ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شبیه سازی محیط دانشگاه

Myrox
12-05-2010, 11:57
میخوام محیط دانشگاه رو با تری دی مکس واسه پروژه پایان ترم طراحی کنم.
از اساتید میخوام تا جایی که میتونن کمک کنن،چون هدفم فقط پروژه پایان ترمم نیست،خودم مدتیه تری دی کار میکنم بخ خاطر همین هم یه فعالیتی واسه تابستون باشه چیزای جدید یاد بگیرم

مشخصات پروژه ایناست:

محیط دانشگاه به صورت سه بعدی طراحی بشه طوری که بشه به عنوان یک کاراکتر داخل محیط حرکت کرد(مثل بازی)

شاید نرم افزارهای بهتر و آسانتری باشه ولی چون تری دی رو میخوام ادامه بدم نرم افزار اصلیمه

اگه تخصصی دارین یا سایتی که مخصوص این کار باشه سراغ دارین کمکم کنید

Mostafa 3D
12-05-2010, 13:10
برای اینکار تری دی مکس به تنهایی کافی نیست باید از برنامه های بازی سازی مثل Quest3D هم کمک بگیرید

Myrox
13-05-2010, 08:34
برای اینکار تری دی مکس به تنهایی کافی نیست باید از برنامه های بازی سازی مثل Quest3D هم کمک بگیرید

ممنون

کسی به صورت حرفه ای کار نکرده کمکم کنه

hadi665
13-05-2010, 11:23
به نظره من هم اول کل محیط دانشگاهو توی مکس بساز
البته تا جایی که میتونی با سگمنت های کم بساز
هر چقدر کمتر بهتر
سعی کن برای جبران سگمنت های کم از تکسچر برای پر جزئیات شدن استفاده کنی
بعد با نرم افزار quest3d که بهترین شبیه سازیه که من تا حالا دیدم ( از نظره سادگی کار باهاش و کیفیت خوب ) اونو مثل بازی ها به صورت ریل تایم شبیه سازی کنیش

آموزش کوئست اینجا هست :

Tutorial 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Intro Quest3d
Tutorial 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Quest3d Interface
Tutorial 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Importing and texturing
Tutorial 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Logic and user interaction (1)
Tutorial 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Logic and user interaction (2)
Tutorial 6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Sound
Tutorial 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Dynamics (ODE)
Tutorial 8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Materials and effects

اینم تاپیکی که میتونی سوالای quest3d رو اینجا مطرح کنی :

مهم : *+=[پشتیبانی]=+* Quest 3D ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... آخرين صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

لینک دانلود کوئست هم تو همون تاپیک هست !

ehsan_wwe
14-05-2010, 14:19
اول 3 دشو بساز بعد بيا سراغ quest3d
كوئست خيلي زوده كه بري سراغش

Myrox
20-05-2010, 08:47
ممنون از راهنماییتون