مشاهده نسخه کامل
: کمک دارم دیوونه میشم.
majidlovio
12-05-2010, 02:53
سلام
من رفتم سونوگرافي در صفراي من سنگ ديده شده به اندازه 3 ميلي متر نوشته مقداري مختصر studge ديده شده.
فقط میدونم مصرف اب و سبزیجاتم کمه-گوشت و برنج و سرخ کردنی زیاده-بد خوابم-فشار خونم بالاست و کم خونی دارم-ناراحتی و استرس هست-صبحانه نیست.قبلا قرص کلسیم هم به مقدار دو بسته استفاده کردم حالا درست یا غلط نمیدونم.
توی عکسشم زده cbd توی یک لوله یا مجراست علامت زده نوشته cbd .
اسمم هم ثبت نشده در برگه سونو گرافی فقط نام فامیلی نوشته ايا امکان دارد اشتباه شده باشه؟؟؟
چی بخورم چی نخورم؟؟؟
دارو ي به خصوصي هم نداده اند براي دفعش؟؟؟
خیلی ممنون میشم اگه یک راهنمایی کارایی بکنید. دمتون گرم . خیر ببینید:20:
اگه نیاز هست داروها را بگم؟؟؟
tadaie123
12-05-2010, 08:13
سونوگرافی که نمی تونه اشتباه بشه چون معمولا اپراتوری که تای÷ می کنه بقل دکتری نشسته که معاینه می کنه . همون موقع هم جواب رو می دن . مگه اون دکتر همون لحظه اشتباهی ببینه که بازم بعیده . اما نترس بهتره به یه دکتر دیگه هم مراجعه کنی .
amd>intel
12-05-2010, 08:25
باید ببینی دیکتر چه روشی پیشنهاد میده . باید سریعتر از شرش راحت بشی .این سنگها بزرگ میشن
alan wake
12-05-2010, 11:03
شما با یه دکتر مشورت کن ببین اون چی میگه این جور مسائل شوخی بردار نیستن .
Dexter 2009
12-05-2010, 11:26
اگه زود به دکتر مراجعه کنید ان شاا... سریع خوب می شید . البته به شرطی که شروطش رو هم رعایت کنید
طبق چیزهایی که خودتون نوشتید هرچی که براتون خوب هستش انجام نمی دین و چیز های مضر رو مصرف می کنید یا کم خوابی دارید...از اونجایی که سنگ های صفرا احتمال عود دوباره بعد از درمان دارند بهتره علاوه ب روش های درمان دارویی به فکر اصلاح شیوه ی زندگی تون هم باشید
راستی نمی خوام بترسونمتون ولی سنگ های صفرا در صورت عدم درمان درست باعث سیروز کبدی و بعد دناتوره شدن کبد می شند
دوست عزیز سن جنس و وضعیت وزنی خود را بگویید . نوع کم خونی را هم بگویید . داروهای مصرفی شما چیست؟در ضمن بگویید که آیا علامتی داشتید که سونو گرافی کردید یا خیر ؟
فقط این را بدانید که اکثر سنگهی کیسه صفرا علامت ندارند و می توان تا زمان علامت دار شدن صبر کرد و با اصلاح الگوی تغذیه و شاید درمان دارویی عمل جراحی را به تعویق انداخت .
در صورتیکه سنگ در مجرای صفراوی گیر کند و ایجاد علائم کند عمل جراحی برداشتن کیسه صفرا توصیه می شه.
majidlovio
12-05-2010, 16:16
دوستان من از همه شما تشکر میکنم و میدونم که تا بزرگتر و بدتر نشده باید کاری کنم من هدفم از زدن این صفحه این بود که شاید راه حلی جادویی به من پیشنهاد بدید. البته در گوگل جستجو کردم و نوشته بود کثیف بودن خون و کم استفاده کردن از اب سالم که البته الان اب معدنی هست اگه واقعا اب معدنی باشه و چون خوباش همیشه صادر میشه. و جایی خوندم از یک چشمه خواصی اب بخوری سنگ رو از بین میبره...
