مشاهده نسخه کامل
: مشکل دیوانه کننده با مودم TP-Link TD-W8901G
من یه مشکلی با این مودم پیدا کردم که منو ددیوونه کرده . مشکل از این قراراه که مدتی هست که این مودم خود بخود و حین کار REBOOT میشه و اتصال اینترنت عملا قطع میشه حدود 10 ثانیه به همین حالت میمونه و بعد دوباره خود بخود چراغ adsl روشن میشه و اتصال برقرار میشه . این اتفاق به دفعات در طول روز پیش میاد . iهمچنین اگه کسی تو خونه گوشی تلفن رو برداره بازم اینترنتم قطع میشه همه تلفن های خونه هم اسپلیتر دارن . نمیدونین مشکل از چیه ؟
من یه مشکلی با این مودم پیدا کردم که منو ددیوونه کرده . مشکل از این قراراه که مدتی هست که این مودم خود بخود و حین کار REBOOT میشه و اتصال اینترنت عملا قطع میشه حدود 10 ثانیه به همین حالت میمونه و بعد دوباره خود بخود چراغ adsl روشن میشه و اتصال برقرار میشه . این اتفاق به دفعات در طول روز پیش میاد . iهمچنین اگه کسی تو خونه گوشی تلفن رو برداره بازم اینترنتم قطع میشه همه تلفن های خونه هم اسپلیتر دارن . نمیدونین مشکل از چیه ؟
خوب این چه ربطی به مودم مادر مرده داره؟ یا اسپلیتر نذاشتی یا خرابه و یا سیم کشی داخلیت ایراد داره همه رو چک کن اگه همه چی میزون بود وباز همین آش و همین کاسه باید مودم رو ببری سر خط و مستقیم وصل کنی تا ببینی قطع و وصل میشه یا نه.
خوب این چه ربطی به مودم مادر مرده داره؟ یا اسپلیتر نذاشتی یا خرابه و یا سیم کشی داخلیت ایراد داره همه رو چک کن اگه همه چی میزون بود وباز همین آش و همین کاسه باید مودم رو ببری سر خط و مستقیم وصل کنی تا ببینی قطع و وصل میشه یا نه
مساله اینه که مودم خود isp رو که میذارم همچین مشکلی نداره ولی مودمش تک پورته و بدرد من نمیخوره . عزیزم اگه سیم کشی ایراد داشته باشه که ADSL بخوبی کار نمیکنه و باید واسه مودم قبلی هم همچین چیزی باشه .
خوب اگه با مودم دیگه درسته پس ایراد از مودمه و راهی که میمونه آپدیت فریمورشه.
مثل این که این مارک جدیدا توی بازار تنی ریخته شده چون یکی از فامیلهامون هم ازهمین گرفته 60 تومن میگفت مغازه هایی که ازش خریدم تا سقف از این مومها چیده بود.
مال اونهم مشگل داشت مشگلش هم این بود که کانکشن رو نگه نمیداشت یعنی تنظیم که میکردی کانکشن pppoe رو تا وقتی مودم روشن بود کار میکرد ولی همچین که خاموش میشد دیگه وصل نمیشد واسه همین دستی کانکت میشه.
همشون چند سال گارانتی دارن ببر گارانتی بده یه نوشو بگیر:20:.
KING_DESIGNER
12-05-2010, 21:58
وقتی گلومو پاره میکنم میگم عزیزان ایسوز بخرید و مارکهای نامعتبر نخرید کسی گوش نمیده دیگه !
اسوسم همچین چیز توفه ای نیست فقط مودمهای جدیدش که بالای 100 تونن امکاناتشون زیاده.
این مارک نامعتبری نیست بعد از دی لینک که خرابیاش صدبرابره و گرونترم هست این پرفروش ترینه.
roteal2007
13-05-2010, 10:19
آقا ما یه tplink 8101 داریم عینه کره داره کار میکنه...
دوست عزیز شما یه فریمور چک کن +آپدیت اگه حل نشد ببر گارانتی شرکتش.
تازه مال من 1 پورت لن بیشتر نداره!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.