ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پیدا کردن زمان کامپیوتر با c++

alireza853
12-05-2010, 13:21
سلام خدمت تمام برنامه نویسان مبتدیـــــــــــی >>>>>
می خواستم بدونم چطوری زمان کامپیوتر رو از طریق c++ پیدا کنیم !!!
استادمون یه پروژه داده در حد تیم ملیــــــی !!!
اینم از پروژه ;
برنامه ای بنویسید که تاریخ و زمان تولد را از ورودی بگیرد و تاریخ و زمان جاری را از سیستم بخواند و مشخص کند شما چند روز و چند ساعت و چند دقیقه و چند ثانیه عمر کردید ( در محاسبات باید سالهای کبیسه رو هم حساب کنیم ):41:

taia
12-05-2010, 15:28
سلام خدمت تمام برنامه نویسان مبتدیـــــــــــی >>>>>
می خواستم بدونم چطوری زمان کامپیوتر رو از طریق c++ پیدا کنیم !!!
استادمون یه پروژه داده در حد تیم ملیــــــی !!!
اینم از پروژه ;
برنامه ای بنویسید که تاریخ و زمان تولد را از ورودی بگیرد و تاریخ و زمان جاری را از سیستم بخواند و مشخص کند شما چند روز و چند ساعت و چند دقیقه و چند ثانیه عمر کردید ( در محاسبات باید سالهای کبیسه رو هم حساب کنیم ):41:

راه های مختلفی برای اینکار هست، توسط لایب های متفاوت من براتون 2 مثال می گزارم که البته مثال اول برای شما کاربردی تر خواهد بود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و همینطور یک راه دیگه و البته به نظر من بهتر:

alireza853
12-05-2010, 18:53
سلام بر تو ای آقای برنامه نویس !!!
دمت گرم که کمک کردی ولی برنامه اول اشتباه بود ، من نمیخوام ساعت رو توی خروجی نشون بده ، فقط میخوام داخل یه متغیر قرار بگیره ، فقط این رو بدون اگه زیر سیکل صحبت کنی شاید یه چیزی نصیبم بشه !!!
لعنت به این رشته !!!

taia
13-05-2010, 17:51
سلام بر تو ای آقای برنامه نویس !!!
دمت گرم که کمک کردی ولی برنامه اول اشتباه بود ، من نمیخوام ساعت رو توی خروجی نشون بده ، فقط میخوام داخل یه متغیر قرار بگیره ، فقط این رو بدون اگه زیر سیکل صحبت کنی شاید یه چیزی نصیبم بشه !!!
لعنت به این رشته !!!

ببنید، برنامه ی دوم به شما متغیر ها رو می ده، شما باید به صورت جدا جدا، متغیرها رو از هم کم کنید، فقط یک مسئله می مونه، اونم اینکه شما باید تعداد سالهای لیپ رو هم حساب کنید تا روزهای اضافه رو هم در برنامه خودتون اضافه کنید که برای چک کردن یک سال کبیره شما می تونید از این فانکشن استفاده کنید:

البته این راهی هست که من پیشنهاد می کنم، و ممکن هست بسیار راههای ساده تر دیگری هم باشند، که خوب شاید خودتون در موردش فکر کنید به نتیجه ی بهتری برسید.

sin2x=2sinxcosx
13-05-2010, 20:33
اول اینکه دوست عزیز 3 بار این تاپیک تکراری رو زدین که یک بارش کافی بود .
دوم هم اینکه این دستور تعداد ثانیه های سپری شده از اول ژانویه سال 1970 میلادی رو به مبدا گرینویچ لندن برمیگردونه .
;( y = time ( 0
حالا بعد از اینکه تاریخ تولد رو هم گرفتین می تونین با این دو عمر خودتون رو حساب کنین .

alireza853
14-05-2010, 08:13
اول اینکه دوست عزیز 3 بار این تاپیک تکراری رو زدین که یک بارش کافی بود .
دوم هم اینکه این دستور تعداد ثانیه های سپری شده از اول ژانویه سال 1970 میلادی رو به مبدا گرینویچ لندن برمیگردونه .
;( y = time ( 0
حالا بعد از اینکه تاریخ تولد رو هم گرفتین می تونین با این دو عمر خودتون رو حساب کنین .

سلام من این دستور و به این روش مینویسم (میخوام تستش کنم) جواب نمیده !!!
int main()
{
int b=y=time(0);
clrscr();
cout << b ;
getch();
return 0;
}

taia
14-05-2010, 08:52
سلام من این دستور و به این روش مینویسم (میخوام تستش کنم) جواب نمیده !!!
int main()
{
int b=y=time(0);
clrscr();
cout << b ;
getch();
return 0;
}

خوب دوست عزیز، شما متغیر y رو کجا تعریف کردید؟ و اصلا چه نیازی به متغیر y دارید اینجا، که چندین بار اساینمنت انجام دادید؟
اینطور اعمال کنید:

sin2x=2sinxcosx
14-05-2010, 10:32
دقیقا همینی که جناب taia فرمودن . من y رو فقط مثال زدم . البته قبلش هم include کردن ctime یادتون نره . این برنامه کامل میشه :

amin.s.amin
17-12-2016, 16:49
سلام دوستان دنبال برنامه ایی هستم که تاریخ یک ماهو حساب کنه
یجورایی تقویم یک ماه باشه
اون تکیه کدی که تاریخ سیستم رو هم میخونه بدید کافیه