اگه واقعا چیزی که کمک کنه میدونید به ایمیل من پیام بدید.
majidlovio@gmail.com
دست بوس همتون.
گفتند بربری گوجه خیار بیسکوییت شیر ماست مرغ مایعات ماعشعیر سوپ اش میوه خرما خوراک کوکو و کتلت سیر و پیازبخورم. وبرنج و شوریجات و غذاهای روغنی و چربی نخورم...
و داروها: امپرازول 20- دایمتیکون (فعال شده)- متوکلو پر امید 10
داروهای قبلیم : بوسپیراکس 5 - پنتوپرازول 20- رانیتیدین200 و300-پنتوکیم 20- کاپتوپریل 25-فاموتیدین 20-سیپروهپتادین 4میلی- کلردیازپوکساید 5- پرانول 10و40-آ.اس.آ 100-امپولهای ویتامین مخصوصا b100وb200 – امپول و قرص دفع خون مردگی-امپول و قرص ضد عفونت سینوسیت-کبسول و شربت ضد عفونت معده-قرصهای ضد افسردگی و استرص و اعصاب- داروی خواب اور و اشتها اور-بعضی داروها اسماشو یادم رفته.
سن:40-50 وزن: 70-80 چاغ بودم بعداز کمی غم و قصه تا حدی لاغر شدم.
حالا مرد یا زن فرقی داره؟ شما زن حساب کن. مرد هم بگید قربان دستت.
علامت خواصی نداشت فقط صبح ها بعد از اینکه بیدار میشم حالت استفراغ شکم خالی بهم دست میده البته بعضی روزها و اخر فقط یکم کف مانند از دهنم بیرون میاد که توفش میکنم .اینطور که فهمیدم به خاطر سینوسیتم باشه البته نمیدونم اینطور فهمیدم.
شرمنده.
gb تو عکس سونو یعنی چی؟ روی کیسه صفرا زده.
و مشکل کم خونی مربوط به ویتامین بود چون دکتر قرص و امپول ویتامین میداد.
این هم بگم که جدیدا تحرکم خیلی کم شده.
من هدفم از زدن این صفحه این بود که شاید راه حلی جادویی به من پیشنهاد بدید
همکاران جادو گر باید کمک کنند :31:
حالا مرد یا زن فرقی داره؟
بله دوست عزیز فرق می کنه .
سنگ کیسه صفرا در خانم های چاق در سن حدود 50 سالگی خیلی شایعتره و همانطور که گفتم در این موارد اگر علائم التهاب و عفونت کیسه صفرا را نداشته باشید جای نگرانی نیست و با کاهش وزن و اصلاح الگوی تغذیه و شاید داروهای حل کننده سنگ مشکل از بین بره.
افزایش تحرک و آب کردن چربیهای اضافه و خوردن غذاهای با چربی کمتر و فیبر بالاتر خیلی کمک کننده می باشد.
gb =Gall Bladder . یا همان کیسه صفرا می باشد.
majidlovio
13-05-2010, 02:08
دست شما درد نکنه این همه اطلاعات از من گرفتید اخرش همین.بازم خیلی ممنون.
شما ازیک طرف میگید چربی اب کن از یک طرف میگید چربی نخور خوب چربی سوزوندن مانند چربی خوردن دیگه.اگرچه من فقط شکم دارم.
نه کیسه صفرا خوشبختانه التهابی نداره.:10:
چرا دکتر داروی دفع سنگ نداده؟
حداقل یک داروی گیاهی مشهور یا چیزهای جدید به هر حال ما در سال 1389 هستیم .
میشه کبد رو پاکسازی کرد؟ یه جا شنیدم اول باید اینکار رو کرد ضرر نداره؟ چطور این کارو میکنند؟
شما ازیک طرف میگید چربی اب کن از یک طرف میگید چربی نخور خوب چربی سوزوندن مانند چربی خوردن دیگه
دوست عزیز منظور از سوزوندن چربی لاغر شدنه و با خوردن چربی تفاوت داره .
