزارید ببینم میتونم اون چیزی و که خودم میخوام ازش در بیارم یا نه..:46:

---------- Post added at 03:39 PM ---------- Previous post was at 03:37 PM ----------

راستی فرم شیشه ای من که اول برنامه اجرامیشه هیچ دکمه ای برای بسته شدن یا ورود به صفحه اصلی برنامم نداره ..:41:
باید براش تایمر بزارم تا بعد مثلا 10 ثانیه بسته بشه!!!! یا باید از یه راه دیگه برم؟؟؟؟

مرد مباح
29-05-2010, 11:48
من نمیدونم کارایی این فرمتون چیه. بسته به اون کار داره که میخواین بکنین.
میتونین یک تایمر بزارین تا بعد 5 ثانیه یک کامپوننت دکمه روش ظاهر بشه برای بستن.

خیلی کارا میشه کرد.

فایل مورد نیاز برای دکمه با امکانات گرافیکی بیشتر :
33838

Sharingan
29-05-2010, 12:06
یعنی خودش BUtton طراحی کرده؟؟؟ نمیشه رو Buttoni که خودم طراحی کردم اجراش کنم؟؟؟
خوب شما کامپوننتشو لطف کنید برام بزارید ببینم میتونم اون چیزی و که خودم میخوام ازش در بیارم یا نه..:46:

---------- Post added at 03:39 PM ---------- Previous post was at 03:37 PM ----------

راستی فرم شیشه ای من که اول برنامه اجرامیشه هیچ دکمه ای برای بسته شدن یا ورود به صفحه اصلی برنامم نداره ..:41:
باید براش تایمر بزارم تا بعد مثلا 10 ثانیه بسته بشه!!!! یا باید از یه راه دیگه برم؟؟؟؟

یک عکس به جای دگمه بذار. (همون که خودت طراحی کردی). یه دگمه واقعی هم بذار که مخفی باشد (در واقع visable نباشه). بعد روی event OnClick عکس (دگمه خودت) تعریف کن که اون دگمه اصلی مخفی کلیک بخوره. و هر عملی که مایلی در OnClick دگمه مخفی بنویس. در ضمن بعضی objectها مثه خود عکس، even Onclick دارند که می تونه نقش دگمه رو بازی کنه. موفق باشی.