چرا دکتر داروی دفع سنگ نداده؟
داروی دفع سنگ به اون حالتی که شما فکر می کنید وجود نداره :41: فقط در مواردی که فرد مستعد سنگ سازیه داروهای خاصی داده می شه که سنگهای بزرگ که در مجرا می باشند و می توانند مشکل ساز بشوند را حل کنند .
میشه کبد رو پاکسازی کرد؟ یه جا شنیدم اول باید اینکار رو کرد ضرر نداره؟ چطور این کارو میکنند؟
همچین چیزی وجود نداره . اینها اصطلاحات عامیانه است و پایه علمی نداره :41:
دست شما درد نکنه این همه اطلاعات از من گرفتید اخرش همین
دوست عزیز قبلا عرض کردم که جای نگرانی نیست . شما بسیار نگران بودید و هدف بنده هم این بود که نگرانی شما کمتر بشه . فکر کنم که خیلی مهم باشه :10:
سنگهای کلیه و کیسه صفرا در صورت کوچک بودن و بدون علامت بودن درمان اختصاصی نیاز ندارند و احتمال دفع خودبخودی آنها وجود دارد :11:
majidlovio
15-05-2010, 02:27
امکان داره به خاطر ماده حاجب که چند ماه پیش خوردم سنگ سازی شده باشه؟
خواهشا جواب درست بدید یا پیام یا ایمیل بدید.
ehsan_wwe
15-05-2010, 07:39
من كبدم وضعيتش افتضاح بود طوري كه دكتر ميگفت بايد جراحي كني يه متخصص ديگه بهم گفت با گوجه سبز موجزه كن
و موجزه كردم
روزي نيم كيلو گوجه سبز مي خوردم
بعد از 14 روز
هيچ علامتي از مشكل دار بودن ديده نشد
امکان داره به خاطر ماده حاجب که چند ماه پیش خوردم سنگ سازی شده باشه؟
خواهشا جواب درست بدید یا پیام یا ایمیل بدید.
بعید می دونم :41:
majidlovio
15-05-2010, 22:46
دداروی تو ماهواره زیاد تبلیغ میشه که سنگها رو از بین میبره از این داروها استفاده کنم ؟ گرونه ولی ارزششو داره
کبد رو نمیشه پاک کرد ؟ پس معتادها چطوری ترک میکنند؟!
حالا بماند میریم دنباله پاکسازی خون!
اصلا چرا اینطور میشه امکان داره از بیماری های مانند هپاتیت و قند و ... بشه؟البته ازمایش دادم نداشتم.
شما یه چند تا داروی خوب گیاهی معرفی کن منم نشون میدم دکتر تایید کرد استفاده میکنم.
منم میدونم چربی سوزوندن یعنی چی! یعنی از ذخیره استفاده کردن.
چرا داروی دفع سنگ اینجور که من فکر میکنم نباید باشه ؟مثلا حتما باید یه دندون خراب بشه بعد رفت دندون پزشکی؟
فوقش کیسه صفرا رو در بیارن اتفاقی نمیفته که فقط نمیدونم پس این مایع صفرا کجا میره؟
شما میگید دفع میشه؟ حالا دفع نشد چی؟
از ماده حاجب نیست پس 5 ماه پیش رفته بودم سونوگرافی کیسه و کبد چیزی نبود پس یکدفعه از کجا اومد؟
دداروی تو ماهواره زیاد تبلیغ میشه که سنگها رو از بین میبره از این داروها استفاده کنم ؟ گرونه ولی ارزششو داره
چیزای زیادی تو ماهواره تبلیغ می کنند ولی اکثر آنها تجاری هستند نه علمی :41:
ببنید بنده عرض کردم از نظر علمی سنگهای کوچک بدون علامت درمان لازم ندارند و با اصلاح وضعیت تغذیه و به مرور حتی شاید خودبخود تحلبیل بروند. پس چه اصراری به مصرف دارو دارید ؟
کبد رو نمیشه پاک کرد ؟ پس معتادها چطوری ترک میکنند؟!
ترک اعتیاد معتادها چه ارتباطی با پاکسازی کبد داره ؟:18::18:.
ترک اعتیاد یک پروسه پیچیده است که دو جنبه جسمی و روانی داره که جای بحث آن اینجا نیست .
پاکسازی خون!
:18::18::18::19::19::19:
مثل اینکه شما به پاکسازی خیلی علاقه دارید .پاکسازی خون هم بی معنیه .:41:
چرا داروی دفع سنگ اینجور که من فکر میکنم نباید باشه ؟
والا چی بگم . از دانشمندان سوال کنید :31:
شما تصور می کنید دارویی باید وجود داشته باشه که بخورید و فردا سنگ دفع بشه و یا فوری حل بشه . به اینصورت چیزی نداریم و نیازی هم به داشتنش نیست .
فوقش کیسه صفرا رو در بیارن اتفاقی نمیفته که فقط نمیدونم پس این مایع صفرا کجا میره؟
هر ارگانی در بدن کار خاص خودشو انجام میده و وجودش برای بدن ضروریه پس نباید از بدن خارج بشه مگر اینکه واقعا لازم باشه که این در علم پزشکی مشخص شده . اگر نیاز باشه کیسه صفرا را هم خارج می کنند ولی اگر لازم باشه و لزومشو پزشکتون تشخیص میده :10:
شما میگید دفع میشه؟ حالا دفع نشد چی؟
شایدم هیچگاه دفع نشه :31:
اگر هم دفع نشه هیچ مشکلی ایجاد نمی کنه .اگر پزشکتون به عللی احساس خطر کنه راه حلی را پیشنهاد می کنه
تاکید می کنم که سنگهای کیسه صفرا بر خلاف سنگهای کلیه قابلیت تحلیل رفتن خودبخود را دارند . نگران نباشید :20:
از ماده حاجب نیست پس 5 ماه پیش رفته بودم سونوگرافی کیسه و کبد چیزی نبود پس یکدفعه از کجا اومد؟
چند احتمال وجود داره :
تشکیل سنگ در طی این 5 ماه
اشتباه و شاید عدم دقت کافی و یا هر اروری در سونوگرافی قبلی
سنگ قبلا کوچکتر بوده که در حساسیت سونوگرافی نبوده ولی اکنون بزرگتر شده .
و یا ترکیبی از احتمالات بالا :40:
:11::11::11:
majidlovio
16-05-2010, 17:32
شما کارتون خیلی درسته ها!:11:
درست سوالات منم جواب نمیدید هر کدام دلتون میخواد جواب میدی.
فکر نمیکنید دیدتون کمی قدیمی هست؟ الان ما تو سال 1389 هستیم همسایه ما 10 سال پیش این طریق درمان که شما میگید انجام دادند.
majidlovio
16-05-2010, 17:49
سیاسته کثیفه نمیدونم چرا حالا ادمهاش اینجوری شدند!
شما یه چند تا داروی توپول گیاهی معرفی کن منم نشون میدم دکتر تایید کرد استفاده میکنم.
من اصلا نگران نیستم ولی عصبانی هستم اروپاییی ها این همه پیتزا و همبرگر و استیگو سوسیسو فلان... میخورن هیچیشون نمیشه ولی ما ... ما هم بعضی غذاهامون درسته سالم نیست ولی من اصلا استفاده نکردم و نخواهم کرد.
پزشکها قسم میخورن بعد پزشک میشن یا که قولزنکی پزشک میشن.به هر حال منم تو جامعه سرمایمو خرج میکنم . پول مفد پیدا نکردم که مالیاتشو بدم.
دم روسها گرم طرفدار کارگران حداقل بیشترین حقوقو میدن کارگرهای کوه کن.
انسان بودن یادمون رفته.با هیچ دین قول زنکی هم درست نمیشه با هیچ دستکاری هم درست نمیشه .
ایرانیها زرنگ نیستند حقه بازند.
خلاصه خودمونو قول نزنیم من که به توبه و یک شبه فرشته شدنو ... اعتقاد ندارم.
دلم پر بود گفتم تا حدیشو اینجا بگم.:27:
این دارو گیاهی خوبه استفاده کنم لطفا کسانی که اشنایی دارند جواب بدهند.
اویشن-پونه-بانیان-زانیان
شما کارتون خیلی درسته ها!
خیلی ممنون :8::8::8::31::31::10:
درست سوالات منم جواب نمیدید هر کدام دلتون میخواد جواب میدی.
من سعی کردم تمام سوالاتی را که جوابی براش بلدم را بگم باز اگر سوالی بی جواب یا مبهم باقی مونده بپرسید اگر بلد باشم جواب میدم اگر هم بلد نباشم میگم نمی دونم :20:
فکر نمیکنید دیدتون کمی قدیمی هست؟ الان ما تو سال 1389 هستیم همسایه ما 10 سال پیش این طریق درمان که شما میگید انجام دادند.
ببنید دوست عزیز با پیشرفت علم درمانها هم تغییر می کنند شما درست میگید ولی اگر نیاز به درمان خاصی باشه . حالا که نیاز به درمان خاصی نیست و فقط باید پیگیری کرد که سیر و روند بیماری را ببنیم چی ؟ این که در این 10 سال تغییر نکرده :31:. در پزشکی شرایط شروع هر درمانی مشخص شده و باید بر طبق آن رفتار کرد . در این مورد شما هم هنوز علم کنونی میگه که پیگیری کن و در صورت نیاز درمان دیگری را شروع کن . ایران و خارج هم نداره و بدونید در خارج خیلی دیرتر درمان را شروع می کنند و مثل اینجا نیست که تا بگی آخ 6 تا آمپول بهت بزنند .:13:
خارجیها این همه پیتزا و همبرگر و استیگو سوسیسو فلان میخورن هیچیشون نمیشه ولی ما نباید بخوریم همه نباید ها مال ماس.
کی گفته چیزیشون نمیشه اونها هم مریض میشن
پزشکها قسم میخورن تا پزشک بشن یا که قولزنکی پزشک میشن!به هر حال منم تو جامعه سرمایمو خرج خودم میکنم از گنج پیدا نکردم که مالیاتشو بدم. به نظر من پزشکهای ما اصلا حوصله و دقت ندارند.
دم روسها گرم طرفدار کارگران حداقل بیشترین حقوقو میدن کارگرهای کوه کن.
انسان بودن یادمون رفته.با هیچ دین قول زنکی هم درست نمیشه با هیچ دستکاری هم درست نمیشه.
ایرانیها زرنگ نیستند حقه بازند.
اینهایی که می گید شاید درست باشه ولی چه ارتباطی با بحث مشکل شما داره ؟:13:
majidlovio
17-05-2010, 20:58
همه چی به سیاست ربط داره.
همه چی به سیاست ربط داره.
ببخشید دوست عزیز من اطلاعات پزشکی ندارم که بتونم کمکتون کنم ولی چون قبلا با یه نفر که مشکلاتی شبیه شما داشت اشنا بودم و اون با کمک یه روانکاو تونست مشکلشو تقریبا حل کنه بهتون پیشنهاد می کنم با یه روانکاو خوب هم مشورت کنید انشاالله مشکلتون حل خواهد شد
JEskandari
17-05-2010, 23:38
دوست عزیز اگرم سیاست باشه توی تمام دنیا همینه
سری را که درد نمیکنه که الکی نمیبندنش .
توی تمام دنیا هم سنگ کیسه صفرا را اگه علامت نده دست بهش نمیزنن
وقتی علامت داد اونوقت میرن عملش میکنن.
اون دارو ها هم که شما میخواهید هست ولی کاربردش جای خودش را داره
و برای فرد در معرض خطر که امکان عمل هم براش فراهم نیست استفاده میشه
تازه اثرش هم خیلی کمه طرف دوسال داروی به اون قیمت را میخوره بعدش تازه 30
تا 40 درصد امکانش هست سنگ حل بشه .
---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:34 AM ----------
دوست عزیز اگرم سیاست باشه توی تمام دنیا همینه
سری را که درد نمیکنه که الکی نمیبندنش .
توی تمام دنیا هم سنگ کیسه صفرا را اگه علامت نده دست بهش نمیزنن
وقتی علامت داد اونوقت میرن عملش میکنن.
اون دارو ها هم که شما میخواهید هست ولی کاربردش جای خودش را داره
و برای فرد در معرض خطر که امکان عمل هم براش فراهم نیست استفاده میشه
تازه اثرش هم خیلی کمه طرف دوسال داروی به اون قیمت را میخوره بعدش تازه 30
تا 40 درصد امکانش هست سنگ حل بشه .
---------- Post added at 12:38 AM ---------- Previous post was at 12:35 AM ----------
راستی اگه پزشکا حقه باز بودن میگفتنت بیا فلان جا عملت کنم چند میلیونم ازت الکی میگرفتن به جای اینکه بهت بگن لازم نیست
کاری کنی و فعلا با این شرایط درمانی نمیخواد یا از فلان تاجر حق حساب میگرفتن و داروی مورد نظر شما کهتوی ماهواره هم حسابی تعریف شده به اسم داروی معجزه اسا به شما میدادند.
majidlovio
24-05-2010, 00:58
یک دو تا جمله بگم و تمام.
بلانصبت تو دامداری اگه به دامها درست نرسن به عنوان مثال غذای سالم و اب سالم و بهداشت درست ندند چی میشه؟:2:
حقیقت بعضی وقتها مثل خیار تلخ میشه:21:
شما میگید سیاست ربطی نداره به پزشکی بله شاید مستقیما ربطی نداشته باشه.
یک سر بزرگ سیاست پوله.
منتظر نظرات شما در این مورد هستم.
سلام
من رفتم سونوگرافي در صفراي من سنگ ديده شده به اندازه 3 ميلي متر نوشته مقداري مختصر studge ديده شده.
فقط میدونم مصرف اب و سبزیجاتم کمه-گوشت و برنج و سرخ کردنی زیاده-بد خوابم-فشار خونم بالاست و کم خونی دارم-ناراحتی و استرس هست-صبحانه نیست.قبلا قرص کلسیم هم به مقدار دو بسته استفاده کردم حالا درست یا غلط نمیدونم.
توی عکسشم زده cbd توی یک لوله یا مجراست علامت زده نوشته cbd .
اسمم هم ثبت نشده در برگه سونو گرافی فقط نام فامیلی نوشته ايا امکان دارد اشتباه شده باشه؟؟؟
چی بخورم چی نخورم؟؟؟
دارو ي به خصوصي هم نداده اند براي دفعش؟؟؟
خیلی ممنون میشم اگه یک راهنمایی کارایی بکنید. دمتون گرم . خیر ببینید:20:
اگه نیاز هست داروها را بگم؟؟؟
باید عمل کنی
قـــــاز بـزرگ
23-11-2011, 19:59
نه بابا عمل چیه تین که خیلی خرج داره که، یه سنگی چکشی چیزی بگیر بیفت به جونش اگه خورد نشد هرچی می خوای بیا بهم بگو !
من خودم پروستاتم سنگ آورده بود با چکش اینقد اونو کوبیدم تا بالاخره خودش کور شد خوب شد!!
برو نترس ، بکوب توکلت به خدا باشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.